2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hani filmlerde slogan oluyor ya HICBIR SEY ESKISI GIBI OLMAYACAK dıye aynen oyleee benım ıkıncı bebem olacak bu, etraftakıler dıyor kı BIR COCUK HIC COCUK, SIMDI ANLAYACAKSIN IKI COCUKLA dıye. Bekleyıp gorecegız...

Anam vakit yaklaştıkça ben Yusuf Yusuf tabiri caizse.doktora diyorum ki benım için farketmez sezeryan bile olabilirim gün verin bana Aa niye hersey normal gidiyor normal yapacaksın diyor korkuyorum diyorum anlamıyor bende istiyorum ama panik atak hastasıyım.ağrı eşiğim cok düşük serum takılırken bile gözlerim dolar dün kasıklarıma birden sancı girdi ufaktan evi ayağa kaldırdım baktım hemen geçti dedim bişey yok sakin olun epidural alırım oyle belki doğururum diye düşünüyorum

Hani filmlerde slogan oluyor ya HICBIR SEY ESKISI GIBI OLMAYACAK dıye aynen oyleee benım ıkıncı bebem olacak bu, etraftakıler dıyor kı BIR COCUK HIC COCUK, SIMDI ANLAYACAKSIN IKI COCUKLA dıye. Bekleyıp gorecegız...
Canim benim kardesim 2 cocukla 15 gun bendeydi. VallAhi zaptetmek zor hele 2 yasindaki kizi ates parcasi. Ama yine de hic bi seyden geri kalmaz. Hayatimi erteleuemem der. Tabii ki yoruluyor bunaliyor bazen ama erinmedigi icin ger seyi yapiyor. Ben oyle olamam. O yuzden tek cocuk iyi benim icin :)

Ağrı eşiği düşük olan için evet zor ama şöyle düşünürsek öldürmuyorda.sancı süreci çok zor.yaşadım o duyguyu 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim normal doğum yaptırdılar.suni sanci aldım.10 saat sancı çektim.annemin kollarını parçalamıştım.ama doğum ani çok kolay oldu.ikinci ikinmada bebek doğdu.ve bebek ciktiktan sonra kuş gibi hafifliyorsun.hemen ayağa kalkıyorsun.anne için çok kolay oluyor.kısmet olursa yine normal doğum düşünüyorum.çünkü hemen ayağa kalkıp bebegimle ilgilenmek evimin tüm işlerini kendim yapmak istiyorum inş.

Allah bağışlasın kuzummm benimde kızım olucak ismini Elif Sare koymaya karar verdik.Benim bebişko poposunu dışarı vermiş vaziyette hiiç yerinde durmuyo

Bence almıla olarak söylenmesi biraz zor gibi almila daha kolay söyleniyor ve kuşağa saha hoş geliyor

Ay uzuldm yaa sansin yokms doktordan yana, ama bu saatten sonra degistirmek de skinti tabii

Muhtemelen canm doktorun oyle dusunup vermistir zaten..

Amin canm hayirlisiyla insallah az kaldii
Taa 21 ine geliyormus doktor. Mecbur o zamana aldim. Dogurmadan bi gitseydim bari gicik adam ya

Ağustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?
Canım benim çatı muayenem yapıldı ilk hamileliğim 35+2 de yapılmıştı geçen hafta vajinal tuşe yapıyor

Dönmezsın hayatım merak etme ben 9 aydır kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bışey olmaz
Ayy kıyamam canım yaa. Nereden vuruyorsun? Ben de 1 ay için laf ediyorum. Utandım valla.
Aynen tatlim ben de 9 aydır hergün kendi kendime iğne yapiyorum,kan pihtilasmasi var ve bu yüzden 3 kayıp yaşadım öncesinde.yapamam dediğin şey öyle kolay geliyor ki sonra.su an sanki hap yutarmis gibi hissediyorum sabahları iğnemi vururken

Canım kaybettiğin bebegin Melek olmus Allah bu bebeğine hayırlı sağlıklı ömürler versin.insallah başarabilirim korkumu yenebilirim

Dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini annesi

kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
Canım ben 35+6 günlük hamileyim ilişkiye devam ediyoruz bende doğumu kolaylaştırdığını duymuştum doğurana kadar durmak yok yola devam ahahaa

çok güzel anlattin teşkkur ederim goz onunde bulundurucam bunu sağol tatlim.... 2isim kullanmayi sevmiyorum.sevenlere saygim sonsuz.tek isim de yeni çikan 4.5harfli isimler uyduruk gibi geliyor.ama olanlarda da güzel duruyor. Feride ismi bile hoş geliyor bana :) bu nasil?

Kız bu kadar büyütme kafanda,herkes nasıl doğuruyorsa pırtlatacak çıkıcakkkk. Sıkma kendini boşuna,Sancılar başladı mı,açılma oldumu,alırsın epidurali ohhhhh.Prensesler gibi doğum. Boşver takma.

Canım ben 35+6 günlük hamileyim ilişkiye devam ediyoruz bende doğumu kolaylaştırdığını duymuştum doğurana kadar durmak yok yola devam ahahaa

Ben hiç sakınmadım açıkçası,son güne kadarda devam ederim diye düşünüyorum. Arası seyreldiğinde bile bi tuhaf olduk zaten. doğumdan sonra ilk 40 gün hiç olmayışı bizi çok zorlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…