- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Bende aynı o nobetteyim. Herkes rahat rahat uyurken ben bir dolap başında bir yatakta dolanıp duruyorumTopiğin gece nöbetindeyim yine
Uyku yok , kasılma var , Ağrı var , reflü var , ayak yanması var , varda var
Ben de aslında hemen 1 gun sonra yaptırmak istiyordum çünkü Bebek o Zaman hissetmiyormuş bile hemen de iyileşiyormuş ama sonra bazı yazılar okudum 10 gun sonra falan düşünüyorum.
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/y...ce-yaptirmayin--pembenar-detay-bebek-1550152/
Teşekkür ederiz canıımAyy bayildim fotoya .maasallah .elbisenden bendede var cnm cok rht dimi ben cok kullandım
Çok teşekkür ederiiizÇok tatlısın
Aynı elbiseden ben de bugün alcaktım, başka bi tane aldım
Maşallah 3ünüze deBu da ben oğlum ve kızım
Ben de sabah kuşuTopiğin gece nöbetindeyim yine
Uyku yok , kasılma var , Ağrı var , reflü var , ayak yanması var , varda var
İnşallah sağlıklı ve kolay bir şekilde normal doğum yapabiliriz canım..ben akışına bıraktım doğum anını düşünmüyorum. Bi şekilde sancı manci açılma vs. derken o telaşla dogururuz inşallah pırt diyeGunaydin annisler nasilsiniz??? Bayram da tatil de bittievde oturup gun saymaca basladi artik :) evde durmaya pek aliskin degilim bakalil nasil olacak. Bu aksam kiz kardesimi yolcu edecegim ev yine sessiz olacak... Neyseki 2 3 haftaya tekrar gelirler.. Dogumlarz az kaldi. Ben yusuf yusufum resmen hala normal dogum yapmaya karar verdigime inanamiyorum.
Allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin.
Canım gözünüz aydın inşaal tez zamanda kilolarınıda en güzel şekilde alıp evinize kavuşursunuz.Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımdaolamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?