2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar sizi sıkıyorum ama yine de anlatmak istedim.
dün yine annemler kızkardeşim eşi çocuklar vs sahile gittiler. annem beni de çağırdı ama gitmedim, siz takılın, ben sömürmek istemem sizi dedim. annem kardeşin saçmalıyor takma onu dedi. kardeşim de telefondan bağırıyor, sanki yalan mı söylediklerim hep doğru diye.
bak dedim kızın hala aynı düşünüyor. o gidene kadar gelmem gitmem dedim.
az önce de aramış kızkardeşinle kocası sana gelecek diyor. bence gerek yok ama kendileri bilir dedim.
şimdi nasıl davranayım? içimden hiçbir şey yapmak, hazırlamak gelmiyor.

Erkek annisleri bebisin sunneti icin ne dusunuyordunuz :)
Ben dogar dogmaz dusunuyordum. Esim kiyamiyor cok kucuk dayanamaz kanayacak filan diyor, annemler 4-5 yasinda düğün yapariz diyolar falan filan..

Sizler ne dusunuyorsunuz ?
Yani sağlıklı olanı erken yaptırmak diyor doktorlar ama ben sünnetini bilsin taraftarıyım ağbisini 6 yaşında yaptırdık , hiç te zorlanmadı bunu da öyle yapmayı ve bol eğlenceli bir merasim yapmayı istiyorum. sünnet hem sağlık açısından gerekli hem dinimizin gereği hemde artık bir örf adet ve çocuk bence bunu sonuna kadar yaşamalı

Yapma hiçbir şey o zaman canım. Zaten kendimize baksak kafi. Belli ki annen sıkıştırmış ayıp yaptığın diye. Edepsiz hatasını anlayıp sinirle oldu diyeceğine yaptığına bak. Hatta ben geleceğine de pek ihtimal vermiyorum ama.

Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?

eşim; lahmacun yaptırırım, sen kendini yorma. bir de tatlı alırım. kocasının hatrı var dedi. aklıma yattı açıkçası.

Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
benim en son 11 di. dr normal demişti.

Ay canım,kardeşindir diye birşey söylemek istemedim ama daha fazlada duramayacağım. Hala öyle düşünüyorda,ne yüzle geliyormuş sana,hır gür çıkarmak için mi? Seni strese sokmasına izin verme kimsenin,yaptığı çok yanlış birşey ve düşüncesizlik. Bu tavrınada devam edecekse,senin canını sıkacaksa hiç gelmesin. Bence müsait değilim de ve gelmesinler.

benim en son 11 di. dr normal demişti.
Benim de 10 ama doktor sanki depolarım boş gibi konuşuyor yok kan iğnesi yok takviye kan vs. Bana da gereksiz üzerine düşüyor gibi geldi. Kaldı ki ben hep kansız bir insandım zaten.

zaten o aramadı, annem aradı, aramızı düzeltmeye çalışıyor. benim için farketmez ister gelsin ister gelmesin dedim.
sen gel o zaman dedi, o gidince gelirim dedim. daha ne diyeyim.

Benim de 10 ama doktor sanki depolarım boş gibi konuşuyor yok kan iğnesi yok takviye kan vs. Bana da gereksiz üzerine düşüyor gibi geldi. Kaldı ki ben hep kansız bir insandım zaten.
benim dr um kan ilacı bile vermedi ki vücuda fazla gelir, bağırsakları böbrekleri yorar diye. vitamin hapları yeter dedi. ama ben o hapları da içmiyorum.

Günaydın tatlışlar bizde kızımızın ismini Elif Sare koymaya karar verdik bizide isim tablosuna kaydederseniz seviniriz Budaaaa bizden size olsuun meleğim ve ben Kütahya dan sevgiler efeniim 2kilo alınca anca bu kadarcık göbek oluyorr

Eklentiler

• IMG_20160508_150257.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 236
zaten o aramadı, annem aradı, aramızı düzeltmeye çalışıyor. benim için farketmez ister gelsin ister gelmesin dedim.
sen gel o zaman dedi, o gidince gelirim dedim. daha ne diyeyim.
O lohusa tribinden çıkamamış,saracak insan aramış seni bulmuş,genelde sevdklerinden çıkarırsın ya nazını,onun gibi birşey olmuş da sende doğurdun doğuracan,stres sana göre değil. Annenin yanında ağzına geldiğini sayan,tek başınızayken neler der yani. Bence sizin doğuma kadar görüşmemeniz sağlıklı olur ki ben geleceğini zannetmiyorum. Annen çok zorlamış belliki,annenin hatrına gelirse gelir,oda bir karış suratla gelir ve seni iyice dellendirir. Bence anneni ara ve iyi hissetmediğini söyle,illa gelmek istiyorsa buyursun de. Hala daha nazını çekmene gerek yok yani.

benim dr um kan ilacı bile vermedi ki vücuda fazla gelir, bağırsakları böbrekleri yorar diye. vitamin hapları yeter dedi. ama ben o hapları da içmiyorum.
Sabah akşam içiyorum canım çok kabızlık yaşadım bu kapsüller yüzünden. Hamilelikte daya ilacı ver vitamini bıktım gerçekten. Bir daha hamile kalırsam doğuma gideceğim sadece.

aramak bile gelmiyor içimden. akşama belli olur gelip gelmeyeceği. gerçi annem onu akşama kadar sıkıştırıp beynini yer eminim. bakalım akşam eşimle sohbet ederler artık.

Sabah akşam içiyorum canım çok kabızlık yaşadım bu kapsüller yüzünden. Hamilelikte daya ilacı ver vitamini bıktım gerçekten. Bir daha hamile kalırsam doğuma gideceğim sadece.
ilaç beni kabız mı yaptı ishal mi çözemedim ama bağırsaklarımı bozdu bir şekilde.
ben de bu yüzden bıraktım. normalde hamile değilken beni kabızlıktan kurtaran ne varsa onu yiyorum, kabızlık sorunum ortadan kalkıyor. hani çoğu kişi patates yeyince kabız olur ya, ben kabızken patates yiyorum, düzene giriyor bağırsaklarım.
sen de sana iyi gelen kabızlığını engelleyen besinleri ye bol bol. ilaç falan hikaye diye düşünüyorum bazen.
bak bir örnek daha vereyim. ikinci kızım doğduğunun ertesi günü gözü çapaklanmaya başladı. doğum yaptığım hastanenin çocuk dr u göz dr una git dedi. iyi de sen çocuk doktorusun senin ilgilenmen gerekmez mi dedim, çıktı gitti. başka bir çocuk dr una gittim. damla verdi ve bir haftada geçti. yine kızlarımda d vitamini düşük çıktı. dr bu kez dvit 3 verdi. günde 3-5 damla kullan dedi. yine başka dr a gittim, o da tüp olarak satılan d vitamininden verdi. ayda bir olmak üzere iki ay içir ve bol güneşe çık, günde 3-5 damla ile çözülmez bu sorun dedi. hakikaten de öyle oldu. kızımın kapanması geciken bıngıldağı bir ayda kapandı. hergün mümkün olduğunca güneşe çıkıyoruz.
yani işin ehlini bulmak gerekiyor. yoksa kanda bilirubin seviyesi 0 çıkan kızım için sarılık şüphesi koyan dr u dövmek istiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…