aynen canım almış olmalı benimki de uzun süredir doğum pozisyonunda tuvaletten çıkıyorum dk geçmiyo yine tuvaletim geliyo. artık bayılacağım. Dışarıya çıkınca tuvalet var mı gideceğimiz yerde diye düşünüyorum ona göre yer seçiyorum.Kızlar benim kız doğum pozisyonu aldı herhalde acayip baskı yapıyı yarim saatte 6 kere lavaboya gittim aman ne tuhaf ya
Aynen östrojen salgısı artınca böyle oluyoruz muhtemelen eşim kaçıyor ama bir daha beni böyle istekli göremez sanırımDouble ostrojen etkiliyor sanırım. Bende bütün hamilelik döneminde eşimi kovaladım.
canım senin doğum medipolde olucak dimi? yazmayı unutma doğumdan sonra.. bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun? hastane anlaşmalı olan dışında izin vermiyormuş
1 ay önce dönmemişti ama bugün dondu sanırım yok böyle bide lavabodan cikamiyomaynen canım almış olmalı benimki de uzun süredir doğum pozisyonunda tuvaletten çıkıyorum dk geçmiyo yine tuvaletim geliyo. artık bayılacağım. Dışarıya çıkınca tuvalet var mı gideceğimiz yerde diye düşünüyorum ona göre yer seçiyorum.
iyi akşamlar cati muaynen nasil oluyor?Bu arada dun cati muaynem ve ilk nst cekimim yapildi. Cati darligindan korkuyordum. Bence denemelisin cok da kotu degil rahimde yumusamada baslamis dedi. Nst iyi cikti sanci yok bebis iyi. Gecen hafta 2500gr ile zayif dedigi minnak kizim 1haftada 2927 gr ile toparlamis kendini. Gayet iyi dedi. 3200 fln dogar ideal dedi. Bgn de kahverengi akinti olayi! Cok heycanliyimmm hem biraz panikkkk!
Geçmiş olsun neden öyle ağrı oluyor kiBabacan aram çok ağrıyor sanki tekme yemişim gibi
Vajinal muayene canım, alttan bakacak yani, ayrıntısını bende bilmiyorum henüz olmadım. Kemik yapın normal doğuma müsaitmi ona bakacak. İlla sezeryan istiyorum dersen belki yapmayabilir. Genellikle 37-38. Haftalarda yapıyolarbiri bana çati bakilmasi nasil oluyor ne zaman oluyor ve mecburi mi ne icin gerek izah ede bilir mi?benim dr erkek çekiniyorum ondan
şuan artık erken bile değil canım rahat ol. Yeterki haftasyla uyumlu olsun da..ben de de durum aynı biraz önce uzuuun bir yürüyüş yaptım inşallah işe yarar. Erken gelme ihtimalini duyan akrabalar dakika başı arıyor daha doğmadı mı diye.
Merhaba ben bugün ilk kez çatı muayenesi oldum, yardımcı olmaya çalışayım.biri bana çati bakilmasi nasil oluyor ne zaman oluyor ve mecburi mi ne icin gerek izah ede bilir mi?benim dr erkek çekiniyorum ondan
ben normal doğum istiyorum ama eskilerde insanlar baktirmiyordu ve normal doğum oluyordu.ben erkek dra oyle gorunememVajinal muayene canım, alttan bakacak yani, ayrıntısını bende bilmiyorum henüz olmadım. Kemik yapın normal doğuma müsaitmi ona bakacak. İlla sezeryan istiyorum dersen belki yapmayabilir. Genellikle 37-38. Haftalarda yapıyolar
Gun. Boyu birşey yok aksam olunca kaşıntı basyor her yerimi cildiricigim
Valla bilmiyorum kukum yani oradaki kemiğim çok ağrıyor çoktan beri var bu ağrı biraz kendimi yorunca daha çok oluyor çoktandır var bu ağrı otururken kalkarken çok ağrıyorGeçmiş olsun neden öyle ağrı oluyor ki
canim benim yardimci oldun ama sikinti olan şey benim dr erkek ve ben bunu yaptirmak istemiyorumMerhaba ben bugün ilk kez çatı muayenesi oldum, yardımcı olmaya çalışayım.
Önce ultrason muayenemi olduktan sonra (herşey normal, bebek 2770 gr ve 48 cm, suyum iyi durumda) Nst'ye bağlandım. Doktorum haftaya bakarız demişti, ancak Nst'de ağrı çıkmış olduğunu söyledi hemşire. Sonucu doktora gösterdi, sonra benden hazırlanmamı, doktorun kontrol etmek istediğini söyledi.
Neyse, ben yine ultrasonla bakılacak zannederken, alttan bakılacağını söyledi. Malum çatala geçtim. İki parmağı ile vajinayı kontrol etti, öncesinde biraz acıyabileceğini, doğum pozisyonunun da bu olacağını, sonrasında kahverengi akıntı takip edebileceğini söyledi. Bunu yaparken göğsümün altındaki boşluktan da hafifçe bastırdı.
Hepsi bu. Amacı yukarıda söylendiği gibi, kemik yapına bakmak, serviksin açılıp açılmadığını kontrol etmek (doğum başladı mı oradan anlaşılıyor). Benim durumumda açılma olmadığı için endişe etmemem gerektiğini söyledi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bbilmoyorumki bende öyle oluyorumYa bende öyle yatağa bi geçiyorum kaşınmaktan uyuyamıyorum. Sanki üzerimde pireler geziyor gibi. Neden oluyor acaba
Canım benim hiç nisan olayım olmadı normal de doguramadim ama goruncemde şöyle olmuş..sabah nişanı gelmiş öğlen akraba gezmesine gitmiş..gece de doğurdu..yani hemen olmasa da bir 24 saat içinde olabilir bebeğin..ayyy çok heyecanlı..hadi hayirlisiBu arada dun cati muaynem ve ilk nst cekimim yapildi. Cati darligindan korkuyordum. Bence denemelisin cok da kotu degil rahimde yumusamada baslamis dedi. Nst iyi cikti sanci yok bebis iyi. Gecen hafta 2500gr ile zayif dedigi minnak kizim 1haftada 2927 gr ile toparlamis kendini. Gayet iyi dedi. 3200 fln dogar ideal dedi. Bgn de kahverengi akinti olayi! Cok heycanliyimmm hem biraz panikkkk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?