2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynı durum bende de var doktorum 23 ünde izine ayrılıyor 23 ünde alabilirim dedi 38+2 oluyorum ben istemedim başka bir doktora yönlendirecek bizi 29 temmuzu bekleyeceğim Bebek de beklerse

Masallah masalh adı gibi masal kendi masalını yazdı resmen :) cok sevindim taburcu olmasına doya doya koklarsin artik evinde daja hızla büyür bebeğin

Madem öyle, sancılarını brkle. Hiçbişi olmassa bile yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun. O görsünde seninde için rahatlasın. Bendr şimdi anneme sordum nasıldı diye. Akşam 12 de beli ağrımaya başlamış, bir bakmış nişanı grlmiş. Saat 3 te doktora gitmişer 6 da da doğum yapmış. Herkeste değişiyor. Sakin ol öncrlikle,kendini dinle bakalım sancın başlayacak mı. Snnem diyoki o sancı grldimi gitmiyor. Doğum yapacağını anlıyosun diyor,

Canim yakinda taburcu olmaniza cok sevindim..
Bebisinde kalici bir hasar yok dimi saglikla ilerliyor hersey Allah'in izniyle ?

MaşaAllah canım tüm hasret son bulsun bir an evvel inşaAllah

Can'ım kayıp yaşadığınız için korkuyor doğal olarak eşin ben de bu hamileliğimden önce düşük yaptım doktor yasak koymamasına rağmen eşim uzak durdu benden bdn de senin gibiyim normalde hiç istemezdim oğluma hamileyken de hiç böyle isteğim olmadı sanırım bebeğin kız olmadı hormonları daha farklı etkiliyor

Aynen yaa kendıme hayret edıyorum

Ay heycanlandim kiz
Du bakalim sancim yok diyosun sancisiz panik yapma

Gözün aydın Can'ım inşallah kucağında evinize Mutlu bir şekilde gireceksiniz bize haber vermeyi unutma

Aynen tkip et bakalim. Ama cok heyecan yapma. İns hakkinda hayirlisi olsn cnm

Double ostrojen etkiliyor sanırım. Bende bütün hamilelik döneminde eşimi kovaladım.

Maşallahh Çok seviindim

bi on gun once gelmesin diye dua edipduk şimdide tam tersi .. Bugun sarı sumuksu bi akıntı geldi iki defa bakalım artık.
ben de de durum aynı biraz önce uzuuun bir yürüyüş yaptım inşallah işe yarar . Erken gelme ihtimalini duyan akrabalar dakika başı arıyor daha doğmadı mı diye.

Canım çok sevindim bir işaret olmasına son güne kadar beklemek çok zor inşallah normal doğurursun bebeğini bu durumda. Sancının bir iki gün içinde başlaması lazım daha önceden tecrübem yok ama o kadar çok doğum hikayesi okudum ki bence dinlenebildiğin kadar dinlen şimdi ağrın başlamadan :)

güzel haberine çok sevindim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…