Maşallah sana da tatlm hadi geri sayım başladı az kaldı kucaklamayaBu da bizden olsun o zaman
Benden sadece 2 buçuk hafta öndeydi canm aynı anda hamilelik haberimizi vermiştikSenden ilerdemiydi,geridemiydi canım,
Bence doktor senin doğuracağını bilmiş canım. Doğum kanalını sıkıştırıyorsa zaten olay bitmiştir. Sancında vardı zaten,hem 3. çocuk rahim alışkın,daha kolay açılman falan olur. Hadi hayırlısı bakalım...Maşallah Can'ım seninle aynı tarihlerimiz , bendeki durumlar bu işte
Bana randevuyu 3 hafta sonraya verdi tekrar ve gülerek tabi yetişirsem görüşürüz dedi değilse doğumda görüşürüz dedi
Bnce kilosu gayet güzel ve normal Maşşallah zaten bir iki haftaya daha da toparlıcakSelam kızlar bizde bugün kontrolden geldik 2600 olmuşuz 35. Haftaya giriyorum 15 ağustos gibi gözüküyor ama sanki erken gelicek kilosu çok olmayacak dedi ağustosta çağırdı hatta o zamana kadar doğurmazsan diye espri yaptı.yani 3 hafta sonra gidicem doktorum biraz rahat bi insan umarım o kadar süre sonra gitmem sıkıntı olmaz
Anammmmm benim 1 hafta sonraki halim yaniiiii,dur kız daha doğurmayayım ben. Hazır değilim. Amanın yaaaaaa.Benden sadece 2 buçuk hafta öndeydi canm aynı anda hamilelik haberimizi vermiştik
Hadi gözün aydın,bebişin iyiymiş,sen bu hafta doğurursun inş. Daha kalmasın içerde normal doğuramassın. Her ne yapıyorsan yapmaya devam et te açılma başlasın artık,bu hafta doğuruver inş.
Dediğin gibi zaten ebeler hallediyor Can'ım be güzel haberler getirmişsin Eee artık darısı doğum haberine sonra da sıra bize :)Kızlar ha şimdi doktordan geliyorum. Ben ilçede oturuyorum burda kadın doğum yoktu yaklaşık 3 yıldır. Şimdi Dr geldi. 15 gün önce Bi gitmiştim bugün için çağırmıştı beni. Her şeyi sordu. 2.doğum normal falan derken doğumu burda mı düşünüyorsun sorusuna evet cevabını alınca birden Dr özel klinik moduna geçti adeta ben şokBi çay kahve ister misin demedi normalde devlet hastanelerinde normal doğuma Dr girmez bu giriyormuş;hoş benim için çok farketmez ebeler hallediyor ama yinede güven sağlama açısından Kocaman bir artı
Aslan oğlum tam haftasıyla uyumlu çıktı 2800 gr. Haftaya yeniden çağırdı doktor amcamız. Bundan sonra her hafta görüşecekmişizşükürler olsun her şey yolunda.
Sizde durumlar nedir?
Valla içime doğdu,sen bu haftanın sonuna doğru doğuracaksın gibi geliyor. Bebişinle konuş madem,laf dinliyorlarmış,hadi hazırsın normal yollarla gel artık de. Sevelim seni merak ediyoruz de :):):)Ay inşallah Can'ım ya bende bu hafta içinde çıksın istiyorum artık
Zaten etrafımdaki herkez karnın çok büyük ikizmi diye soruyorlardı , ben yok ya herhalde su Muyu fazladır diye kondurmuyordum :)))))
Ne güzel doktor ilgilenmiş inşallah her şey yolunda gider senin ilk doğum değil herhalde rahat gibisin oğlunun kilosu da çok iyi maşallahKızlar ha şimdi doktordan geliyorum. Ben ilçede oturuyorum burda kadın doğum yoktu yaklaşık 3 yıldır. Şimdi Dr geldi. 15 gün önce Bi gitmiştim bugün için çağırmıştı beni. Her şeyi sordu. 2.doğum normal falan derken doğumu burda mı düşünüyorsun sorusuna evet cevabını alınca birden Dr özel klinik moduna geçti adeta ben şokBi çay kahve ister misin demedi normalde devlet hastanelerinde normal doğuma Dr girmez bu giriyormuş;hoş benim için çok farketmez ebeler hallediyor ama yinede güven sağlama açısından Kocaman bir artı
Aslan oğlum tam haftasıyla uyumlu çıktı 2800 gr. Haftaya yeniden çağırdı doktor amcamız. Bundan sonra her hafta görüşecekmişizşükürler olsun her şey yolunda.
Sizde durumlar nedir?
Oda hazır değildi canm valla dün hastane çıkışı aradım daha bebeğin yatağı bile yok hiç bir şey hazır değildi Dedi artık babası çıkıp alacakmış :) minik yaramazlar söz dinlemiyor ki Canları isteyince geliyorlarAnammmmm benim 1 hafta sonraki halim yaniiiii,dur kız daha doğurmayayım ben. Hazır değilim. Amanın yaaaaaa.
Valla içime doğdu,sen bu haftanın sonuna doğru doğuracaksın gibi geliyor. Bebişinle konuş madem,laf dinliyorlarmış,hadi hazırsın normal yollarla gel artık de. Sevelim seni merak ediyoruz de :):):)
Bu arada kilon ne durumda?
Bence 3200 3300 doğar o zamana kadar25-27 temmuz arasında sezeryanla doğurucam inşallah..
3200 falan dogar mı acaba
Kızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
@eylulmasal @kelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.
Teşekkür ederiz canıım
Evet hem rahat şık hamileliğin son aylarını bınunla geçirdim bende:,)
Çok teşekkür ederiiiz
Kıs az kalmış doğuma daha ne elbisesi alıyosun doğumdan sonra da bisürü alışveriş yapıcaz zaten öncekiler olmayacak[/QUOTE
Can'ım malesef uzun bir süre eski kıyafetlerim olmayacak çünkü çok kilo aldımbu elbiselerle bi süre idare edicem aynı Zaman'da zayıflamakta çalışacam inş. Yoksa psikolojim bu kiloları kaldırmaz
eşim öyle şeyleri pek takmıyor neyse ki.
kendi gebeliği çok zor geçti. 4 ay oldu doğum yapalı. atlatamadı herhalde.Şaka yaparak gönlünü almaya çalışıyor bence. Ne olursa olsun kardeş işte yaptığına pişman gibi geldi bana . Onun cahilliğine ver sen grilcim üzme kendini , ve mümkünse geldiğinde onada söyle , ben hassas dönemlerdeyim benide bebeğimide lütfen stres yapma de
Bence de Can'ım , anladığım kadarıyla sen anlasın, Kardeşler bazen ablalarına böyle naz yaparlareşim; lahmacun yaptırırım, sen kendini yorma. bir de tatlı alırım. kocasının hatrı var dedi. aklıma yattı açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?