iyide normal istiyosan her halükarda görecekki, doğum sırasında bütün meşguliyeti orası olacak hattaben normal doğum istiyorum ama eskilerde insanlar baktirmiyordu ve normal doğum oluyordu.ben erkek dra oyle gorunememseçenek nedir? ama normal doğum çok istiyorum.gozukmeden olmaz mi ki?
ayy benimde son 3 günüm, yihhuuuGünaydın kizlar. Nasilsiniz durumlar iyidir insallah. Bugun asiri kasilmam var. Is yerinde de son 3 gunum bu haftayi bi atlatsam hayirlisiyla sonra tum agrimi evde cekecem en azindan
daha önce doğum yapmadım ama epidural normale prenses doğum diyolarGunaydin guzel anneler cati muayenesi konusulmus baya bizimde olacak heralde bu cuma acik acik soylemedi doktor ama dogum sekline karar verelim bi sonraki gelisinde demisti ben de tirsmiyor degilim yani :) bi de hep 37. Hafta dan sonra bakiliomus benimki 36 olacak dogumu tetikler mi ki ondan cekiniorum.
Bu arada daha once dogum yapmis olan arkadaslardan epidural normal dogum yapan var mi ve tavsiye eder mi ?
Herşeyi kendim yapmaya alışmış biri olarak çok garip geldi,eşimde sağolsun bu zamana kadar hiçbir nazımı da çekmedi. Bende alışmışım ne biliyim. Annemde şimdi böyle davranmaya başlayınca bir hoş oldum. Sonrada diyor. Tadını çıkar nasılsa çocuk doğunca herşeye sen yetişicenAyy ayni benimkilerde oyle cnm bayramda hic bisey yaptirmadilar sen elleme sen gezme uzan dinlen babam bile bir bardak cay doldurtmadi bana
Keyfini sür canımBende öyle çok merak ediyorum nasıl olacağını,umarım güzel olur herşey. Annem bana geldi artık. Oda çok heyecanlı sanki hiç doğum yapmamış gibi,bak diyor,en ufak değişik birşey hissedersen söylüyorsun tamam mı? Hemen hastaneye gidicez. Ay dur anne diyorum. Ben doktorumla konuşuyorum o beni yönlendirecek. Heyecan yapma diyorum. Yok kadına dinletemiyorum. Her defasında,iyi misin? Birşey lazım mı? Ayol dur sen kalkma artık. Sen niye şimdi oraya uzandın. Kelimelerin, duymaya başladım. Kocam bu kadar özenmedi yani bana. Biraz şaştım da kaldım. Bakalım alışırsamda kötü,yataktan kaldırmıcak beni
Ben yaptım Can'ım ama pek bir etkisi yok diyebilirim bildiğin normal doğum oluyor ha o Zaman farkı ne dersen ağrı çok şiddetlenince hadi artık dediğinde bir yarım saat seni dinlendirmiş oluyor sonra kaldığın yerden devamGunaydin guzel anneler cati muayenesi konusulmus baya bizimde olacak heralde bu cuma acik acik soylemedi doktor ama dogum sekline karar verelim bi sonraki gelisinde demisti ben de tirsmiyor degilim yani :) bi de hep 37. Hafta dan sonra bakiliomus benimki 36 olacak dogumu tetikler mi ki ondan cekiniorum.
Bu arada daha once dogum yapmis olan arkadaslardan epidural normal dogum yapan var mi ve tavsiye eder mi ?
Doktora giderseniZ belki tarih belli olur senin bizimde cuma belli olacak ayy heyecan basiyor vallagünaydın kızlar.
çatı muayeneleri, doğum heyecanlar çok güzel ya. hem de tedirginliğim artıyor. eşim işten yetişirse kontrole gideceğiz daha. yoksa yarına kalacak.
inşallah bebeğim kilo almıştır.
Forever07 maşallah bebeğine. inşallah eve çıktığınız haberini alırız en kısa zamanda :)
doğumu bekleyen arkadaşlar inşallah bir avazda alırsınız kucağınıza.
benim annem değil de kocam ilgili genelde, arada canı sıkılsa da sürekli iş buyurmamdan. olacak o kadar :)
Gun. Boyu birşey yok aksam olunca kaşıntı basyor her yerimi cildiricigim
ona çatı ağrısı diolar canım. Gece uykuda oteki yana dobemiosun değil mi. Bn çokran çekiyorum o ağrıyı
Haftaya tekrar gidiyoruz teyzesi
Artık her hafta gel dedi doktor, zaten son kaç kontrol kaldı şurda
Çok sıcakta yürümüyorum zaten canım ama zor gelio her türlü kan ilacımı içemiyorum midem çok ağrıo onu içince bacaklarımın dermanı ondan yok sanırım ne kadar yürüsemde ayaklarımın şişliği inöio canım ya önceden yürüyünce geçerdi şimdi hiç geçmio düstü balon gibi dokunsam ağrıyo senin de öyle mii sırf bu yüzden 39-40 giyer oldum
Kızlarrrrr huuu huuuu gunaydinnnn
Uzun zamandır ilk kez bu kadar guzel uyudum. Sadece bir kere kalktım wc ye.. Ay nasıl guzel birseymis yarabbeeyyyyy
Allah sizlerede nasip etsin
Bugun pozitif pozitif dolanirim artik
Bu arada benim kizim olsaydi ismi Erva Melek olucakti :) fikir olsun.
Günaydın kizlar. Nasilsiniz durumlar iyidir insallah. Bugun asiri kasilmam var. Is yerinde de son 3 gunum bu haftayi bi atlatsam hayirlisiyla sonra tum agrimi evde cekecem en azindan
benim ki de aynen ben normal doğum olursa orda bağırırsam falan kesin bayılırgiren cıkamıo mu girip çıkarım dio gecen benim doktorum Şükriye leyla altuntaş
aynen. benim aklımdan geçen 10 ağustos ama bakalım dr ne diyecek? :)Doktora giderseniZ belki tarih belli olur senin bizimde cuma belli olacak ayy heyecan basiyor valla
Bizimde 10 agustos oyle karar verdik ama doktor ne dicek ayniyiz yaniaynen. benim aklımdan geçen 10 ağustos ama bakalım dr ne diyecek? :)
eşimin izni öyle çünkü.Bizimde 10 agustos oyle karar verdik ama doktor ne dicek ayniyiz yani
İnsallah cnm ama adana maalesef cok sicak oluyor napalim yapacak bisey yokeşimin izni öyle çünkü.
dr da itiraz etmez herhalde herhangi bir sorun yoksa.
inşallah o günler çok sıcak olmaz :)
evet canım benim de kosuyolu.. eş konusunu bilmiyordum almadıklarını bi yere kadar, hatta doktorum girsin bence dedi. ben de yok o daha cok panik yapar beni, bayılır falan demiştim. resimleri ben de cok beğenmedim pahalı yani. ama çektirmekte istiyorum o yüzden gittiğimde konusucam başhekimle bakalım.
Adana'da mısın sen allah yardımcın olsun ben de istanbuldayım İstanbul da çık dıcak ama bir Adana'yla kıyaslanamazİnsallah cnm ama adana maalesef cok sicak oluyor napalim yapacak bisey yok
Benim eşim de girmek istiyordu doğuma. Doktorla konuşmadık ama o kadar telaşlı ki bu ara. İşte duramıyor sürekli izin alıp eve geliyor. Doğuma girse de telaş yapar orada beni de telaşa sokabilir. Ama dışarıda nasıl bekleyecek bilmiyorum bayılmasa iyi. Benden daha heyecanlı adam ya.
Bu arada sizin doktorunuz kimdi benimki Perihan Özden
benim ki de aynen ben normal doğum olursa orda bağırırsam falan kesin bayılırgiren cıkamıo mu girip çıkarım dio gecen benim doktorum Şükriye leyla altuntaş
Cnm benim kiz bir hafta 10 gun geriden geliyor o yuzden ben bir hafta geriden hesapliyorum ondan 36 dedimBenimde cuma günü çatı kontrolüm var günümüzde aynı seninle hicbir sorun olmuyor zaten 36+6 oluyoruz cuma günü yani 37.hafta nın içinde oluyoruz bence gayet iyi bir haftada yapiyorlar
Evet cnm AdanadayimAdana'da mısın sen allah yardımcın olsun ben de istanbuldayım İstanbul da çık dıcak ama bir Adana'yla kıyaslanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?