2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar benim kız doğum pozisyonu aldı herhalde acayip baskı yapıyı yarim saatte 6 kere lavaboya gittim aman ne tuhaf ya
aynen canım almış olmalı benimki de uzun süredir doğum pozisyonunda tuvaletten çıkıyorum dk geçmiyo yine tuvaletim geliyo. artık bayılacağım. Dışarıya çıkınca tuvalet var mı gideceğimiz yerde diye düşünüyorum ona göre yer seçiyorum.

Kızlar bizde bugün nst girdik herşey normal çıktı. Ama inanılmaz sırtım, belim ve bacak aram çok ağrıyo. Yürümekte zorlanıyorum. Gerçi uzansamda, otursamda ağrı geçmiyor nasıl birşey bu anlamadım. Daha 35 haftalığız bide.

canım senin doğum medipolde olucak dimi? yazmayı unutma doğumdan sonra.. bu arada doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun? hastane anlaşmalı olan dışında izin vermiyormuş

Canım hangi medipol? Benim de Koşuyolu medipolde olacak inşallah. 600+KDV dediler. Fotolara da baktım öyle ahım şahım değiller. Çok pahalı geldi bize. Eşleri de doğumda bir yere kadar alıyorlarmış. Doğum başlayınca çıkartıyorlarmış. Çok hoşlanmadım bunlardan ama gittiğim doktoru seviyorum. Şimdi bjnlar için hastane değiştirilmez

1 ay önce dönmemişti ama bugün dondu sanırım yok böyle bide lavabodan cikamiyom

iyi akşamlar cati muaynen nasil oluyor?

biri bana çati bakilmasi nasil oluyor ne zaman oluyor ve mecburi mi ne icin gerek izah ede bilir mi? benim dr erkek çekiniyorum ondan

biri bana çati bakilmasi nasil oluyor ne zaman oluyor ve mecburi mi ne icin gerek izah ede bilir mi? benim dr erkek çekiniyorum ondan
Vajinal muayene canım, alttan bakacak yani, ayrıntısını bende bilmiyorum henüz olmadım. Kemik yapın normal doğuma müsaitmi ona bakacak. İlla sezeryan istiyorum dersen belki yapmayabilir. Genellikle 37-38. Haftalarda yapıyolar

ben de de durum aynı biraz önce uzuuun bir yürüyüş yaptım inşallah işe yarar . Erken gelme ihtimalini duyan akrabalar dakika başı arıyor daha doğmadı mı diye.
şuan artık erken bile değil canım rahat ol. Yeterki haftasyla uyumlu olsun da..
zaten şuanda bn istiyorum o gelmiyo

Merhaba ben bugün ilk kez çatı muayenesi oldum, yardımcı olmaya çalışayım.
Önce ultrason muayenemi olduktan sonra (herşey normal, bebek 2770 gr ve 48 cm, suyum iyi durumda) Nst'ye bağlandım. Doktorum haftaya bakarız demişti, ancak Nst'de ağrı çıkmış olduğunu söyledi hemşire. Sonucu doktora gösterdi, sonra benden hazırlanmamı, doktorun kontrol etmek istediğini söyledi.
Neyse, ben yine ultrasonla bakılacak zannederken, alttan bakılacağını söyledi. Malum çatala geçtim. İki parmağı ile vajinayı kontrol etti, öncesinde biraz acıyabileceğini, doğum pozisyonunun da bu olacağını, sonrasında kahverengi akıntı takip edebileceğini söyledi. Bunu yaparken göğsümün altındaki boşluktan da hafifçe bastırdı.
Hepsi bu. Amacı yukarıda söylendiği gibi, kemik yapına bakmak, serviksin açılıp açılmadığını kontrol etmek (doğum başladı mı oradan anlaşılıyor). Benim durumumda açılma olmadığı için endişe etmemem gerektiğini söyledi.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben normal doğum istiyorum ama eskilerde insanlar baktirmiyordu ve normal doğum oluyordu.ben erkek dra oyle gorunemem seçenek nedir? ama normal doğum çok istiyorum.gozukmeden olmaz mi ki?

canim benim yardimci oldun ama sikinti olan şey benim dr erkek ve ben bunu yaptirmak istemiyorum yaptirmadan olmuyor mu? eski kadinlar nasil doğuruyordu? ya bilemedim şimdi ama kesinlikle erkek dr diye yaptiramam ona hemşire baksa olmuyor mu?

Canım benim hiç nisan olayım olmadı normal de doguramadim ama goruncemde şöyle olmuş..sabah nişanı gelmiş öğlen akraba gezmesine gitmiş..gece de doğurdu..yani hemen olmasa da bir 24 saat içinde olabilir bebeğin..ayyy çok heyecanlı..hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…