2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah Can'ım seninle aynı tarihlerimiz , bendeki durumlar bu işte
Bana randevuyu 3 hafta sonraya verdi tekrar ve gülerek tabi yetişirsem görüşürüz dedi değilse doğumda görüşürüz dedi
Bence doktor senin doğuracağını bilmiş canım. Doğum kanalını sıkıştırıyorsa zaten olay bitmiştir. Sancında vardı zaten,hem 3. çocuk rahim alışkın,daha kolay açılman falan olur. Hadi hayırlısı bakalım...

Bnce kilosu gayet güzel ve normal Maşşallah zaten bir iki haftaya daha da toparlıcak

Hadi gözün aydın,bebişin iyiymiş,sen bu hafta doğurursun inş. Daha kalmasın içerde normal doğuramassın. Her ne yapıyorsan yapmaya devam et te açılma başlasın artık,bu hafta doğuruver inş.

Ay inşallah Can'ım ya bende bu hafta içinde çıksın istiyorum artık
Zaten etrafımdaki herkez karnın çok büyük ikizmi diye soruyorlardı , ben yok ya herhalde su Muyu fazladır diye kondurmuyordum :)))))

Dediğin gibi zaten ebeler hallediyor Can'ım be güzel haberler getirmişsin Eee artık darısı doğum haberine sonra da sıra bize :)

Ay inşallah Can'ım ya bende bu hafta içinde çıksın istiyorum artık
Zaten etrafımdaki herkez karnın çok büyük ikizmi diye soruyorlardı , ben yok ya herhalde su Muyu fazladır diye kondurmuyordum :)))))
Valla içime doğdu,sen bu haftanın sonuna doğru doğuracaksın gibi geliyor. Bebişinle konuş madem,laf dinliyorlarmış,hadi hazırsın normal yollarla gel artık de. Sevelim seni merak ediyoruz de :):):)
Bu arada kilon ne durumda?

Ne güzel doktor ilgilenmiş inşallah her şey yolunda gider senin ilk doğum değil herhalde rahat gibisin oğlunun kilosu da çok iyi maşallah

merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun 10 gündür giremedim (gerçi girsemde hepsinide okuyamıyorum maaşallah hzıınıza yetişmek zor:) bu arada doğuran eden varmı? umarım herkes iyidir herşey yolundadır
bende bugün kontrole gittim bugün 36+0 2600 gr 46 cm boy
herşeyin hayırlısı

Anammmmm benim 1 hafta sonraki halim yaniiiii,dur kız daha doğurmayayım ben. Hazır değilim. Amanın yaaaaaa.
Oda hazır değildi canm valla dün hastane çıkışı aradım daha bebeğin yatağı bile yok hiç bir şey hazır değildi Dedi artık babası çıkıp alacakmış :) minik yaramazlar söz dinlemiyor ki Canları isteyince geliyorlar

Kilo toplam 23 oldu ya hiç sorma
Konuşucam hatta yalvarıcam artık hanımefendi ye, inş laf dinlerde gelir biran önce :)))

B Began sanırım kardeşinin mizahı biraz sert o yüzden öyle .. Ve Sanırım dediğin gibi annenin ısrarıyla geliyor keyfi değil yani benim korkum eşinin önünde de böyle potlar kırmasın

@eylulmasal @kelebek.hill mesaj atmış, akşama ne hazırlıyorsun, zehirleme bizi diye. ben de kısmet diye cevap verdim.

Şaka yaparak gönlünü almaya çalışıyor bence. Ne olursa olsun kardeş işte yaptığına pişman gibi geldi bana . Onun cahilliğine ver sen grilcim üzme kendini , ve mümkünse geldiğinde onada söyle , ben hassas dönemlerdeyim benide bebeğimide lütfen stres yapma de

B Began sanırım kardeşinin mizahı biraz sert o yüzden öyle .. Ve Sanırım dediğin gibi annenin ısrarıyla geliyor keyfi değil yani benim korkum eşinin önünde de böyle potlar kırmasın
eşim öyle şeyleri pek takmıyor neyse ki.
kendi gebeliği çok zor geçti. 4 ay oldu doğum yapalı. atlatamadı herhalde.

kızlar 38. haftaya girenler için doğumlar başlayacak gibi bir his var içimde. haftaya patır patır başlar doğumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…