2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Valla bilmiyorum kukum yani oradaki kemiğim çok ağrıyor çoktan beri var bu ağrı biraz kendimi yorunca daha çok oluyor çoktandır var bu ağrı otururken kalkarken çok ağrıyor
ona çatı ağrısı diolar canım. Gece uykuda oteki yana dobemiosun değil mi. Bn çokran çekiyorum o ağrıyı

ona çatı ağrısı diolar canım. Gece uykuda oteki yana dobemiosun değil mi. Bn çokran çekiyorum o ağrıyı
Evet dönerken çok ağrıyor uzandığım yerden kalkarken çok ağrıyor bende de uzun zamandır bar ama bu sıralar arttı sanki ilk gebeliğimde hiç hatırlamıyorum

Kizlar kontrolden geliyoruz 36+5 deyiz.. hafif kasilmalarimiz varmis ama sancimiz yok.. ela hanim 3100 gr 50 cm olmus cok sukur rabbime.. artik endise etmiyorum.. boyle dogsa bile olur diyor dr

Maşallah bizim bebikler aynıymış bizde 3100gr ve 50 cm iz :)))

Son düzenleme:
Bnde oyle dusunuyorum cnm. Sanci ve bebek hareketlerini takip edicem. Bakalim belki de nisansa bile hemen gerceklesmeyebiliyormus dogum beklicem...

Ben 2 ci çocuğumda , nişanım tam 4 gün geldi 5 ci günü doğurdum ,öyle çok yoğun değil ama her wc ye çıktığımda peçeteye silinirken kanlı sümüksü akıntı gelirdi, beli olmuyor 1-7 gün ( bir hafta ) içinde oluyor genelde doğum, ama bazıların 10 günüde bulabiliyor

Valla bilmiyorum kukum yani oradaki kemiğim çok ağrıyor çoktan beri var bu ağrı biraz kendimi yorunca daha çok oluyor çoktandır var bu ağrı otururken kalkarken çok ağrıyor
Geçmiş olsun yormamaya çalış kendini sanırım sende de Bebek kafayı iyice dayamış kanal bölümüne

ben normal doğum istiyorum ama eskilerde insanlar baktirmiyordu ve normal doğum oluyordu.ben erkek dra oyle gorunemem seçenek nedir? ama normal doğum çok istiyorum.gozukmeden olmaz mi ki?
Peki doğumunda olacak olan doktor erkek değil mi yani aynı doktor mu girecek eğer çatı muayenesi için erkek olması sorunsa muhakkak kadın doktor bulmalısın sonuçta doğum anında açılmaya bağlı olarak bakıyorlar sürekli alttan

yok doğru hatirliyorsun :) ben de seviyorum o ismi ama baba pek yaklaşmiyor :) o yüzden hayla kararsisiz.
Canım artık kararınızı verin az kaldı doğuma. Ben Sevda koyacağım, bir arkadaşım azra koydu kızına onun da anlamı çok güzel.

Betül, ece, nihan, müge, meelek de güzel isimler. Sizin isimlerinize uygun birşeyler bakın işte :))

Bu arada benim gittiğim hastanede (gata) çatı muayenesi yapmıyorlar galiba, yapsalardı da çekinmezdim doktor sonuçta

Benim yok ama buradaki arkadaşlardan öğrendiğim onun çatı ağrısı olduğu, kemikler esnediği ve bebeğin başı iyice baskı yaptığı için oluyormuş. Allah sabrını versin hepinize

Ne güzel haber bu :))
Geçti zor günler elhamdülillah tekrarı olmasın inşallahh. Masal bebeği öp bizim için:)

Oh maşalalah canım sen de büyüttün miniği:) kan için takviye yapması iyi olmuş bazen yesiklerimiz yetmiyor, kırmızı bir iğne mi yaZdığı, ben de hamilelikten önce kullanıp faydadını görmüştüm onun.

Bu arada bir nasip olup yazamadım geçen fotoğrafını eklemiştin çok yakışıyorsunuz eşinle nazar değmesin. Profilindeki kıza da çok benziyormuşsun :,)

Ben de haftaya gidicem gtaya.aslinda bu hafta cagirdi ama haftaya gideyim diyorum.37 haftalik olacagim oZaman.cati muayenesi yapmsmasina seqvindim.daha şimdiden düşünmeye baslamistim .yine de insan cekiniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…