- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
ona çatı ağrısı diolar canım. Gece uykuda oteki yana dobemiosun değil mi. Bn çokran çekiyorum o ağrıyıValla bilmiyorum kukum yani oradaki kemiğim çok ağrıyor çoktan beri var bu ağrı biraz kendimi yorunca daha çok oluyor çoktandır var bu ağrı otururken kalkarken çok ağrıyor
Evet dönerken çok ağrıyor uzandığım yerden kalkarken çok ağrıyor bende de uzun zamandır bar ama bu sıralar arttı sanki ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorumona çatı ağrısı diolar canım. Gece uykuda oteki yana dobemiosun değil mi. Bn çokran çekiyorum o ağrıyı
güzel isim keşke biz de artik karar vere bilsek :/Kızıma arya ismini koymaya karar verdim kızlar gerçi her an değişebilir fikrim sizce Nasıl
Sizde alternatifler nedir ben de çok karar vermiş değilim hiç bir isim içime sinmiyor çok zormuşgüzel isim keşke biz de artik karar vere bilsek :/
Feride ismini sen düşünmüyor muydun yanlış mı hatırlıyorum bence çok güzel benim sevmediğim görümcemin ismi olmasaydı ben koyardım vallagüzel isim keşke biz de artik karar vere bilsek :/
Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr
Kızlar evde sıkılan var mı ben sıkıntıdan çatlayacağım o kadar Zaman geçti son üç hafta geçmek bilmiyor bu son ay sekiz aya bedel
yok doğru hatirliyorsun :) ben de seviyorum o ismi ama baba pek yaklaşmiyor :) o yüzden hayla kararsisiz.Feride ismini sen düşünmüyor muydun yanlış mı hatırlıyorum bence çok güzel benim sevmediğim görümcemin ismi olmasaydı ben koyardım valla
Bnde oyle dusunuyorum cnm. Sanci ve bebek hareketlerini takip edicem. Bakalim belki de nisansa bile hemen gerceklesmeyebiliyormus dogum beklicem...
Geçmiş olsun yormamaya çalış kendini sanırım sende de Bebek kafayı iyice dayamış kanal bölümüneValla bilmiyorum kukum yani oradaki kemiğim çok ağrıyor çoktan beri var bu ağrı biraz kendimi yorunca daha çok oluyor çoktandır var bu ağrı otururken kalkarken çok ağrıyor
Peki doğumunda olacak olan doktor erkek değil mi yani aynı doktor mu girecek eğer çatı muayenesi için erkek olması sorunsa muhakkak kadın doktor bulmalısın sonuçta doğum anında açılmaya bağlı olarak bakıyorlar sürekli alttanben normal doğum istiyorum ama eskilerde insanlar baktirmiyordu ve normal doğum oluyordu.ben erkek dra oyle gorunememseçenek nedir? ama normal doğum çok istiyorum.gozukmeden olmaz mi ki?
Haftaya tekrar gidiyoruz teyzesiBu son iki haftada gayette güzel alır :) bir daha doktora gidiş ne Zaman tatlım
Canım artık kararınızı verin az kaldı doğuma. Ben Sevda koyacağım, bir arkadaşım azra koydu kızına onun da anlamı çok güzel.yok doğru hatirliyorsun :) ben de seviyorum o ismi ama baba pek yaklaşmiyor :) o yüzden hayla kararsisiz.
Benim yok ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğim onun çatı ağrısı olduğu, kemikler esnediği ve bebeğin başı iyice baskı yaptığı için oluyormuş. Allah sabrını versin hepinizeValla bilmiyorum kukum yani oradaki kemiğim çok ağrıyor çoktan beri var bu ağrı biraz kendimi yorunca daha çok oluyor çoktandır var bu ağrı otururken kalkarken çok ağrıyor
Ne güzel haber bu :))İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Yarın emzirmeye giriyorum nasipse inşallah
Ve taburculuk çok yakın pek yakınbir aksilik olmaz ise inşallah
Bende bir hızla hazırlıklar alışverişler falan fırsat olmuyor yazmaya, yakında kızımla beraber aranızdayız inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallah Zaman daraldı Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıcakla kavuşun bebişlerle inşallah
Çok heyecanlıyımyavruma kavuşmaya az kaldı
Oh maşalalah canım sen de büyüttün miniği:) kan için takviye yapması iyi olmuş bazen yesiklerimiz yetmiyor, kırmızı bir iğne mi yaZdığı, ben de hamilelikten önce kullanıp faydadını görmüştüm onun.Kızlar herkese merhaba. 2300 gram 44 cm olmuşuz. Suyumuz falan da iyi. Doktor 5 tane kan iğnesi verdi. Doğuma kadar toparlar dedi kan için.
Nst ye bağlandım. 1 tane sancı çıktı sadece kalp atisimiz da iyi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Çok şükür.
Canım artık kararınızı verin az kaldı doğuma. Ben Sevda koyacağım, bir arkadaşım azra koydu kızına onun da anlamı çok güzel.
Betül, ece, nihan, müge, meelek de güzel isimler. Sizin isimlerinize uygun birşeyler bakın işte :))
Bu arada benim gittiğim hastanede (gata) çatı muayenesi yapmıyorlar galiba, yapsalardı da çekinmezdim doktor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?