2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
bunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?

Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr

Masallah bebegine canm, evet artk endise etmeden rahat ve sakinca bekleyebilirz bebislerimizi hayirlisiyla

su yüzden sordum izin vermiyorlar başkasının girmesine bir arkadaş başhekime yazı yazdı yine de izin vermediler.. sonra doğum bayrama gelmiş ve fotografçı kız gelmemiş doğuma ve çalışma yükümlülüğüm yok demiş bayramda ben bi dahaki randevumda başhekime bunu söyleyerek başkasının girmesi konusunda izin isticem bakalım ne dicek..

bende de aynı problem oldu, Doktor demir ve kan ilacını kesti hemen düzeldim. Vücutta yeterince olunca fazlası kaşıntı yapıyor dedi. Şuan çok daha iyiyim.

kelebek.hill kızlarrrr ne dicem. Okey yürüyüş yapıyorsunuz güzelde, İlişkiyede devam diyor doktorumuz. Normal doğumu kolaylaştırıyormuş,sadece yürüyüşe ağırlık vermeyin derim.
bunu birinin yazmasi iyi oldu :) ben dra sormaya çekiniyorum ilişkiye devam olsun ne zamana kadar diye.ağustos 23gibi gorunuyor bizimki.dr erkek diye çekiniyorum sornmaya.bir sikinti da yok şükür nezamana kadar iliski ola bilir?

Ayy cnm benimde biraz icim gecmis riyamda kizimi dogurmustum bide oyle guzel emiyoduki cop cop soluk almadan hayira ciksin insallah

Allah bağışlasın kuzummm benimde kızım olucak ismini Elif Sare koymaya karar verdik.Benim bebişko poposunu dışarı vermiş vaziyette hiiç yerinde durmuyo
amin birtanem :) Allahim bizlere hayirli sağlikli bebiş doğurmagi nasip etsin inşAllah... adiyla büyüsün... biz daha tam kararlaşdiramadik... sevdiğim bazi isimler tanidiklarda var diye koyamiyorum.ama şuan aklimdaki Almıla... çok guzel anlamli isim ve çokta yok diye sevdim ismi ama daha karar veremedik

anladim sağol tatlim. :* bizde de sevam.kaçbgun arayla?

Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr
Ayyy ne güzel maşallah yavruna artık endişe etmeye gerek yok mis gibi 3 kiloyu geçmiş boyu posuda yerinde:)

Aslında beklerken ki stres daha çok yoruyor insanı o yüzden anlıyorum seni en fazla Bi kaç gün daha böyle devam eder sonra hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah yavrunu

Ben istiyorum nasipse doğum fotoğrafçısı ama normal doğum olunca nasil olacak bilmiyorum. Konuştuğumuz bayan gelirim diyor ama bakalım nasip

Biz normal doğum istiyoruz ve sıkıntı yok diye devam ediyorduk hafta da bir kez. Ama 10 gün önce sancım falan çıkınca korktuk ikimizde. Belki 38den sonra devam ederiz beklerse tabi minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…