Tamam canım teşekkür ederim.et süt peynir vs devamlı tüketiyorum.haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecekÇok takılma bence canım. Ama ileri gitsin istiyorsan bol bol protein tüket. Ekmek yeme et yumurta balık ye onun yerine. Bende de çıkmıştı 30. Haftada göbek çevresinde gerilik ben bu şekilde 2 haftada toplamıştım.
Maşallah sana ve kızıma çok güzelsinizGünaydın tatlışlar bizde kızımızın ismini Elif Sare koymaya karar verdik bizide isim tablosuna kaydederseniz sevinirizBudaaaa bizden size olsuun meleğim ve ben Kütahya dan sevgiler efeniim 2kilo alınca anca bu kadarcık göbek oluyorr
Bana hep 1 hafta önden gidiyor diyordu. Şimdi 200 gram geri deyince panik oldumÇok enteresan,doktorun dediğine bak yani. 31+5 te 1660 tı kilomuz,halada düşük kiloda gidiyoruz. Doktorumda bir kere dönüp bu çocuğun kilosu az demedi yani. Ben az mı yoksa diye sordukça hatta beni telkin etti. Her bebek gelişimi aynı değil,hepsi aynı kiloda doğmuyor diye. Canını sıkma bence bir problem yok.
Kız olaca inşMaşallah çok az kalmış kız mı erkek mi?
Az kaldi heyecan dorukta insalalh saglicakla merhaba derler dunyaya :)37. Haftayı doldurduk 38. Haftanın bası carsamba kontrole gıdecegız balalım buyumus mu
evet canım süslü n11 den sipariş verdim ben 70 adet 50 tl. Orada istediğin modeli seçiyorsun nasıl görünmesini istiyorsan seçenekler var. Üzerine de ne yazılacaksa mesaj olarak atıyorsun aynen o şekilde yapıp gönderiyorlar.Kızlar bir de bisey soracağım haviseriften çikolata yaptıranlar süslü şekilde yaptırdınız dimi? Kaç adet ne kadara yaptırdınız ?
Kilo hesabı değilde,Baş çevre ölçümünü baz al istersen,bizimki öyle yapıyor,hepsinin ortalamasını alırsan ohooooo 2 hafta geride çıkıyor,o zaman doğum eylül ortasına gelir yani. Baş çevre ölçümü kaç görünüyor. Regl tarihin ne?Bana hep 1 hafta önden gidiyor diyordu. Şimdi 200 gram geri deyince panik oldum
Bende aynı o nobetteyim. Herkes rahat rahat uyurken ben bir dolap başında bir yatakta dolanıp duruyorum
Ben de sabah kuşu
Erken gelecek galiba senin miniğin:')
6 da işte olması gereken bir koca var bende de
Cok sagol tatlımÇok hoşsun çok güzelsin canım
Insallah canim ya... Kolaycacik hizlica hicbir sey anlamadan ciksin bebebklerimiz...İnşallah sağlıklı ve kolay bir şekilde normal doğum yapabiliriz canım..ben akışına bıraktım doğum anını düşünmüyorum. Bi şekilde sancı manci açılma vs. derken o telaşla dogururuz inşallah pırt diye
kız çocukları için 37 den sonra her an doğabilir diyorlar. Bizimki de kız olacak inşallah. Doktor 5 ağustosta dedi 15 gün önce doğacak.Kız olaca inş
Evt cnm hıçkırıyor. Aman hıçkırsin gelistigini duymustum. Rahatliyorm hıçkırıncaKızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?