- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ben de haftaya gidicem gtaya.aslinda bu hafta cagirdi ama haftaya gideyim diyorum.37 haftalik olacagim oZaman.cati muayenesi yapmsmasina seqvindim.daha şimdiden düşünmeye baslamistim .yine de insan cekiniyor.
Çok sıcakta yürümüyorum zaten canım ama zor gelio her türlü kan ilacımı içemiyorum midem çok ağrıo onu içince bacaklarımın dermanı ondan yok sanırım ne kadar yürüsemde ayaklarımın şişliği inöio canım ya önceden yürüyünce geçerdi şimdi hiç geçmio düstü balon gibi dokunsam ağrıyo senin de öyle mii sırf bu yüzden 39-40 giyer oldumAman aman durdn daha minikbakalm nasip canm insallah benmki de 38 i tamamlasn da hayirlisiyla.. Yani Allah bilir de tabii.
Masallah canm pek de az degil aslnda kilosu. Masallah ikinize de gayet iyisinizz
Aynen baya nazlaniyor seninki, insallah daha fazla uzmez anneciginii
Aman canm sicakta yurunur mu hic.. Aksam dene en azindan yurumeyii..
Odem mecbur oluyor canm, engel olunmuyor ki.. Senin doktor da despot masallahh
Ay evet ya cok tatlistii.. Ben de ilk defa gordm bebegimiiInsallah canm asil dogumda gorecez tabiii
Çok sağol bitanem. Evet çok benziyorum o kıza cillerim de var aynı öyle.Oh maşalalah canım sen de büyüttün miniği:) kan için takviye yapması iyi olmuş bazen yesiklerimiz yetmiyor, kırmızı bir iğne mi yaZdığı, ben de hamilelikten önce kullanıp faydadını görmüştüm onun.
Bu arada bir nasip olup yazamadım geçen fotoğrafını eklemiştin çok yakışıyorsunuz eşinle nazar değmesin. Profilindeki kıza da çok benziyormuşsun :,)
Müge ismi çok güzel.Canım artık kararınızı verin az kaldı doğuma. Ben Sevda koyacağım, bir arkadaşım azra koydu kızına onun da anlamı çok güzel.
Betül, ece, nihan, müge, meelek de güzel isimler. Sizin isimlerinize uygun birşeyler bakın işte :))
Bu arada benim gittiğim hastanede (gata) çatı muayenesi yapmıyorlar galiba, yapsalardı da çekinmezdim doktor sonuçta
Benimde cuma günü çatı kontrolüm var günümüzde aynı seninle hicbir sorun olmuyor zaten 36+6 oluyoruz cuma günü yani 37.hafta nın içinde oluyoruz bence gayet iyi bir haftada yapiyorlarGunaydin guzel anneler cati muayenesi konusulmus baya bizimde olacak heralde bu cuma acik acik soylemedi doktor ama dogum sekline karar verelim bi sonraki gelisinde demisti ben de tirsmiyor degilim yani :) bi de hep 37. Hafta dan sonra bakiliomus benimki 36 olacak dogumu tetikler mi ki ondan cekiniorum.
Bu arada daha once dogum yapmis olan arkadaslardan epidural normal dogum yapan var mi ve tavsiye eder mi ?
evet canım benim de kosuyolu.. eş konusunu bilmiyordum almadıklarını bi yere kadar, hatta doktorum girsin bence dedi. ben de yok o daha cok panik yapar beni, bayılır falan demiştim. resimleri ben de cok beğenmedim pahalı yani. ama çektirmekte istiyorum o yüzden gittiğimde konusucam başhekimle bakalım.Canım hangi medipol? Benim de Koşuyolu medipolde olacak inşallah. 600+KDV dediler. Fotolara da baktım öyle ahım şahım değiller. Çok pahalı geldi bize. Eşleri de doğumda bir yere kadar alıyorlarmış. Doğum başlayınca çıkartıyorlarmış. Çok hoşlanmadım bunlardan ama gittiğim doktoru seviyorum. Şimdi bjnlar için hastane değiştirilmez
İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Yarın emzirmeye giriyorum nasipse inşallah
Ve taburculuk çok yakın pek yakınbir aksilik olmaz ise inşallah
Bende bir hızla hazırlıklar alışverişler falan fırsat olmuyor yazmaya, yakında kızımla beraber aranızdayız inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallah Zaman daraldı Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıcakla kavuşun bebişlerle inşallah
Çok heyecanlıyımyavruma kavuşmaya az kaldı
Madem öyle, sancılarını brkle. Hiçbişi olmassa bile yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun. O görsünde seninde için rahatlasın. Bendr şimdi anneme sordum nasıldı diye. Akşam 12 de beli ağrımaya başlamış, bir bakmış nişanı grlmiş. Saat 3 te doktora gitmişer 6 da da doğum yapmış. Herkeste değişiyor. Sakin ol öncrlikle,kendini dinle bakalım sancın başlayacak mı. Snnem diyoki o sancı grldimi gitmiyor. Doğum yapacağını anlıyosun diyor,
Doktor bana neden çatı muayenesi yapmadı acaba ya. Bu kontrole gittiğimizde eşim ben annem üçümüz birden girdik muayenehaneye. Aslında hep eşimle ben gidiyorduk içeri bu şekilde daha önce alttan muayene yaptı serviksime baktı falan. Catı muayenesi yaptı da anlamadım mı acaba bilemiyorum.Gunaydin guzel anneler cati muayenesi konusulmus baya bizimde olacak heralde bu cuma acik acik soylemedi doktor ama dogum sekline karar verelim bi sonraki gelisinde demisti ben de tirsmiyor degilim yani :) bi de hep 37. Hafta dan sonra bakiliomus benimki 36 olacak dogumu tetikler mi ki ondan cekiniorum.
Bu arada daha once dogum yapmis olan arkadaslardan epidural normal dogum yapan var mi ve tavsiye eder mi ?
Benim eşim de girmek istiyordu doğuma. Doktorla konuşmadık ama o kadar telaşlı ki bu ara. İşte duramıyor sürekli izin alıp eve geliyor. Doğuma girse de telaş yapar orada beni de telaşa sokabilir. Ama dışarıda nasıl bekleyecek bilmiyorum bayılmasa iyievet canım benim de kosuyolu.. eş konusunu bilmiyordum almadıklarını bi yere kadar, hatta doktorum girsin bence dedi. ben de yok o daha cok panik yapar beni, bayılır falan demiştim. resimleri ben de cok beğenmedim pahalı yani. ama çektirmekte istiyorum o yüzden gittiğimde konusucam başhekimle bakalım.
ayyy okuyunca bi heyecan yaptımnası olucak acaba bizim hikâyelerimiz
benim ki de aynen ben normal doğum olursa orda bağırırsam falan kesin bayılırBenim eşim de girmek istiyordu doğuma. Doktorla konuşmadık ama o kadar telaşlı ki bu ara. İşte duramıyor sürekli izin alıp eve geliyor. Doğuma girse de telaş yapar orada beni de telaşa sokabilir. Ama dışarıda nasıl bekleyecek bilmiyorum bayılmasa iyi. Benden daha heyecanlı adam ya.
Bu arada sizin doktorunuz kimdi benimki Perihan Özden
Ayy ayni benimkilerde oyle cnm bayramda hic bisey yaptirmadilar sen elleme sen gezme uzan dinlen babam bile bir bardak cay doldurtmadi banaBende öyle çok merak ediyorum nasıl olacağını,umarım güzel olur herşey. Annem bana geldi artık. Oda çok heyecanlı sanki hiç doğum yapmamış gibi,bak diyor,en ufak değişik birşey hissedersen söylüyorsun tamam mı? Hemen hastaneye gidicez. Ay dur anne diyorum. Ben doktorumla konuşuyorum o beni yönlendirecek. Heyecan yapma diyorum. Yok kadına dinletemiyorum. Her defasında,iyi misin? Birşey lazım mı? Ayol dur sen kalkma artık. Sen niye şimdi oraya uzandın. Kelimelerin, duymaya başladım. Kocam bu kadar özenmedi yani bana. Biraz şaştım da kaldım. Bakalım alışırsamda kötü,yataktan kaldırmıcak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?