- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Bende hamileliğimin başından beri göbüşümden oluyorum iğne hergün, dün kolumdan denedim mosmor oldu ve taş kesti., sanırım ödem oluştu... Neyse az kaldı sabır kızceler sabırAyy kıyamam canım yaa. Nereden vuruyorsun? Ben de 1 ay için laf ediyorum. Utandım valla.
Çok üzüldüm yaşadığın kayıp için... Bende 8 aylık bebeğimi karnımda kaybetmiş ve normal dığum yapmıştım.. Çok acı ve zordu... Benim iki normal bir sezeryan doğumum var, ikisini yaşayan olarak kesinlikle normal doğum diyorum... Sağlıkla bebeklerimizi kollarımıza alalım inşallahAğrı eşiği düşük olan için evet zor ama şöyle düşünürsek öldürmuyorda.sancı süreci çok zor.yaşadım o duyguyu 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim normal doğum yaptırdılar.suni sanci aldım.10 saat sancı çektim.annemin kollarını parçalamıştım.ama doğum ani çok kolay oldu.ikinci ikinmada bebek doğdu.ve bebek ciktiktan sonra kuş gibi hafifliyorsun.hemen ayağa kalkıyorsun.anne için çok kolay oluyor.kısmet olursa yine normal doğum düşünüyorum.çünkü hemen ayağa kalkıp bebegimle ilgilenmek evimin tüm işlerini kendim yapmak istiyorum inş.
Ayy grubun ilk nişanı geleni sen mi olacaksın acabaKizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
Bir de çatı muayenesinden sonra bazen lekelenme olabiliyormuş canım. Belki de o muayenedendirBu arada dun cati muaynem ve ilk nst cekimim yapildi. Cati darligindan korkuyordum. Bence denemelisin cok da kotu degil rahimde yumusamada baslamis dedi. Nst iyi cikti sanci yok bebis iyi. Gecen hafta 2500gr ile zayif dedigi minnak kizim 1haftada 2927 gr ile toparlamis kendini. Gayet iyi dedi. 3200 fln dogar ideal dedi. Bgn de kahverengi akinti olayi! Cok heycanliyimmm hem biraz panikkkk!
Ay cnmmmmm, tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam beklerdim. En azından düzenli sancı gelmeini beklerdim. Hayırlısı olsun.Bu arada dun cati muaynem ve ilk nst cekimim yapildi. Cati darligindan korkuyordum. Bence denemelisin cok da kotu degil rahimde yumusamada baslamis dedi. Nst iyi cikti sanci yok bebis iyi. Gecen hafta 2500gr ile zayif dedigi minnak kizim 1haftada 2927 gr ile toparlamis kendini. Gayet iyi dedi. 3200 fln dogar ideal dedi. Bgn de kahverengi akinti olayi! Cok heycanliyimmm hem biraz panikkkk!
Can'ım ben 39 ü bitirmeyi bekleyeceğim tabi eğer herhangi bir sorun olmazsa benim de tarih daha belli değil ben 29 da olmasını istiyorumsezeryanla 25-27 temmuz arasında yapıcam doğumumu.. sizce erken bi tarih mi?
çok iyi bebeğinin kilosu boyu maşallah ben de iki gün sonra gideceğim 3 kiloya gelmiş olmasını çok isterim ama gelmemiştir iki hafta önce 2300 dü 2800 olmuştur diye düşünüyorum benim kız zayıf olcak annesi gibiKizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr
vay o Nasıl bir doktormuş ya öyledoktorumuzun dediğine göre,bu çok muammalı bir konuymuş,ama kendisinin önerisi son raddeye kadar yapılmasıymış, kimi doktor 8. aydan itibaren izin vermiyor bir sağlık problemi olmasa bile. Kimisi ise hamileliğin başından itibaren yasaklıyor. Bizim en az hafta 1,bu zamana kadar ve birşeyde olmadı çok şükür. O yüzden her görüşmemizde,ilişki devam haberiniz olsun diyor
demekki daha vakti var bebeğinin canım vakti geldiğinde kolaylıkla oladun tekrar hastanede yatırıldım canım, bi gece gozlm altında kal dedi lekelenmelerimden dolayı. Bugun evdeyim tekrar. Sancın suyun kanamn gelirse gel yoksa c.tesi kontrol dedi. Açıklık hala 1,5 cm. Bi turlu ilerlemedi.. Çok şukur kilosu haftası iyi o yuzden bnde gelmesini istiyorum artık. Hayrlısı inşllh..
benm şuanki ağrılarımda bahsettiğin gibi canım ama gorduğun gibi hiçbişy olmuyo
bende Feride ismini çok beğenirdim ama o isimde bir gıcık görümcem olunca isimden de soğudum ama güzel bir isim bana malum birimi hatırlattığı içinçok güzel anlattinteşkkur ederim goz onunde bulundurucam bunu sağol tatlim.... 2isim kullanmayi sevmiyorum.sevenlere saygim sonsuz.tek isim de yeni çikan 4.5harfli isimler uyduruk gibi geliyor.ama olanlarda da güzel duruyor. Feride ismi bile hoş geliyor bana :) bu nasil?
Sola yatırdı beni canım. Belime de yastık koydu. Ama benim kız o pozisyonda bir türlü rahat durmayınca sırt üstü yatırdı tekrar. Sen de yan isteyebilirsin.MaşaAllah canım... Ben de nst bağlandım bugün herşey normal... Hiç sevmiyorum şu nst olayını sırt üstü uzanınca midem ağzıma geliyo belim ağrıyor iğrenç bişey ilk hamileliğimde 7 8 defa girmiştim normal doğum beklediğim için şimdi ilk kez girdim
Kıyamam canım ya seninde mi kan sulandırıcı?Bende hamileliğimin başından beri göbüşümden oluyorum iğne hergün, dün kolumdan denedim mosmor oldu ve taş kesti., sanırım ödem oluştu... Neyse az kaldı sabır kızceler sabır
CAnım nişanda hemen başlamıyor doğum içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ama nişan şimdi geldiyse sancı da sabaha gelebilirKizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
Kendi tecrubemi soyleyim, sabaha karşı hafif gelip giden o sanciyla uyanmıştım. Wc gittigimde kahve rengi nişan gelmişti. Buarada sancilar artarak devam etti. Aksama kadarda acilma olmadı sanciya ragmen. Sonrada kaka yaptığı için sezaryana alindim. Yani demem o ki, herkeste farkli oluyor. Sen yinede tedbirli ol cnm bilemiyorum ne olurKizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
Bnde oyle dusunuyorum cnm. Sanci ve bebek hareketlerini takip edicem. Bakalim belki de nisansa bile hemen gerceklesmeyebiliyormus dogum beklicem...Ay cnmmmmm, tecrübeli değilim ama senin yerinde olsam beklerdim. En azından düzenli sancı gelmeini beklerdim. Hayırlısı olsun.
Aynen lohusalığı da katarsak ben o zamana kadar unuturum Bebek'le ilgilenmekten ona da fırsat bulabilir miyim hiç bilmiyorumBiz ölelim o zaman 2 aydan fazla oldu dogumdan sonrayla 3 ayı gececek ılk bulasmada garıpseyecegım eminimmmm
Bende göbekte çok zorlandim:) koluma eşim yapıyor yoksa kola yapmam çok zorda. Senin az kaldi ya masallahCanım kol ve bacaktan denedım cok zor oldu denk getıremıyorum karnımdan vurmaya cok alıştım
Bir de çatı muayenesinden sonra bazen lekelenme olabiliyormuş canım. Belki de o muayenedendir
CAnım nişanda hemen başlamıyor doğum içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin ama nişan şimdi geldiyse sancı da sabaha gelebilir
Kendi tecrubemi soyleyim, sabaha karşı hafif gelip giden o sanciyla uyanmıştım. Wc gittigimde kahve rengi nişan gelmişti. Buarada sancilar artarak devam etti. Aksama kadarda acilma olmadı sanciya ragmen. Sonrada kaka yaptığı için sezaryana alindim. Yani demem o ki, herkeste farkli oluyor. Sen yinede tedbirli ol cnm bilemiyorum ne olur
İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlereForever07 ve Masal Bebek'ten haber yok uzun zamandır. Ne durumdalar acep?
Cok heyecanli ya rahatca kolayca pirt diye dogurursun insallah canim. En son boyu kilosu nasildi bebegininBnde oyle dusunuyorum cnm. Sanci ve bebek hareketlerini takip edicem. Bakalim belki de nisansa bile hemen gerceklesmeyebiliyormus dogum beklicem...
Canım sakin ol ve sancıların düZenli bir şekilde gelene kadar gitme hastaneye... Temmuz annelerinde vardı nişan sonrası 15 gün olmasına rağmen doğum yapamayan...Kizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?