Sagol canim bende simdi arastirdim da dedigin gibi ishalde belirtiymis. Bi yarin olsunda bakalim ne olacakBenmki kasilmalar sirasinda hep baski yapiyor canm, ben de korkuyordm baslarda ama arrk alistm. Kasilma esnasinda resmen cikmaya calisiyor gibi..
Gecms olsn canm, kasik bel agrisi hissedersen direk doktora got. Bildigum kadariyla ishal de dogumun yaklastigina isaretlerden. Ama tabi usutmeden de olabilir, takip et de kendini.
Kizz nere gidiyonn biz tombikgiller variz burdaaa yalnz birakmaaaBence keyfini cikar bu halinin yakinda fos diye sonecez.
Biz de esimle yuruyus yaptk ohh misss..
Ay sorma kiz sinir oluyorum sunlari zayif zayif gordukcee inadina yaparlarmis gibi bide resim atiyolar bizi hic dusunmuyolar cildiricegiiimmmmKizz nere gidiyonn biz tombikgiller variz burdaaa yalnz birakmaaaBence keyfini cikar bu halinin yakinda fos diye sonecez.
Sagol canim bende simdi arastirdim da dedigin gibi ishalde belirtiymis. Bi yarin olsunda bakalim ne olacak
Ay evet ya bende de aynısı var. Böyle metalik bir tat. Hamileliğin başında olmuştu bir de.Pisikedii geldi gitti ama kırgınlığım tam geçmedi henüz.
kızlar ben de mide ekşimesi vs yok da sanki ağzımın tadı bozuldu.
Ay sorma kiz sinir oluyorum sunlari zayif zayif gordukcee inadina yaparlarmis gibi bide resim atiyolar bizi hic dusunmuyolar cildiricegiiimmmm
Hele biri iki kilo almis gelmis burda soyluyorhemsire1995 sozum sanaa yaniii
Saka maka masallah cok fitler heveslenmiyor degilim masallah hepsine
Ben 92 kiloyi gordum toplamda 17 kiloyu devirdim rekor bende sanirsam
Zayifladigim anda bende salina salina resimlerimi koyup hava aticam iste kiskansinlar
Seni burda bir basina asla birakmam bacim merak etmee
Yuruyusu iyi yapmissiniz canim valla bugun ben sabah 12 den beri sokaklardayim. Esimin babannesini doktora goturduk ordan geldik pazara gittik ordan geldik marketleri dolandik vs vs vs baya bi yol yapmisimdir. 7ydi anca popomun ustune oturdum ama iyi oldu yorulmam gece iyi uyurum insallah :)
Sen hergun yapiyormusun ? Ben cok useniyorum bugun zorunlu oldugum icin cok hareket ettim yoksa ayaklarim tartmiyor daha yurudukce nefes kalmiyo yaslilar gibi dinlenesim geliyor yediremiyorum kendime dinlenmeden devam ediyorum
aynen. su bile tatsız geliyor.Ay evet ya bende de aynısı var. Böyle metalik bir tat. Hamileliğin başında olmuştu bir de.
Bende varim kizlar gitmeyin bi yereBenmki kasilmalar sirasinda hep baski yapiyor canm, ben de korkuyordm baslarda ama arrk alistm. Kasilma esnasinda resmen cikmaya calisiyor gibi..
Gecms olsn canm, kasik bel agrisi hissedersen direk doktora got. Bildigum kadariyla ishal de dogumun yaklastigina isaretlerden. Ama tabi usutmeden de olabilir, takip et de kendini.
Kizz nere gidiyonn biz tombikgiller variz burdaaa yalnz birakmaaaBence keyfini cikar bu halinin yakinda fos diye sonecez.
Kız canini sıkma bende siskoyum :) 88 kiloyumAyyy bu forumu terk edesim var bu ne yaaa. Niye bu kadar zayifsiniz
Cok hos canim
Kız canini sıkma bende siskoyum :) 88 kiloyum
Çok şükür iyi canımm..çok güzel bir duygu bian önce sen de tat inşallahhSağol kuzum senin bebiş nasıl canım?
Bakalım görcez ptesiye tekrar çağırdı o zamana kadar 200-300 gr alsa iyi :) bende bu arada 81.6 oldum 8.6 kiloyu devirdik :) sağlıkla gelsinler inşaAllah en büyük temennim o
Ha soyle yaaa, aynennn
Aha gitgide cogaliyoz
Benim ağzım yandı o yüzden kendi işimi kendim görüyorum. Her gün rutin temizliğim var. Evimde hiç halı olmadığı için temizlik kolay oluyor. Her gün süpürge yapmıyorum ama her gün düz ağızlı paspas mop la yerleri paspaslıyorum. WC banyo toz alma. Her gün yaptığım için hiç kirli olmuyor,beni de çok yormuyor.Evet valla bi daha da temizlikci almam yavas yavas kendim yaparim.. Yazik ya cok yazik bu insanlara...
Maşallah güzel beslendin beben de tosun toraman oldu,süperSağol canım, hemde o biçim şaşırdık, eşime diyorum senin bu yaz bitmek bilmeyen mangaların etlerin yüzünden bukadar şiştik
İyi bakalım dedik, suç yine benim oldu diyor garibim
Ay bulantı konusunda yanlız Değilmişim , bu haftada olabiliyor demeki baksana
Ah canım ya kız kardeşimin de ilk gebeliğinde simit olarak ifade edilen yerleri çatladı(senin dediğin yer) sonra bir de kasıkla baldır arası...değişik yerler işte..hamilelikte her cacık oluyorYa herkesin bacağı çatlar karni çatlar bnm popom un üstü çatlamis bisürü yeni farkettim yani bu normal olsa şaşardim
Sen şimdi onları düşünme..kendine stres verme. Şunun şurasında ne kaldı doğuma.Pisikedii geldi gitti ama kırgınlığım tam geçmedi henüz.
kızlar ben de mide ekşimesi vs yok da sanki ağzımın tadı bozuldu.
Ben zaten kilolu kaldım hamile 9 kilo aldım hamile kaldığından beri aman bebisim sağlıklı olsun da doğumdan sonra gider kilolar insallahHa soyle yaaa, aynennn
Aha gitgide cogaliyoz
Canım ya takma kafana ben de sendenim..9 kiloyla su an 89 um ama napayim kilolu hamile kalınca bir de bulantı kusma olmayinca (elhamdulillah) durum bundan ibaret..kendi adıma inşallah veririm diyorum ama bazen de kandırma kendini zayiflayacak iraden olsaydı 80le hamile kalmazdin zaten diyorum kendimi avutuyorum ne yapayım..bakalım zaman ne gösterecek..hele su bebisler sağlıkla gelsinler de bakacağız artık duruma..Ay sorma kiz sinir oluyorum sunlari zayif zayif gordukcee inadina yaparlarmis gibi bide resim atiyolar bizi hic dusunmuyolar cildiricegiiimmmm
Hele biri iki kilo almis gelmis burda soyluyorhemsire1995 sozum sanaa yaniii
Saka maka masallah cok fitler heveslenmiyor degilim masallah hepsine
Ben 92 kiloyi gordum toplamda 17 kiloyu devirdim rekor bende sanirsam
Zayifladigim anda bende salina salina resimlerimi koyup hava aticam iste kiskansinlar
Seni burda bir basina asla birakmam bacim merak etmee
Yuruyusu iyi yapmissiniz canim valla bugun ben sabah 12 den beri sokaklardayim. Esimin babannesini doktora goturduk ordan geldik pazara gittik ordan geldik marketleri dolandik vs vs vs baya bi yol yapmisimdir. 7ydi anca popomun ustune oturdum ama iyi oldu yorulmam gece iyi uyurum insallah :)
Sen hergun yapiyormusun ? Ben cok useniyorum bugun zorunlu oldugum icin cok hareket ettim yoksa ayaklarim tartmiyor daha yurudukce nefes kalmiyo yaslilar gibi dinlenesim geliyor yediremiyorum kendime dinlenmeden devam ediyorum
Kızlar hamilelik takviminde tam 39.haftada ishal,bulantı,hazımsızlık doğum belirtisi olabilir diyor
Ben zaten kilolu kaldım hamile 9 kilo aldım hamile kaldığından beri aman bebisim sağlıklı olsun da doğumdan sonra gider kilolar insallah
Normal de kiloya elverisloyimdir ama hamilelelik yaradı bana sanırım evlendiğimde 60 kiloydum 4 yılda 79 oldum baya aldım normalde hamilelikte alınması gereken kiloyu almışm hamile kalınca az aldım ama tabi kilo almama etken ilaç çok kullandım o yüzden yoksa yine almazdim şükür Rabbim aratmadı daha fazla verdi evladimi simdi bide kucağıma alsam opsem koklasam ayy duygusallastimAynen canm zaten olay buuusu anki derdimiz olmamali aslaa.. Sen yine iyi almissin ben hem kilolu kaldm hem 16 kilo aldm
Kuzum yürüyüş gibisi yok aslinda valla insan varya hamliyor evde otur otur ham kaliyor vucut yani. Bugun o kadar kosusturdum ya eve geldim bir yone diyorum ne kadar iyi oldu vallaa hantallasmisim oyle cok hareket etmiyordum yuruyordum ama bos tin tin yani :))Bayramdan once baya duzenli yapiyordm yuruyus canm hergun sayilir.. Bayram haftasi aksadi biraz, ama arrk kaldigim yerden devam ediciimm insan basta useniyor ama baslayinca daha hosuma gidiyor benmm
Masallah kiz iyi hareket etmissin bugn, her gun bu kadr hareket etsen zaten bi haftaya kalmaz dogurursn fapan mazallahh
Ben de toplamda 16 kilo yaptm canm basabas gidiyorz masallahhh.. 15 le tamamlama niyetindeyim fekattt olmadi tabiiama su saatten sonra onu dusunecek degilm yalan yok takablari da ben anlamiyorm ama karismiyorm.. Su an tek derdim saglikla dogurmakk, kilo dogumdan sonra isimiz olur eglene eglene veririzzz
Kiz sende bendensen gitmiyorum kaliyorum senin icin
Ayy gel kardes gelll valla sende bendensin mutluluktan ucuyorumKız canini sıkma bende siskoyum :) 88 kiloyum
Sen git kiz senin kilonla bile hamile kalmadim ben sen daha toysunBende 72 kilo olmuşum
Canım ya takma kafana ben de sendenim..9 kiloyla su an 89 um ama napayim kilolu hamile kalınca bir de bulantı kusma olmayinca (elhamdulillah) durum bundan ibaret..kendi adıma inşallah veririm diyorum ama bazen de kandırma kendini zayiflayacak iraden olsaydı 80le hamile kalmazdin zaten diyorum kendimi avutuyorum ne yapayım..bakalım zaman ne gösterecek..hele su bebisler sağlıkla gelsinler de bakacağız artık duruma..
Bu arada dün bir tanidigimin doğum yaptığını öğrendim bebek 3500 doğmuş ama 3 gündür kuvezde olduğunu öğrendim canım sıkıldı.sezeryan doğum ve bebek cigerlerindeki suyu atamamış..üstelik bebisin babası da doktor..yani iyi takip edilmiştir.demek ki ciğer gelişiminin kiloyla çok da ilgisi yok sanırım..ne dersiniz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?