annişler??? çati muayenesi nasil oluyor? benim dr erkek de... çekiniyorum ben..normal doğum istiyorumAy benimde haftaya cuma çatı muayenem canım yaaaa. O zamana kadar dayanabilirsem gitmezsem doktora,o zaman herşey ortaya çıkıcak. Banada ondan sonra hemen doğuracam gibi geliyor. Bizim günlerimizde yakın birbirine,bakalım hangi zamanlı doğurucaz. Benim şuan tahmini doğum 17 ağustos çıkıyor gerçi,normal gününden 4 gün geri ama belli olmaz işte.
sana da tünaydinlaaaar :**Günaydınlar
Taa 21 ine geliyormus doktor. Mecbur o zamana aldim. Dogurmadan bi gitseydim bari gicik adam ya
hamile kalinca kaç kilo idin? ben hamile kaldiğimi öğrendiğimde 45dim.şimdi 57 oldum.ama bebişim 34haftasinda 1890...dr bebişin senin gibi küçük olur dedi...zaten karnimde 8.aydayiz dediğimde kimse inanmıyor... inşAllah normal olur.dr nirmal dedi ama ben bir sonraki randevuyu merak ediyorum ne kadar articak :/Sisko mu dedi biri benim o ya 86 kiloyum ben de :)
bunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
bunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
dun tekrar hastanede yatırıldım canım, bi gece gozlm altında kal dedi lekelenmelerimden dolayı. Bugun evdeyim tekrar. Sancın suyun kanamn gelirse gel yoksa c.tesi kontrol dedi. Açıklık hala 1,5 cm. Bi turlu ilerlemedi.. Çok şukur kilosu haftası iyi o yuzden bnde gelmesini istiyorum artık. Hayrlısı inşllh..Nasılsın merak ettim seni dün de yazmamışsın. Hiç yazmadığın olmazdı? Geldi mi yoksa bebek?
Bugün 37. haftayı doldurduk. Benim doktorum da sancı önleyici ilacı kesti. Dün yine NST de ilaç içmiş olduğum halde 100, 60, 40 sancılarım vardı. Şu an karnım belim bacakalrım falan ağırıyor çok rahatsız edecek şekilde değil ama adet öncesinde olduğu gibi. Senin de böyle miydi ağrıların? Bu sancılı durumlardan sıkıldım ben de artık bebek gelsin istiyorum bir an önce nasılsa 37 yi de doldurduk.
yazdım canm durumumuAçılmaya çalışıyor demekki canım,Sabrediverin madem. Mecbur sancı ile açılıyor.
Shirine-alish bende merak ettim seni,mutlaka bilgilendir bizi.
doktorumuzun dediğine göre,bu çok muammalı bir konuymuş,ama kendisinin önerisi son raddeye kadar yapılmasıymış, kimi doktor 8. aydan itibaren izin vermiyor bir sağlık problemi olmasa bile. Kimisi ise hamileliğin başından itibaren yasaklıyor. Bizim en az hafta 1,bu zamana kadar ve birşeyde olmadı çok şükür. O yüzden her görüşmemizde,ilişki devam haberiniz olsun diyorbunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?
dun tekrar hastanede yatırıldım canım, bi gece gozlm altında kal dedi lekelenmelerimden dolayı. Bugun evdeyim tekrar. Sancın suyun kanamn gelirse gel yoksa c.tesi kontrol dedi. Açıklık hala 1,5 cm. Bi turlu ilerlemedi.. Çok şukur kilosu haftası iyi o yuzden bnde gelmesini istiyorum artık. Hayrlısı inşllh..
benm şuanki ağrılarımda bahsettiğin gibi canım ama gorduğun gibi hiçbişy olmuyo
çok güzel anlattinteşkkur ederim goz onunde bulundurucam bunu sağol tatlim.... 2isim kullanmayi sevmiyorum.sevenlere saygim sonsuz.tek isim de yeni çikan 4.5harfli isimler uyduruk gibi geliyor.ama olanlarda da güzel duruyor. Feride ismi bile hoş geliyor bana :) bu nasil?
Ah canımmmmmm,Senin fıstık pek bir nazlı yahuuuuu. Gelmek istiyor,ama korkuyor mu ne. Ay bi gelsede artık sende rahatlasan...dun tekrar hastanede yatırıldım canım, bi gece gozlm altında kal dedi lekelenmelerimden dolayı. Bugun evdeyim tekrar. Sancın suyun kanamn gelirse gel yoksa c.tesi kontrol dedi. Açıklık hala 1,5 cm. Bi turlu ilerlemedi.. Çok şukur kilosu haftası iyi o yuzden bnde gelmesini istiyorum artık. Hayrlısı inşllh..
benm şuanki ağrılarımda bahsettiğin gibi canım ama gorduğun gibi hiçbişy olmuyo
Amin inşallah hemipiz.Dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?