Hani filmlerde slogan oluyor ya HICBIR SEY ESKISI GIBI OLMAYACAK dıye aynen oyleee benım ıkıncı bebem olacak bu, etraftakıler dıyor kı BIR COCUK HIC COCUK, SIMDI ANLAYACAKSIN IKI COCUKLA dıye. Bekleyıp gorecegız...İçimde değişik hisler var. Bir bebişim olcak,hayatım bundan sonra bu şekilde devam edecek,acaba bugünlerimi ararmıyım. Tabiki onunla ilgilenmek,onunla birlikte zaman geçirmek çok ayrı birşey. İnsan bir tuhaf oluyor nedense. hüzünlü bir gündeyim sanırım.
Kızlar asagıda yazanı benım gordugumu sız de goruyor musunuz? 38. Hafta ve 20 gun kaldı yazıyor, 1 hafta dus 13 gun mu kaldııııı neeeeesaka mıııııı
Hadi yaHani filmlerde slogan oluyor ya HICBIR SEY ESKISI GIBI OLMAYACAK dıye aynen oyleee benım ıkıncı bebem olacak bu, etraftakıler dıyor kı BIR COCUK HIC COCUK, SIMDI ANLAYACAKSIN IKI COCUKLA dıye. Bekleyıp gorecegız...
Canim benim kardesim 2 cocukla 15 gun bendeydi. VallAhi zaptetmek zor hele 2 yasindaki kizi ates parcasi. Ama yine de hic bi seyden geri kalmaz. Hayatimi erteleuemem der. Tabii ki yoruluyor bunaliyor bazen ama erinmedigi icin ger seyi yapiyor. Ben oyle olamam. O yuzden tek cocuk iyi benim icin :)Hani filmlerde slogan oluyor ya HICBIR SEY ESKISI GIBI OLMAYACAK dıye aynen oyleee benım ıkıncı bebem olacak bu, etraftakıler dıyor kı BIR COCUK HIC COCUK, SIMDI ANLAYACAKSIN IKI COCUKLA dıye. Bekleyıp gorecegız...
Ağrı eşiği düşük olan için evet zor ama şöyle düşünürsek öldürmuyorda.sancı süreci çok zor.yaşadım o duyguyu 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim normal doğum yaptırdılar.suni sanci aldım.10 saat sancı çektim.annemin kollarını parçalamıştım.ama doğum ani çok kolay oldu.ikinci ikinmada bebek doğdu.ve bebek ciktiktan sonra kuş gibi hafifliyorsun.hemen ayağa kalkıyorsun.anne için çok kolay oluyor.kısmet olursa yine normal doğum düşünüyorum.çünkü hemen ayağa kalkıp bebegimle ilgilenmek evimin tüm işlerini kendim yapmak istiyorum inş.Anam vakit yaklaştıkça ben Yusuf Yusuf tabiri caizse.doktora diyorum ki benım için farketmez sezeryan bile olabilirim gün verin banaAa niye hersey normal gidiyor normal yapacaksın diyor korkuyorum diyorum anlamıyor bende istiyorum ama panik atak hastasıyım.ağrı eşiğim cok düşük serum takılırken bile gözlerim dolar dün kasıklarıma birden sancı girdi ufaktan evi ayağa kaldırdım baktım hemen geçti dedim bişey yok sakin olun epidural alırım oyle belki doğururum diye düşünüyorum
Allah bağışlasın kuzummm benimde kızım olucak ismini Elif Sare koymaya karar verdik.Benim bebişko poposunu dışarı vermiş vaziyette hiiç yerinde durmuyoiyi akşamlar anneler :) biz de geldik :) ne yapiyor şuan bebişler ? bizimki sirtini karnima dayamiş yatiyorama canimi azcik acitmiyor da değil ... arada tekmelerden de kaçamiyoruz :)) bu arada kiz geliyor bizde :)... sizlerde? isim hazir mi?
Ayy kıyamam canım yaa. Nereden vuruyorsun? Ben de 1 ay için laf ediyorum. Utandım valla.Dönmezsın hayatım merak etme ben 9 aydır kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bışey olmaz
Bence almıla olarak söylenmesi biraz zor gibi almila daha kolay söyleniyor ve kuşağa saha hoş geliyoriyi akşamlar tüm Annelere,Anne adaylarına,Anne olmak isteyen tüm güzel arkadaşlarıma. Anne olanlar mutlu şekilde bebişlerini büyütme dileğiyle,Anne adayları sağlikli bebişler doğurmak dileğiyle,Anne olmak isteyenler yakinda güzel haberler almak dileğiyle :* Sizlerin düşüncesini almak istedik kizimıza isim düşündük ALMILA çok güzel anlamı baya araştirdim.etrafinizda bu ismi kullanan var mi? Almila değil Almıla ı olarak gerçek isim.ben de Almıla ismini terci ettim. Sizce nasil bir isim?
Taa 21 ine geliyormus doktor. Mecbur o zamana aldim. Dogurmadan bi gitseydim bari gicik adam yaAy uzuldm yaa sansin yokms doktordan yana, ama bu saatten sonra degistirmek de skinti tabii
Muhtemelen canm doktorun oyle dusunup vermistir zaten..
Amin canm hayirlisiyla insallah az kaldii
Canım benim çatı muayenem yapıldı ilk hamileliğim 35+2 de yapılmıştı geçen hafta vajinal tuşe yapıyorAğustos başı doğum yapacak arkadaşlar, doktorunuz açılma kontrolü yapıyor mu ya da yapacak mı? Bir de muayenede nelere bakıyor? Peki çatı muayenesi olan var mı?
Dönmezsın hayatım merak etme ben 9 aydır kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum bışey olmaz
Aynen tatlim ben de 9 aydır hergün kendi kendime iğne yapiyorum,kan pihtilasmasi var ve bu yüzden 3 kayıp yaşadım öncesinde.yapamam dediğin şey öyle kolay geliyor ki sonra.su an sanki hap yutarmis gibi hissediyorum sabahları iğnemi vururkenAyy kıyamam canım yaa. Nereden vuruyorsun? Ben de 1 ay için laf ediyorum. Utandım valla.
Canım kaybettiğin bebegin Melek olmus Allah bu bebeğine hayırlı sağlıklı ömürler versin.insallah başarabilirim korkumu yenebilirimAğrı eşiği düşük olan için evet zor ama şöyle düşünürsek öldürmuyorda.sancı süreci çok zor.yaşadım o duyguyu 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim normal doğum yaptırdılar.suni sanci aldım.10 saat sancı çektim.annemin kollarını parçalamıştım.ama doğum ani çok kolay oldu.ikinci ikinmada bebek doğdu.ve bebek ciktiktan sonra kuş gibi hafifliyorsun.hemen ayağa kalkıyorsun.anne için çok kolay oluyor.kısmet olursa yine normal doğum düşünüyorum.çünkü hemen ayağa kalkıp bebegimle ilgilenmek evimin tüm işlerini kendim yapmak istiyorum inş.
Dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini annesiAğrı eşiği düşük olan için evet zor ama şöyle düşünürsek öldürmuyorda.sancı süreci çok zor.yaşadım o duyguyu 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim normal doğum yaptırdılar.suni sanci aldım.10 saat sancı çektim.annemin kollarını parçalamıştım.ama doğum ani çok kolay oldu.ikinci ikinmada bebek doğdu.ve bebek ciktiktan sonra kuş gibi hafifliyorsun.hemen ayağa kalkıyorsun.anne için çok kolay oluyor.kısmet olursa yine normal doğum düşünüyorum.çünkü hemen ayağa kalkıp bebegimle ilgilenmek evimin tüm işlerini kendim yapmak istiyorum inş.
Canım ben 35+6 günlük hamileyim ilişkiye devam ediyoruz bende doğumu kolaylaştırdığını duymuştum doğurana kadar durmak yok yola devam ahahaakelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
çok güzel anlattinİ li halinin söylemesi daha kolay sanki. İlk çocuğun mu bilmiyorum ama ozellikle ilk çocuğu olacak olanlara böyle söylemesi biraz zor isim tercih edenlere özellikle 2. Bir isim daha koymasını ve basit sade söylemesi kolay bir isim tercih etmesini söylüyorum. Çünkü çocuk konuşmaya başladığında çevresiyle ilk iletişimleri hep adı üzerine başlıyor. İsmin ne senn gibi sorular ilk muhatap olduğu konu oluyor ve söylemesi zor olan ismi söyleyemedigi için bu da sosyalesmesine engel oluyor. İlk Basamak gecikince diğerlerini de etkiliyor. Gelişimde bir evre tamamlanmadan diğerine geçilmiyor. Bunu da göz önünde bulundur derim
Anam vakit yaklaştıkça ben Yusuf Yusuf tabiri caizse.doktora diyorum ki benım için farketmez sezeryan bile olabilirim gün verin banaAa niye hersey normal gidiyor normal yapacaksın diyor korkuyorum diyorum anlamıyor bende istiyorum ama panik atak hastasıyım.ağrı eşiğim cok düşük serum takılırken bile gözlerim dolar dün kasıklarıma birden sancı girdi ufaktan evi ayağa kaldırdım baktım hemen geçti dedim bişey yok sakin olun epidural alırım oyle belki doğururum diye düşünüyorum
Canım ben 35+6 günlük hamileyim ilişkiye devam ediyoruz bende doğumu kolaylaştırdığını duymuştum doğurana kadar durmak yok yola devam ahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?