2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ev
evet canım medipolde olcak benim de doğum. Doğum fotoğrafçısı ilk başta istiyordum aslında ama sadece doğumhane de fotoğraflar olsun istiyorum öncesi ve sonrası saçma geliyor. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısında da öyle bir paket yok. Dışarıdan da kimseyi getiremiyoruz. Anlaşmadık o yüzden. Bir de fotoğrafçı kadınla bir kere konuşmuştum doğumdan bir iki gün önce haber verin dedi ben normal bekliyorum ne zaman belli olmaz ki :). Dün gittiğimde de bir kadın geldi büyük çocuğunda fotoğraf çektirmemişler çocuk şimdi arkadaşlarının fotoğraflarını görüp benim doğumumda neden fotoğraf çektirmediniz diye trip atıyormuş annesine. Bu biraz kafamı karıştırmadı değil ama bilmiyorum :)

kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.

Hahahahah ilahiii senn kiz benm esim artk bana oldursen yanasmaz cok korkuyo zarar vercem diye biz bi suredir knock-out ben gene yuruyim bence

Bu gunlerini yani daha dogrusu hamile bile olmadigin ozgurce dolastigin gunleri belki animsayip ic gecirdigin de olacak ama inan ki beneginin kokusunu alinca her sey degisecek bu dusunceler aklina bile gelmicek ki gelse bile bu kotu anne oldugumuzu gostermez, herkesin kendine vakit ayirmaya da ihtiyaci var ki bence biz ne kadr mutlu olursak o kadr yeteriz bebegimize. Yani guvenilir birisi varsa yasadigin yerde anne kv gibi ayda yilda bir ona bebisi birakip esimizle de basbasa vakit gecirilebilir diye dusunuyorm. Sonucta o da ihtiyaccc

Ay dun gece ruyamda kizimi gordummm.. Hem de sogum yaptigim andan itibaren, kolaycacik doguruveriyorm ve sasiriyorm baya bu duruma aonra kizim yanmda emzirmeye calisiyorm bilmem ne Allahim yaaa ruyada bile nasil guzel duygulardi anlatamam sizee gercegi ne kadr guzel olacak Allah bilirrr

Hepsi tatilde sekerim.. Sanki hastalari dusunuyorlar.. Kumsalda keyif yapiyorlar suanda :)
Valla sacini basini yolasim geliyor adamin sorma tatildeyse guneste mosmor olsun insallah oh canima degsin
Aaaa neden haber etmemis ki ciddennn... Beni doktorun ameliyato cikti acil flan diye ariyolar o zman bile randevum aksadi diye bencillik edip sinirleniyorm kendi kendime ama yaniii gidip donmek cidden hos degilll
Ay sorma sekreteri bile yok ki kapi duvar vallaa uyuz oldum
Esimde bu ne bicim adam degis doktorunu diyip duruyor bu birkac kez oldu cunku de..
Adamin ne yaptigi belli degil

Günaydın kızlar benim sıpa 2 gündür. Az hareket ediyor yerimi daraldığı acaba cuma günü kontrolumuz var erkenmi gitsem

Benim doktor bana kızmıştı gitmedim diye.
2 gün az hareket etti, 2 gün sonra kontrol var nasılsa dedim ben de.
Yedim fırçayı.

Yeri daraldığı içindir herhalde ama uzak değilse hastane kafa karıştıracağına gidilebilir.

Ay sunlari kucagimiza bir alsak yaaa hayirlisiyla.. Ruyama girmiyor da hayallerimi susluyor suan diyorum burda olsa şöyle yaparim boyle yaparim :))

Ay boyle bir zamanda kuslukmu olurmus benim annem kosa kosa gelirdi deve kini de olsa. Yazik ya kizcagiz perisandir cocugunami kendinemi annesinin yoklugunami uzulsun buda onun imtihani demekki[/QUOTE]
sana aynen katiliyorum..anne bu boyle zamanda kusulur mu..ustelik kizcagiz tecrubesiz..kayinvalide cok iyi olsa da anne gibi olur mu hic...ah ah..ben de annemle sorunlar yasadigim icin ayri bir uzuldum bu kizcagiza..

Ay uzuldm yaa sansin yokms doktordan yana, ama bu saatten sonra degistirmek de skinti tabii

Sagol canim enfeksiyon daha zararli antibiyotikten sanirim baslayacam simdi

Muhtemelen canm doktorun oyle dusunup vermistir zaten..

Ay sunlari kucagimiza bir alsak yaaa hayirlisiyla.. Ruyama girmiyor da hayallerimi susluyor suan diyorum burda olsa şöyle yaparim boyle yaparim :))

Amin canm hayirlisiyla insallah az kaldii

canim sen takilma yuruyemedim falan..evet yuruyus dogumu kolaylastirirmis ama olmazsa olmaz diye birsey de yok..kismetinde varsa,bebegin de bunu isterse catir cagir dogurursun Allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…