2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben normal doğum istiyorum ama eskilerde insanlar baktirmiyordu ve normal doğum oluyordu.ben erkek dra oyle gorunemem seçenek nedir? ama normal doğum çok istiyorum.gozukmeden olmaz mi ki?
iyide normal istiyosan her halükarda görecekki, doğum sırasında bütün meşguliyeti orası olacak hatta bu kadar çekiniyorsan bir an önce bayan bir doktor bul kendine, çok az kaldı çünkü..
Günaydın kizlar. Nasilsiniz durumlar iyidir insallah. Bugun asiri kasilmam var. Is yerinde de son 3 gunum bu haftayi bi atlatsam hayirlisiyla sonra tum agrimi evde cekecem en azindan
ayy benimde son 3 günüm, yihhuuu

daha önce doğum yapmadım ama epidural normale prenses doğum diyolar

Ayy ayni benimkilerde oyle cnm bayramda hic bisey yaptirmadilar sen elleme sen gezme uzan dinlen babam bile bir bardak cay doldurtmadi bana
Herşeyi kendim yapmaya alışmış biri olarak çok garip geldi,eşimde sağolsun bu zamana kadar hiçbir nazımı da çekmedi. Bende alışmışım ne biliyim. Annemde şimdi böyle davranmaya başlayınca bir hoş oldum. Sonrada diyor. Tadını çıkar nasılsa çocuk doğunca herşeye sen yetişicen

günaydın kızlar.
çatı muayeneleri, doğum heyecanlar çok güzel ya. hem de tedirginliğim artıyor. eşim işten yetişirse kontrole gideceğiz daha. yoksa yarına kalacak.
inşallah bebeğim kilo almıştır.
Forever07 maşallah bebeğine. inşallah eve çıktığınız haberini alırız en kısa zamanda :)
doğumu bekleyen arkadaşlar inşallah bir avazda alırsınız kucağınıza.
benim annem değil de kocam ilgili genelde, arada canı sıkılsa da sürekli iş buyurmamdan. olacak o kadar :)

Keyfini sür canım

Ben yaptım Can'ım ama pek bir etkisi yok diyebilirim bildiğin normal doğum oluyor ha o Zaman farkı ne dersen ağrı çok şiddetlenince hadi artık dediğinde bir yarım saat seni dinlendirmiş oluyor sonra kaldığın yerden devam

Doktora giderseniZ belki tarih belli olur senin bizimde cuma belli olacak ayy heyecan basiyor valla

Gun. Boyu birşey yok aksam olunca kaşıntı basyor her yerimi cildiricigim

Cildinde yara ya da sivilce gibi bi durum var da ondan kasiniyorsan bırtım sabunu çokkk iyi geliyor canm..

ona çatı ağrısı diolar canım. Gece uykuda oteki yana dobemiosun değil mi. Bn çokran çekiyorum o ağrıyı

Benm de uzun süredir var yaa bu ara da arttı, yataktan kalkmak zulüm gibiii :/
Sen daha doğurmadın mı kız :))

Haftaya tekrar gidiyoruz teyzesi
Artık her hafta gel dedi doktor, zaten son kaç kontrol kaldı şurda

Ayy hüç bi şey kalmadı en yakın sizinn, sonra bize geçiyorrr amanınnn..

Benm ayaklarm calsiirken cok fenaydi ama simdi sukur o kadar degil canm.. Ama ben de 38 lerin hic birini giyemiyorm kalici bi odem var tabii :) terlik giyiyorm ben dee..
Kan ilacini icsen iyiydi canm dr bi sey demiyor mu??

Ohhhhh missss :))
Ben de genelde bi iki gece pek uyuyamiyorm ertesi gun artk baygin uyuyormm
Aman hep pozitif ol tatlisss..

Günaydın kizlar. Nasilsiniz durumlar iyidir insallah. Bugun asiri kasilmam var. Is yerinde de son 3 gunum bu haftayi bi atlatsam hayirlisiyla sonra tum agrimi evde cekecem en azindan

Senin su is bi biteydiii.. Az kaldi amaa.. Kasilmalar sklasiyor artk bende de bazen baya cok oluyor ama iyi takip etmek lazm tabi sanci su fapan eslik ederse hemenn doktoraaaa

benim ki de aynen ben normal doğum olursa orda bağırırsam falan kesin bayılır giren cıkamıo mu girip çıkarım dio gecen benim doktorum Şükriye leyla altuntaş

Ay benm esim de ayni, erkekler bizden heyecanli aslinda :) ben hastaneye eger oyle sanci suyla falan gidersek merak ediyorm nasil olacak el ayagina dolasmasa bari kocacimin :))

Aaa ciddi misin? Doktor hastane politikası gibi birşey demişti. Hangi doktor seninki? Haftaya gideceğim. O zaman tekrar sorayım bakalım.

Ben girmesini istiyordum. Sonuçta ayak tarafımda durması gerekmiyor. Başımda yanımda dursun. Neler çektiğimizi görsün :) hem bir iki fotoğraf da çeker.

Bir arkadaşım central hospitalde yaptı doğumunu. Orada doğuma giren hasta bakıcı demiş eşine isterseniz verin telefonunuzu fotoğraf çekeyim. O da vermiş telefonunu. İlk anlarını çekmiş hasta bakıcı. Çıkışta da 30-40 lira bahşiş vermişler.

Başhekimle görüştükten sonra bana da bilgi verebilir misin bakalım ne diyecek merak ettim.

Bizimki sakin ya. Tabi son anda ne olur bilinmez. Çok soğukkanlı babalar bile evde çantayı bulup getiremiyorlarmış :)

benim ki de aynen ben normal doğum olursa orda bağırırsam falan kesin bayılır giren cıkamıo mu girip çıkarım dio gecen benim doktorum Şükriye leyla altuntaş

Canım benim doktor da Şükriye Leyla :)) Yalnız artık gebelik takibi almıyormuş. Beni biraz zor almıştı.

Sana eşin girsin demiş de bana niye öyle dedi ki anlamadım :/

Benimde cuma günü çatı kontrolüm var günümüzde aynı seninle hicbir sorun olmuyor zaten 36+6 oluyoruz cuma günü yani 37.hafta nın içinde oluyoruz bence gayet iyi bir haftada yapiyorlar
Cnm benim kiz bir hafta 10 gun geriden geliyor o yuzden ben bir hafta geriden hesapliyorum ondan 36 dedim

Mrb kızlar bn 36+2 haftaligim dün dr a gittim dr bebeğin suyunun çoğaldı ni ve bebegin cok iri olduğunu söyledi aranızda böyle bi durumu olan varmı çok endiseleniyorum 3gafta öndeymis allahım nasıl bise bu geride olsa olmuyo ilerde olsa olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…