2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

İ li halinin söylemesi daha kolay sanki. İlk çocuğun mu bilmiyorum ama ozellikle ilk çocuğu olacak olanlara böyle söylemesi biraz zor isim tercih edenlere özellikle 2. Bir isim daha koymasını ve basit sade söylemesi kolay bir isim tercih etmesini söylüyorum. Çünkü çocuk konuşmaya başladığında çevresiyle ilk iletişimleri hep adı üzerine başlıyor. İsmin ne senn gibi sorular ilk muhatap olduğu konu oluyor ve söylemesi zor olan ismi söyleyemedigi için bu da sosyalesmesine engel oluyor. İlk Basamak gecikince diğerlerini de etkiliyor. Gelişimde bir evre tamamlanmadan diğerine geçilmiyor. Bunu da göz önünde bulundur derim

Ağustosu görüruz bence ağrılar var diye de hemen doğum olacak diye birşeyde yokta. Esas dinlenmemiz gereken zamanlar bol uyumalı bebise hazırlık olmalı yok ağrı yok sicak yok mide yanması ... Ben esas iki gün sonrasını düşünüyorum aşırı sıcak geliyormus ne yapicaz . Senin işte son haftan mi ne zaman birakiyorsun

Ağustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?

Haftaya cuma son cnm, ama sanki dayanamıcamgibi, bu hafta bir geçsin,haftaya belki bozdururum bu ağrılar devam ederse.

Günaydın kızlar. Uykusuz geçen bir gecenin sabahından bildiriyorum bitmez bugün bitmeeez öyle şaşkın bir halim varki 2 satır yazamayacam neredeyse..
Aksamlar güzel ve değişik isim. Hayırlı olsun inşallah. İsmin anlamını sahii kaynaklardan öğrenmenizi tavsiye ederim size. İnternette bir çok anlam atmasyon malesef. Bir de söylemesi biraz zor gibi sanki Denedim ben söyleyemedim M mertur arkadaşıma katılıyorum. Çocuk ismini söylemekte güçlük çekebilir.

Ağustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?
Benim 2.gebeliğim ve ilkinde de alttan hiç muayene olmadım. Ultrasonda serviks uzunluğuna bakmıştır belki onu da hatırlamıyorum. Bir belirti yokken genelde pek yapılan bir şey değil açılma kontrolü.
Muayenede bebeğin-eşinin konumu,baş,karın çevresi,bacak boyu,kilosu,suyunun durumu gibi rutin şeylere bakıyor.

Canım inşallah bekler biraz daha bebiş, alp diye hatırlıyorum ismini ama doğrumu bilmiyorumağrıların geçer de rahatlarsın umarım insan stres oluyor ister istemez. Ben de kendimi çok dinler oldum. Hayırlısıyla vakitli gelsinler...

Ayy ya nisan mayıs haziran temmuz annelerini takip ettim ben sırayla..o zaman çok uzak geliyordu doğum falan. Şimdi nasipse benim de haftaya cuma çatı muayenem olacak, sonra artık dogururum gibi geliyor. Bişey kalmadı

10 gün önce sancım başlayınca açılmaya bakıldı alttan, açılma yok dedi dr. Sonra magnezyum falan başlayıp dinlenince geçti sancılar. Tekrar gittiğimde alttan muayene etmedi haftaya cuma çatı muayenesi yapacak

Amin Cnmcımmm,Alp oğlumuz doğru hatırlıyorsun...Bence o artık doğum kanalına giriyor. Şimdi doğmasa bile belliki hazırlık yapıyor. Tahminimce boyuda uzadı artık sığmıyor,ben küçümencik biriyimde :)

Ayy ya nisan mayıs haziran temmuz annelerini takip ettim ben sırayla..o zaman çok uzak geliyordu doğum falan. Şimdi nasipse benim de haftaya cuma çatı muayenem olacak, sonra artık dogururum gibi geliyor. Bişey kalmadı
Ay benimde haftaya cuma çatı muayenem canım yaaaa. O zamana kadar dayanabilirsem gitmezsem doktora,o zaman herşey ortaya çıkıcak. Banada ondan sonra hemen doğuracam gibi geliyor. Bizim günlerimizde yakın birbirine,bakalım hangi zamanlı doğurucaz. Benim şuan tahmini doğum 17 ağustos çıkıyor gerçi,normal gününden 4 gün geri ama belli olmaz işte.

Ayyyyy Can'ım ne biçim tost çekti şimdiiiiiiii yatakta bu yazıyı görüncee

anne karnnda çocuk herşeyden etkileniyormuş. Hiç güzel bir hamilelik geçirmedim. Allah yavrumu korusun...

Dikkat et Can'ım , ben ikinci hamileliğimi öyle geçirmiştim , çocuk doğdu , bir sürü hastalığıyla uğraştım 1 buçuk yaşına kadar . Daha çok Sakin ve huzurlu bir hamilelik geçiremiyen annelerin bebekleri doğduğunda çok huzursuz bir Bebek oluyorlar . Her ne yaşıyorsun bilmiyorum ama bu dönemde yok farzet kendini stres yapma sakın

Ben ishal oldum iki gündür ishalim birde midemde bulantı var bebeğe zararı olur mu acaba ya neden böyle oldu anlamadım

Bebeğe zararı olacak bir durum değil bu
Bendede bu hafta bulantı var . Buradaki arkadaşlara sordum , enazından yanlız Değilim başkalarındada varmış bide açılma başlarkende bulantı ve ishal olabiliyormuş dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…