Benim de öyle oluyor dr da fazla çıkıyor sağlık ocağında az çıkıyor gerçiben de 82 kiloyum bugün tartıldım. Dün kontrole gittiğimde tartıya çıktım 84 çıktı. Yaa dedim bu fazla gösteriyor. Sonra doktor asistanına kilomu sordu o da 83 dedi beni korudu yani sağolsun
Ayy cnm benimde biraz icim gecmis riyamda kizimi dogurmustum bide oyle guzel emiyoduki cop cop soluk almadan hayira ciksin insallah
Amin cnm insallahAyy ne tatli oluyorlar ama di miiiAllah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsn insallahhh..
83 de benden gelsinGel sende bacim hamilelikte bol kilo alanlar grubuna :))
Yav yeme beni zayifsin iste
Kiz bende sana yetisiyorum az kaldi bekle oralarda takil biraz geliyorum
Kizlar bende kaç zamandir bunu doktora sormaya cekniyodum .aslinda merak rttigim bisey daha var yuzumu kizartip sorucam iliski korunmasiz olunca sknti oluyomu?erken dogumu tetiklermiCanım ben 35+6 günlük hamileyim ilişkiye devam ediyoruz bende doğumu kolaylaştırdığını duymuştum doğurana kadar durmak yok yola devam ahahaa
Yok teyzesi usludur benim oglum durur durdugu yerdeAbooo baya da gec geliyor, yok canm yok dogurmazsb daha korkma konus oglusunla, beklesin aman ha erken gelmesn
Canımmm,Kondomla yapmanız lazım. içeriye gelmesini önermiyorlar. Çünkü enfeksiyon durumu yaratabilirmiş. Ona dikkat et yeter.Kizlar bende kaç zamandir bunu doktora sormaya cekniyodum .aslinda merak rttigim bisey daha var yuzumu kizartip sorucam iliski korunmasiz olunca sknti oluyomu?erken dogumu tetiklermi
MinikPiranha bende merak. Ettim dogummu yaptin yoksa 2 gundur yoksun
bbde bugun kuvette sıcak suya oturdum yarım saat açılmam olsun diyeBnde ctesi gidicem canim tekrar.. kasilmam var diye gorelim dedi dr.. ayrica her an dogum olabilir dedi bebek asagidaymis..ama cok sukur kilosu falan ii bizimkininde dert etmiyorumm bende.. birde dediki yatarak istirahat etmelisin kesinlikle..
4gunde iki defa kan tahlili yapildi kan normal cikti fazla olsaydi heralde soylerdi doktorbende de aynı problem oldu, Doktor demir ve kan ilacını kesti hemen düzeldim. Vücutta yeterince olunca fazlası kaşıntı yapıyor dedi. Şuan çok daha iyiyim.
nazlıda nası nazlıAh canımmmmmm,Senin fıstık pek bir nazlı yahuuuuu. Gelmek istiyor,ama korkuyor mu ne. Ay bi gelsede artık sende rahatlasan...
ayy son gunler hiç geçmez derlerdi de vallaha inanmazdımAslında beklerken ki stres daha çok yoruyor insanı o yüzden anlıyorum seni en fazla Bi kaç gün daha böyle devam eder sonra hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah yavrunu
rekor bende mi ne. 88 deyim
83 de benden gelsin
Hahahaha, umarım faydası olur ciddennnnazlıda nası nazlısabırsızlandrıo anne babasını. Bugun naptık bilio musun kuvette sıcak suya oturdum kaynanm eski kadınlar yaparmış doğumu kolaylaştırır hızlandırır dedi
Karnımdan karnım mosmor ve top top şiş ama sukur herseye ragmennAyy kıyamam canım yaa. Nereden vuruyorsun? Ben de 1 ay için laf ediyorum. Utandım valla.
Aynenn ben de 2 tane kayıp yasadım bu ucuncu kendım ıgne yapamam dıyordum ama iş basa dusunce mecburrrAynen tatlim ben de 9 aydır hergün kendi kendime iğne yapiyorum,kan pihtilasmasi var ve bu yüzden 3 kayıp yaşadım öncesinde.yapamam dediğin şey öyle kolay geliyor ki sonra.su an sanki hap yutarmis gibi hissediyorum sabahları iğnemi vururken
Valla bende kahvaltımı tostla yaptum bide ketçap sıktım içine ohhh miss gibii oldu yarasın bebişlerimizeAyyyyy Can'ım ne biçim tost çekti şimdiiiiiiii yatakta bu yazıyı görüncee
Ama doktorum hergün yarım saat yürü dedi bana ödemden dolayı her ne kadar sezeryan da olsa yediklerine dikkat et dio mesela tuz beyaz ekmek falan yeme dedi bana bende biraz önce dışarı çıktım hava çok sıcak zaten ayağımı süre süre yürüdüm valla sanki dersin 5 kilolu çocuk var üstümde bugün bi arkadaşım daha doğurdu mesela 3800 lük tosun benden daha hareketli kadın ev işi yemek herşey onda bide 4 yaşında kızı var kendimi rahata mı alıştırdım acepElimden geldikce yuruyorm canm evet ama senin zaten sezeryan farketmez bosver
Deme kiz oyleee.. Ama ben de nedense 25 i 1 i arasi doguracam gibi hissediyorm bakalm hayirlisiii
Seyrek gitmissiniz canm hakkaten siz, hayirlisiyla doguralim da insallahh..
Aman masallah diyelm kendimize nazar degdirecez
Tabi doguriciiizz kizzzz ben de hep oyle diyorm korkmuyo musun falan diyolar, ay neden korkaym catir cutur doguracammm diyormmmAllah utandirmasnn..
Masallah canm sizin icn artk zaten normal dogum zamanlari basladi, hayirlisiyla kurtuluruz insallah hepimiz de
Sadece yuruyuse bagli da bi durum degil tabi canm, nasip yaa, sadece biz ihtimali artiriyoruz ya da kolaylastirmaya calisiyorz iste yuruyus yaparak
Hic korkma bence canm, Allah'a birak, hayirlisi nasilsa o sekilde olsn dogum, elbet olacak bi sekilde zaten..
Biz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmmKız bu kadar büyütme kafanda,herkes nasıl doğuruyorsa pırtlatacak çıkıcakkkk. Sıkma kendini boşuna,Sancılar başladı mı,açılma oldumu,alırsın epidurali ohhhhh.Prensesler gibi doğum. Boşver takma.
Ben hiç sakınmadım açıkçası,son güne kadarda devam ederim diye düşünüyorum. Arası seyreldiğinde bile bi tuhaf olduk zaten. doğumdan sonra ilk 40 gün hiç olmayışı bizi çok zorlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?