2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Asagida ağrısı olan var mı yaa :s gün boyu ağrım vardı şimdi sağ tarafta kasigimla bacağımın birleşim noktasında bir ağrı var . Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayy artık çok ağırlaştım.

Bu arada bazı annecikler hareketsiz kalmak zorunda bazı sebeplerden. Aman moralinizi bozmayın yok yuruyemiyorum normal doguma engel olur mu vs.. İlk hamileliğimde o kadara çok yürüyordum ki anlatamam ama nasip kısmet 40 41 derken suni sanci ile hiç açılmam olmadan doğum yaptım. Bu seferde o kadar çok yoğun geçti ki en son gittiğimde doktorumdan aman Sakın kımıldama erken doğum riskin var acilman var fln duymayı umuyordum ama hiç öyle birşey demedi ilkinde çok bekleyince erken doğurmak istiyorum sanki bacak arama 50 tekme yemisim gibi ağrım var . Ayın 22 sindeydi randevum eşim in is yeri değişikliği sebebiyle saati uymadı . Bende ayın 28 ine boş yer buldum neredeyse 37 hafta dolmuş olacak randevum dà

Evet canım yaaa ınan ben de çok üzüldüm..tam ne zaman aldılar bilemiyorum tabi ama 38i mutlaka doldurmuslardir..bir de kızın annesi kıza küs, kızın ilk bebeği ve doğuma bile gelmemiş düşün..kız 3 gündür hastanede yanında bebeği yok kayinvalidesigil bakiyo..ne kadar zor bir durum dünden beri aklımdan cikmiyo ınan..Allah yardımcısı olsun..

iyi akşamlar anneler :) biz de geldik :) ne yapiyor şuan bebişler ? bizimki sirtini karnima dayamiş yatiyor ama canimi azcik acitmiyor da değil ... arada tekmelerden de kaçamiyoruz :)) bu arada kiz geliyor bizde :)... sizlerde? isim hazir mi?

Iyicanm hamilelikte en azndan baya az almissin tebrik ederm, benm bunyede musait, evlenirken 64 idim 1,5 senede 76 oldm ama naai diyim 72 ye ben ilk 6 ayda falan geldm evdeyken calismadigimda.. Hamilelikte de hic tutamadm acikcasii, ama umrm degil su an istedimde cok iyi kilo veriyorm, bi donem esim askerdeyken o zman daha tabi sevgiliyiz.. 73 den 59 a indm ve hep spor sayesindeee yine basaracagimdan eminmm inanan herkes yapabilir bence..

Tabi canm artk doktor bile dedi zaten bundan sonra yururken bile zorlanabilirsn dedi, cok sukur abartmadikca pek zorlanmiyorm hala, yine cok sukur ki cidden kaslarm kuvvetli, yoksa bu kiloya hangi bacak dayansin bu da biraz cok spor yapmis olmamin faydalri sanirm mesela ben pek kramp soeunu da yasamadm ayni gidiyoz kiloda senle zaten.. Ama gercekten hareket bereket. Yani senin icn de iyi olms bugnn..
Amin canm insallah ben de rahat doguraym hepimiz de insallahhh..

Ben de cati agrisi oluyo baya ama ozellikle oturup kalkarken cok oluyor ozellikle orda degil yani.. Artk her agri normal bence ya bi sorun olmaz tabi Allah'in izniyle ama azcik daha erken gitseniz iyiyms sankim 36 bitince falan, hayirlisi olsn tabi, gerci en son ne zman gittinz onu da bilmiyorm daa

geçmiş olsun tatlim.benim de sirt ağrilarim var.arada elim uyuşuyor bacakta arada kramp oluyor ve bebiş sirtni donerken karnima doğru ağri oluyor sanki karnimi yarib çikicak...ama az kaldi sabr edelim hepsi geçicek.ben dr a da gidince soyluyorm ilaç yazayim mi diyor çok varsa ben istemiyorm şükür ağri için ilaç kullanmadm sadece vitamin vardi genel

Maşallah canım, söylediğine göre pek gününü dolduracak gibi durmuyor baksana

Valla aylardır takık olduğum be moralimi bozan konuya parmak basmışsınız. Ben de 88 kilo oldum inanılmaz şiştim, ama yalnız değilmişim

iyi akşamlar tüm Annelere,Anne adaylarına,Anne olmak isteyen tüm güzel arkadaşlarıma. Anne olanlar mutlu şekilde bebişlerini büyütme dileğiyle,Anne adayları sağlikli bebişler doğurmak dileğiyle,Anne olmak isteyenler yakinda güzel haberler almak dileğiyle :* Sizlerin düşüncesini almak istedik kizimıza isim düşündük ALMILA çok güzel anlamı baya araştirdim.etrafinizda bu ismi kullanan var mi? Almila değil Almıla ı olarak gerçek isim.ben de Almıla ismini terci ettim. Sizce nasil bir isim?

Canım her bebiş farklı, bazıları daha küçük doğsa da sıkıntı yaşamıyor, nasip işte. Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize, bebislerimizi de sağ salim alıp gelelim kucagimizda

Yok canım bence rekor bende toplam 23 kilo aldım pffff

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırdım hem de gebelik takibi yaptılar..ebe kalp atışını falan dinletti..yataktan kalkarken mutlaka yana dönerek destek al kalk birden karnina yuklenerek kalkma ezilmesin bebek dedi. Bi daha ki gidişimiz bebisle olur inşallah..suyun kanaman gelirse bekleme git hastaneye, hemen doğum olmaz ama risk almak dedi..3 günlük olunca bebek topuk kanı için getireceksiniz dedi, içim acıdı şimdiden canı yanacak diye

Canim maasallah bebisine 41 kere.. yarin bizimde kontrolumuz var.. cok merak ediyorum ne kadar oldu diye..
Sağol cnm benimm güzel haberler ile gel inşaAllah son hafta pek almıo sanırım ya yadaben evde beslenemedim güzel işyerinde bana ii bakıyorlardı ya meyvesinden çerezine

O zman sorun yok canm, rekor kirmissin..

Insallah canm insallah alir merak etmeee senin de kilon gayet iyi canm ben fenalardaym bahsetmiyorm artk kilodan saglikla dogsun da bebegimm
Dert etmiyorum canım kiloyu ama yürüyüş yapamaz duruma geldim size MaşaAllah valla iyi yürüyosun benim doğum 1 agustos olsa oturur ağlarım hergün herhalde
zor geliyo valla ne yalan söylim
Çok şükür iyi canımm..çok güzel bir duygu bian önce sen de tat inşallahh
MaşaAllah annesi amin inşaAllah sabırsızlıkla beklemedeyim

Sabah sabah biri tost yapmış burnuma kokusu geliyo yahu kalkıp yataktan yapcam az kaldı

Evet canım ciğer gelişimi kilo ile alakası yok bnm bi tanıdığın oğlu 4 kilo doğdu hatta tam haftasında doğduğu halde ciğeri gelişmemiş doğdu bebeğe 4 iğne vurmuş lar kuvezde kalmış .bazı bebekler haftası dolmadan bile ciğeri gelişmiş olabiliyor rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar,dün akşamki ağrılardan sonra saat 8 gibi yattım yatağa, nolur nolmaz gelmesin bebek dedim, gece sürekli boğum boğum vajinam içten ağrıdı. Çocuk kafasıyla ittiriyor,ayakları ilede mideme vurup duruyo. Valla çok korktum doğum kanalını açıor diy. Bize daha çok erkrn. 2200 kilo bile olmamışızdır. Offfff.erken uyuyunca 6 gibi kalkım, kahvaltımı ettim birde duş alıcam şimdi sonrada işe gidicem. Eğer bugünde aynı ağrılar devam ederse,direk doktoruma gidicem. İllk defa kendimi doğuma bu kadar yakın hissettim. Bu arada o dediğiniz mide bulantısı ve ishalde dün gece oldu bende. Poffffff.
Offff grçmiş olsun inş yavrucum bir an önce iyilşir. Kof kilo demekki bu olur. Sağlıklı kilolarımız olsun inş. Sezeryanda zamansız, bebek hazır olmadığı için garibim yuttuğu suları çıkarmaya fırsat bulamamış,içinde kalmış çok üzüldüm,

En son 23 haziranda gitmistim 31+5 te .. Ben zaten başından beri her ağrıyı normal sayıyorum da artık hayat kalitemide etkilemeye başlayınca ağrılar rahatsız oluyorum. Gerçi şurda ne kaldı bir dahaki randevum dan sonra neredeyse doğuma gidicem

Bende erken yatamadım ağrıdan saat 6 dan beri de uyumaya çalışıyorum gecede 4 defa uyandım ...

Benimde kullandığım ilaç sadece magnezyum onuda iki haftadır kullanmiyorum

Bende erken yatamadım ağrıdan saat 6 dan beri de uyumaya çalışıyorum gecede 4 defa uyandım ...
Resmen aynı şeyleri çekiyoruz, demekki artık zamanı, bu çocuklar zamanından önce grlrcek belliki. Ağrılara bakmadan uyumaya çalıştım bende. Uyandım sürekli ama tekrar uyudum mecbur. En azından agustosu göriyim ben istiyoum,hayırlısı olsun bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…