2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
32 + 2 günlüğüz. Ben 12 -12.5 kilo falan aldım. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Sizin miniklerin 32.haftada kilosu nasıldı

Aynı zamanda 1800 du kızım doktor gayet normal dedı tatlım. Bence normal yani. Ayrıca ultrasonun yanılma payı var yani.

Aynı zamanda 1800 du kızım doktor gayet normal dedı tatlım. Bence normal yani. Ayrıca ultrasonun yanılma payı var yani.
Karın çevresi 2 haftada geride dedi. AmaAc değeri ile internetteki değeri kıyaslıyorum benim ki 33.haftada çıkıyor. Bu sefer muayeneden mutlu ayrılamadım

Karın çevresi 2 haftada geride dedi. AmaAc değeri ile internetteki değeri kıyaslıyorum benim ki 33.haftada çıkıyor. Bu sefer muayeneden mutlu ayrılamadım
Çok takılma bence canım. Ama ileri gitsin istiyorsan bol bol protein tüket. Ekmek yeme et yumurta balık ye onun yerine. Bende de çıkmıştı 30. Haftada göbek çevresinde gerilik ben bu şekilde 2 haftada toplamıştım.

Çok enteresan,doktorun dediğine bak yani. 31+5 te 1660 tı kilomuz,halada düşük kiloda gidiyoruz. Doktorumda bir kere dönüp bu çocuğun kilosu az demedi yani. Ben az mı yoksa diye sordukça hatta beni telkin etti. Her bebek gelişimi aynı değil,hepsi aynı kiloda doğmuyor diye. Canını sıkma bence bir problem yok.

Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
Bnmde 10 cnm.banda düşük dedi bu ayin 25 de tekrar tahlil vercem

Merhabalar çıtır ağustos anneleri ne kadar fitsiniz masallah ..
Bayram tatili sebebiyle mesaim yoğundu evde 3 erkek biri şimdilik pasif sayılır ama o da ordan ittiriyor burdan tepisiyor bide çok fena yanmalarim var derken tatili bitirdik.
Hiiç bir hazırlık yapmadım yıkama ütüleme hatta alacağım bir kaç birsey bile var , hastane çantası hazır değil
Siz Nasılsıniz ne var ne yok

Bende gezdim ve full yattım,uzun zamandır hiçbirşey yapmadan sadece yatmayı çok özlemişim. Son anlarım diyede suyunu bayağı çıkardım velhasıl çok ama çok iyi geldi tatil bana. Şimdi işteyim,iş kafasına girmeye çalışıyorum.2 hafta sonrada izne çıkıyorum allahın izniyle. Bende bayağ ağırlaştım. Ben 10 kilodayım şuan. Doğuma kadar 2 kilo daha alırım herhalde yeter...

Annemde tatilini yaptı,yarın bana gelecek,artık hazırlıkları tamamlayacağız. Ütüler ok.sadece çantaları yapmak falan kaldı.Onları bu hafta sonu hallederiz inş. Sonrada bebişimizi bekleyeceğiz. Ay çok heyecanlı.

Bende tatilin her günü için bir Program yapıp evde kaldım. Gerçi yine biraz takıldık ama tatil başlarken hepimiz grip gibi birsey olduk . İki gündür ancak atlattık . Dus alıp klima karşısına dikilince çok feci bir burun akması başka hiç bir şey yok ama yazın sıcağında da hiç çekilmiyor peçete yle dolaşmak.

Hazır şeyi yerleştirmek en keyıflı si ben şimdi yıkama ütüleme onu dusunuyorum.

Artık evdeyız ışe gıtmedıgım ılk gun bugun garıp hıssettım son 14 gun artık ınanamıyorum 280 lerden 14 e allahım sag salım olsunnnnn
Hayırlı olsun Can'ım son 14 gün ama bence en zor geçecek 14 gün Zaman yaklaştıkça günler zor geçiyor hele evde hiç geçmiyor

Aynı durumdayım. Birebir... ben sadece yıkancakları yıkadım. Dağ gibi ütü beni bekliyor. Evden kaçasım var.

Merhaba anneler
1.5 hafta önce dogum sancilarim geldi 4 dk da bir e düştü hastanede kaldim testler vs yapıldı temi çıktı. 1 gun gozetim altinda kalip ciktim sancim kesildi.
Vucut yanlış alarm vermiş
Dun yine 10 dk da birden 5 dk da bire dusen dogum sancilarim geldi.yine hastanede geceledim 4 cm acilmam olmus ama bekl I cez eve geldim.

Nst de sanci gozukuyor fakat cok fazla itekleyici açıcı degil yani siddeti az.
Degisik bir durum.
Bu 3. Hamileligim.
Normalde bu sanci araligiinda siddetlI gelip Rahmi açması lazım ama 6 7 saat sürüp gidiyor.
Beklemedeyim...
Dua edin.

Hic nat ye baglanmis miydin sen canm?? 36 nin sonunda cagirmisti doktorum bundan sonra her hafta demisti de merak ettmmm...

Artık evdeyız ışe gıtmedıgım ılk gun bugun garıp hıssettım son 14 gun artık ınanamıyorum 280 lerden 14 e allahım sag salım olsunnnnn

Amaninnn ne kadr az kaldi yaaa :)

Cidden kizkardesinle alakaniz yokms yanii.. Ne kadr ayip ya bi de hala ayni seyi soyluyor gelmesn o zamn gelse bile icinden gelmeyen hic bi seyi yapma bence. Kizkardes ne guzel bi sey oysa ki keske kiyemtini bilseydiii...

Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?

Benm de genelde 10 larda cikiyordu doktorm normal diyordu canm, bence dogal yollardan yukseltmek su an daha iyi yani, iki demir hapi aliyorm gunde zaten bi de ben..

Hos gorunuyorsn masallah.. Ama kendin mi 2 kilo aldn sadecee??? Cok az degil mi? Doktorun bu konuda bi sey soylemedi mi? Gerci bu saatten sonra ne yapacak da..

Eki Görüntüle 1856914
Bu da bizden. 34. Haftadan sevgilerle.

Oy masallah cok guzelsinzz

Hadi hayırlısı canım, sağlıcakla gelsin bebişin..

Bizim daha beşiğimiz yok kayınvalidemler bizim binaya taşınacak biz kendi derdimizi unuttuk. Çocuk doğmasın diye bekliyoz... Sinir kat sayım anlaşılıyor mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…