2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
artık her hafta çağırırlar seni de, bu kontrolde 37 tam bitmişti benim. Bir kadın gördüm 39+3 tü ona da hala yapmamışlardı çatı muayenesi.

Bana dün asistan baktı, becerebilirsem cuma günü eandevu alıp temel beye gideceğim. Sen hangi doktora gidiyorsun
Ben de haftaya gidicem gtaya.aslinda bu hafta cagirdi ama haftaya gideyim diyorum.37 haftalik olacagim oZaman.cati muayenesi yapmsmasina seqvindim.daha şimdiden düşünmeye baslamistim .yine de insan cekiniyor.

Çok sıcakta yürümüyorum zaten canım ama zor gelio her türlü kan ilacımı içemiyorum midem çok ağrıo onu içince bacaklarımın dermanı ondan yok sanırım ne kadar yürüsemde ayaklarımın şişliği inöio canım ya önceden yürüyünce geçerdi şimdi hiç geçmio düstü balon gibi dokunsam ağrıyo senin de öyle mii sırf bu yüzden 39-40 giyer oldum

Çok sağol bitanem. Evet çok benziyorum o kıza cillerim de var aynı öyle. henüz ızmir deyim yaptırmadım bilmiyorum nasıl canım. Doktor sadece biraz yakar dedi. Ferro birşeyler yazıyordu reçetede ama okuyabilene askolsun. Malum doktor yazısı.

Müge ismi çok güzel.

Kızlarrrrr huuu huuuu gunaydinnnn
Uzun zamandır ilk kez bu kadar guzel uyudum. Sadece bir kere kalktım wc ye.. Ay nasıl guzel birseymis yarabbeeyyyyy
Allah sizlerede nasip etsin
Bugun pozitif pozitif dolanirim artik
Bu arada benim kizim olsaydi ismi Erva Melek olucakti :) fikir olsun.

Aksamlar canım bayan dr bulma imkanın yok mu. Bir an önce bulmalısın eğer normal doğum istiyorsan öncesinde bakmasa bile doğumda mecbur bakacak. Benim dr um erkek 10 gün kadar önce kasılmalarım artınca kendi dr um yoktu bayan bi dr a göründüm aynı hastanede. Açılmam var mı diye baktı, çok kısa sürdü. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsin. Forumda bizden once dogum yapan anneler (mayis, haziran anneleri falan) korkulacak birsey olmadigini söylüyorlardı. Normal doğumda bebek mecbur ordan çıkacak ebe dr falan hepsi görecek illa ki. Benim kendi dr um da haftaya cuma çatı muayenesi yapacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde normal doğum yapabilirim.. ama çok stres oluyorsan hem senin hem bebeğin sağlığı için sezeryani düşün derim. Önemli olan senin kararın. Çoğumuz normal istiyoruz ama tek seçenek değil. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gunaydin guzel anneler cati muayenesi konusulmus baya bizimde olacak heralde bu cuma acik acik soylemedi doktor ama dogum sekline karar verelim bi sonraki gelisinde demisti ben de tirsmiyor degilim yani :) bi de hep 37. Hafta dan sonra bakiliomus benimki 36 olacak dogumu tetikler mi ki ondan cekiniorum.
Bu arada daha once dogum yapmis olan arkadaslardan epidural normal dogum yapan var mi ve tavsiye eder mi ?

Benimde cuma günü çatı kontrolüm var günümüzde aynı seninle hicbir sorun olmuyor zaten 36+6 oluyoruz cuma günü yani 37.hafta nın içinde oluyoruz bence gayet iyi bir haftada yapiyorlar

evet canım benim de kosuyolu.. eş konusunu bilmiyordum almadıklarını bi yere kadar, hatta doktorum girsin bence dedi. ben de yok o daha cok panik yapar beni, bayılır falan demiştim. resimleri ben de cok beğenmedim pahalı yani. ama çektirmekte istiyorum o yüzden gittiğimde konusucam başhekimle bakalım.

ayyyy cok sevindim canım masalınla bir an önce evinize gitmeniz dileğiyle

ayyy okuyunca bi heyecan yaptım nası olucak acaba bizim hikâyelerimiz

Doktor bana neden çatı muayenesi yapmadı acaba ya. Bu kontrole gittiğimizde eşim ben annem üçümüz birden girdik muayenehaneye. Aslında hep eşimle ben gidiyorduk içeri bu şekilde daha önce alttan muayene yaptı serviksime baktı falan. Catı muayenesi yaptı da anlamadım mı acaba bilemiyorum.
Muayenehaneye çok kişi girmek bana saçma geliyor zaten artık bebeğin de hiç bir tarafı belli olmuyor yüzünü bir şeyini göstermiyor içeri muayeneye girmenin bir faydası yok. Ama anneme de sen dışarıda bekle diyemedim ayıp olur diye.
Haftaya yine gitcez o zamana kadar doğurmazsam o gün de 3 ümüz içeri girersek bakmaz mı acaba bilemedim. Doktorun bundan çekineceğini pek sanmıyorum ama.

Benim eşim de girmek istiyordu doğuma. Doktorla konuşmadık ama o kadar telaşlı ki bu ara. İşte duramıyor sürekli izin alıp eve geliyor. Doğuma girse de telaş yapar orada beni de telaşa sokabilir. Ama dışarıda nasıl bekleyecek bilmiyorum bayılmasa iyi . Benden daha heyecanlı adam ya.
Bu arada sizin doktorunuz kimdi benimki Perihan Özden

ayyy okuyunca bi heyecan yaptım nası olucak acaba bizim hikâyelerimiz

Bende öyle çok merak ediyorum nasıl olacağını,umarım güzel olur herşey. Annem bana geldi artık. Oda çok heyecanlı sanki hiç doğum yapmamış gibi,bak diyor,en ufak değişik birşey hissedersen söylüyorsun tamam mı? Hemen hastaneye gidicez. Ay dur anne diyorum. Ben doktorumla konuşuyorum o beni yönlendirecek. Heyecan yapma diyorum. Yok kadına dinletemiyorum. Her defasında,iyi misin? Birşey lazım mı? Ayol dur sen kalkma artık. Sen niye şimdi oraya uzandın. Kelimelerin, duymaya başladım. Kocam bu kadar özenmedi yani bana. Biraz şaştım da kaldım. Bakalım alışırsamda kötü,yataktan kaldırmıcak beni

benim ki de aynen ben normal doğum olursa orda bağırırsam falan kesin bayılır giren cıkamıo mu girip çıkarım dio gecen benim doktorum Şükriye leyla altuntaş

Ayy ayni benimkilerde oyle cnm bayramda hic bisey yaptirmadilar sen elleme sen gezme uzan dinlen babam bile bir bardak cay doldurtmadi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…