2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok üzüldüm yaşadığın kayıp için... Bende 8 aylık bebeğimi karnımda kaybetmiş ve normal dığum yapmıştım.. Çok acı ve zordu... Benim iki normal bir sezeryan doğumum var, ikisini yaşayan olarak kesinlikle normal doğum diyorum... Sağlıkla bebeklerimizi kollarımıza alalım inşallah

Kizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??

Bu arada dun cati muaynem ve ilk nst cekimim yapildi. Cati darligindan korkuyordum. Bence denemelisin cok da kotu degil rahimde yumusamada baslamis dedi. Nst iyi cikti sanci yok bebis iyi. Gecen hafta 2500gr ile zayif dedigi minnak kizim 1haftada 2927 gr ile toparlamis kendini. Gayet iyi dedi. 3200 fln dogar ideal dedi. Bgn de kahverengi akinti olayi! Cok heycanliyimmm hem biraz panikkkk!

Ayy grubun ilk nişanı geleni sen mi olacaksın acaba ben de senin kadar heyecanlandım nisandan hemen sonra doğum olmuyormuş sanırım belki bi iki güne belki daha fazla..ama suyun ya da kanaman gelirse daha dikkatli olmak gerekiyor sanirim

Bir de çatı muayenesinden sonra bazen lekelenme olabiliyormuş canım. Belki de o muayenedendir

Ay cnmmmmm, tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam beklerdim. En azından düzenli sancı gelmeini beklerdim. Hayırlısı olsun.

sezeryanla 25-27 temmuz arasında yapıcam doğumumu.. sizce erken bi tarih mi?
Can'ım ben 39 ü bitirmeyi bekleyeceğim tabi eğer herhangi bir sorun olmazsa benim de tarih daha belli değil ben 29 da olmasını istiyorum
Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr
çok iyi bebeğinin kilosu boyu maşallah ben de iki gün sonra gideceğim 3 kiloya gelmiş olmasını çok isterim ama gelmemiştir iki hafta önce 2300 dü 2800 olmuştur diye düşünüyorum benim kız zayıf olcak annesi gibi
vay o Nasıl bir doktormuş ya öyle benim kocam çoktan bıraktı bize doktor da bir şey söylemedi
demekki daha vakti var bebeğinin canım vakti geldiğinde kolaylıkla ola
bende Feride ismini çok beğenirdim ama o isimde bir gıcık görümcem olunca isimden de soğudum ama güzel bir isim bana malum birimi hatırlattığı için

Sola yatırdı beni canım. Belime de yastık koydu. Ama benim kız o pozisyonda bir türlü rahat durmayınca sırt üstü yatırdı tekrar. Sen de yan isteyebilirsin.
Bende hamileliğimin başından beri göbüşümden oluyorum iğne hergün, dün kolumdan denedim mosmor oldu ve taş kesti., sanırım ödem oluştu... Neyse az kaldı sabır kızceler sabır
Kıyamam canım ya seninde mi kan sulandırıcı?

CAnım nişanda hemen başlamıyor doğum içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ama nişan şimdi geldiyse sancı da sabaha gelebilir

Kendi tecrubemi soyleyim, sabaha karşı hafif gelip giden o sanciyla uyanmıştım. Wc gittigimde kahve rengi nişan gelmişti. Buarada sancilar artarak devam etti. Aksama kadarda acilma olmadı sanciya ragmen. Sonrada kaka yaptığı için sezaryana alindim. Yani demem o ki, herkeste farkli oluyor. Sen yinede tedbirli ol cnm bilemiyorum ne olur

Ay cnmmmmm, tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam beklerdim. En azından düzenli sancı gelmeini beklerdim. Hayırlısı olsun.
Bnde oyle dusunuyorum cnm. Sanci ve bebek hareketlerini takip edicem. Bakalim belki de nisansa bile hemen gerceklesmeyebiliyormus dogum beklicem...

Bir de çatı muayenesinden sonra bazen lekelenme olabiliyormuş canım. Belki de o muayenedendir

Yok cnm doktora sordum o anda en olmadi ogun beklenir bgn bu saate olmaz dedi.

CAnım nişanda hemen başlamıyor doğum içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ama nişan şimdi geldiyse sancı da sabaha gelebilir

Hadi hayirlisi cnm yaaa!

Normal istiyorum bnde insallah seninki gibi olmaz... Kv aradim pembemsi olur dedi nisan degildir dedi. Annem bnm de oleydi sabah geldi aksam hastaneye gitmistik ertesi gunde dogdun dedi. Bakalim takip edicem cnm...

Reactions: ytb
Kizlar erken dogum riskim olduğu icin hastane cantami erken hazrlamstik 3-4hafta oldu ama hepsi şeffaf seylerin içinde. Sizce tozlanmismidir tekrar yıkamak yada utulemek lazim mi ilerleyen zamanlarda

Forever07 ve Masal Bebek'ten haber yok uzun zamandır. Ne durumdalar acep?
İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Yarın emzirmeye giriyorum nasipse inşallah
Ve taburculuk çok yakın pek yakın bir aksilik olmaz ise inşallah
Bende bir hızla hazırlıklar alışverişler falan fırsat olmuyor yazmaya, yakında kızımla beraber aranızdayız inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallah Zaman daraldı Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıcakla kavuşun bebişlerle inşallah
Çok heyecanlıyım yavruma kavuşmaya az kaldı

Bnde oyle dusunuyorum cnm. Sanci ve bebek hareketlerini takip edicem. Bakalim belki de nisansa bile hemen gerceklesmeyebiliyormus dogum beklicem...
Cok heyecanli ya rahatca kolayca pirt diye dogurursun insallah canim. En son boyu kilosu nasildi bebeginin

Canım sakin ol ve sancıların düZenli bir şekilde gelene kadar gitme hastaneye... Temmuz annelerinde vardı nişan sonrası 15 gün olmasına rağmen doğum yapamayan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…