bunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr
su yüzden sordum izin vermiyorlar başkasının girmesine bir arkadaş başhekime yazı yazdı yine de izin vermediler.. sonra doğum bayrama gelmiş ve fotografçı kız gelmemiş doğuma ve çalışma yükümlülüğüm yok demiş bayramdaev
evet canım medipolde olcak benim de doğum. Doğum fotoğrafçısı ilk başta istiyordum aslında ama sadece doğumhane de fotoğraflar olsun istiyorum öncesi ve sonrası saçma geliyor. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısında da öyle bir paket yok. Dışarıdan da kimseyi getiremiyoruz. Anlaşmadık o yüzden. Bir de fotoğrafçı kadınla bir kere konuşmuştum doğumdan bir iki gün önce haber verin dedi ben normal bekliyorum ne zaman belli olmaz ki :). Dün gittiğimde de bir kadın geldi büyük çocuğunda fotoğraf çektirmemişler çocuk şimdi arkadaşlarının fotoğraflarını görüp benim doğumumda neden fotoğraf çektirmediniz diye trip atıyormuş annesine. Bu biraz kafamı karıştırmadı değil ama bilmiyorum :)
Masallah bebegine canm, evet artk endise etmeden rahat ve sakinca bekleyebilirz bebislerimizi hayirlisiyla
bende de aynı problem oldu, Doktor demir ve kan ilacını kesti hemen düzeldim. Vücutta yeterince olunca fazlası kaşıntı yapıyor dedi. Şuan çok daha iyiyim.Gunaydin kizlar tum vucudumu saran kizariklik ve kasinti icin dermatolojiye gittigimde kan ve idrar tahlili istedi idrarda cok az enfeksiyon cikti ve agumentin antibiyotik verdi kullanip kullanmamak arasinda kaldim ne yapsam doktorum yillik izinde numarasi da yok
bunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
hayirlisiyla gelsin inşAllah :) heyecan doruktaaaKızlar asagıda yazanı benım gordugumu sız de goruyor musunuz? 38. Hafta ve 20 gun kaldı yazıyor, 1 hafta dus 13 gun mu kaldııııı neeeeesaka mıııııı
Ayy cnm benimde biraz icim gecmis riyamda kizimi dogurmustum bide oyle guzel emiyoduki cop cop soluk almadan hayira ciksin insallahAy dun gece ruyamda kizimi gordummm.. Hem de sogum yaptigim andan itibaren, kolaycacik doguruveriyorm ve sasiriyorm baya bu duruma aonra kizim yanmda emzirmeye calisiyorm bilmem ne Allahim yaaa ruyada bile nasil guzel duygulardi anlatamam sizee gercegi ne kadr guzel olacak Allah bilirrr
amin birtanem :) Allahim bizlere hayirli sağlikli bebiş doğurmagi nasip etsin inşAllah... adiyla büyüsün... biz daha tam kararlaşdiramadik... sevdiğim bazi isimler tanidiklarda var diye koyamiyorum.ama şuan aklimdaki Almıla... çok guzel anlamli isim ve çokta yok diye sevdim ismi ama daha karar veremedikAllah bağışlasın kuzummm benimde kızım olucak ismini Elif Sare koymaya karar verdik.Benim bebişko poposunu dışarı vermiş vaziyette hiiç yerinde durmuyo
anladim sağol tatlim. :* bizde de sevam.kaçbgun arayla?doktorumuzun dediğine göre,bu çok muammalı bir konuymuş,ama kendisinin önerisi son raddeye kadar yapılmasıymış, kimi doktor 8. aydan itibaren izin vermiyor bir sağlık problemi olmasa bile. Kimisi ise hamileliğin başından itibaren yasaklıyor. Bizim en az hafta 1,bu zamana kadar ve birşeyde olmadı çok şükür. O yüzden her görüşmemizde,ilişki devam haberiniz olsun diyor
inşAllah :) sevdiğim çok isim var ama tanidiklarda var diye koyamiyorum :))Klasik isimleri beğenirim bende ve Feride klasik kibar zarif ... Cok güzel inşallah içine icimize sinen bir isim buluruz bende oğluma daha dusunemedim bile
bende de aynı problem oldu, Doktor demir ve kan ilacını kesti hemen düzeldim. Vücutta yeterince olunca fazlası kaşıntı yapıyor dedi. Şuan çok daha iyiyim.
Ayyy ne güzel maşallah yavruna artık endişe etmeye gerek yok mis gibi 3 kiloyu geçmiş boyu posuda yerinde:)Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr
Bende aynn. Allah sıkıntı da olanlarin bebislerini korusun.anne karnnda çocuk herşeyden etkileniyormuş. Hiç güzel bir hamilelik geçirmedim. Allah yavrumu korusun...
Aslında beklerken ki stres daha çok yoruyor insanı o yüzden anlıyorum seni en fazla Bi kaç gün daha böyle devam eder sonra hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah yavrunudun tekrar hastanede yatırıldım canım, bi gece gozlm altında kal dedi lekelenmelerimden dolayı. Bugun evdeyim tekrar. Sancın suyun kanamn gelirse gel yoksa c.tesi kontrol dedi. Açıklık hala 1,5 cm. Bi turlu ilerlemedi.. Çok şukur kilosu haftası iyi o yuzden bnde gelmesini istiyorum artık. Hayrlısı inşllh..
benm şuanki ağrılarımda bahsettiğin gibi canım ama gorduğun gibi hiçbişy olmuyo
Ben istiyorum nasipse doğum fotoğrafçısı ama normal doğum olunca nasil olacak bilmiyorum. Konuştuğumuz bayan gelirim diyor ama bakalım nasipev
evet canım medipolde olcak benim de doğum. Doğum fotoğrafçısı ilk başta istiyordum aslında ama sadece doğumhane de fotoğraflar olsun istiyorum öncesi ve sonrası saçma geliyor. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısında da öyle bir paket yok. Dışarıdan da kimseyi getiremiyoruz. Anlaşmadık o yüzden. Bir de fotoğrafçı kadınla bir kere konuşmuştum doğumdan bir iki gün önce haber verin dedi ben normal bekliyorum ne zaman belli olmaz ki :). Dün gittiğimde de bir kadın geldi büyük çocuğunda fotoğraf çektirmemişler çocuk şimdi arkadaşlarının fotoğraflarını görüp benim doğumumda neden fotoğraf çektirmediniz diye trip atıyormuş annesine. Bu biraz kafamı karıştırmadı değil ama bilmiyorum :)
Arada oluyor canım ama tatlı bişeyler yiyip sol tarafına uzan biraz durtekle rahatsız et bakalım oynayacak miGünaydın kızlar benim sıpa 2 gündür. Az hareket ediyor yerimi daraldığı acaba cuma günü kontrolumuz var erkenmi gitsem
Biz normal doğum istiyoruz ve sıkıntı yok diye devam ediyorduk hafta da bir kez. Ama 10 gün önce sancım falan çıkınca korktuk ikimizde. Belki 38den sonra devam ederiz beklerse tabi minnoşkelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?