- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kelebek.hill cnm,bayramdan önce göründüm,nsteyede bağladı. Ekstrem bir durum çıkmadı. Sancı falan olursa hemen geliyorsun dedi o kadar. Bende psikolojik olarak mı anlamadım. Nst temiz çıkınca,artık sancımda olmuyor. Gayet kendimi iyi hissediyorum üstelik,uykularımı güzel alıyorum,hala enerjikim,aktifim. öyle yani.
Kızlar ha şimdi doktordan geliyorum. Ben ilçede oturuyorum burda kadın doğum yoktu yaklaşık 3 yıldır. Şimdi Dr geldi. 15 gün önce Bi gitmiştim bugün için çağırmıştı beni. Her şeyi sordu. 2.doğum normal falan derken doğumu burda mı düşünüyorsun sorusuna evet cevabını alınca birden Dr özel klinik moduna geçti adeta ben şokBi çay kahve ister misin demedi normalde devlet hastanelerinde normal doğuma Dr girmez bu giriyormuş;hoş benim için çok farketmez ebeler hallediyor ama yinede güven sağlama açısından Kocaman bir artı
Aslan oğlum tam haftasıyla uyumlu çıktı 2800 gr. Haftaya yeniden çağırdı doktor amcamız. Bundan sonra her hafta görüşecekmişizşükürler olsun her şey yolunda.
Sizde durumlar nedir?
@eylulmasalkelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.
Kizlar gecen hafta 2 tane kadin tuttym ev temizligi icin. Valla her yeri yaptilar saniyodum kapilarin dolaplarin ustlerine hic dokunmamislar lambalari silmemisler. O kadar da soyledim. Kiz kardesim bugun tekrar her yeri yapti. Yazik oldu verdigim paraya. Saatte bir de kahve istediler kahve yaptim ictiler. Oglen disardan peynirli pide yemek istediler soyledim. Duzgun yapsinlar diye. Valla sirf kardesim yorulmasin diye tuttum kadinlari yine kardesim yorulducok uzuldum. Hakkimi da helal etmiyorum valla..
inşallah. küçük kızım 2480 gr doğunca çok üzülmüştüm ama bir ay sonra 3,5 olunca ancak rahatlamıştım :)Bende 3 kg doğursam yeter bana,olsun,sağlıklı olsun kendini tamamlasında önemli değil ha 200 gr fazla ha eksik. :)
Yok canım bende memnun değilim,o kadar söylememe rağmen avizeleri bırakmış,gördükçe sinirim zıplıyor,her defasında zor tutuyorum kendimi,sandalyeye binip silmemek için.Kizlar gecen hafta 2 tane kadin tuttym ev temizligi icin. Valla her yeri yaptilar saniyodum kapilarin dolaplarin ustlerine hic dokunmamislar lambalari silmemisler. O kadar da soyledim. Kiz kardesim bugun tekrar her yeri yapti. Yazik oldu verdigim paraya. Saatte bir de kahve istediler kahve yaptim ictiler. Oglen disardan peynirli pide yemek istediler soyledim. Duzgun yapsinlar diye. Valla sirf kardesim yorulmasin diye tuttum kadinlari yine kardesim yorulducok uzuldum. Hakkimi da helal etmiyorum valla..
Canım kilosu haftasıyla gayet uyumlu. 3200-3300 gibi bir şey olur. Gerçi belli de olmaz. Belki sürpriz yapıp daha fazla bile olabilirherkese merhaba, bizde cuma günü doktora gittik. 2740 çıktı kilomuz. kaç kilo dağar sizce kızım?
Bu yazıya anca geçmiş olsun denilirKizlar gecen hafta 2 tane kadin tuttym ev temizligi icin. Valla her yeri yaptilar saniyodum kapilarin dolaplarin ustlerine hic dokunmamislar lambalari silmemisler. O kadar da soyledim. Kiz kardesim bugun tekrar her yeri yapti. Yazik oldu verdigim paraya. Saatte bir de kahve istediler kahve yaptim ictiler. Oglen disardan peynirli pide yemek istediler soyledim. Duzgun yapsinlar diye. Valla sirf kardesim yorulmasin diye tuttum kadinlari yine kardesim yorulducok uzuldum. Hakkimi da helal etmiyorum valla..
2 yaş var canım.Aman oyle ol gene canm masallahnst insani rahatlatiyor tabi dogru ama benm dun yine baya kasilmam oldu ben 40 haftayi tamamlayabilcemizi sanmiyorm ama 38 tamamlasak insallahh, hayirlisi tabii..
Bizim de artk her hafta bulusmamizzz.. Masallah size de cok sukur her sey yolundaymss
Gercekten kizkardesin cok ilginc bi insanmis, aranizda cok yas farki var mi?? Hayir normalde hakettigi baya yuk oluyosunz bize diye cevap vermek ayrica ne hazirlicaksin ki bu halde gerekirse hazirlar getirir insan ya da hazir yenir yani ne var ki kardes sonucta ama seninki garip malesef uzuldm dogrusu
Aman oyle ol gene canm masallahnst insani rahatlatiyor tabi dogru ama benm dun yine baya kasilmam oldu ben 40 haftayi tamamlayabilcemizi sanmiyorm ama 38 tamamlasak insallahh, hayirlisi tabii..
Azmış kilosu ama kendini toparladığına göre,sıkıntı edecek gibi değilmiş. Doktorun dediğine görede,kilolu doğan bebekler,10 gün için ciddi kilo veriyormuş. Onlar kof kilo diyor. Bilmiyorum bizim doktor kilo takıntılı galiba,kendide çok zayıf zaten,bir deri bir kemik. Bende 10 kilo aldım. kilon iyi diyip duruyor. Bebeğin kilosu bana göre az gibi geliyor. O ise oh oh kilosu çok güzel diyip duruyor. O yüzden takılmıyorum bende,sende takılma bence. Kilonun fazla olması çok iyi demek değil demekki.inşallah. küçük kızım 2480 gr doğunca çok üzülmüştüm ama bir ay sonra 3,5 olunca ancak rahatlamıştım :)
evli canım. iki çocuğu var onun da. kendince şaka yapıyor işte.B Began o mesajı bacın mı atmış sana? Pess! Evli mi? Çocuğu var mı? Töbe töbeee!! Ya 2 çocuk bir de gebesinyanlış anlama da bir de bir şey mi bekliyor senden?! Ayıp valla!!! Nasıl sinir oldum şuanda anlatamam!
Umduğunu diil bulduğunu..geliyorsa işin ucundan tutup sana ve bebelerine yemek yapsın da sen az otur rahat et dinlen! Bacı dediğin öyle olur
Benim 13 çıktığı halde kan ilacina baslatmisti. Depolarini kullanacak bebek diyr. 8 ameliyat sınırı alti diye biliyorum canim düşmüş biraz dikkat et.Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
Maşallah sana tatlım hayırlısıyla alın kucağınıza inşallahEki Görüntüle 1856914
Bu da bizden. 34. Haftadan sevgilerle.
Ben bu kilo konusunda doktorlara gram inanmıyorum ama neyse çünkü ciddi anlamda büyük farklar gördüm bebişler doğunca o yüzden onu kafana takma tatlim ..bak ne güzel maşallah bebeğin çok iyi bencede doğumun yakın bak benle eltim arasında 2 buçuk hafta vardı 2 gün önce doğum yapmış :) hemde tam 3kilo 100 gram doğmuş bebişi küveyzede girmemiş salık sorunuda olmamış dünde eve taburcu olmuşlar darısı başına inşallah Can'ım kolay bir doğumla sağlıkla kucagına alKızlarrrrrr kontrolden geldim imdat
NEVŞİN bebek 36+2 deyiz
50cm boy ve 3100 gr olmuş
Gününü doldurursan 4 kiloyu geçebilir dedi
Ben 2 çocuğumuda bu haftalarda 2600 doğurdum 3 üstü 4 hiç alışkın Değilim tırstım yaf nasıl çıkacak diyeeee
Benim Ağrı'larım kasılmalarım da Bebek kafayı doğum kanalına iyice yerleştirmiş ondan dedi
Bu hafta içindede doğabilir böyle Ağrı'ların çoksa dedi , zaten Bebek'te o pozisyonda çıkmak istiyor gibi duruyormuşmuş ama yinede belli olmaz tabi bu işler dedi.
Kızlar ha şimdi doktordan geliyorum. Ben ilçede oturuyorum burda kadın doğum yoktu yaklaşık 3 yıldır. Şimdi Dr geldi. 15 gün önce Bi gitmiştim bugün için çağırmıştı beni. Her şeyi sordu. 2.doğum normal falan derken doğumu burda mı düşünüyorsun sorusuna evet cevabını alınca birden Dr özel klinik moduna geçti adeta ben şokBi çay kahve ister misin demedi normalde devlet hastanelerinde normal doğuma Dr girmez bu giriyormuş;hoş benim için çok farketmez ebeler hallediyor ama yinede güven sağlama açısından Kocaman bir artı
Aslan oğlum tam haftasıyla uyumlu çıktı 2800 gr. Haftaya yeniden çağırdı doktor amcamız. Bundan sonra her hafta görüşecekmişizşükürler olsun her şey yolunda.
Sizde durumlar nedir?
Hadi gözün aydın,bebişin iyiymiş,sen bu hafta doğurursun inş. Daha kalmasın içerde normal doğuramassın. Her ne yapıyorsan yapmaya devam et te açılma başlasın artık,bu hafta doğuruver inş.Kızlarrrrrr kontrolden geldim imdat
NEVŞİN bebek 36+2 deyiz
50cm boy ve 3100 gr olmuş
Gününü doldurursan 4 kiloyu geçebilir dedi
Ben 2 çocuğumuda bu haftalarda 2600 doğurdum 3 üstü 4 hiç alışkın Değilim tırstım yaf nasıl çıkacak diyeeee
Benim Ağrı'larım kasılmalarım da Bebek kafayı doğum kanalına iyice yerleştirmiş ondan dedi
Bu hafta içindede doğabilir böyle Ağrı'ların çoksa dedi , zaten Bebek'te o pozisyonda çıkmak istiyor gibi duruyormuşmuş ama yinede belli olmaz tabi bu işler dedi.
Her gün et, üzüm ve kan ilacı alıyorum. Birazdan gidip sağlık ocağından sonucu alacağım tatlım. Umarım bir problem yoktur yükselmiştir değerim. 1 aydır çok dikkat ediyorum ama biraz da bünye meselesi sanırım.Benim 13 çıktığı halde kan ilacina baslatmisti. Depolarini kullanacak bebek diyr. 8 ameliyat sınırı alti diye biliyorum canim düşmüş biraz dikkat et.
Amin tatlım inş. Son günlerimiz bazen üzülüyorum artık karnımda onun kıpırdanışları olmayacak diye.Maşallah sana tatlım hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah
Normalde 4 cm de seni bırakmaları tuhaf olmuş çünkü bn 4 cm açıkla alındım doğum odasına hayırlısıyla sağlıkla kucagına al inşallahMerhaba anneler
1.5 hafta önce dogum sancilarim geldi 4 dk da bir e düştü hastanede kaldim testler vs yapıldı temi çıktı. 1 gun gozetim altinda kalip ciktim sancim kesildi.
Vucut yanlış alarm vermiş
Dun yine 10 dk da birden 5 dk da bire dusen dogum sancilarim geldi.yine hastanede geceledim 4 cm acilmam olmus ama bekl I cez eve geldim.
Nst de sanci gozukuyor fakat cok fazla itekleyici açıcı degil yani siddeti az.
Degisik bir durum.
Bu 3. Hamileligim.
Normalde bu sanci araligiinda siddetlI gelip Rahmi açması lazım ama 6 7 saat sürüp gidiyor.
Beklemedeyim...
Dua edin.
Senden ilerdemiydi,geridemiydi canım,Ben bu kilo konusunda doktorlara gram inanmıyorum ama neyse çünkü ciddi anlamda büyük farklar gördüm bebişler doğunca o yüzden onu kafana takma tatlim ..bak ne güzel maşallah bebeğin çok iyi bencede doğumun yakın bak benle eltim arasında 2 buçuk hafta vardı 2 gün önce doğum yapmış :) hemde tam 3kilo 100 gram doğmuş bebişi küveyzede girmemiş salık sorunuda olmamış dünde eve taburcu olmuşlar darısı başına inşallah Can'ım kolay bir doğumla sağlıkla kucagına al
Ben bu kilo konusunda doktorlara gram inanmıyorum ama neyse çünkü ciddi anlamda büyük farklar gördüm bebişler doğunca o yüzden onu kafana takma tatlim ..bak ne güzel maşallah bebeğin çok iyi bencede doğumun yakın bak benle eltim arasında 2 buçuk hafta vardı 2 gün önce doğum yapmış :) hemde tam 3kilo 100 gram doğmuş bebişi küveyzede girmemiş salık sorunuda olmamış dünde eve taburcu olmuşlar darısı başına inşallah Can'ım kolay bir doğumla sağlıkla kucagına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?