2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah Zaman'ında gelir bebeği

Çok gecmiş olsun umarım sıkıntıların azalır ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini
teşekkür ederim canım inşallah.. hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza

Offffff tatil bitti yarın iş. Psikolojik olarak uyuyamıyorum resmen. Allahtan 2 hafta sonra izne ayrılmış olucam.

aynen ben de haftalar sonra işe geldim, gece uyuyamadım stresten

Evet Can'ım biz de 1-2 aylıkken düşünüyoruz sünneti ama üstteki yazıda rahim ağzı kanseri riski azalıyor derken neyi kastetmişler acaba

onu ben de sen söyleyince dikkat ettim canım anlayamadım:S

bence annenin zoruyla geliyor, o şekilde gelecekse de hiç gelmesin yani.. nası kardeş bu ya

Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?

kan deposu ayrıymış kan ayrıymış.. benim depolar cok düşük çıkmıştı iğne verdi ama o da alerji yaptı kullanamadım bıraktım

bu doktorlar gerçekten acayip bana da 32+5 te 2080 gr fazla dedi

ben de hiç bişi yapmadım daha yıkama ütüleme bile duruyor.. bakalım ne zaman yapıcam

teşekkür ederim canım :)

kızlarrrrrr lohusa terliği tacı pijaması nasıl aldınız fikir paylaşalım :)???

ben mavi çiçekli yaptırdım tac ve terliği buna benzer Eminönü'nde yaptırdım:)

http://www.lohusasepeti.com/lht-2047-mavi-cicekli-lohusa-terligi

Doktorumuzun dediğine göre bebişlerimiz şuan günde en az 30 gr alıyor. Buda senin sezeryanla doğumuna 16 gün var desek, 30*16=480, 2700 küsürlere eklersek,3200 doğar canım sıkıntı etme.
bu hesaba göre benim kız inşallah 3 kg doğar.

Kizlar gecen hafta 2 tane kadin tuttym ev temizligi icin. Valla her yeri yaptilar saniyodum kapilarin dolaplarin ustlerine hic dokunmamislar lambalari silmemisler. O kadar da soyledim. Kiz kardesim bugun tekrar her yeri yapti. Yazik oldu verdigim paraya. Saatte bir de kahve istediler kahve yaptim ictiler. Oglen disardan peynirli pide yemek istediler soyledim. Duzgun yapsinlar diye. Valla sirf kardesim yorulmasin diye tuttum kadinlari yine kardesim yoruldu cok uzuldum. Hakkimi da helal etmiyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…