Evet canım yaaa ınan ben de çok üzüldüm..tam ne zaman aldılar bilemiyorum tabi ama 38i mutlaka doldurmuslardir..bir de kızın annesi kıza küs, kızın ilk bebeği ve doğuma bile gelmemiş düşün..kız 3 gündür hastanede yanında bebeği yok kayinvalidesigil bakiyo..ne kadar zor bir durum dünden beri aklımdan cikmiyo ınan..Allah yardımcısı olsun..Kuzum yürüyüş gibisi yok aslinda valla insan varya hamliyor evde otur otur ham kaliyor vucut yani. Bugun o kadar kosusturdum ya eve geldim bir yone diyorum ne kadar iyi oldu vallaa hantallasmisim oyle cok hareket etmiyordum yuruyordum ama bos tin tin yani :))
Az kaldi hem senin insallah kolaycana dogurursunda yuruyusun etkisi olur bunda da
Kiz sende bendensen gitmiyorum kaliyorum senin icin
Ayy gel kardes gelll valla sende bendensin mutluluktan ucuyorum
Sen git kiz senin kilonla bile hamile kalmadim ben sen daha toysun
Ay canim seninde benden olmana sevindimde su cocuga cok uzuldum neden oyle olmus kii acaba.. Kilosu yuksek ama zamaninda mi dogmus o.. Gerci sezaryen diyorsun ama ne bileyim Allah yardim etsin uzuldum gercekten.
Bu arada ;
Ayyy kizlar toplaşın moral oldunuz yanliz değilmişimmmm
Sismansak ölelim mi yaniii hem @Adananur un dedigi gibi hamis dedigin sisman olurr etli butlu bol gobusluuu
Hic takamiceyim vallaa umurumuz idi sanki hihhhh
Normal de kiloya elverisloyimdir ama hamilelelik yaradı bana sanırım evlendiğimde 60 kiloydum 4 yılda 79 oldum baya aldım normalde hamilelikte alınması gereken kiloyu almışm hamile kalınca az aldım ama tabi kilo almama etken ilaç çok kullandım o yüzden yoksa yine almazdim şükür Rabbim aratmadı daha fazla verdi evladimi simdi bide kucağıma alsam opsem koklasam ayy duygusallastim
Kuzum yürüyüş gibisi yok aslinda valla insan varya hamliyor evde otur otur ham kaliyor vucut yani. Bugun o kadar kosusturdum ya eve geldim bir yone diyorum ne kadar iyi oldu vallaa hantallasmisim oyle cok hareket etmiyordum yuruyordum ama bos tin tin yani :))
Az kaldi hem senin insallah kolaycana dogurursunda yuruyusun etkisi olur bunda da
Ay canim seninde benden olmana sevindimde su cocuga cok uzuldum neden oyle olmus kii acaba.. Kilosu yuksek ama zamaninda mi dogmus o.. Gerci sezaryen diyorsun ama ne bileyim Allah yardim etsin uzuldum gercekten.
Bu arada ;
Sismansak ölelim mi yaniii hem @Adananur un dedigi gibi hamis dedigin sisman olurr etli butlu bol gobusluuu
Asagida ağrısı olan var mı yaa :s gün boyu ağrım vardı şimdi sağ tarafta kasigimla bacağımın birleşim noktasında bir ağrı var . Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayy artık çok ağırlaştım.
Bu arada bazı annecikler hareketsiz kalmak zorunda bazı sebeplerden. Aman moralinizi bozmayın yok yuruyemiyorum normal doguma engel olur mu vs.. İlk hamileliğimde o kadara çok yürüyordum ki anlatamam ama nasip kısmet 40 41 derken suni sanci ile hiç açılmam olmadan doğum yaptım. Bu seferde o kadar çok yoğun geçti ki en son gittiğimde doktorumdan aman Sakın kımıldama erken doğum riskin var acilman var fln duymayı umuyordum ama hiç öyle birşey demediilkinde çok bekleyince erken doğurmak istiyorum sanki bacak arama 50 tekme yemisim gibi ağrım var . Ayın 22 sindeydi randevum eşim in is yeri değişikliği sebebiyle saati uymadı . Bende ayın 28 ine boş yer buldum neredeyse 37 hafta dolmuş olacak randevum dà
geçmiş olsun tatlim.benim de sirt ağrilarim var.arada elim uyuşuyor bacakta arada kramp oluyor ve bebiş sirtni donerken karnima doğru ağri oluyor sanki karnimi yarib çikicak...ama az kaldi sabr edelim hepsi geçicek.ben dr a da gidince soyluyorm ilaç yazayim mi diyor çok varsa ben istemiyorm şükür ağri için ilaç kullanmadm sadece vitamin vardi genelAsagida ağrısı olan var mı yaa :s gün boyu ağrım vardı şimdi sağ tarafta kasigimla bacağımın birleşim noktasında bir ağrı var . Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayy artık çok ağırlaştım.
Bu arada bazı annecikler hareketsiz kalmak zorunda bazı sebeplerden. Aman moralinizi bozmayın yok yuruyemiyorum normal doguma engel olur mu vs.. İlk hamileliğimde o kadara çok yürüyordum ki anlatamam ama nasip kısmet 40 41 derken suni sanci ile hiç açılmam olmadan doğum yaptım. Bu seferde o kadar çok yoğun geçti ki en son gittiğimde doktorumdan aman Sakın kımıldama erken doğum riskin var acilman var fln duymayı umuyordum ama hiç öyle birşey demediilkinde çok bekleyince erken doğurmak istiyorum sanki bacak arama 50 tekme yemisim gibi ağrım var . Ayın 22 sindeydi randevum eşim in is yeri değişikliği sebebiyle saati uymadı . Bende ayın 28 ine boş yer buldum neredeyse 37 hafta dolmuş olacak randevum dà
Maşallah canım, söylediğine göre pek gününü dolduracak gibi durmuyor baksanaKızlarrrrrr kontrolden geldim imdat
NEVŞİN bebek 36+2 deyiz
50cm boy ve 3100 gr olmuş
Gününü doldurursan 4 kiloyu geçebilir dedi
Ben 2 çocuğumuda bu haftalarda 2600 doğurdum 3 üstü 4 hiç alışkın Değilim tırstım yaf nasıl çıkacak diyeeee
Benim Ağrı'larım kasılmalarım da Bebek kafayı doğum kanalına iyice yerleştirmiş ondan dedi
Bu hafta içindede doğabilir böyle Ağrı'ların çoksa dedi , zaten Bebek'te o pozisyonda çıkmak istiyor gibi duruyormuşmuş ama yinede belli olmaz tabi bu işler dedi.
Valla aylardır takık olduğum be moralimi bozan konuya parmak basmışsınız. Ben de 88 kilo oldum inanılmaz şiştim, ama yalnız değilmişimKuzum yürüyüş gibisi yok aslinda valla insan varya hamliyor evde otur otur ham kaliyor vucut yani. Bugun o kadar kosusturdum ya eve geldim bir yone diyorum ne kadar iyi oldu vallaa hantallasmisim oyle cok hareket etmiyordum yuruyordum ama bos tin tin yani :))
Bu arada ;
10 kilo aldım canım, fotoğrafın açısından belli olmuyo sadeceAyyy bu forumu terk edesim var bu ne yaaa. Niye bu kadar zayifsiniz
Cok hos canim
Canım her bebiş farklı, bazıları daha küçük doğsa da sıkıntı yaşamıyor, nasip işte. Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize, bebislerimizi de sağ salim alıp gelelim kucagimizdaCanım ya takma kafana ben de sendenim..9 kiloyla su an 89 um ama napayim kilolu hamile kalınca bir de bulantı kusma olmayinca (elhamdulillah) durum bundan ibaret..kendi adıma inşallah veririm diyorum ama bazen de kandırma kendini zayiflayacak iraden olsaydı 80le hamile kalmazdin zaten diyorum kendimi avutuyorum ne yapayım..bakalım zaman ne gösterecek..hele su bebisler sağlıkla gelsinler de bakacağız artık duruma..
Bu arada dün bir tanidigimin doğum yaptığını öğrendim bebek 3500 doğmuş ama 3 gündür kuvezde olduğunu öğrendim canım sıkıldı.sezeryan doğum ve bebek cigerlerindeki suyu atamamış..üstelik bebisin babası da doktor..yani iyi takip edilmiştir.demek ki ciğer gelişiminin kiloyla çok da ilgisi yok sanırım..ne dersiniz arkadaşlar?
Ay sorma kiz sinir oluyorum sunlari zayif zayif gordukcee inadina yaparlarmis gibi bide resim atiyolar bizi hic dusunmuyolar cildiricegiiimmmm
Hele biri iki kilo almis gelmis burda soyluyor @hemsire1995 sozum sanaa yaniii
Saka maka masallah cok fitler heveslenmiyor degilim masallah hepsine
Ben 92 kiloyi gordum toplamda 17 kiloyu devirdim rekor bende sanirsam
Zayifladigim anda bende salina salina resimlerimi koyup hava aticam iste kiskansinlar
Seni burda bir basina asla birakmam bacim merak etmee
Yuruyusu iyi yapmissiniz canim valla bugun ben sabah 12 den beri sokaklardayim. Esimin babannesini doktora goturduk ordan geldik pazara gittik ordan geldik marketleri dolandik vs vs vs baya bi yol yapmisimdir. 7ydi anca popomun ustune oturdum ama iyi oldu yorulmam gece iyi uyurum insallah :)
Sen hergun yapiyormusun ? Ben cok useniyorum bugun zorunlu oldugum icin cok hareket ettim yoksa ayaklarim tartmiyor daha yurudukce nefes kalmiyo yaslilar gibi dinlenesim geliyor yediremiyorum kendime dinlenmeden devam ediyorum
Canım her bebiş farklı, bazıları daha küçük doğsa da sıkıntı yaşamıyor, nasip işte. Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize, bebislerimizi de sağ salim alıp gelelim kucagimizda[/QUOTE
Gerçekten nasip canım..benim 3.kızım da 3 kg üzeri doğdu ve cigerlerindeki su yüzünden 2 gün kuvezde kaldı..öyle zor bir durum ki..yani herşey yolunda sanıyorsun bir bakıyorsun bebis yanında değil..Rabbim kimseye yaşatmasın,yaşayanlara da en kısa zamanda sağlıkla bebislerine kavuşmayı nasip etsin..
Sağol cnm benimm güzel haberler ile gel inşaAllah son hafta pek almıo sanırım ya yadaben evde beslenemedim güzel işyerinde bana ii bakıyorlardı ya meyvesinden çerezineCanim maasallah bebisine 41 kere.. yarin bizimde kontrolumuz var.. cok merak ediyorum ne kadar oldu diye..
Dert etmiyorum canım kiloyu ama yürüyüş yapamaz duruma geldim size MaşaAllah valla iyi yürüyosun benim doğum 1 agustos olsa oturur ağlarım hergün herhaldeO zman sorun yok canm, rekor kirmissin..
Insallah canm insallah alir merak etmeeesenin de kilon gayet iyi canm ben fenalardaym bahsetmiyorm artk kilodan saglikla dogsun da bebegimm
MaşaAllah annesiÇok şükür iyi canımm..çok güzel bir duygu bian önce sen de tat inşallahh
Evet canım ciğer gelişimi kilo ile alakası yok bnm bi tanıdığın oğlu 4 kilo doğdu hatta tam haftasında doğduğu halde ciğeri gelişmemiş doğdu bebeğe 4 iğne vurmuş lar kuvezde kalmış .bazı bebekler haftası dolmadan bile ciğeri gelişmiş olabiliyor rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahCanım ya takma kafana ben de sendenim..9 kiloyla su an 89 um ama napayim kilolu hamile kalınca bir de bulantı kusma olmayinca (elhamdulillah) durum bundan ibaret..kendi adıma inşallah veririm diyorum ama bazen de kandırma kendini zayiflayacak iraden olsaydı 80le hamile kalmazdin zaten diyorum kendimi avutuyorum ne yapayım..bakalım zaman ne gösterecek..hele su bebisler sağlıkla gelsinler de bakacağız artık duruma..
Bu arada dün bir tanidigimin doğum yaptığını öğrendim bebek 3500 doğmuş ama 3 gündür kuvezde olduğunu öğrendim canım sıkıldı.sezeryan doğum ve bebek cigerlerindeki suyu atamamış..üstelik bebisin babası da doktor..yani iyi takip edilmiştir.demek ki ciğer gelişiminin kiloyla çok da ilgisi yok sanırım..ne dersiniz arkadaşlar?
Offff grçmiş olsun inş yavrucum bir an önce iyilşir. Kof kilo demekki bu olur. Sağlıklı kilolarımız olsun inş. Sezeryanda zamansız, bebek hazır olmadığı için garibim yuttuğu suları çıkarmaya fırsat bulamamış,içinde kalmış çok üzüldüm,Canım ya takma kafana ben de sendenim..9 kiloyla su an 89 um ama napayim kilolu hamile kalınca bir de bulantı kusma olmayinca (elhamdulillah) durum bundan ibaret..kendi adıma inşallah veririm diyorum ama bazen de kandırma kendini zayiflayacak iraden olsaydı 80le hamile kalmazdin zaten diyorum kendimi avutuyorum ne yapayım..bakalım zaman ne gösterecek..hele su bebisler sağlıkla gelsinler de bakacağız artık duruma..
Iyicanm hamilelikte en azndan baya az almissin tebrik ederm, benm bunyede musait, evlenirken 64 idim 1,5 senede 76 oldmama naai diyim 72 ye ben ilk 6 ayda falan geldm evdeyken calismadigimda.. Hamilelikte de hic tutamadm acikcasii, ama umrm degil su an istedimde cok iyi kilo veriyorm, bi donem esim askerdeyken o zman daha tabi sevgiliyiz.. 73 den 59 a indm ve hep spor sayesindeee yine basaracagimdan eminmm inanan herkes yapabilir bence..
Tabi canm artk doktor bile dedi zaten bundan sonra yururken bile zorlanabilirsn dedi, cok sukur abartmadikca pek zorlanmiyorm hala, yine cok sukur ki cidden kaslarm kuvvetli, yoksa bu kiloya hangi bacak dayansinbu da biraz cok spor yapmis olmamin faydalri sanirm mesela ben pek kramp soeunu da yasamadm ayni gidiyoz kiloda senle zaten.. Ama gercekten hareket bereket. Yani senin icn de iyi olms bugnn..
Amin canm insallah ben de rahat doguraym hepimiz de insallahhh..
Ben de cati agrisi oluyo baya ama ozellikle oturup kalkarken cok oluyor ozellikle orda degil yani.. Artk her agri normal bence yabi sorun olmaz tabi Allah'in izniyle ama azcik daha erken gitseniz iyiyms sankim 36 bitince falan, hayirlisi olsn tabi, gerci en son ne zman gittinz onu da bilmiyorm daa
Günaydın kızlar,dün akşamki ağrılardan sonra saat 8 gibi yattım yatağa, nolur nolmaz gelmesin bebek dedim, gece sürekli boğum boğum vajinam içten ağrıdı. Çocuk kafasıyla ittiriyor,ayakları ilede mideme vurup duruyo. Valla çok korktum doğum kanalını açıor diy. Bize daha çok erkrn. 2200 kilo bile olmamışızdır. Offfff.erken uyuyunca 6 gibi kalkım, kahvaltımı ettim birde duş alıcam şimdi sonrada işe gidicem. Eğer bugünde aynı ağrılar devam ederse,direk doktoruma gidicem. İllk defa kendimi doğuma bu kadar yakın hissettim. Bu arada o dediğiniz mide bulantısı ve ishalde dün gece oldu bende. Poffffff.
Offff grçmiş olsun inş yavrucum bir an önce iyilşir. Kof kilo demekki bu olur. Sağlıklı kilolarımız olsun inş. Sezeryanda zamansız, bebek hazır olmadığı için garibim yuttuğu suları çıkarmaya fırsat bulamamış,içinde kalmış çok üzüldüm,
geçmiş olsun tatlim.benim de sirt ağrilarim var.arada elim uyuşuyor bacakta arada kramp oluyor ve bebiş sirtni donerken karnima doğru ağri oluyor sanki karnimi yarib çikicak...ama az kaldi sabr edelim hepsi geçicek.ben dr a da gidince soyluyorm ilaç yazayim mi diyor çok varsa ben istemiyorm şükür ağri için ilaç kullanmadm sadece vitamin vardi genel
Resmen aynı şeyleri çekiyoruz, demekki artık zamanı, bu çocuklar zamanından önce grlrcek belliki. Ağrılara bakmadan uyumaya çalıştım bende. Uyandım sürekli ama tekrar uyudum mecbur. En azından agustosu göriyim ben istiyoum,hayırlısı olsun bakalım...Bende erken yatamadım ağrıdan saat 6 dan beri de uyumaya çalışıyorum gecede 4 defa uyandım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?