2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tamam canım teşekkür ederim.et süt peynir vs devamlı tüketiyorum.haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek

Bana hep 1 hafta önden gidiyor diyordu. Şimdi 200 gram geri deyince panik oldum

kelebek.hill cnm,bayramdan önce göründüm,nsteyede bağladı. Ekstrem bir durum çıkmadı. Sancı falan olursa hemen geliyorsun dedi o kadar. Bende psikolojik olarak mı anlamadım. Nst temiz çıkınca,artık sancımda olmuyor. Gayet kendimi iyi hissediyorum üstelik,uykularımı güzel alıyorum,hala enerjikim,aktifim. öyle yani.

Kızlar bir de bisey soracağım haviseriften çikolata yaptıranlar süslü şekilde yaptırdınız dimi? Kaç adet ne kadara yaptırdınız ?
evet canım süslü n11 den sipariş verdim ben 70 adet 50 tl. Orada istediğin modeli seçiyorsun nasıl görünmesini istiyorsan seçenekler var. Üzerine de ne yazılacaksa mesaj olarak atıyorsun aynen o şekilde yapıp gönderiyorlar.

Selam kızlar bizde bugün kontrolden geldik 2600 olmuşuz 35. Haftaya giriyorum 15 ağustos gibi gözüküyor ama sanki erken gelicek kilosu çok olmayacak dedi ağustosta çağırdı hatta o zamana kadar doğurmazsan diye espri yaptı.yani 3 hafta sonra gidicem doktorum biraz rahat bi insan umarım o kadar süre sonra gitmem sıkıntı olmaz

Bana hep 1 hafta önden gidiyor diyordu. Şimdi 200 gram geri deyince panik oldum
Kilo hesabı değilde,Baş çevre ölçümünü baz al istersen,bizimki öyle yapıyor,hepsinin ortalamasını alırsan ohooooo 2 hafta geride çıkıyor,o zaman doğum eylül ortasına gelir yani. Baş çevre ölçümü kaç görünüyor. Regl tarihin ne?

Insallah canim ya... Kolaycacik hizlica hicbir sey anlamadan ciksin bebebklerimiz...

Kızlar ha şimdi doktordan geliyorum. Ben ilçede oturuyorum burda kadın doğum yoktu yaklaşık 3 yıldır. Şimdi Dr geldi. 15 gün önce Bi gitmiştim bugün için çağırmıştı beni. Her şeyi sordu. 2.doğum normal falan derken doğumu burda mı düşünüyorsun sorusuna evet cevabını alınca birden Dr özel klinik moduna geçti adeta ben şok Bi çay kahve ister misin demedi normalde devlet hastanelerinde normal doğuma Dr girmez bu giriyormuş;hoş benim için çok farketmez ebeler hallediyor ama yinede güven sağlama açısından Kocaman bir artı
Aslan oğlum tam haftasıyla uyumlu çıktı 2800 gr. Haftaya yeniden çağırdı doktor amcamız. Bundan sonra her hafta görüşecekmişiz şükürler olsun her şey yolunda.

Sizde durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…