iyi akşamlar tüm Annelere,Anne adaylarına,Anne olmak isteyen tüm güzel arkadaşlarıma. Anne olanlar mutlu şekilde bebişlerini büyütme dileğiyle,Anne adayları sağlikli bebişler doğurmak dileğiyle,Anne olmak isteyenler yakinda güzel haberler almak dileğiyle :* Sizlerin düşüncesini almak istedik kizimıza isim düşündük ALMILA çok güzel anlamı baya araştirdim.etrafinizda bu ismi kullanan var mi? Almila değil Almıla ı olarak gerçek isim.ben de Almıla ismini terci ettim. Sizce nasil bir isim?
Resmen aynı şeyleri çekiyoruz, demekki artık zamanı, bu çocuklar zamanından önce grlrcek belliki. Ağrılara bakmadan uyumaya çalıştım bende. Uyandım sürekli ama tekrar uyudum mecbur. En azından agustosu göriyim ben istiyoum,hayırlısı olsun bakalım...
Haftaya cuma son cnm, ama sanki dayanamıcamgibi, bu hafta bir geçsin,haftaya belki bozdururum bu ağrılar devam ederse.Ağustosu görüruz bence ağrılar var diye de hemen doğum olacak diye birşeyde yokta. Esas dinlenmemiz gereken zamanlar bol uyumalı bebise hazırlık olmalı yok ağrı yok sicak yok mide yanması ... Ben esas iki gün sonrasını düşünüyorum aşırı sıcak geliyormus ne yapicaz . Senin işte son haftan mi ne zaman birakiyorsun
Benim 2.gebeliğim ve ilkinde de alttan hiç muayene olmadım. Ultrasonda serviks uzunluğuna bakmıştır belki onu da hatırlamıyorum. Bir belirti yokken genelde pek yapılan bir şey değil açılma kontrolü.Ağustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?
Canım inşallah bekler biraz daha bebiş, alp diye hatırlıyorum ismini ama doğrumu bilmiyorumGünaydın kızlar,dün akşamki ağrılardan sonra saat 8 gibi yattım yatağa, nolur nolmaz gelmesin bebek dedim, gece sürekli boğum boğum vajinam içten ağrıdı. Çocuk kafasıyla ittiriyor,ayakları ilede mideme vurup duruyo. Valla çok korktum doğum kanalını açıor diy. Bize daha çok erkrn. 2200 kilo bile olmamışızdır. Offfff.erken uyuyunca 6 gibi kalkım, kahvaltımı ettim birde duş alıcam şimdi sonrada işe gidicem. Eğer bugünde aynı ağrılar devam ederse,direk doktoruma gidicem. İllk defa kendimi doğuma bu kadar yakın hissettim. Bu arada o dediğiniz mide bulantısı ve ishalde dün gece oldu bende. Poffffff.
Offff grçmiş olsun inş yavrucum bir an önce iyilşir. Kof kilo demekki bu olur. Sağlıklı kilolarımız olsun inş. Sezeryanda zamansız, bebek hazır olmadığı için garibim yuttuğu suları çıkarmaya fırsat bulamamış,içinde kalmış çok üzüldüm,
Ayy ya nisan mayıs haziran temmuz annelerini takip ettim ben sırayla..o zaman çok uzak geliyordu doğum falan. Şimdi nasipse benim de haftaya cuma çatı muayenem olacak, sonra artık dogururum gibi geliyor. Bişey kalmadıEn son 23 haziranda gitmistim 31+5 te .. Ben zaten başından beri her ağrıyı normal sayıyorum da artık hayat kalitemide etkilemeye başlayınca ağrılar rahatsız oluyorum. Gerçi şurda ne kaldı bir dahaki randevum dan sonra neredeyse doğuma gidicem
10 gün önce sancım başlayınca açılmaya bakıldı alttan, açılma yok dedi dr. Sonra magnezyum falan başlayıp dinlenince geçti sancılar. Tekrar gittiğimde alttan muayene etmedi haftaya cuma çatı muayenesi yapacakAğustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?
Amin Cnmcımmm,Alp oğlumuz doğru hatırlıyorsun...Bence o artık doğum kanalına giriyor. Şimdi doğmasa bile belliki hazırlık yapıyor. Tahminimce boyuda uzadı artık sığmıyor,ben küçümencik biriyimde :)Canım inşallah bekler biraz daha bebiş, alp diye hatırlıyorum ismini ama doğrumu bilmiyorumağrıların geçer de rahatlarsın umarım insan stres oluyor ister istemez. Ben de kendimi çok dinler oldum. Hayırlısıyla vakitli gelsinler...
Ay benimde haftaya cuma çatı muayenem canım yaaaa. O zamana kadar dayanabilirsem gitmezsem doktora,o zaman herşey ortaya çıkıcak. Banada ondan sonra hemen doğuracam gibi geliyor. Bizim günlerimizde yakın birbirine,bakalım hangi zamanlı doğurucaz. Benim şuan tahmini doğum 17 ağustos çıkıyor gerçi,normal gününden 4 gün geri ama belli olmaz işte.Ayy ya nisan mayıs haziran temmuz annelerini takip ettim ben sırayla..o zaman çok uzak geliyordu doğum falan. Şimdi nasipse benim de haftaya cuma çatı muayenem olacak, sonra artık dogururum gibi geliyor. Bişey kalmadı
Sağol cnm benimm güzel haberler ile gel inşaAllah son hafta pek almıo sanırım ya yadaben evde beslenemedim güzel işyerinde bana ii bakıyorlardı ya meyvesinden çerezine
Dert etmiyorum canım kiloyu ama yürüyüş yapamaz duruma geldim size MaşaAllah valla iyi yürüyosun benim doğum 1 agustos olsa oturur ağlarım hergün herhalde
zor geliyo valla ne yalan söylim
MaşaAllah annesiamin inşaAllah sabırsızlıkla beklemedeyim
Sabah sabah biri tost yapmış burnuma kokusu geliyo yahu kalkıp yataktan yapcam az kaldı
anne karnnda çocuk herşeyden etkileniyormuş. Hiç güzel bir hamilelik geçirmedim. Allah yavrumu korusun...
Ben ishal oldum iki gündür ishalim birde midemde bulantı var bebeğe zararı olur mu acaba ya neden böyle oldu anlamadım
Benim cuma günü randevum çatı muayenesi yapcak canım cuma günü yazarımAğustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?