Maşallah size canım.Eki Görüntüle 1856914
Bu da bizden. 34. Haftadan sevgilerle.
Aynı zamanda 1800 du kızım doktor gayet normal dedı tatlım. Bence normal yani. Ayrıca ultrasonun yanılma payı var yani.32 + 2 günlüğüz. Ben 12 -12.5 kilo falan aldım. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Sizin miniklerin 32.haftada kilosu nasıldı
Karın çevresi 2 haftada geride dedi. AmaAc değeri ile internetteki değeri kıyaslıyorum benim ki 33.haftada çıkıyor. Bu sefer muayeneden mutlu ayrılamadımAynı zamanda 1800 du kızım doktor gayet normal dedı tatlım. Bence normal yani. Ayrıca ultrasonun yanılma payı var yani.
Çok takılma bence canım. Ama ileri gitsin istiyorsan bol bol protein tüket. Ekmek yeme et yumurta balık ye onun yerine. Bende de çıkmıştı 30. Haftada göbek çevresinde gerilik ben bu şekilde 2 haftada toplamıştım.Karın çevresi 2 haftada geride dedi. AmaAc değeri ile internetteki değeri kıyaslıyorum benim ki 33.haftada çıkıyor. Bu sefer muayeneden mutlu ayrılamadım
Çok enteresan,doktorun dediğine bak yani. 31+5 te 1660 tı kilomuz,halada düşük kiloda gidiyoruz. Doktorumda bir kere dönüp bu çocuğun kilosu az demedi yani. Ben az mı yoksa diye sordukça hatta beni telkin etti. Her bebek gelişimi aynı değil,hepsi aynı kiloda doğmuyor diye. Canını sıkma bence bir problem yok.32 + 2 günlüğüz. Ben 12 -12.5 kilo falan aldım. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Sizin miniklerin 32.haftada kilosu nasıldı
Bnmde 10 cnm.banda düşük dedi bu ayin 25 de tekrar tahlil vercemKızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
Günaydın kızlar. Ben de çalışabilir raporumu aldım bakalım 4 hafta daha çalışır ayrılırım yavaş yavaş :)
Bende gezdim ve full yattım,uzun zamandır hiçbirşey yapmadan sadece yatmayı çok özlemişim. Son anlarım diyede suyunu bayağı çıkardım velhasıl çok ama çok iyi geldi tatil bana. Şimdi işteyim,iş kafasına girmeye çalışıyorum.2 hafta sonrada izne çıkıyorum allahın izniyle. Bende bayağ ağırlaştım. Ben 10 kilodayım şuan. Doğuma kadar 2 kilo daha alırım herhalde yeter...Merhabalar çıtır ağustos annelerine kadar fitsiniz masallah ..
Bayram tatili sebebiyle mesaim yoğundu evde 3 erkekbiri şimdilik pasif sayılır ama o da ordan ittiriyor burdan tepisiyor bide çok fena yanmalarim var derken tatili bitirdik.
Hiiç bir hazırlık yapmadım yıkama ütüleme hatta alacağım bir kaç birsey bile var , hastane çantası hazır değil
Siz Nasılsıniz ne var ne yok
Bende gezdim ve full yattım,uzun zamandır hiçbirşey yapmadan sadece yatmayı çok özlemişim. Son anlarım diyede suyunu bayağı çıkardım velhasıl çok ama çok iyi geldi tatil bana. Şimdi işteyim,iş kafasına girmeye çalışıyorum.2 hafta sonrada izne çıkıyorum allahın izniyle. Bende bayağ ağırlaştım. Ben 10 kilodayım şuan. Doğuma kadar 2 kilo daha alırım herhalde yeter...
Annemde tatilini yaptı,yarın bana gelecek,artık hazırlıkları tamamlayacağız. Ütüler ok.sadece çantaları yapmak falan kaldı.Onları bu hafta sonu hallederiz inş. Sonrada bebişimizi bekleyeceğiz. Ay çok heyecanlı.
Çok teşekkür ederim Can'ım allah hepimizin sevdiklerini korusunMaşallah 3ünüze de
Allah ayırmasın hiç hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsunlarinşallahh
Hayırlı olsun Can'ım son 14 gün ama bence en zor geçecek 14 gün Zaman yaklaştıkça günler zor geçiyor hele evde hiç geçmiyorArtık evdeyız ışe gıtmedıgım ılk gun bugun garıp hıssettım son 14 gun artık ınanamıyorum 280 lerden 14 e allahım sag salım olsunnnnn
Aynı durumdayım. Birebir... ben sadece yıkancakları yıkadım. Dağ gibi ütü beni bekliyor. Evden kaçasım var.Merhabalar çıtır ağustos annelerine kadar fitsiniz masallah ..
Bayram tatili sebebiyle mesaim yoğundu evde 3 erkekbiri şimdilik pasif sayılır ama o da ordan ittiriyor burdan tepisiyor bide çok fena yanmalarim var derken tatili bitirdik.
Hiiç bir hazırlık yapmadım yıkama ütüleme hatta alacağım bir kaç birsey bile var , hastane çantası hazır değil
Benden Günaydın Kızlar,işe geldik bu sabahta. İş yerindende uzaklaşmak iyi geliyor insana,herşeyi özlemişim. Benim doğum raporumda ben nabıcam acabaaaaa. Şuan zaten iş kafasında değilim. Bıraktım o işleri. Artık devir zamanı olduğu için,işleri bir bir toparlayıp,takiplerini kişilere bölmem lazım. Ay oda sancılı bir iş. Haftaya cuma ancak randevum var. 37. haftanın sonuna doğru doktor görmek istedi. Sonrada her hafta görüneceğim. Hadi hayırlısı şimdiden...
Artık evdeyız ışe gıtmedıgım ılk gun bugun garıp hıssettım son 14 gun artık ınanamıyorum 280 lerden 14 e allahım sag salım olsunnnnn
kızlar sizi sıkıyorum ama yine de anlatmak istedim.
dün yine annemler kızkardeşim eşi çocuklar vs sahile gittiler. annem beni de çağırdı ama gitmedim, siz takılın, ben sömürmek istemem sizi dedim. annem kardeşin saçmalıyor takma onu dedi. kardeşim de telefondan bağırıyor, sanki yalan mı söylediklerim hep doğru diye.
bak dedim kızın hala aynı düşünüyor. o gidene kadar gelmem gitmem dedim.
az önce de aramış kızkardeşinle kocası sana gelecek diyor. bence gerek yok ama kendileri bilir dedim.
şimdi nasıl davranayım? içimden hiçbir şey yapmak, hazırlamak gelmiyor.
Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
Günaydın tatlışlar bizde kızımızın ismini Elif Sare koymaya karar verdik bizide isim tablosuna kaydederseniz sevinirizBudaaaa bizden size olsuun meleğim ve ben Kütahya dan sevgiler efeniim 2kilo alınca anca bu kadarcık göbek oluyorr
Eki Görüntüle 1856914
Bu da bizden. 34. Haftadan sevgilerle.
Hadi hayırlısı canım, sağlıcakla gelsin bebişin..Merhaba anneler
1.5 hafta önce dogum sancilarim geldi 4 dk da bir e düştü hastanede kaldim testler vs yapıldı temi çıktı. 1 gun gozetim altinda kalip ciktim sancim kesildi.
Vucut yanlış alarm vermiş
Dun yine 10 dk da birden 5 dk da bire dusen dogum sancilarim geldi.yine hastanede geceledim 4 cm acilmam olmus ama bekl I cez eve geldim.
Nst de sanci gozukuyor fakat cok fazla itekleyici açıcı degil yani siddeti az.
Degisik bir durum.
Bu 3. Hamileligim.
Normalde bu sanci araligiinda siddetlI gelip Rahmi açması lazım ama 6 7 saat sürüp gidiyor.
Beklemedeyim...
Dua edin.
Bizim daha beşiğimiz yokMerhabalar çıtır ağustos annelerine kadar fitsiniz masallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?