Gecmis olsun canim bol bol dinlen yorma kendini... Bu haftadan sonra her sey olabilir...Kızlar bugün benim çok başım döndü ve midem bulandı,sanki ilk hamilelik zamanımdaki gibiydim. İşten eve bir geldim pertim çıkmış. Birde vajinamda çok ciddi baskı vardı. Çocuk ittirip ittirip durdu farkettim yani. Doğuracam zannettim, şimdi allahtan bişey yok. Enerjim kalmadı biraz uyuyayım bari. Sancı yok bişi yok ortalığı telaşa vermiyim dedim. Pazartesi sendromu yaşıyorum herhalde,o kadar tatilden sonra bugünkü tempo fazla geldi demekki. Olsun yarın alışır vucudum nasılsa, erken doğurmıyım da benim bebiş daha çok küçük,korkuttu beni.
ishal karın ağrısına bel ve kasık eklenmediyse bağırsakların rahatsız demektir. yediğin içtiğin dokunmuş olabilir. geçmiş olsun.Ayy kizlar saatlerdir karin agrisindan kivraniyorum. Şimdi bir de ishal basladi ne oldu anlamadim. Nasil bir sanciydi ya anlatamam gecti biraz
Dun bende oyle oldum sonra dikjat ettim ki terliyken ruzgarda kalmisim. Sen de dikkat et canim.Ayy kizlar saatlerdir karin agrisindan kivraniyorum. Şimdi bir de ishal basladi ne oldu anlamadim. Nasil bir sanciydi ya anlatamam gecti biraz
Sagol canim tesekkur eserim. Kasik agrisi var ama gunlerdirishal karın ağrısına bel ve kasık eklenmediyse bağırsakların rahatsız demektir. yediğin içtiğin dokunmuş olabilir. geçmiş olsun.
Olabilir aslinda hararetten dolayi neresi esiyorsa oraya gidiyorumDun bende oyle oldum sonra dikjat ettim ki terliyken ruzgarda kalmisim. Sen de dikkat et canim.
Aldım ben de. Müsait olunca foto atıcam canımkızlarrrrrr lohusa terliği tacı pijaması nasıl aldınız fikir paylaşalım :)???
Aaa benim yigenimin ismi Elif Sare :) senden de duyunca bi hos oldum ismiyle yasasin :)Günaydın tatlışlar bizde kızımızın ismini Elif Sare koymaya karar verdik bizide isim tablosuna kaydederseniz sevinirizBudaaaa bizden size olsuun meleğim ve ben Kütahya dan sevgiler efeniim 2kilo alınca anca bu kadarcık göbek oluyorr
Gene zayif bir anne :))Eki Görüntüle 1856914
Bu da bizden. 34. Haftadan sevgilerle.
Eveet o gıcık gebiş beniimAaa benim yigenimin ismi Elif Sare :) senden de duyunca bi hos oldum ismiyle yasasin :)
Kiz o iki kilo alan senmiydin ay gozume gozukme kiskaniyorum
Ayyy bu forumu terk edesim var bu ne yaaa. Niye bu kadar zayifsinizBu da bizden olsun o zaman
Benimde oyle canim yaa.Kızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
Canim benim agzimin tadi 8 aydir bozuk. Dogumdan sonra duzelir dediler. Tatli seyler hic yiyemiyorum. Yesem de ustune kahve iciyorum ya da erik falan yIyorum.Pisikedii geldi gitti ama kırgınlığım tam geçmedi henüz.
kızlar ben de mide ekşimesi vs yok da sanki ağzımın tadı bozuldu.
Ayy benimkide oyle hickirik krizleri geciriyor resmen garibim. Ciger gelisimi icin onemliyse iyiymis sevindimKızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
benim bir haftadır böyleCanim benim agzimin tadi 8 aydir bozuk. Dogumdan sonra duzelir dediler. Tatli seyler hic yiyemiyorum. Yesem de ustune kahve iciyorum ya da erik falan yIyorum.
Ben dugun dusunuyorum zaten.. Erkeklerin bir askerlik anilari birde sunnet anilari vardir. O anisini elinden almayacağım.. Esimde kucuk kiyamiyor diye boyle knusuyor benim psikolojim bozulmadi herkes oyle oluyodu diyor o yuzden bekleyecegiz bizde :)Yani evet küçükken yapıldığında çok daha çabuk iyileşiyormuş buna dediğim bir şey yok ama hani büyüdüğünde çocuğun psikolojisini etkiliyor filan yorumlarına katılmıyorum ben bu tamamen senin çocuğunu duruma alıştırmanla alakalı biz yiğitle güzelce konuşmuştuk sünnetini neler olacağını her erkeğin olduğunu başına ne geleceğini biliyordu yani öncesinde doktoru ile de konuşturduk doktoru ona anlattı ilk gün daha ağrısı sızı gitmişti hatta ben oğlum yat biraz bak gelen giden oluyor bu nasıl sünnetli çocuk yorumları yapıyorlardı .Yani belki gelenekselci bir yapı ile düşünüyorum tabiki erkende yapılabilir daha sağlıklıdır bunlara diyebileceğim hiç bir şey yok doktorlardan daha iyi bilecek halim yok ama eğer oğlunun bir hatırası olsun ne bileyim bir eğlence yaparım filan diye düşünüyorsan bekleyebilirsin hiç bir şey olmaz psikolojisine bugüne kadar bir sürü insan sünnet oldu :) (ama böyle bir hayalin isteğin yoksa (sünnet org. gibi)) bekletmene değmez 1 , 2 aylıkken yapılabilir ama eşinde belki benim gibi düşünüyordur. Çok da birbirinizi zorlayacağınız bir durum değil bence
Kızlar bugün benim çok başım döndü ve midem bulandı,sanki ilk hamilelik zamanımdaki gibiydim. İşten eve bir geldim pertim çıkmış. Birde vajinamda çok ciddi baskı vardı. Çocuk ittirip ittirip durdu farkettim yani. Doğuracam zannettim, şimdi allahtan bişey yok. Enerjim kalmadı biraz uyuyayım bari. Sancı yok bişi yok ortalığı telaşa vermiyim dedim. Pazartesi sendromu yaşıyorum herhalde,o kadar tatilden sonra bugünkü tempo fazla geldi demekki. Olsun yarın alışır vucudum nasılsa, erken doğurmıyım da benim bebiş daha çok küçük,korkuttu beni.
Ayy kizlar saatlerdir karin agrisindan kivraniyorum. Şimdi bir de ishal basladi ne oldu anlamadim. Nasil bir sanciydi ya anlatamam gecti biraz
Ayyy bu forumu terk edesim var bu ne yaaa. Niye bu kadar zayifsiniz
Cok hos canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?