2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım ben 35+6 günlük hamileyim ilişkiye devam ediyoruz bende doğumu kolaylaştırdığını duymuştum doğurana kadar durmak yok yola devam ahahaa
Kizlar bende kaç zamandir bunu doktora sormaya cekniyodum .aslinda merak rttigim bisey daha var yuzumu kizartip sorucam iliski korunmasiz olunca sknti oluyomu?erken dogumu tetiklermi

Abooo baya da gec geliyor, yok canm yok dogurmazsb daha korkma konus oglusunla, beklesin aman ha erken gelmesn
Yok teyzesi usludur benim oglum durur durdugu yerde

Ben degilde Begumcuk dogmasin ben muayeneye gidene kadar. Kizimiz yerinde durmuyordur masallah

Kizlar bende kaç zamandir bunu doktora sormaya cekniyodum .aslinda merak rttigim bisey daha var yuzumu kizartip sorucam iliski korunmasiz olunca sknti oluyomu?erken dogumu tetiklermi
Canımmm,Kondomla yapmanız lazım. içeriye gelmesini önermiyorlar. Çünkü enfeksiyon durumu yaratabilirmiş. Ona dikkat et yeter.

MinikPiranha bende merak. Ettim dogummu yaptin yoksa 2 gundur yoksun

Burdayım tatlışlarr

Dün kv ile yeğeni bizdeydi eşimin ondan giremedim bugün de hastane öncesi hazırlığım vardı o yüzdeb giremedim pek canlar.

Hastaneye gittim geldim, Sevda'm da ben de iyiyiz şükür. Sancı çıkmadı hiç, doktor kilomu da beğendi.

Bebişimin kilosu biraz azmış sadece ama o da sorun değilmiş doğuma kadar alır inşalla dha, 2900 gr olmuş bebeğim:,)

Sizlerde durum nasıl bakalım

Bnde ctesi gidicem canim tekrar.. kasilmam var diye gorelim dedi dr.. ayrica her an dogum olabilir dedi bebek asagidaymis..ama cok sukur kilosu falan ii bizimkininde dert etmiyorumm bende.. birde dediki yatarak istirahat etmelisin kesinlikle..
bbde bugun kuvette sıcak suya oturdum yarım saat açılmam olsun diye kaynanam eski kadınlar yapqrmış dedi. Hergun otrtcak beni ..

Ah canımmmmmm,Senin fıstık pek bir nazlı yahuuuuu. Gelmek istiyor,ama korkuyor mu ne. Ay bi gelsede artık sende rahatlasan...
nazlıda nası nazlı sabırsızlandrıo anne babasını. Bugun naptık bilio musun kuvette sıcak suya oturdum kaynanm eski kadınlar yaparmış doğumu kolaylaştırır hızlandırır dedi

Aynenn ben de 2 tane kayıp yasadım bu ucuncu kendım ıgne yapamam dıyordum ama iş basa dusunce mecburrr

Ayyyyy Can'ım ne biçim tost çekti şimdiiiiiiii yatakta bu yazıyı görüncee
Valla bende kahvaltımı tostla yaptum bide ketçap sıktım içine ohhh miss gibii oldu yarasın bebişlerimize

Ama doktorum hergün yarım saat yürü dedi bana ödemden dolayı her ne kadar sezeryan da olsa yediklerine dikkat et dio mesela tuz beyaz ekmek falan yeme dedi bana bende biraz önce dışarı çıktım hava çok sıcak zaten ayağımı süre süre yürüdüm valla sanki dersin 5 kilolu çocuk var üstümde bugün bi arkadaşım daha doğurdu mesela 3800 lük tosun benden daha hareketli kadın ev işi yemek herşey onda bide 4 yaşında kızı var kendimi rahata mı alıştırdım acep

Biz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmm

Herkese selammm
Biz bugün kontrole gittik tatilde fena midemi boZdum kusma ishal iştahsızlık çok şükür şimdi iyiyim... Tatil boyunca herkes göbeğime bakıp erkek herhalde dedi çok sivri karnım doktora yine sordumm kesin kız değil mi diyee değişiklik yok
Kızım 2900 gr valla boyunu hiç hayırlamıyorummm yaa günümüz 11 ağustos da doluyor ilk hafta iZinliymiş 30 temmuzda alalım isterseniz dedi ama o gelene kadar risk alıp bekleme kararı aldık eğer yetişemezse doktor nöbetçi doktorla halledicez artık herşey kısmet

Bu arada herkes iyidir umuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…