Biz ilk doğumdan sonra ki ilk buluşma da baya zorlanmıştık sanki ilk gece gibiydi...Biz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmm
Bu son iki haftada gayette güzel alır :) bir daha doktora gidiş ne Zaman tatlımBurdayım tatlışlarr
Dün kv ile yeğeni bizdeydi eşimin ondan giremedim bugün de hastane öncesi hazırlığım vardıo yüzdeb giremedim pek canlar.
Hastaneye gittim geldim, Sevda'm da ben de iyiyiz şükür. Sancı çıkmadı hiç, doktor kilomu da beğendi.
Bebişimin kilosu biraz azmış sadece ama o da sorun değilmiş doğuma kadar alır inşalla dha, 2900 gr olmuş bebeğim:,)
Sizlerde durum nasıl bakalım
mantıklı ina may ın doğuma hazırlık rehberinde de öyle yapıyorlardı. :)bbde bugun kuvette sıcak suya oturdum yarım saat açılmam olsun diyekaynanam eski kadınlar yapqrmış dedi. Hergun otrtcak beni ..
Al bizdende o kadarBiz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmm
Ne güzel canım mutlu olmuşsundurAy dun gece ruyamda kizimi gordummm.. Hem de sogum yaptigim andan itibaren, kolaycacik doguruveriyorm ve sasiriyorm baya bu duruma aonra kizim yanmda emzirmeye calisiyorm bilmem ne Allahim yaaa ruyada bile nasil guzel duygulardi anlatamam sizee gercegi ne kadr guzel olacak Allah bilirrr
Canım sağ salim dünyaya gelsin insallah meleğinAğrı eşiği düşük olan için evet zor ama şöyle düşünürsek öldürmuyorda.sancı süreci çok zor.yaşadım o duyguyu 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim normal doğum yaptırdılar.suni sanci aldım.10 saat sancı çektim.annemin kollarını parçalamıştım.ama doğum ani çok kolay oldu.ikinci ikinmada bebek doğdu.ve bebek ciktiktan sonra kuş gibi hafifliyorsun.hemen ayağa kalkıyorsun.anne için çok kolay oluyor.kısmet olursa yine normal doğum düşünüyorum.çünkü hemen ayağa kalkıp bebegimle ilgilenmek evimin tüm işlerini kendim yapmak istiyorum inş.
Yok teyzesi usludur benim oglum durur durdugu yerde
Ben degilde Begumcuk dogmasin ben muayeneye gidene kadar. Kizimiz yerinde durmuyordur masallah
Burdayım tatlışlarr
Dün kv ile yeğeni bizdeydi eşimin ondan giremedim bugün de hastane öncesi hazırlığım vardıo yüzdeb giremedim pek canlar.
Hastaneye gittim geldim, Sevda'm da ben de iyiyiz şükür. Sancı çıkmadı hiç, doktor kilomu da beğendi.
Bebişimin kilosu biraz azmış sadece ama o da sorun değilmiş doğuma kadar alır inşalla dha, 2900 gr olmuş bebeğim:,)
Sizlerde durum nasıl bakalım
nazlıda nası nazlısabırsızlandrıo anne babasını. Bugun naptık bilio musun kuvette sıcak suya oturdum kaynanm eski kadınlar yaparmış doğumu kolaylaştırır hızlandırır dedi
Valla bende kahvaltımı tostla yaptum bide ketçap sıktım içine ohhh miss gibii oldu yarasın bebişlerimize
Ama doktorum hergün yarım saat yürü dedi bana ödemden dolayı her ne kadar sezeryan da olsa yediklerine dikkat et dio mesela tuz beyaz ekmek falan yeme dedi bana bende biraz önce dışarı çıktım hava çok sıcak zaten ayağımı süre süre yürüdüm valla sanki dersin 5 kilolu çocuk var üstümde bugün bi arkadaşım daha doğurdu mesela 3800 lük tosun benden daha hareketli kadın ev işi yemek herşey onda bide 4 yaşında kızı var kendimi rahata mı alıştırdım acep
Ne güzel canım mutlu olmuşsundurben de oglusumu görsem keske hamileligin ilk zamanlarında görüyodum bayadır görmüyorum..doğumda görcez inşallah
Kızlar ayıp olacak belkı ama o kadar cok ıstekliyim ki evliliğim bıyınca bole olmamıştım esım dr dan yasak lafını duydu ya tamam bıttı onun için. Erkekler bu yasaga daha zor uyarlar aslında.bundan önce ıkı kaybımız var dıye endıse ettıgınden uzak duruyor.normalde tam tersı durum yasanır bızde. Hatta bu konuda ılla olsun dıye esımle ınatlastıgımız bıle olurdu. Ben klasık basım agrıyorrrrBiz ilk doğumdan sonra ki ilk buluşma da baya zorlanmıştık sanki ilk gece gibiydi...
Şimdi de karnım o kadar önde ki gerçekten utanarak yazıyorum ama çook zor oluyo o iş yani... İstek var, doktor izni var ama pozisyon uygun değil
Canım merak ettik seni. Artık biri bi gün yazmasa hemen doğuruyor mu acaba diyor insandun tekrar hastanede yatırıldım canım, bi gece gozlm altında kal dedi lekelenmelerimden dolayı. Bugun evdeyim tekrar. Sancın suyun kanamn gelirse gel yoksa c.tesi kontrol dedi. Açıklık hala 1,5 cm. Bi turlu ilerlemedi.. Çok şukur kilosu haftası iyi o yuzden bnde gelmesini istiyorum artık. Hayrlısı inşllh..
benm şuanki ağrılarımda bahsettiğin gibi canım ama gorduğun gibi hiçbişy olmuyo
Canım 4 aydan sonra bana karnından yapma dedi doktorum kol bacak ne re olursa. Her doktor farklı uygulama yapiyor demek ki :)Karnımdan karnım mosmor ve top top şiş ama sukur herseye ragmenn
ay yok valla şu sıkıntıda hiç onu çekememHahahaha, umarım faydası olur ciddennn
Bu arada ilişkiyide mi deneseniz ne
bi on gun once gelmesin diye dua edipduk şimdide tam tersiCanım merak ettik seni. Artık biri bi gün yazmasa hemen doğuruyor mu acaba diyor insandemek ki miniğinin acelesi yok gelmek için, rahatına düşkün bir bebek olacak sanırım
Canım kol ve bacaktan denedım cok zor oldu denk getıremıyorum karnımdan vurmaya cok alıştımCanım 4 aydan sonra bana karnından yapma dedi doktorum kol bacak ne re olursa. Her doktor farklı uygulama yapiyor demek ki :)
Şükür tatlım sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah kuzunaKızlar herkese merhaba. 2300 gram 44 cm olmuşuz. Suyumuz falan da iyi. Doktor 5 tane kan iğnesi verdi. Doğuma kadar toparlar dedi kan için.
Nst ye bağlandım. 1 tane sancı çıktı sadece kalp atisimiz da iyi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Çok şükür.
Al benden de aynısı, yemek yemek o kadar zor geliyor kiKızlar 3-4 gündür bi iştahsızlık başladı bende. Mecburiyetten iki lokma yiyorum. Sonra hemen tıkanıyorum zaten. Tıka basa dolu gibi hissediyorum kendimi. sizlerde de varmı böyle bişey. Normal mi acaba. ?
MaşaAllah canım... Ben de nst bağlandım bugün herşey normal... Hiç sevmiyorum şu nst olayını sırt üstü uzanınca midem ağzıma geliyo belim ağrıyor iğrenç bişey ilk hamileliğimde 7 8 defa girmiştim normal doğum beklediğim için şimdi ilk kez girdimKızlar herkese merhaba. 2300 gram 44 cm olmuşuz. Suyumuz falan da iyi. Doktor 5 tane kan iğnesi verdi. Doğuma kadar toparlar dedi kan için.
Nst ye bağlandım. 1 tane sancı çıktı sadece kalp atisimiz da iyi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?