2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aman oyle ol gene canm masallah nst insani rahatlatiyor tabi dogru ama benm dun yine baya kasilmam oldu ben 40 haftayi tamamlayabilcemizi sanmiyorm ama 38 tamamlasak insallahh, hayirlisi tabii..

Bizim de artk her hafta bulusmamizzz.. Masallah size de cok sukur her sey yolundaymss

@eylulmasal kelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.

Gercekten kizkardesin cok ilginc bi insanmis, aranizda cok yas farki var mi?? Hayir normalde hakettigi baya yuk oluyosunz bize diye cevap vermek ayrica ne hazirlicaksin ki bu halde gerekirse hazirlar getirir insan ya da hazir yenir yani ne var ki kardes sonucta ama seninki garip malesef uzuldm dogrusu

Saat basi kahve bi de ha keyfe gell... Ah canm bu temizlikci kadin olayi sans meselesi. Karsidaki kendini parcalarsa ben de bi o kadr comert oluyorm mesela. Ama is pesinde degil de ne kadr az is yaparsam o kadr kar ben ne yesem icsem o kar derdinde olunca malesef daha fazla yoruyolar insani. Bi daha cagirmazsn nasilsa ayni kisileri bosver sikma tatli canini. Helal olmaz o para zaten o sekilde.

Bende 3 kg doğursam yeter bana,olsun,sağlıklı olsun kendini tamamlasında önemli değil ha 200 gr fazla ha eksik. :)
inşallah. küçük kızım 2480 gr doğunca çok üzülmüştüm ama bir ay sonra 3,5 olunca ancak rahatlamıştım :)

Yok canım bende memnun değilim,o kadar söylememe rağmen avizeleri bırakmış,gördükçe sinirim zıplıyor,her defasında zor tutuyorum kendimi,sandalyeye binip silmemek için. üstünkörü yapıyor birde uyuz oluyorum. Ama hiçbişi diyemiyorum bunu bile zor buldum,giderse de yapabilecek hiç kimsem ve gücüm de yok. O yüzden kapadım gözümü gelyor gidiyor,temizliyor o kadar. Ben bir doğurayım,çocuğum bir toparlansın,40 'ı çıktıktan sonra da evimi 40 lıcam. Sonra gelsin yine üstün körü yapsın nabıyım.

herkese merhaba, bizde cuma günü doktora gittik. 2740 çıktı kilomuz. kaç kilo dağar sizce kızım?
Canım kilosu haftasıyla gayet uyumlu. 3200-3300 gibi bir şey olur. Gerçi belli de olmaz. Belki sürpriz yapıp daha fazla bile olabilir sağlıkla gelsin kuzucuk
Bu yazıya anca geçmiş olsun denilir senin oralara bakmayacağını düşünmüş olabilirler. En sevmediğim şey başına gelmiş. Kimse senin yaptığın gibi özenli yapmıyor malesef

2 yaş var canım.
annem çok şımartırdı onu. ondan herhalde.

B Began o mesajı bacın mı atmış sana? Pess! Evli mi? Çocuğu var mı? Töbe töbeee!! Ya 2 çocuk bir de gebesin yanlış anlama da bir de bir şey mi bekliyor senden?! Ayıp valla!!! Nasıl sinir oldum şuanda anlatamam!
Umduğunu diil bulduğunu..geliyorsa işin ucundan tutup sana ve bebelerine yemek yapsın da sen az otur rahat et dinlen! Bacı dediğin öyle olur

Aman oyle ol gene canm masallah nst insani rahatlatiyor tabi dogru ama benm dun yine baya kasilmam oldu ben 40 haftayi tamamlayabilcemizi sanmiyorm ama 38 tamamlasak insallahh, hayirlisi tabii..

Bu kasılmalar sıcaktanda olabilir. Ben valla kendimi iyi hissetmiyorum diyip diyip uykuya verdim kendimi,gece ve gündüz hep uyudum. o beni o kadar rahatlattıki,kasılma falan kalmadı. Fazla hareket ve sıcaklarda yapıyor olmalı.
Ben 38 i tamamlarız da sonra doğururum gibi içime düşüyor. Bakalım hissettiğim gibi mi olcak acaba.
inşallah. küçük kızım 2480 gr doğunca çok üzülmüştüm ama bir ay sonra 3,5 olunca ancak rahatlamıştım :)
Azmış kilosu ama kendini toparladığına göre,sıkıntı edecek gibi değilmiş. Doktorun dediğine görede,kilolu doğan bebekler,10 gün için ciddi kilo veriyormuş. Onlar kof kilo diyor. Bilmiyorum bizim doktor kilo takıntılı galiba,kendide çok zayıf zaten,bir deri bir kemik. Bende 10 kilo aldım. kilon iyi diyip duruyor. Bebeğin kilosu bana göre az gibi geliyor. O ise oh oh kilosu çok güzel diyip duruyor. O yüzden takılmıyorum bende,sende takılma bence. Kilonun fazla olması çok iyi demek değil demekki.

evli canım. iki çocuğu var onun da. kendince şaka yapıyor işte.

Kızlarrrrrr kontrolden geldim imdat
NEVŞİN bebek 36+2 deyiz
50cm boy ve 3100 gr olmuş
Gününü doldurursan 4 kiloyu geçebilir dedi
Ben 2 çocuğumuda bu haftalarda 2600 doğurdum 3 üstü 4 hiç alışkın Değilim tırstım yaf nasıl çıkacak diyeeee
Benim Ağrı'larım kasılmalarım da Bebek kafayı doğum kanalına iyice yerleştirmiş ondan dedi
Bu hafta içindede doğabilir böyle Ağrı'ların çoksa dedi , zaten Bebek'te o pozisyonda çıkmak istiyor gibi duruyormuşmuş ama yinede belli olmaz tabi bu işler dedi.

Kızlar doğuma yakın kan değerini ölçtüren var mı? Benim 10 du değerim doktor çok düşük dedi. Yükselmezse kan iğnesi verecekmis. Bana pek düşük gibi gelmedi ama sizin değerler kaç?
Benim 13 çıktığı halde kan ilacina baslatmisti. Depolarini kullanacak bebek diyr. 8 ameliyat sınırı alti diye biliyorum canim düşmüş biraz dikkat et.

Ben bu kilo konusunda doktorlara gram inanmıyorum ama neyse çünkü ciddi anlamda büyük farklar gördüm bebişler doğunca o yüzden onu kafana takma tatlim ..bak ne güzel maşallah bebeğin çok iyi bencede doğumun yakın bak benle eltim arasında 2 buçuk hafta vardı 2 gün önce doğum yapmış :) hemde tam 3kilo 100 gram doğmuş bebişi küveyzede girmemiş salık sorunuda olmamış dünde eve taburcu olmuşlar darısı başına inşallah Can'ım kolay bir doğumla sağlıkla kucagına al

Maşallah Can'ım seninle aynı tarihlerimiz , bendeki durumlar bu işte
Bana randevuyu 3 hafta sonraya verdi tekrar ve gülerek tabi yetişirsem görüşürüz dedi değilse doğumda görüşürüz dedi

Hadi gözün aydın,bebişin iyiymiş,sen bu hafta doğurursun inş. Daha kalmasın içerde normal doğuramassın. Her ne yapıyorsan yapmaya devam et te açılma başlasın artık,bu hafta doğuruver inş.

Benim 13 çıktığı halde kan ilacina baslatmisti. Depolarini kullanacak bebek diyr. 8 ameliyat sınırı alti diye biliyorum canim düşmüş biraz dikkat et.
Her gün et, üzüm ve kan ilacı alıyorum. Birazdan gidip sağlık ocağından sonucu alacağım tatlım. Umarım bir problem yoktur yükselmiştir değerim. 1 aydır çok dikkat ediyorum ama biraz da bünye meselesi sanırım.

Maşallah sana tatlım hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah
Amin tatlım inş. Son günlerimiz bazen üzülüyorum artık karnımda onun kıpırdanışları olmayacak diye.

Normalde 4 cm de seni bırakmaları tuhaf olmuş çünkü bn 4 cm açıkla alındım doğum odasına hayırlısıyla sağlıkla kucagına al inşallah

Senden ilerdemiydi,geridemiydi canım,

İnş canım ya ama tırstım NE yalan söyliyim hemen ben fikrimi değiştirdim sezaryen istiyorum dedim korkudan :)) güldüler bişey olmaz normal gelsin dediler epidurale :)))
Burda genelde kilo konusunda yanılma olmuyor Can'ım yani hiç duymadım bunlar hem elleriyle ölçüyorlar önce , sonra usg le ve aynı çıktı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…