2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy bayildim fotoya .maasallah .elbisenden bendede var cnm cok rht dimi ben cok kullandım
Teşekkür ederiz canıım
Evet hem rahat şık hamileliğin son aylarını bınunla geçirdim bende:,)
Çok tatlısın
Aynı elbiseden ben de bugün alcaktım, başka bi tane aldım
Çok teşekkür ederiiiz

Kıs az kalmış doğuma daha ne elbisesi alıyosun doğumdan sonra da bisürü alışveriş yapıcaz zaten öncekiler olmayacak

Gunaydin kizlar...Pff ben de 5.30 dan beri uyumaya çalışıyorum aslinda uykum var ama gobisimle sağa sola dönmekten uyuyamıyorum. Birde karnımın gurultusundan

Gunaydin annisler nasilsiniz??? Bayram da tatil de bitti evde oturup gun saymaca basladi artik :) evde durmaya pek aliskin degilim bakalil nasil olacak. Bu aksam kiz kardesimi yolcu edecegim ev yine sessiz olacak... Neyseki 2 3 haftaya tekrar gelirler.. Dogumlarz az kaldi. Ben yusuf yusufum resmen hala normal dogum yapmaya karar verdigime inanamiyorum.
Allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin.

İnşallah sağlıklı ve kolay bir şekilde normal doğum yapabiliriz canım..ben akışına bıraktım doğum anını düşünmüyorum. Bi şekilde sancı manci açılma vs. derken o telaşla dogururuz inşallah pırt diye

Benden Günaydın Kızlar,işe geldik bu sabahta. İş yerindende uzaklaşmak iyi geliyor insana,herşeyi özlemişim. Benim doğum raporumda ben nabıcam acabaaaaa. Şuan zaten iş kafasında değilim. Bıraktım o işleri. Artık devir zamanı olduğu için,işleri bir bir toparlayıp,takiplerini kişilere bölmem lazım. Ay oda sancılı bir iş. Haftaya cuma ancak randevum var. 37. haftanın sonuna doğru doktor görmek istedi. Sonrada her hafta görüneceğim. Hadi hayırlısı şimdiden...

Canım gözünüz aydın inşaal tez zamanda kilolarınıda en güzel şekilde alıp evinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…