2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gercekten ne kadar az kalmsss @servey demek ki senin de 17 gun kaldi de mi canmmm anatkh018 kizzz bi sey kalmamis yaaa... HaZirliklar tamam mi guzel anneler??
Selam canım benim şafak 10 canım haftaya perşembe gelio bebiş bugün doktordaydım 3500 olmuşuz boyumuz da 50 cm bu şekilde doğar herhalde sancımız yokmuş o yüzden böyle giderse 21inde olcak anestezi doktorumuzla da anlaştık baya baya rahatlattı adam beni çok önemli doktor gerçekten sende durumlar nasıl canım? Telefondan girmek çok zor ya

Allah yardım etsin bi avazda kurtul inşallah canım

2 yaş var canım.
annem çok şımartırdı onu. ondan herhalde.

Olabilir demekki simarikliktan yapiyorr... Isin zor dogrusuuu, aksamdan da hber et bizee sikma yine de hicc caninii

Evet sicaklar ve yorgunluk keainlikle tetikliyor neyse bir sorun olmasn da.. Bana da oyle geliyor nedense bakalm dogru olcak mi tahminlerimiz

Masallah bebegineee ay ne guzel iste ele avuca gelir hakkinizda hayirlisi olsn canm ama ben de 4 kg normal dogmusum, gecenlerde arkadasm 4200 normal dogurdu.. Olabiliyor demekkii..

Merhaba canmm nerelerdesinnn?? Izindeain dimii?? Amaninnn geliyor bebekkk masallah canm cinara ne guzel buyudu
Biz de cumartesi gittik en son 35+5 de, 2800 gr, 46 cm haftasiyla uyumlu gidiyorms Begumcuk de bizim henuz bi sey belli degil tabi normal olunca insallahh..
Bayram nasil gectiii??

Benimkide durmadan hıçkırıyor :) doktora anlattım yapsın iyi olduğunun işareti dedi

Bu haftalar ciğer gelişimi olduğundan,hıçkırıklar sık olacakmış,iyi iyi paşamız kendini tamamlasın. Kilonuda sıkıntı etme nasılsa doğumda yarısı gitçek,sonrada emzirirken o yağların hepsi süte gidecek. Ben önemsemiyorum. Sadece göbeğimin kalmasını istemiyorum. Gerçi onada alışmıştım,bebiş doğunca büyük boşluk olacak,hareketlerini hissetmek çok tatlıydı.

cetrina cnm sende öyle deyince hakkatten bana da 38 e girer girmez doğuracakmışım gibi geliyor. Ben bu hafta sonu herşeyimi halledeyim bari,annemde artık temelli bana geliyor nasılsa. Ayyyy çok heyecanlı,ben ağustosu göreyim istiyorum yaaaaa.

Ooooo hadi bakalımmm. Hayırlısıyla bebişine kavuş artık,yalnız hergün en az 30 gr alıyorlar, seninki 4 kilo çıkabilir haberin olsunnn

Burda sorduklarimdan ilk kez sen 6 yas dedin :) esim ikna olmuyor dun zorladim baya ama yok mecbur bende o yaslarda kestiricem

Evdeyim kuzum telefondan giriyorum ya açmıyo linki sabahtan beri yazmaz için cebelleşiyorum aynen doktor haftaya perşembe diyince bi anlık uçtu aklım o kadar mı kaldı die yer onu teyzesi senin normal olcak ya bizimkini de geçer canım bana doktor gel bi alttan bakalım istersen dedi yok yok bakmayalım dedim zaten keain Sezeryan neyine baktırcam dimi yanii 2000 liraymış bu arada bizim doğum bayram boş geçti evdeydim teyzemler ev taşıdı herkes onlara yardıma gitti ne bayramlaştık ne gezdik boştu yani sen naptın canım gezebildin mi?

Ay ağzımdan bal damlıo inşaAllah bende ne yesem die düşünüorum

Burda sorduklarimdan ilk kez sen 6 yas dedin :) esim ikna olmuyor dun zorladim baya ama yok mecbur bende o yaslarda kestiricem
Yani evet küçükken yapıldığında çok daha çabuk iyileşiyormuş buna dediğim bir şey yok ama hani büyüdüğünde çocuğun psikolojisini etkiliyor filan yorumlarına katılmıyorum ben bu tamamen senin çocuğunu duruma alıştırmanla alakalı biz yiğitle güzelce konuşmuştuk sünnetini neler olacağını her erkeğin olduğunu başına ne geleceğini biliyordu yani öncesinde doktoru ile de konuşturduk doktoru ona anlattı ilk gün daha ağrısı sızı gitmişti hatta ben oğlum yat biraz bak gelen giden oluyor bu nasıl sünnetli çocuk yorumları yapıyorlardı .Yani belki gelenekselci bir yapı ile düşünüyorum tabiki erkende yapılabilir daha sağlıklıdır bunlara diyebileceğim hiç bir şey yok doktorlardan daha iyi bilecek halim yok ama eğer oğlunun bir hatırası olsun ne bileyim bir eğlence yaparım filan diye düşünüyorsan bekleyebilirsin hiç bir şey olmaz psikolojisine bugüne kadar bir sürü insan sünnet oldu :) (ama böyle bir hayalin isteğin yoksa (sünnet org. gibi)) bekletmene değmez 1 , 2 aylıkken yapılabilir ama eşinde belki benim gibi düşünüyordur. Çok da birbirinizi zorlayacağınız bir durum değil bence

Günaydın kızlar an itibari ile gobusumde 2 çatlak çıkmış kırmızı kırmızı bide ben hic catlamicam sanıyordum

Ben de hiç çatlamayacağım sanıyordum. Bayramda annemlerle tatile gittik. Esenköye denize. Orada farkettim ki çatlamaya başlamışım. Çok üzüldüm. Küçük küçükler ama sonuçta bu karnım daha da büyüyecek. Çatlak için hiçbirşey kullanmıyordum. Zeytinyağı sürmeye başladım. Ama çok üzüldüm yaa acaba sonradan geçiyor mudur bu çatlaklar?

Kızlar bugün çok soru sordum size ama bişi daha sormak istiyorum size :))
Benim gibi bu haftada hafif iç bulantısı yaşayan varmı başka ? Sadece bendemi oluyor merak ettim

Ohh güzelce beslensin kuzucun :))

Evet valla bi daha da temizlikci almam yavas yavas kendim yaparim.. Yazik ya cok yazik bu insanlara...

Canım senin doğum 13 ağustos görünüyor 36. Hafta yazıyor aşağıda ama nasıl 2 hafta çalışabiliyorsun? 19 temmuzda benim 36. Haftam bitiyor. 37. Haftadan sonra artık çalışamıyoruz diye biliyorum. Doktor bana öyle söyledi.

Kızlar bugün çok soru sordum size ama bişi daha sormak istiyorum size :))
Benim gibi bu haftada hafif iç bulantısı yaşayan varmı başka ? Sadece bendemi oluyor merak ettim
Hastaneye yattigimda bulantim olmuştu bide çıkardım sırf o yuzden 1 gun daha durdurmustu doktorum. Açılma olacağının işareti olabilir diue

37. hafta bitene kadar çalışabiliyorsun canım, aşağıdaki takvim,35+2 şuan. 36 tam dolu değil,dolmaya çalışıyor olarak düşün. 2 hafta sonra 37+0 cumartesi,Pazartesi 37+2 oluyor,çalışmaya izin yok maalesef.

Iyi canm bi haftacik bari dinlen evde, haftaya minik kuzu geliyo nasilsa
Cok heyecanli gercekteennn... Aynen ya kesn sezeryansa neden alttan baktirasn gerek tok bence de.. Masallah tosun gibi gelcek kuzun, ultrasondan daha cok da cikabilir sonucta..

Ben telden alisigm ya hep burdan giriyorm

Bayramin ilk gunu ozelikle baya bi gezdk canm pestilim cikti hattaaa.. 2. Gun baya dinlendik, 3. Gun de arkadaslarla gecirdik gzueldi yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…