Selam canım benim şafak 10 canım haftaya perşembe gelio bebiş bugün doktordaydım 3500 olmuşuz boyumuz da 50 cm bu şekilde doğar herhalde sancımız yokmuş o yüzden böyle giderse 21inde olcak anestezi doktorumuzla da anlaştık baya baya rahatlattı adam beni çok önemli doktor gerçekten sende durumlar nasıl canım? Telefondan girmek çok zor ya
Allah yardım etsin bi avazda kurtul inşallah canımMerhaba anneler
1.5 hafta önce dogum sancilarim geldi 4 dk da bir e düştü hastanede kaldim testler vs yapıldı temi çıktı. 1 gun gozetim altinda kalip ciktim sancim kesildi.
Vucut yanlış alarm vermiş
Dun yine 10 dk da birden 5 dk da bire dusen dogum sancilarim geldi.yine hastanede geceledim 4 cm acilmam olmus ama bekl I cez eve geldim.
Nst de sanci gozukuyor fakat cok fazla itekleyici açıcı degil yani siddeti az.
Degisik bir durum.
Bu 3. Hamileligim.
Normalde bu sanci araligiinda siddetlI gelip Rahmi açması lazım ama 6 7 saat sürüp gidiyor.
Beklemedeyim...
Dua edin.
2 yaş var canım.
annem çok şımartırdı onu. ondan herhalde.
Bu kasılmalar sıcaktanda olabilir. Ben valla kendimi iyi hissetmiyorum diyip diyip uykuya verdim kendimi,gece ve gündüz hep uyudum. o beni o kadar rahatlattıki,kasılma falan kalmadı. Fazla hareket ve sıcaklarda yapıyor olmalı.
Ben 38 i tamamlarız da sonra doğururum gibi içime düşüyor. Bakalım hissettiğim gibi mi olcak acaba.
Azmış kilosu ama kendini toparladığına göre,sıkıntı edecek gibi değilmiş. Doktorun dediğine görede,kilolu doğan bebekler,10 gün için ciddi kilo veriyormuş. Onlar kof kilo diyor. Bilmiyorum bizim doktor kilo takıntılı galiba,kendide çok zayıf zaten,bir deri bir kemik. Bende 10 kilo aldım. kilon iyi diyip duruyor. Bebeğin kilosu bana göre az gibi geliyor. O ise oh oh kilosu çok güzel diyip duruyor. O yüzden takılmıyorum bende,sende takılma bence. Kilonun fazla olması çok iyi demek değil demekki.
Kızlarrrrrr kontrolden geldim imdat
NEVŞİN bebek 36+2 deyiz
50cm boy ve 3100 gr olmuş
Gününü doldurursan 4 kiloyu geçebilir dedi
Ben 2 çocuğumuda bu haftalarda 2600 doğurdum 3 üstü 4 hiç alışkın Değilim tırstım yaf nasıl çıkacak diyeeee
Benim Ağrı'larım kasılmalarım da Bebek kafayı doğum kanalına iyice yerleştirmiş ondan dedi
Bu hafta içindede doğabilir böyle Ağrı'ların çoksa dedi , zaten Bebek'te o pozisyonda çıkmak istiyor gibi duruyormuşmuş ama yinede belli olmaz tabi bu işler dedi.
Selam canım benim şafak 10 canım haftaya perşembe gelio bebiş bugün doktordaydım 3500 olmuşuz boyumuz da 50 cm bu şekilde doğar herhalde sancımız yokmuş o yüzden böyle giderse 21inde olcak anestezi doktorumuzla da anlaştık baya baya rahatlattı adam beni çok önemli doktor gerçekten sende durumlar nasıl canım? Telefondan girmek çok zor ya
Benimkide durmadan hıçkırıyor :) doktora anlattım yapsın iyi olduğunun işareti dedi
Burda sorduklarimdan ilk kez sen 6 yas dedin :) esim ikna olmuyor dun zorladim baya ama yok mecbur bende o yaslarda kestiricemYani sağlıklı olanı erken yaptırmak diyor doktorlar ama ben sünnetini bilsin taraftarıyım ağbisini 6 yaşında yaptırdık , hiç te zorlanmadı bunu da öyle yapmayı ve bol eğlenceli bir merasim yapmayı istiyorum. sünnet hem sağlık açısından gerekli hem dinimizin gereği hemde artık bir örf adet ve çocuk bence bunu sonuna kadar yaşamalı
Evdeyim kuzum telefondan giriyorum ya açmıyo linki sabahtan beri yazmaz için cebelleşiyorum aynen doktor haftaya perşembe diyince bi anlık uçtu aklım o kadar mı kaldı die yer onu teyzesi senin normal olcak ya bizimkini de geçer canım bana doktor gel bi alttan bakalım istersen dedi yok yok bakmayalım dedim zaten keain Sezeryan neyine baktırcam dimi yanii 2000 liraymış bu arada bizim doğum bayram boş geçti evdeydim teyzemler ev taşıdı herkes onlara yardıma gitti ne bayramlaştık ne gezdik boştu yani sen naptın canım gezebildin mi?Olabilir demekki simarikliktan yapiyorr... Isin zor dogrusuuu, aksamdan da hber et bizee sikma yine de hicc caninii
Evet sicaklar ve yorgunluk keainlikle tetikliyorneyse bir sorun olmasn da.. Bana da oyle geliyor nedense bakalm dogru olcak mi tahminlerimiz
Masallah bebegineeeay ne guzel iste ele avuca gelir hakkinizda hayirlisi olsn canm ama ben de 4 kg normal dogmusum, gecenlerde arkadasm 4200 normal dogurdu.. Olabiliyor demekkii..
Merhaba canmm nerelerdesinnn?? Izindeain dimii?? Amaninnn geliyor bebekkkmasallah canm cinara ne guzel buyudu
Biz de cumartesi gittik en son 35+5 de, 2800 gr, 46 cm haftasiyla uyumlu gidiyorms Begumcuk debizim henuz bi sey belli degil tabi normal olunca insallahh..
Bayram nasil gectiii??
Ay ağzımdan bal damlıo inşaAllah bende ne yesem die düşünüorumBu haftalar ciğer gelişimi olduğundan,hıçkırıklar sık olacakmış,iyi iyi paşamız kendini tamamlasın. Kilonuda sıkıntı etme nasılsa doğumda yarısı gitçek,sonrada emzirirken o yağların hepsi süte gidecek. Ben önemsemiyorum. Sadece göbeğimin kalmasını istemiyorum. Gerçi onada alışmıştım,bebiş doğunca büyük boşluk olacak,hareketlerini hissetmek çok tatlıydı.
cetrina cnm sende öyle deyince hakkatten bana da 38 e girer girmez doğuracakmışım gibi geliyor. Ben bu hafta sonu herşeyimi halledeyim bari,annemde artık temelli bana geliyor nasılsa. Ayyyy çok heyecanlı,ben ağustosu göreyim istiyorum yaaaaa.
Ooooo hadi bakalımmm. Hayırlısıyla bebişine kavuş artık,yalnız hergün en az 30 gr alıyorlar, seninki 4 kilo çıkabilir haberin olsunnn
Yani evet küçükken yapıldığında çok daha çabuk iyileşiyormuş buna dediğim bir şey yok ama hani büyüdüğünde çocuğun psikolojisini etkiliyor filan yorumlarına katılmıyorum ben bu tamamen senin çocuğunu duruma alıştırmanla alakalı biz yiğitle güzelce konuşmuştuk sünnetini neler olacağını her erkeğin olduğunu başına ne geleceğini biliyordu yani öncesinde doktoru ile de konuşturduk doktoru ona anlattı ilk gün daha ağrısı sızı gitmişti hatta ben oğlum yat biraz bak gelen giden oluyor bu nasıl sünnetli çocuk yorumları yapıyorlardı .Yani belki gelenekselci bir yapı ile düşünüyorum tabiki erkende yapılabilir daha sağlıklıdır bunlara diyebileceğim hiç bir şey yok doktorlardan daha iyi bilecek halim yok ama eğer oğlunun bir hatırası olsun ne bileyim bir eğlence yaparım filan diye düşünüyorsan bekleyebilirsin hiç bir şey olmaz psikolojisine bugüne kadar bir sürü insan sünnet oldu :) (ama böyle bir hayalin isteğin yoksa (sünnet org. gibi)) bekletmene değmez 1 , 2 aylıkken yapılabilir ama eşinde belki benim gibi düşünüyordur. Çok da birbirinizi zorlayacağınız bir durum değil benceBurda sorduklarimdan ilk kez sen 6 yas dedin :) esim ikna olmuyor dun zorladim baya ama yok mecbur bende o yaslarda kestiricem
Günaydın kızlar an itibari ile gobusumde 2 çatlak çıkmış kırmızı kırmızı bide ben hic catlamicam sanıyordum
Ohh güzelce beslensin kuzucun :))Her gün et, üzüm ve kan ilacı alıyorum. Birazdan gidip sağlık ocağından sonucu alacağım tatlım. Umarım bir problem yoktur yükselmiştir değerim. 1 aydır çok dikkat ediyorum ama biraz da bünye meselesi sanırım.
Amin tatlım inş. Son günlerimiz bazen üzülüyorum artık karnımda onun kıpırdanışları olmayacak diye.
Benimde ara ara bulantılarım oluyo canım. Bazen de midem ekşiyor. Son zamanlarda olması normal diyorlar.Kızlar bugün çok soru sordum size ama bişi daha sormak istiyorum size :))
Benim gibi bu haftada hafif iç bulantısı yaşayan varmı başka ? Sadece bendemi oluyor merak ettim
Bence sadece patates kızartması ve ayran ikram eteşim; lahmacun yaptırırım, sen kendini yorma. bir de tatlı alırım. kocasının hatrı var dedi. aklıma yattı açıkçası.
Evet valla bi daha da temizlikci almam yavas yavas kendim yaparim.. Yazik ya cok yazik bu insanlara...Canım kilosu haftasıyla gayet uyumlu. 3200-3300 gibi bir şey olur. Gerçi belli de olmaz. Belki sürpriz yapıp daha fazla bile olabilirsağlıkla gelsin kuzucuk
Bu yazıya anca geçmiş olsun denilirsenin oralara bakmayacağını düşünmüş olabilirler. En sevmediğim şey başına gelmiş. Kimse senin yaptığın gibi özenli yapmıyor malesef
Bende gezdim ve full yattım,uzun zamandır hiçbirşey yapmadan sadece yatmayı çok özlemişim. Son anlarım diyede suyunu bayağı çıkardım velhasıl çok ama çok iyi geldi tatil bana. Şimdi işteyim,iş kafasına girmeye çalışıyorum.2 hafta sonrada izne çıkıyorum allahın izniyle. Bende bayağ ağırlaştım. Ben 10 kilodayım şuan. Doğuma kadar 2 kilo daha alırım herhalde yeter...
Annemde tatilini yaptı,yarın bana gelecek,artık hazırlıkları tamamlayacağız. Ütüler ok.sadece çantaları yapmak falan kaldı.Onları bu hafta sonu hallederiz inş. Sonrada bebişimizi bekleyeceğiz. Ay çok heyecanlı.
Hastaneye yattigimda bulantim olmuştu bide çıkardım sırf o yuzden 1 gun daha durdurmustu doktorum. Açılma olacağının işareti olabilir diueKızlar bugün çok soru sordum size ama bişi daha sormak istiyorum size :))
Benim gibi bu haftada hafif iç bulantısı yaşayan varmı başka ? Sadece bendemi oluyor merak ettim
37. hafta bitene kadar çalışabiliyorsun canım, aşağıdaki takvim,35+2 şuan. 36 tam dolu değil,dolmaya çalışıyor olarak düşün. 2 hafta sonra 37+0 cumartesi,Pazartesi 37+2 oluyor,çalışmaya izin yok maalesef.Canım senin doğum 13 ağustos görünüyor 36. Hafta yazıyor aşağıda ama nasıl 2 hafta çalışabiliyorsun? 19 temmuzda benim 36. Haftam bitiyor. 37. Haftadan sonra artık çalışamıyoruz diye biliyorum. Doktor bana öyle söyledi.
Evdeyim kuzum telefondan giriyorum ya açmıyo linki sabahtan beri yazmaz için cebelleşiyorum aynen doktor haftaya perşembe diyince bi anlık uçtu aklım o kadar mı kaldı die yer onu teyzesi senin normal olcak ya bizimkini de geçer canım bana doktor gel bi alttan bakalım istersen dedi yok yok bakmayalım dedim zaten keain Sezeryan neyine baktırcam dimi yanii 2000 liraymış bu arada bizim doğum bayram boş geçti evdeydim teyzemler ev taşıdı herkes onlara yardıma gitti ne bayramlaştık ne gezdik boştu yani sen naptın canım gezebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?