- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
İnşallah Zaman'ında gelir bebeğiMerhaba anneler
1.5 hafta önce dogum sancilarim geldi 4 dk da bir e düştü hastanede kaldim testler vs yapıldı temi çıktı. 1 gun gozetim altinda kalip ciktim sancim kesildi.
Vucut yanlış alarm vermiş
Dun yine 10 dk da birden 5 dk da bire dusen dogum sancilarim geldi.yine hastanede geceledim 4 cm acilmam olmus ama bekl I cez eve geldim.
Nst de sanci gozukuyor fakat cok fazla itekleyici açıcı degil yani siddeti az.
Degisik bir durum.
Bu 3. Hamileligim.
Normalde bu sanci araligiinda siddetlI gelip Rahmi açması lazım ama 6 7 saat sürüp gidiyor.
Beklemedeyim...
Dua edin.
Benim de öyle canim büyüdükçe güçlendi hickiriklariKızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
teşekkür ederim canım inşallah.. hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaÇok gecmiş olsun umarım sıkıntıların azalır ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini
Offffff tatil bitti yarın iş. Psikolojik olarak uyuyamıyorum resmen. Allahtan 2 hafta sonra izne ayrılmış olucam.
Evet Can'ım biz de 1-2 aylıkken düşünüyoruz sünneti ama üstteki yazıda rahim ağzı kanseri riski azalıyor derken neyi kastetmişler acaba
kızlar sizi sıkıyorum ama yine de anlatmak istedim.
dün yine annemler kızkardeşim eşi çocuklar vs sahile gittiler. annem beni de çağırdı ama gitmedim, siz takılın, ben sömürmek istemem sizi dedim. annem kardeşin saçmalıyor takma onu dedi. kardeşim de telefondan bağırıyor, sanki yalan mı söylediklerim hep doğru diye.
bak dedim kızın hala aynı düşünüyor. o gidene kadar gelmem gitmem dedim.
az önce de aramış kızkardeşinle kocası sana gelecek diyor. bence gerek yok ama kendileri bilir dedim.
şimdi nasıl davranayım? içimden hiçbir şey yapmak, hazırlamak gelmiyor.
Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
32 + 2 günlüğüz. Ben 12 -12.5 kilo falan aldım. 2 gün önce kontrolümüz vardı. Oğlumuz 1868 gram 42 cm. İnternetteki bebek kilo değerlerine baktığımda kiloda boyda normal ama dr 200 gram geride dedi moralimi bozdu. Sizin miniklerin 32.haftada kilosu nasıldı
Merhabalar çıtır ağustos annelerine kadar fitsiniz masallah ..
Bayram tatili sebebiyle mesaim yoğundu evde 3 erkekbiri şimdilik pasif sayılır ama o da ordan ittiriyor burdan tepisiyor bide çok fena yanmalarim var derken tatili bitirdik.
Hiiç bir hazırlık yapmadım yıkama ütüleme hatta alacağım bir kaç birsey bile var , hastane çantası hazır değil
Siz Nasılsıniz ne var ne yok
evet canım süslü n11 den sipariş verdim ben 70 adet 50 tl. Orada istediğin modeli seçiyorsun nasıl görünmesini istiyorsan seçenekler var. Üzerine de ne yazılacaksa mesaj olarak atıyorsun aynen o şekilde yapıp gönderiyorlar.
kızlarrrrrr lohusa terliği tacı pijaması nasıl aldınız fikir paylaşalım :)???
eylulmasal kelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.
kızlarrrrrr lohusa terliği tacı pijaması nasıl aldınız fikir paylaşalım :)???
20 tl ye dışardan bişiler alıcam, yük oluosnuz ama neyse deseydineylulmasal kelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.
Ayyyy şaka yapıyorsunnnnnnnnn.eylulmasal kelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.
Canim benimki de oyle gunde 2 ya da 3 kez oluyor... Sanirim normalmis...Kızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
40. haftasını doldurursa şayet;3,5 kg üzerinde doğar. Normal doğumun zor olur ama söyliyimherkese merhaba, bizde cuma günü doktora gittik. 2740 çıktı kilomuz. kaç kilo dağar sizce kızım?
40. haftasını doldurursa şayet;3,5 kg üzerinde doğar. Normal doğumun zor olur ama söyliyimzamanından öncede normal doğmak isterse,3-3,5 arası doğmuş olur bana kalırsa.
Doktorumuzun dediğine göre bebişlerimiz şuan günde en az 30 gr alıyor. Buda senin sezeryanla doğumuna 16 gün var desek, 30*16=480, 2700 küsürlere eklersek,3200 doğar canım sıkıntı etme.25-27 temmuz arasında sezeryanla doğurucam inşallah..
3200 falan dogar mı acaba
yok demem. uzatmayı sevmem.20 tl ye dışardan bişiler alıcam, yük oluosnuz ama neyse deseydin
o da şaka yapıyordu sanırım.Ayyyy şaka yapıyorsunnnnnnnnn.
zaten eşim uğraşma dedi, lahmacunla tatlı alıp gelecekmiş.Takılma ya, sen görevini yap olsun bitsin..
bu hesaba göre benim kız inşallah 3 kg doğar.Doktorumuzun dediğine göre bebişlerimiz şuan günde en az 30 gr alıyor. Buda senin sezeryanla doğumuna 16 gün var desek, 30*16=480, 2700 küsürlere eklersek,3200 doğar canım sıkıntı etme.
Bende 3 kg doğursam yeter bana,olsun,sağlıklı olsun kendini tamamlasında önemli değil ha 200 gr fazla ha eksik. :)bu hesaba göre benim kız inşallah 3 kg doğar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?