Maşallah çok az kalmış kız mı erkek mi?37. Haftayı doldurduk 38. Haftanın bası carsamba kontrole gıdecegız balalım buyumus mu
Yani sağlıklı olanı erken yaptırmak diyor doktorlar ama ben sünnetini bilsin taraftarıyım ağbisini 6 yaşında yaptırdık , hiç te zorlanmadı bunu da öyle yapmayı ve bol eğlenceli bir merasim yapmayı istiyorum. sünnet hem sağlık açısından gerekli hem dinimizin gereği hemde artık bir örf adet ve çocuk bence bunu sonuna kadar yaşamalıErkek annisleri bebisin sunneti icin ne dusunuyordunuz :)
Ben dogar dogmaz dusunuyordum. Esim kiyamiyor cok kucuk dayanamaz kanayacak filan diyor, annemler 4-5 yasinda düğün yapariz diyolar falan filan..
Sizler ne dusunuyorsunuz ?
Çok hoşsun çok güzelsin canımSelam güzeller bayramdı tatildi derken uğrayamadım herkes iyidir insallah.Geri sayımlar başladı artık ye huuu inceden de tırsmıyor değilimBu da bizden teyzelerimize ve kardeşlerimize
Yapma hiçbir şey o zaman canım. Zaten kendimize baksak kafi. Belli ki annen sıkıştırmış ayıp yaptığın diye. Edepsiz hatasını anlayıp sinirle oldu diyeceğine yaptığına bak. Hatta ben geleceğine de pek ihtimal vermiyorum ama.kızlar sizi sıkıyorum ama yine de anlatmak istedim.
dün yine annemler kızkardeşim eşi çocuklar vs sahile gittiler. annem beni de çağırdı ama gitmedim, siz takılın, ben sömürmek istemem sizi dedim. annem kardeşin saçmalıyor takma onu dedi. kardeşim de telefondan bağırıyor, sanki yalan mı söylediklerim hep doğru diye.
bak dedim kızın hala aynı düşünüyor. o gidene kadar gelmem gitmem dedim.
az önce de aramış kızkardeşinle kocası sana gelecek diyor. bence gerek yok ama kendileri bilir dedim.
şimdi nasıl davranayım? içimden hiçbir şey yapmak, hazırlamak gelmiyor.
eşim; lahmacun yaptırırım, sen kendini yorma. bir de tatlı alırım. kocasının hatrı var dedi. aklıma yattı açıkçası.Yapma hiçbir şey o zaman canım. Zaten kendimize baksak kafi. Belli ki annen sıkıştırmış ayıp yaptığın diye. Edepsiz hatasını anlayıp sinirle oldu diyeceğine yaptığına bak. Hatta ben geleceğine de pek ihtimal vermiyorum ama.
benim en son 11 di. dr normal demişti.Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
Ay canım,kardeşindir diye birşey söylemek istemedim ama daha fazlada duramayacağım. Hala öyle düşünüyorda,ne yüzle geliyormuş sana,hır gür çıkarmak için mi? Seni strese sokmasına izin verme kimsenin,yaptığı çok yanlış birşey ve düşüncesizlik. Bu tavrınada devam edecekse,senin canını sıkacaksa hiç gelmesin. Bence müsait değilim de ve gelmesinler.kızlar sizi sıkıyorum ama yine de anlatmak istedim.
dün yine annemler kızkardeşim eşi çocuklar vs sahile gittiler. annem beni de çağırdı ama gitmedim, siz takılın, ben sömürmek istemem sizi dedim. annem kardeşin saçmalıyor takma onu dedi. kardeşim de telefondan bağırıyor, sanki yalan mı söylediklerim hep doğru diye.
bak dedim kızın hala aynı düşünüyor. o gidene kadar gelmem gitmem dedim.
az önce de aramış kızkardeşinle kocası sana gelecek diyor. bence gerek yok ama kendileri bilir dedim.
şimdi nasıl davranayım? içimden hiçbir şey yapmak, hazırlamak gelmiyor.
Benim de 10 ama doktor sanki depolarım boş gibi konuşuyor yok kan iğnesi yok takviye kan vs. Bana da gereksiz üzerine düşüyor gibi geldi. Kaldı ki ben hep kansız bir insandım zaten.benim en son 11 di. dr normal demişti.
zaten o aramadı, annem aradı, aramızı düzeltmeye çalışıyor. benim için farketmez ister gelsin ister gelmesin dedim.Ay canım,kardeşindir diye birşey söylemek istemedim ama daha fazlada duramayacağım. Hala öyle düşünüyorda,ne yüzle geliyormuş sana,hır gür çıkarmak için mi? Seni strese sokmasına izin verme kimsenin,yaptığı çok yanlış birşey ve düşüncesizlik. Bu tavrınada devam edecekse,senin canını sıkacaksa hiç gelmesin. Bence müsait değilim de ve gelmesinler.
benim dr um kan ilacı bile vermedi ki vücuda fazla gelir, bağırsakları böbrekleri yorar diye. vitamin hapları yeter dedi. ama ben o hapları da içmiyorum.Benim de 10 ama doktor sanki depolarım boş gibi konuşuyor yok kan iğnesi yok takviye kan vs. Bana da gereksiz üzerine düşüyor gibi geldi. Kaldı ki ben hep kansız bir insandım zaten.
O lohusa tribinden çıkamamış,saracak insan aramış seni bulmuş,genelde sevdklerinden çıkarırsın ya nazını,onun gibi birşey olmuş da sende doğurdun doğuracan,stres sana göre değil. Annenin yanında ağzına geldiğini sayan,tek başınızayken neler der yani. Bence sizin doğuma kadar görüşmemeniz sağlıklı olur ki ben geleceğini zannetmiyorum. Annen çok zorlamış belliki,annenin hatrına gelirse gelir,oda bir karış suratla gelir ve seni iyice dellendirir. Bence anneni ara ve iyi hissetmediğini söyle,illa gelmek istiyorsa buyursun de. Hala daha nazını çekmene gerek yok yani.zaten o aramadı, annem aradı, aramızı düzeltmeye çalışıyor. benim için farketmez ister gelsin ister gelmesin dedim.
sen gel o zaman dedi, o gidince gelirim dedim. daha ne diyeyim.
Sabah akşam içiyorum canım çok kabızlık yaşadım bu kapsüller yüzünden. Hamilelikte daya ilacı ver vitamini bıktım gerçekten. Bir daha hamile kalırsam doğuma gideceğim sadece.benim dr um kan ilacı bile vermedi ki vücuda fazla gelir, bağırsakları böbrekleri yorar diye. vitamin hapları yeter dedi. ama ben o hapları da içmiyorum.
aramak bile gelmiyor içimden. akşama belli olur gelip gelmeyeceği. gerçi annem onu akşama kadar sıkıştırıp beynini yer eminim. bakalım akşam eşimle sohbet ederler artık.O lohusa tribinden çıkamamış,saracak insan aramış seni bulmuş,genelde sevdklerinden çıkarırsın ya nazını,onun gibi birşey olmuş da sende doğurdun doğuracan,stres sana göre değil. Annenin yanında ağzına geldiğini sayan,tek başınızayken neler der yani. Bence sizin doğuma kadar görüşmemeniz sağlıklı olur ki ben geleceğini zannetmiyorum. Annen çok zorlamış belliki,annenin hatrına gelirse gelir,oda bir karış suratla gelir ve seni iyice dellendirir. Bence anneni ara ve iyi hissetmediğini söyle,illa gelmek istiyorsa buyursun de. Hala daha nazını çekmene gerek yok yani.
ilaç beni kabız mı yaptı ishal mi çözemedim ama bağırsaklarımı bozdu bir şekilde.Sabah akşam içiyorum canım çok kabızlık yaşadım bu kapsüller yüzünden. Hamilelikte daya ilacı ver vitamini bıktım gerçekten. Bir daha hamile kalırsam doğuma gideceğim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?