2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmm
Biz ilk doğumdan sonra ki ilk buluşma da baya zorlanmıştık sanki ilk gece gibiydi...

Şimdi de karnım o kadar önde ki gerçekten utanarak yazıyorum ama çook zor oluyo o iş yani... İstek var, doktor izni var ama pozisyon uygun değil

Bu son iki haftada gayette güzel alır :) bir daha doktora gidiş ne Zaman tatlım

Biz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmm
Al bizdende o kadar 1 ay önce doktor bırakın demişti, (halbuki çokta rahat bi kadın niye öyle dediğini anlamış değilim) o gün bugündür yok diyorum bişey olmaz herkes çatır çatır yapıyo, ı-ıh korkuyo benimki.. ama 38 hafta olsun gerekirse silah zoruyla yaptırcam

Ne güzel canım mutlu olmuşsundur ben de oglusumu görsem keske hamileligin ilk zamanlarında görüyodum bayadır görmüyorum..doğumda görcez inşallah

Canım sağ salim dünyaya gelsin insallah meleğin

Yok teyzesi usludur benim oglum durur durdugu yerde

Ben degilde Begumcuk dogmasin ben muayeneye gidene kadar. Kizimiz yerinde durmuyordur masallah

Aman aman durdn daha minik bakalm nasip canm insallah benmki de 38 i tamamlasn da hayirlisiyla.. Yani Allah bilir de tabii.

Masallah canm pek de az degil aslnda kilosu. Masallah ikinize de gayet iyisinizz

nazlıda nası nazlı sabırsızlandrıo anne babasını. Bugun naptık bilio musun kuvette sıcak suya oturdum kaynanm eski kadınlar yaparmış doğumu kolaylaştırır hızlandırır dedi

Aynen baya nazlaniyor seninki, insallah daha fazla uzmez anneciginii

Aman canm sicakta yurunur mu hic.. Aksam dene en azindan yurumeyii..
Odem mecbur oluyor canm, engel olunmuyor ki.. Senin doktor da despot masallahh

Ne güzel canım mutlu olmuşsundur ben de oglusumu görsem keske hamileligin ilk zamanlarında görüyodum bayadır görmüyorum..doğumda görcez inşallah

Ay evet ya cok tatlistii.. Ben de ilk defa gordm bebegimii Insallah canm asil dogumda gorecez tabiii

Kızlar ayıp olacak belkı ama o kadar cok ıstekliyim ki evliliğim bıyınca bole olmamıştım esım dr dan yasak lafını duydu ya tamam bıttı onun için. Erkekler bu yasaga daha zor uyarlar aslında.bundan önce ıkı kaybımız var dıye endıse ettıgınden uzak duruyor.normalde tam tersı durum yasanır bızde. Hatta bu konuda ılla olsun dıye esımle ınatlastıgımız bıle olurdu. Ben klasık basım agrıyorrrr

Canım merak ettik seni. Artık biri bi gün yazmasa hemen doğuruyor mu acaba diyor insan demek ki miniğinin acelesi yok gelmek için, rahatına düşkün bir bebek olacak sanırım

Canım merak ettik seni. Artık biri bi gün yazmasa hemen doğuruyor mu acaba diyor insan demek ki miniğinin acelesi yok gelmek için, rahatına düşkün bir bebek olacak sanırım
bi on gun once gelmesin diye dua edipduk şimdide tam tersi .. Bugun sarı sumuksu bi akıntı geldi iki defa bakalım artık.

Kızlarr napıyosunuz bakalımm keyifler nasıll? Biz zorlanıyoruz artık hareket etmeye hemen yoruluyoruz
Havalar pek iyiydi yine afrika sıcakları geliyormuşşş
İlişki konusu konuşulmuş,benim hiç içim almıyor kızlar yaa bebiş hareket edince konsantrasyonm ve psikolojim bozuluyor O yüzden ara vermek iyi geldi

Şükür tatlım sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah kuzuna

Kızlar 3-4 gündür bi iştahsızlık başladı bende. Mecburiyetten iki lokma yiyorum. Sonra hemen tıkanıyorum zaten. Tıka basa dolu gibi hissediyorum kendimi. sizlerde de varmı böyle bişey. Normal mi acaba. ?
Al benden de aynısı, yemek yemek o kadar zor geliyor ki hiç bir şey yemek istemiyorum...

MaşaAllah canım... Ben de nst bağlandım bugün herşey normal... Hiç sevmiyorum şu nst olayını sırt üstü uzanınca midem ağzıma geliyo belim ağrıyor iğrenç bişey ilk hamileliğimde 7 8 defa girmiştim normal doğum beklediğim için şimdi ilk kez girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…