Valla bende oyle aman aman bir kramp yasamadim canim toplasan 3kere girmistir belki oda asiri can yakan cinsten sonrasi geciyor hemen yani..Tabi canm artk doktor bile dedi zaten bundan sonra yururken bile zorlanabilirsn dedi, cok sukur abartmadikca pek zorlanmiyorm hala, yine cok sukur ki cidden kaslarm kuvvetli, yoksa bu kiloya hangi bacak dayansinbu da biraz cok spor yapmis olmamin faydalri sanirm mesela ben pek kramp soeunu da yasamadm ayni gidiyoz kiloda senle zaten.. Ama gercekten hareket bereket. Yani senin icn de iyi olms bugnn..
Amin canm insallah ben de rahat doguraym hepimiz de insallahhh..
Gel sende bacim hamilelikte bol kilo alanlar grubuna :))Valla aylardır takık olduğum be moralimi bozan konuya parmak basmışsınız. Ben de 88 kilo oldum inanılmaz şiştim, ama yalnız değilmişim
Yav yeme beni zayifsin iste10 kilo aldım canım, fotoğrafın açısından belli olmuyo sadece
Kiz bende sana yetisiyorum az kaldi bekle oralarda takil biraz geliyorumYok canım bence rekor bendetoplam 23 kilo aldım pffff
Allah korusun canım, lütfen kötü düşünme..kimse mükemmel hamilelik geçirmiyor zaten. Eminim elinden geldiğince dikkat etmişsindir, senin dışında olan olaylara müdahale edemiyorsun. Bize bu mucizeleri veren Rabbim koruyor bence bütün bebekleri, O'na emanetler..anne karnnda çocuk herşeyden etkileniyormuş. Hiç güzel bir hamilelik geçirmedim. Allah yavrumu korusun...
Bana da sanki çatı muayenesinden sonra çok beklemicek gibi geliyor canım. Azıcık bi açıklık bulsa cikiverecek sankiAy benimde haftaya cuma çatı muayenem canım yaaaa. O zamana kadar dayanabilirsem gitmezsem doktora,o zaman herşey ortaya çıkıcak. Banada ondan sonra hemen doğuracam gibi geliyor. Bizim günlerimizde yakın birbirine,bakalım hangi zamanlı doğurucaz. Benim şuan tahmini doğum 17 ağustos çıkıyor gerçi,normal gününden 4 gün geri ama belli olmaz işte.
havuzlu handa yaptırdım canım buraya göre daha ucuzdu 15 dk ya yaptılar :) hatta terliklerin parmak arası olanı da var ama onlar büyük numara vardı o yüzden yaptırmadım ama o daha güzel yaz olduğu için :) 45 tl ye yaptı hem terlik hem tacınıCanım Eminönü'nde nerede kaça yaptırdın? Tacını filan da yapıyorlar mı?
havuzlu handa yaptırdım canım buraya göre daha ucuzdu 15 dk ya yaptılar :) hatta terliklerin parmak arası olanı da var ama onlar büyük numara vardı o yüzden yaptırmadım ama o daha güzel yaz olduğu için :) 45 tl ye yaptı hem terlik hem tacını
Nasılsın merak ettim seni dün de yazmamışsın. Hiç yazmadığın olmazdı? Geldi mi yoksa bebek?bnde hiç dk filan tutmadım ama son gunlerde baya baya sık oluyodu sertlşme. Hatta bn hastanede yatırılıncaya kadarda onu bebeğin itmesi sanıyordum.
Nasılsın merak ettim seni dün de yazmamışsın. Hiç yazmadığın olmazdı? Geldi mi yoksa bebek?
Bugün 37. haftayı doldurduk. Benim doktorum da sancı önleyici ilacı kesti. Dün yine NST de ilaç içmiş olduğum halde 100, 60, 40 sancılarım vardı. Şu an karnım belim bacakalrım falan ağırıyor çok rahatsız edecek şekilde değil ama adet öncesinde olduğu gibi. Senin de böyle miydi ağrıların? Bu sancılı durumlardan sıkıldım ben de artık bebek gelsin istiyorum bir an önce nasılsa 37 yi de doldurduk.
Kızlar 3-4 gündür bi iştahsızlık başladı bende. Mecburiyetten iki lokma yiyorum. Sonra hemen tıkanıyorum zaten. Tıka basa dolu gibi hissediyorum kendimi. sizlerde de varmı böyle bişey. Normal mi acaba. ?
Asagida ağrısı olan var mı yaa :s gün boyu ağrım vardı şimdi sağ tarafta kasigimla bacağımın birleşim noktasında bir ağrı var . Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ayy artık çok ağırlaştım.
Bu arada bazı annecikler hareketsiz kalmak zorunda bazı sebeplerden. Aman moralinizi bozmayın yok yuruyemiyorum normal doguma engel olur mu vs.. İlk hamileliğimde o kadara çok yürüyordum ki anlatamam ama nasip kısmet 40 41 derken suni sanci ile hiç açılmam olmadan doğum yaptım. Bu seferde o kadar çok yoğun geçti ki en son gittiğimde doktorumdan aman Sakın kımıldama erken doğum riskin var acilman var fln duymayı umuyordum ama hiç öyle birşey demediilkinde çok bekleyince erken doğurmak istiyorum sanki bacak arama 50 tekme yemisim gibi ağrım var . Ayın 22 sindeydi randevum eşim in is yeri değişikliği sebebiyle saati uymadı . Bende ayın 28 ine boş yer buldum neredeyse 37 hafta dolmuş olacak randevum dà
Ağustosu görüruz bence ağrılar var diye de hemen doğum olacak diye birşeyde yokta. Esas dinlenmemiz gereken zamanlar bol uyumalı bebise hazırlık olmalı yok ağrı yok sicak yok mide yanması ... Ben esas iki gün sonrasını düşünüyorum aşırı sıcak geliyormus ne yapicaz . Senin işte son haftan mi ne zaman birakiyorsun
Terlik taci ben kendim yaptim ama hastane suslemerinin hepsjni havuzlu handa yaptirdim bende. Pratikler alismislarlar hemen yapiveriyorlar.. ben herseyi yarjm saatte yaptirdim ciktim diyebilirim :)
Nasılsın merak ettim seni dün de yazmamışsın. Hiç yazmadığın olmazdı? Geldi mi yoksa bebek?
Bugün 37. haftayı doldurduk. Benim doktorum da sancı önleyici ilacı kesti. Dün yine NST de ilaç içmiş olduğum halde 100, 60, 40 sancılarım vardı. Şu an karnım belim bacakalrım falan ağırıyor çok rahatsız edecek şekilde değil ama adet öncesinde olduğu gibi. Senin de böyle miydi ağrıların? Bu sancılı durumlardan sıkıldım ben de artık bebek gelsin istiyorum bir an önce nasılsa 37 yi de doldurduk.
Sağol cnm benimm güzel haberler ile gel inşaAllah son hafta pek almıo sanırım ya yadaben evde beslenemedim güzel işyerinde bana ii bakıyorlardı ya meyvesinden çerezine
Dert etmiyorum canım kiloyu ama yürüyüş yapamaz duruma geldim size MaşaAllah valla iyi yürüyosun benim doğum 1 agustos olsa oturur ağlarım hergün herhalde
zor geliyo valla ne yalan söylim
MaşaAllah annesiamin inşaAllah sabırsızlıkla beklemedeyim
Sabah sabah biri tost yapmış burnuma kokusu geliyo yahu kalkıp yataktan yapcam az kaldı
En son 23 haziranda gitmistim 31+5 te .. Ben zaten başından beri her ağrıyı normal sayıyorum da artık hayat kalitemide etkilemeye başlayınca ağrılar rahatsız oluyorum. Gerçi şurda ne kaldı bir dahaki randevum dan sonra neredeyse doğuma gidicem
Valla bende oyle aman aman bir kramp yasamadim canim toplasan 3kere girmistir belki oda asiri can yakan cinsten sonrasi geciyor hemen yani..
Ben hamileligimin basinda yaptim o zaman serindi havalar birde hafiftim tabi simdi yerimden kalkamiyorum
Catur cutur doguralimda millete ibret olsun oh
Kizlar dun sancim oldu sanki ya daha dogrusu ne oldugunu anlayamadim once karnimda batma oldu sonra butun karnima bi agri girdi 15 dk arayla 2 kere oldu sonra kesildi olmadı hic cok korktum ama esim de panikledi noldu gelio mi hastaneye mi gidioz diye döndü durdu basimda :)
Bu arada kizlar dogum yaklastikca acayip dogum korkulari olmaya basladi bende cogunlugun tavsiye ettigi gibi bende normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum bi de biliyorsunuz ben hic yuruyemedim suyumuz az olduğu icin doktorumuz minimum hareket dedi. Yani normal dogumu kolaylaştıracak hic bisey yapamadim. Sizce normal dogum sansim yine de yuksek midir cuma gunu cati muayenem olacsk bakalim doktor ne dicek o zaman
Hepsi tatilde sekerim.. Sanki hastalari dusunuyorlar.. Kumsalda keyif yapiyorlar suanda :)Bu doktorlar nerde yaaaa.. Gidiyorum geliyorum elim bos valla bu nee
Sinir oldum kontroluk vardi. Doktor yok. Bayramdan oncede gittigimde yoktu baskasina muayene oldum. Gidicem de demedi biyere.. Bosu bosuna hastane yollari arşınliyorum..
Geçmiş olsun sonuçta o ilaçları da doktor yazdı kullanmadığın takdirde daha kötü olabilirGunaydin kizlar tum vucudumu saran kizariklik ve kasinti icin dermatolojiye gittigimde kan ve idrar tahlili istedi idrarda cok az enfeksiyon cikti ve agumentin antibiyotik verdi kullanip kullanmamak arasinda kaldim ne yapsam doktorum yillik izinde numarasi da yok
Bu doktorlar nerde yaaaa.. Gidiyorum geliyorum elim bos valla bu nee
Sinir oldum kontroluk vardi. Doktor yok. Bayramdan oncede gittigimde yoktu baskasina muayene oldum. Gidicem de demedi biyere.. Bosu bosuna hastane yollari arşınliyorum..
İyiyiz bizde bugün çok şükür,dün akşam biraz korktum ama şimdi bir sıkıntım yok inşallah. Amannnn tatildede alışmıştım,çalışasımda pek yok,artık sıcaklarda geliyormuş yandıkki ne yandık. Ama bir yandan da içimde hüzüm var. 2 hafta sonra artık işe gelmeyeceğim. Özlicem bu zamanlarımı. O yüzden dayanmaya çalışıyorum.Gunaydin guzel annislerr... Nasilsiniz? Umarim herkes iyidir. Her sey gonlunuzcedir. Evdeyim is yok evin tadini cikariyorum :) calisanlara rabbim yardim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?