- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Aynı durum bende de var doktorum 23 ünde izine ayrılıyor 23 ünde alabilirim dedi 38+2 oluyorum ben istemedim başka bir doktora yönlendirecek bizi 29 temmuzu bekleyeceğim Bebek de beklerseHerkese selammm
Biz bugün kontrole gittik tatilde fena midemi boZdum kusma ishal iştahsızlık çok şükür şimdi iyiyim... Tatil boyunca herkes göbeğime bakıp erkek herhalde dedi çok sivri karnım doktora yine sordumm kesin kız değil mi diyee değişiklik yok
Kızım 2900 gr valla boyunu hiç hayırlamıyorummm yaagünümüz 11 ağustos da doluyor ilk hafta iZinliymiş 30 temmuzda alalım isterseniz dedi ama o gelene kadar risk alıp bekleme kararı aldık eğer yetişemezse doktor nöbetçi doktorla halledicez artık herşey kısmet
Bu arada herkes iyidir umuyorummm
Masallah masalh adı gibi masal kendi masalını yazdı resmen :) cok sevindim taburcu olmasına doya doya koklarsin artik evinde daja hızla büyür bebeğinİyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Yarın emzirmeye giriyorum nasipse inşallah
Ve taburculuk çok yakın pek yakınbir aksilik olmaz ise inşallah
Bende bir hızla hazırlıklar alışverişler falan fırsat olmuyor yazmaya, yakında kızımla beraber aranızdayız inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallah Zaman daraldı Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıcakla kavuşun bebişlerle inşallah
Çok heyecanlıyımyavruma kavuşmaya az kaldı
Madem öyle, sancılarını brkle. Hiçbişi olmassa bile yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun. O görsünde seninde için rahatlasın. Bendr şimdi anneme sordum nasıldı diye. Akşam 12 de beli ağrımaya başlamış, bir bakmış nişanı grlmiş. Saat 3 te doktora gitmişer 6 da da doğum yapmış. Herkeste değişiyor. Sakin ol öncrlikle,kendini dinle bakalım sancın başlayacak mı. Snnem diyoki o sancı grldimi gitmiyor. Doğum yapacağını anlıyosun diyor,Yok cnm doktora sordum o anda en olmadi ogun beklenir bgn bu saate olmaz dedi.
Hadi hayirlisi cnm yaaa!
Normal istiyorum bnde insallah seninki gibi olmaz... Kv aradim pembemsi olur dedi nisan degildir dedi. Annem bnm de oleydi sabah geldi aksam hastaneye gitmistik ertesi gunde dogdun dedi. Bakalim takip edicem cnm...
Canim yakinda taburcu olmaniza cok sevindim..İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Bende bir hızla hazırlıklar alışverişler falan fırsat olmuyor yazmaya, yakında kızımla beraber aranızdayız inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallah Zaman daraldı Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıcakla kavuşun bebişlerle inşallah
MaşaAllah canım tüm hasret son bulsun bir an evvel inşaAllahİyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Esım yapmaya cesaret edemıyor mecburen ben vuruyorumm evet canım az kaldıııBende göbekte çok zorlandim:) koluma eşim yapıyor yoksa kola yapmam çok zorda. Senin az kaldi ya masallah
Can'ım kayıp yaşadığınız için korkuyor doğal olarak eşin ben de bu hamileliğimden önce düşük yaptım doktor yasak koymamasına rağmen eşim uzak durdu benden bdn de senin gibiyim normalde hiç istemezdim oğluma hamileyken de hiç böyle isteğim olmadı sanırım bebeğin kız olmadı hormonları daha farklı etkiliyorKızlar ayıp olacak belkı ama o kadar cok ıstekliyim ki evliliğim bıyınca bole olmamıştım esım dr dan yasak lafını duydu ya tamam bıttı onun için. Erkekler bu yasaga daha zor uyarlar aslında.bundan önce ıkı kaybımız var dıye endıse ettıgınden uzak duruyor.normalde tam tersı durum yasanır bızde. Hatta bu konuda ılla olsun dıye esımle ınatlastıgımız bıle olurdu. Ben klasık basım agrıyorrrr
Anladim canim bir yerlerden bulduk kolayi yapıyoruz bir şekilde şükür:) bebislerimiz için deger :)Esım yapmaya cesaret edemıyor mecburen ben vuruyorumm evet canım az kaldııı
Aynen yaa kendıme hayret edıyorumCan'ım kayıp yaşadığınız için korkuyor doğal olarak eşin ben de bu hamileliğimden önce düşük yaptım doktor yasak koymamasına rağmen eşim uzak durdu benden bdn de senin gibiyim normalde hiç istemezdim oğluma hamileyken de hiç böyle isteğim olmadı sanırım bebeğin kız olmadı hormonları daha farklı etkiliyor
Ay heycanlandim kizKizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
Gözün aydın Can'ım inşallah kucağında evinize Mutlu bir şekilde gireceksiniz bize haber vermeyi unutmaİyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Evet canım clexan 0,8 oluyorum hergünSola yatırdı beni canım. Belime de yastık koydu. Ama benim kız o pozisyonda bir türlü rahat durmayınca sırt üstü yatırdı tekrar. Sen de yan isteyebilirsin.
Kıyamam canım ya seninde mi kan sulandırıcı?
Aynen tkip et bakalim. Ama cok heyecan yapma. İns hakkinda hayirlisi olsn cnmYok cnm doktora sordum o anda en olmadi ogun beklenir bgn bu saate olmaz dedi.
Hadi hayirlisi cnm yaaa!
Normal istiyorum bnde insallah seninki gibi olmaz... Kv aradim pembemsi olur dedi nisan degildir dedi. Annem bnm de oleydi sabah geldi aksam hastaneye gitmistik ertesi gunde dogdun dedi. Bakalim takip edicem cnm...
Double ostrojen etkiliyor sanırım. Bende bütün hamilelik döneminde eşimi kovaladım.Can'ım kayıp yaşadığınız için korkuyor doğal olarak eşin ben de bu hamileliğimden önce düşük yaptım doktor yasak koymamasına rağmen eşim uzak durdu benden bdn de senin gibiyim normalde hiç istemezdim oğluma hamileyken de hiç böyle isteğim olmadı sanırım bebeğin kız olmadı hormonları daha farklı etkiliyor
Maşallahhİyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
ben de de durum aynı biraz önce uzuuun bir yürüyüş yaptım inşallah işe yararbi on gun once gelmesin diye dua edipduk şimdide tam tersi.. Bugun sarı sumuksu bi akıntı geldi iki defa bakalım artık.
Canım çok sevindim bir işaret olmasına son güne kadar beklemek çok zor inşallah normal doğurursun bebeğini bu durumda. Sancının bir iki gün içinde başlaması lazım daha önceden tecrübem yok ama o kadar çok doğum hikayesi okudum ki bence dinlenebildiğin kadar dinlen şimdi ağrın başlamadan :)Kizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
güzel haberine çok sevindim canım :)İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?