2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
evli canım. iki çocuğu var onun da. kendince şaka yapıyor işte.
O zaman sana şaka yapıyor. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma..nazlanıyor sana :)

Maşallah tombul kuşuma hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Senin son numara herkesi şaşırttı desene aferim akıllı kızıma!

Dediğin gibi zaten ebeler hallediyor Can'ım be güzel haberler getirmişsin Eee artık darısı doğum haberine sonra da sıra bize :)

Ne güzel doktor ilgilenmiş inşallah her şey yolunda gider senin ilk doğum değil herhalde rahat gibisin oğlunun kilosu da çok iyi maşallah
Nasipse 2.olacak. Ben yapı olarak minik bir bayanım,kimse benden iri bir çocuk beklemiyor normal kiloda sağlıklı olsun kafii.

Kızlar bugün çok soru sordum size ama bişi daha sormak istiyorum size :))
Benim gibi bu haftada hafif iç bulantısı yaşayan varmı başka ? Sadece bendemi oluyor merak ettim
Ben ben ben! Bir kaç gündür Bi değişik. Hele bugün mide yanması da eklendi ki beter durumdayım

Benimde ara ara bulantılarım oluyo canım. Bazen de midem ekşiyor. Son zamanlarda olması normal diyorlar.

Ay iyi bari yanlız değilmişim :) tuhafıma gitti daha önce yaşamadım, acaba yediklerimi dokunuyor diye düşünüyordum ama yok 3-4 gündür böyle

Zaten fobim var bide alttan mı baktırcam hiç gerek yok şu bi haftada bi 500 gr alsa ne güzel olur varya tosbşk seviorum napim iyi yapmışsın gezmekle canım ev çok sıkıcı yahu dinlendirmiyo sağolsun oğluşum güneş doğacak öyle uyucaz

Sağol canım, hemde o biçim şaşırdık, eşime diyorum senin bu yaz bitmek bilmeyen mangaların etlerin yüzünden bukadar şiştik
İyi bakalım dedik, suç yine benim oldu diyor garibim

Ay bulantı konusunda yanlız Değilmişim , bu haftada olabiliyor demeki baksana

Bugün bizimde kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda dedi ama nedense icimde bir sıkıntı var gibi. 3 hafta önce 2.800 ken suan 3.100 gr olmuş az almış gibi geldi bana

Maşallah canım azıcık kalmış hayırlısıyla kucağına al inşallah..

Alir canm bi haftada bazen 300 400 gr aliyorlar yanii...Hem almasa da masallahi var zaten kuzunun
Evet canm benm yaramaz da oyle, 3-4 ten once uyudugumuz nadirr...

Selamlar.
Bugün randevumuz vardı. Can bebeğimiz 2950 gr 49 cm.
Her şey yolunda. Artık her hafta gideceğiz doktora.
Bizden haberler bunlar, umarım herkes iyidir.

Masallah canm cok hos olms bebis artk herkes her hafta kontrole geciyor bakalmm.. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsn.

Bugün bizimde kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda dedi ama nedense icimde bir sıkıntı var gibi. 3 hafta önce 2.800 ken suan 3.100 gr olmuş az almış gibi geldi bana

Canm bazen daha az kilo alip daha cok boylari uzuyo.. Ya da belki baska bi yerleri gelisiyo.. Ayrica kilosu cok iyi bence hicc kafana takmaa her sey yolundaysa gerisi boss..

Yok canım doktorum bişey demedi gayet sağlıklı bi hamileliğim var evet ben sadece 2kilo aldım bebişim 2500 gram hatta çook sorunsuz bi hamileliğim var maşallah

Maşallah canım azıcık kalmış hayırlısıyla kucağına al inşallah..
Sağol kuzum senin bebiş nasıl canım?

Bakalım görcez ptesiye tekrar çağırdı o zamana kadar 200-300 gr alsa iyi :) bende bu arada 81.6 oldum 8.6 kiloyu devirdik :) sağlıkla gelsinler inşaAllah en büyük temennim o

kan değerim 10.4 olmuş sadece. Yarın kan iğnesine başlatır beni doktor. Kevgire dönerim herhalde doğuma kadar.

Canim maasallah bebisine 41 kere.. yarin bizimde kontrolumuz var.. cok merak ediyorum ne kadar oldu diye..

Yok canım doktorum bişey demedi gayet sağlıklı bi hamileliğim var evet ben sadece 2kilo aldım bebişim 2500 gram hatta çook sorunsuz bi hamileliğim var maşallah

O zman sorun yok canm, rekor kirmissin..

Insallah canm insallah alir merak etmeee senin de kilon gayet iyi canm ben fenalardaym bahsetmiyorm artk kilodan saglikla dogsun da bebegimm

Kızlar bugün benim çok başım döndü ve midem bulandı,sanki ilk hamilelik zamanımdaki gibiydim. İşten eve bir geldim pertim çıkmış. Birde vajinamda çok ciddi baskı vardı. Çocuk ittirip ittirip durdu farkettim yani. Doğuracam zannettim, şimdi allahtan bişey yok. Enerjim kalmadı biraz uyuyayım bari. Sancı yok bişi yok ortalığı telaşa vermiyim dedim. Pazartesi sendromu yaşıyorum herhalde,o kadar tatilden sonra bugünkü tempo fazla geldi demekki. Olsun yarın alışır vucudum nasılsa, erken doğurmıyım da benim bebiş daha çok küçük,korkuttu beni.

Evet valla.. Kadinlar bi rahat ki sorma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…