- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Hastaneye yattigimda bulantim olmuştu bide çıkardım sırf o yuzden 1 gun daha durdurmustu doktorum. Açılma olacağının işareti olabilir diue
O zaman sana şaka yapıyor. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma..nazlanıyor sana :)evli canım. iki çocuğu var onun da. kendince şaka yapıyor işte.
Maşallah tombul kuşumaKızlarrrrrr kontrolden geldim imdat
NEVŞİN bebek 36+2 deyiz
50cm boy ve 3100 gr olmuş
Gününü doldurursan 4 kiloyu geçebilir dedi
Ben 2 çocuğumuda bu haftalarda 2600 doğurdum 3 üstü 4 hiç alışkın Değilim tırstım yaf nasıl çıkacak diyeeee
Benim Ağrı'larım kasılmalarım da Bebek kafayı doğum kanalına iyice yerleştirmiş ondan dedi
Bu hafta içindede doğabilir böyle Ağrı'ların çoksa dedi , zaten Bebek'te o pozisyonda çıkmak istiyor gibi duruyormuşmuş ama yinede belli olmaz tabi bu işler dedi.
Dediğin gibi zaten ebeler hallediyor Can'ım be güzel haberler getirmişsin Eee artık darısı doğum haberine sonra da sıra bize :)
Nasipse 2.olacak. Ben yapı olarak minik bir bayanım,kimse benden iri bir çocuk beklemiyorNe güzel doktor ilgilenmiş inşallah her şey yolunda gider senin ilk doğum değil herhalde rahat gibisin oğlunun kilosu da çok iyi maşallah
Ben ben ben! Bir kaç gündür Bi değişik. Hele bugün mide yanması da eklendi ki beter durumdayımKızlar bugün çok soru sordum size ama bişi daha sormak istiyorum size :))
Benim gibi bu haftada hafif iç bulantısı yaşayan varmı başka ? Sadece bendemi oluyor merak ettim
Benimde ara ara bulantılarım oluyo canım. Bazen de midem ekşiyor. Son zamanlarda olması normal diyorlar.
Zaten fobim var bide alttan mı baktırcam hiç gerek yok şu bi haftada bi 500 gr alsa ne güzel olur varya tosbşk seviorum napim iyi yapmışsın gezmekle canım ev çok sıkıcı yahu dinlendirmiyo sağolsun oğluşum güneş doğacak öyle uyucazIyi canm bi haftacik bari dinlen evde, haftaya minik kuzu geliyo nasilsa
Cok heyecanli gercekteennn... Aynen ya kesn sezeryansa neden alttan baktirasn gerek tok bence de.. Masallah tosun gibi gelcek kuzun, ultrasondan daha cok da cikabilir sonucta..
Ben telden alisigm ya hep burdan giriyorm
Bayramin ilk gunu ozelikle baya bi gezdk canm pestilim cikti hattaaa.. 2. Gun baya dinlendik, 3. Gun de arkadaslarla gecirdik gzueldi yaniii
O zaman sana şaka yapıyor. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma..nazlanıyor sana :)
Maşallah tombul kuşumahayırlısıyla sağlıkla gelsin. Senin son numara herkesi şaşırttı desene aferim akıllı kızıma!
Nasipse 2.olacak. Ben yapı olarak minik bir bayanım,kimse benden iri bir çocuk beklemiyornormal kiloda sağlıklı olsun kafii.
Ben ben ben! Bir kaç gündür Bi değişik. Hele bugün mide yanması da eklendi ki beter durumdayım
Selamlar.
Bugün randevumuz vardı. Can bebeğimiz 2950 gr 49 cm.
Her şey yolunda. Artık her hafta gideceğiz doktora.
Bizden haberler bunlar, umarım herkes iyidir.
Maşallah canım azıcık kalmış hayırlısıyla kucağına al inşallah..Selam canım benim şafak 10 canım haftaya perşembe gelio bebiş bugün doktordaydım 3500 olmuşuz boyumuz da 50 cm bu şekilde doğar herhalde sancımız yokmuş o yüzden böyle giderse 21inde olcak anestezi doktorumuzla da anlaştık baya baya rahatlattı adam beni çok önemli doktor gerçekten sende durumlar nasıl canım? Telefondan girmek çok zor ya
ben mavi çiçekli yaptırdım tac ve terliği buna benzer Eminönü'nde yaptırdım:)
http://www.lohusasepeti.com/lht-2047-mavi-cicekli-lohusa-terligi
Zaten fobim var bide alttan mı baktırcam hiç gerek yok şu bi haftada bi 500 gr alsa ne güzel olur varya tosbşk seviorum napim iyi yapmışsın gezmekle canım ev çok sıkıcı yahu dinlendirmiyo sağolsun oğluşum güneş doğacak öyle uyucaz
Selamlar.
Bugün randevumuz vardı. Can bebeğimiz 2950 gr 49 cm.
Her şey yolunda. Artık her hafta gideceğiz doktora.
Bizden haberler bunlar, umarım herkes iyidir.
Bugün bizimde kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda dedi ama nedense icimde bir sıkıntı var gibi. 3 hafta önce 2.800 ken suan 3.100 gr olmuş az almış gibi geldi bana
Teşekkür ederiz o sizin güzelliğinizMaşallah sana ve kızıma çok güzelsiniz
Evet canım o gun çıkaracaktı sırf bulantim var ne çıkardım diye gondermedi açılmadan oncede bulanti kusma oluyor diye. Doktorum prof. Perinatalog uzmanıHadi ya bunu doktormu söylemişti sana
Yok canım doktorum bişey demedi gayet sağlıklı bi hamileliğim var evet ben sadece 2kilo aldım bebişim 2500 gram hatta çook sorunsuz bi hamileliğim var maşallahHic nat ye baglanmis miydin sen canm?? 36 nin sonunda cagirmisti doktorum bundan sonra her hafta demisti de merak ettmmm...
Amaninnn ne kadr az kaldi yaaa :)
Cidden kizkardesinle alakaniz yokms yanii.. Ne kadr ayip ya bi de hala ayni seyi soyluyor gelmesn o zamn gelse bile icinden gelmeyen hic bi seyi yapma bence. Kizkardes ne guzel bi sey oysa ki keske kiyemtini bilseydiii...
Benm de genelde 10 larda cikiyordu doktorm normal diyordu canm, bence dogal yollardan yukseltmek su an daha iyi yani, iki demir hapi aliyorm gunde zaten bi de ben..
Hos gorunuyorsn masallah.. Ama kendin mi 2 kilo aldn sadecee??? Cok az degil mi? Doktorun bu konuda bi sey soylemedi mi? Gerci bu saatten sonra ne yapacak da..
Oy masallah cok guzelsinzz
Sağol kuzum senin bebiş nasıl canım?Maşallah canım azıcık kalmış hayırlısıyla kucağına al inşallah..
Bakalım görcez ptesiye tekrar çağırdı o zamana kadar 200-300 gr alsa iyi :) bende bu arada 81.6 oldum 8.6 kiloyu devirdik :) sağlıkla gelsinler inşaAllah en büyük temennim oAlir canm bi haftada bazen 300 400 gr aliyorlar yanii...Hem almasa da masallahi var zaten kuzunun
Evet canm benm yaramaz da oyle, 3-4 ten once uyudugumuz nadirr...
Masallah canm cok hos olms bebisartk herkes her hafta kontrole geciyor bakalmm.. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsn.
Canm bazen daha az kilo alip daha cok boylari uzuyo.. Ya da belki baska bi yerleri gelisiyo.. Ayrica kilosu cok iyi bence hicc kafana takmaaher sey yolundaysa gerisi boss..
Sağol kuzum senin bebiş nasıl canım?
Bakalım görcez ptesiye tekrar çağırdı o zamana kadar 200-300 gr alsa iyi :) bende bu arada 81.6 oldum 8.6 kiloyu devirdik :) sağlıkla gelsinler inşaAllah en büyük temennim o
Yok canım doktorum bişey demedi gayet sağlıklı bi hamileliğim var evet ben sadece 2kilo aldım bebişim 2500 gram hatta çook sorunsuz bi hamileliğim var maşallah
Sağol kuzum senin bebiş nasıl canım?
Bakalım görcez ptesiye tekrar çağırdı o zamana kadar 200-300 gr alsa iyi :) bende bu arada 81.6 oldum 8.6 kiloyu devirdik :) sağlıkla gelsinler inşaAllah en büyük temennim o
Evet valla.. Kadinlar bi rahat ki sorma..Canım kilosu haftasıyla gayet uyumlu. 3200-3300 gibi bir şey olur. Gerçi belli de olmaz. Belki sürpriz yapıp daha fazla bile olabilirsağlıkla gelsin kuzucuk
Bu yazıya anca geçmiş olsun denilirsenin oralara bakmayacağını düşünmüş olabilirler. En sevmediğim şey başına gelmiş. Kimse senin yaptığın gibi özenli yapmıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?