- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
evet canım medipolde olcak benim de doğum. Doğum fotoğrafçısı ilk başta istiyordum aslında ama sadece doğumhane de fotoğraflar olsun istiyorum öncesi ve sonrası saçma geliyor. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısında da öyle bir paket yok. Dışarıdan da kimseyi getiremiyoruz. Anlaşmadık o yüzden. Bir de fotoğrafçı kadınla bir kere konuşmuştum doğumdan bir iki gün önce haber verin dedi ben normal bekliyorum ne zaman belli olmaz ki :). Dün gittiğimde de bir kadın geldi büyük çocuğunda fotoğraf çektirmemişler çocuk şimdi arkadaşlarının fotoğraflarını görüp benim doğumumda neden fotoğraf çektirmediniz diye trip atıyormuş annesine. Bu biraz kafamı karıştırmadı değil ama bilmiyorum :)aynı sey bende de var zorla yiyorum resmenhavalardan diye düşündüm cok sıcak..
benim morelim cok bozuluo7. aya kadar spor yaptım, sırf normal doğum için yogaya gittim. ama 7. ayda bacağıma giren ağrı yüzünden hiç bişey yapamıyorum yürümeyi bırak 3 dk ayakta zor kalıyorum bu son 1 ay sadece yüzebildim o zaman rahatım.. bakalım hayırlısıyla inşallah normal olur..
evet ya sıcaklar geliyormuş, napıcaz kara kara düşünüyorum
ellerine sağlık wallaben de anneme yaptırıcaktım baktım çiçekleri terlikleri alsam yine aynı paraya gelicek annemi yormıyım dedim. ben de bi sürü sey aldım havuzluhandan kapı süsü, gecelik falan..
canım senin doğum medipolde olucak dimi? yazmayı unutma doğumdan sonra.. bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun? hastane anlaşmalı olan dışında izin vermiyormuş
ben de 82 kiloyum bugün tartıldım. Dün kontrole gittiğimde tartıya çıktım 84 çıktı. Yaa dedim bu fazla gösteriyor. Sonra doktor asistanına kilomu sordu o da 83 dedi beni korudu yani sağolsunSisko mu dedi biri benim o ya 86 kiloyum ben de :)
İyiyiz bizde bugün çok şükür,dün akşam biraz korktum ama şimdi bir sıkıntım yok inşallah. Amannnn tatildede alışmıştım,çalışasımda pek yok,artık sıcaklarda geliyormuş yandıkki ne yandık. Ama bir yandan da içimde hüzüm var. 2 hafta sonra artık işe gelmeyeceğim. Özlicem bu zamanlarımı. O yüzden dayanmaya çalışıyorum.[/QUOTE
4 hafta sinra bebeginle ilgileniyor olacaksin is hic aklina gelmeyecek bile :) hatta ise gutmek istemiyor cogu anne bebek olduktan sonra. Ay ben cok tembelim.. Hic sevmiyorum calismayi. Hadi son iki haftanin tadini cikar :)
Dönmezsın hayatım merak etme ben 9 aydır kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bışey olmazkan değerim 10.4 olmuş sadece. Yarın kan iğnesine başlatır beni doktor. Kevgire dönerim herhalde doğuma kadar.
kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
İçimde değişik hisler var. Bir bebişim olcak,hayatım bundan sonra bu şekilde devam edecek,acaba bugünlerimi ararmıyım. Tabiki onunla ilgilenmek,onunla birlikte zaman geçirmek çok ayrı birşey. İnsan bir tuhaf oluyor nedense. hüzünlü bir gündeyim sanırım.
Bebegim icin endiseleniyorum sadece neyse sanirim kullancamGeçmiş olsun sonuçta o ilaçları da doktor yazdı kullanmadığın takdirde daha kötü olabilir
Valla sacini basini yolasim geliyor adamin sorma tatildeyse guneste mosmor olsun insallah oh canima degsinHepsi tatilde sekerim.. Sanki hastalari dusunuyorlar.. Kumsalda keyif yapiyorlar suanda :)
Ay sorma sekreteri bile yok ki kapi duvar vallaa uyuz oldumAaaa neden haber etmemis ki ciddennn... Beni doktorun ameliyato cikti acil flan diye ariyolar o zman bile randevum aksadi diye bencillik edip sinirleniyorm kendi kendimeama yaniii gidip donmek cidden hos degilll
Sagol canim enfeksiyon daha zararli antibiyotikten sanirim baslayacam simdiS snowflake0626 ben de agumentin kullanmak zorunda kalmistm, faranjit yuzunden ama kadin dogumcuma da danistm hic bi sakincasi yok demisti canm sonucta ohtiyacn olmasa vermezlerdi ben oyle dusunuyorm..
Günaydın kızlar benim sıpa 2 gündür. Az hareket ediyor yerimi daraldığı acaba cuma günü kontrolumuz var erkenmi gitsem
Ay sunlari kucagimiza bir alsak yaaa hayirlisiyla.. Ruyama girmiyor da hayallerimi susluyor suan diyorum burda olsa şöyle yaparim boyle yaparim :))Ay dun gece ruyamda kizimi gordummm.. Hem de sogum yaptigim andan itibaren, kolaycacik doguruveriyorm ve sasiriyorm baya bu duruma aonra kizim yanmda emzirmeye calisiyorm bilmem ne Allahim yaaa ruyada bile nasil guzel duygulardi anlatamam sizee gercegi ne kadr guzel olacak Allah bilirrr
Ay boyle bir zamanda kuslukmu olurmus benim annem kosa kosa gelirdi deve kini de olsa. Yazik ya kizcagiz perisandir cocugunami kendinemi annesinin yoklugunami uzulsunQUOTE="Mehtapi, post: 47241876, member: 411406"]Evet canım yaaa ınan ben de çok üzüldüm..tam ne zaman aldılar bilemiyorum tabi ama 38i mutlaka doldurmuslardir..bir de kızın annesi kıza küs, kızın ilk bebeği ve doğuma bile gelmemiş düşün..kız 3 gündür hastanede yanında bebeği yok kayinvalidesigil bakiyo..ne kadar zor bir durum dünden beri aklımdan cikmiyo ınan..Allah yardımcısı olsun..
Valla sacini basini yolasim geliyor adamin sorma tatildeyse guneste mosmor olsun insallah oh canima degsin
Ay sorma sekreteri bile yok ki kapi duvar vallaa uyuz oldum
Esimde bu ne bicim adam degis doktorunu diyip duruyor bu birkac kez oldu cunku de..
Adamin ne yaptigi belli degil
Sagol canim enfeksiyon daha zararli antibiyotikten sanirim baslayacam simdi
Ay sunlari kucagimiza bir alsak yaaa hayirlisiyla.. Ruyama girmiyor da hayallerimi susluyor suan diyorum burda olsa şöyle yaparim boyle yaparim :))
canim sen takilma yuruyemedim falan..evet yuruyus dogumu kolaylastirirmis ama olmazsa olmaz diye birsey de yok..kismetinde varsa,bebegin de bunu isterse catir cagir dogurursun Allahin izniyle..Kizlar dun sancim oldu sanki ya daha dogrusu ne oldugunu anlayamadim once karnimda batma oldu sonra butun karnima bi agri girdi 15 dk arayla 2 kere oldu sonra kesildi olmadı hic cok korktum ama esim de panikledi noldu gelio mi hastaneye mi gidioz diye döndü durdu basimda :)
Bu arada kizlar dogum yaklastikca acayip dogum korkulari olmaya basladi bende cogunlugun tavsiye ettigi gibi bende normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum bi de biliyorsunuz ben hic yuruyemedim suyumuz az olduğu icin doktorumuz minimum hareket dedi. Yani normal dogumu kolaylaştıracak hic bisey yapamadim. Sizce normal dogum sansim yine de yuksek midir cuma gunu cati muayenem olacsk bakalim doktor ne dicek o zaman
Biz 7. Ayda vedalastık unuttum bıle nasıl oldugunukelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?