2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmis olsun canim bol bol dinlen yorma kendini... Bu haftadan sonra her sey olabilir...

Ya herkesin bacağı çatlar karni çatlar bnm popom un üstü çatlamis bisürü yeni farkettim yani bu normal olsa şaşardim

Ayy kizlar saatlerdir karin agrisindan kivraniyorum. Şimdi bir de ishal basladi ne oldu anlamadim. Nasil bir sanciydi ya anlatamam gecti biraz

Ayy kizlar saatlerdir karin agrisindan kivraniyorum. Şimdi bir de ishal basladi ne oldu anlamadim. Nasil bir sanciydi ya anlatamam gecti biraz
ishal karın ağrısına bel ve kasık eklenmediyse bağırsakların rahatsız demektir. yediğin içtiğin dokunmuş olabilir. geçmiş olsun.

Pisikedii geldi gitti ama kırgınlığım tam geçmedi henüz.

kızlar ben de mide ekşimesi vs yok da sanki ağzımın tadı bozuldu.

Aaa benim yigenimin ismi Elif Sare :) senden de duyunca bi hos oldum ismiyle yasasin :)
Kiz o iki kilo alan senmiydin ay gozume gozukme kiskaniyorum

Kızlar bu ara benim bebiş çok hıçkırıyor ve uzun sürüyor. Sizde de durumlar aynı mı? ciğer gelişimi için önemli olduğunu söylediler.
Benimde oyle canim yaa.
Baya suruyo ve cok cok hickiriyo uzuluyorum hatta kendimi hickirik tutmus gibi :)
Bide hickirigi beni rahatsiz ediyor ta vajinamdan popomdan filan hissediyorum yani bende de var o

Canim benim agzimin tadi 8 aydir bozuk. Dogumdan sonra duzelir dediler. Tatli seyler hic yiyemiyorum. Yesem de ustune kahve iciyorum ya da erik falan yIyorum.
benim bir haftadır böyle

Ben dugun dusunuyorum zaten.. Erkeklerin bir askerlik anilari birde sunnet anilari vardir. O anisini elinden almayacağım.. Esimde kucuk kiyamiyor diye boyle knusuyor benim psikolojim bozulmadi herkes oyle oluyodu diyor o yuzden bekleyecegiz bizde :)

Benmki kasilmalar sirasinda hep baski yapiyor canm, ben de korkuyordm baslarda ama arrk alistm. Kasilma esnasinda resmen cikmaya calisiyor gibi..

Gecms olsn canm, kasik bel agrisi hissedersen direk doktora got. Bildigum kadariyla ishal de dogumun yaklastigina isaretlerden. Ama tabi usutmeden de olabilir, takip et de kendini.

Ayyy bu forumu terk edesim var bu ne yaaa. Niye bu kadar zayifsiniz
Cok hos canim

Kizz nere gidiyonn biz tombikgiller variz burdaaa yalnz birakmaaa Bence keyfini cikar bu halinin yakinda fos diye sonecez.

Biz de esimle yuruyus yaptk ohh misss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…