2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
iyi akşamlar cati muaynen nasil oluyor?
Valla catala yarirdi biz muhabbet ediyorduk ole parmaklarini soktu sonra bayagi derine zorlayarak girdi bence diger parmaklar belki el girdi. Ben boyle seylerden rahatszi olmuyorm o doktor ben hastayim profesyonel bakiorum. Erkek doktora ilkkez alttan muayne oldu hemde cati muaynesi ama aci olmadi kisa surdu irkiliosun tabi ama sikintili birsey degil. Normal istiyorsan yaptir. Normal dogumu kolaylastirio baslatio hizlandirio diye okudum bicok yerde bnm de zaten ertesi gun nisan geldi. Bekliyorum bakalim...

Günaydın kızlar ben daha yeni uyanabildim gece uyku uyuyamayinca bu saatlere kadar uyiyoruz nasılsınız bakalım Forever07 inşallah masalinla en kısa zamanda taburcu olursan herşeyin yolunda olmasına sevindim musmutlu olun inşallah
Benim kizin hareketleri dun yavaştı korkmustum ama bugün maşallah var yavrunun iyi çalışıyor içerde annesine

Hala bişi yok mu canım sancı falan,doktora gitme düşüncen nedir. Belki çağırmıştır dicektim,yinede gel bir görim demedi mi? Muayeneye göre tahminini söyleyeblir.

Maşallahhhh size maşalllahhhhh. büyütmüşsün.

Kizlar dun aksam bi heycanla buraya da temmuz annelerine de yazip sormustum nisan mi diye... Yetmedi annem kv ananem gorumcem herkese danistim. Cok sagolun herkes bildiklerini paylsti herkesi etiketlemek uzun surecek oyuzden genel yaziyorum... Gorusler farkli olsa da nette de arastirdim sizlerde ins yasayacaksiniz ama evet nisanmis!! Ama nisan olmasi hemen dogurcagin anlamina gelmiyormus. Asil dogumu baslatan biraz daha kanama gibi olanmis acilma oldugu icin kilcal damarlar catlayip genelde pembe kirmizi arasi kanama yapiyormus. Bnm kahverengi sumuksu koyu kivamliyidi. Bu bebegin tikaci yada tikacinin bir parcasi. Cati muaynesi rahimde yumusama da basladigindan bu haftalarda nisan olayini tetikliyormus. Temmuz annelerinde de yazmislar hatta. Doktorum cati muaynesi tahrisinden kaynakli degildir oyle olsa ayni gun olur dedi ama tetikleyebilecegini soylemedi! Normal dogum isteyenler 37den snr yaptirsinlar korkmasinlar derim bana rahim yumusamis hszirliklar baslamis demisti e biraz da karıştırınca orayi ertesi gun tikacim dustu iste! Ben su an takipteyim. Ama hic bir baska belirti yok. Ne sanci ne hareket azalmasi ne baska bi akinti daha... bakalimmmm hayirlisiyla gelsin ins meleklerimiz! Zamaninda sag ve saglikli en kolay halleriyle...

Kızlar sude ismi nasıl. Baba sude olsun diyor. Ben kararsız kaldım. Yâde yada ece istiyorum. Hamilelik zor olduğu gibi isim bulmakta zor
Yade degisik ve guzel geldi. Ece isimli de dunya tatlisi bir kizkardesim var. Herkesin kardesi iyidir ama bnm ki kucuklugunden beri nesesi tatligi sevimliligi iyi kalpliligiyle meshurdur. Iki isim koyabilirsin bu arada kisa ve uyumlu isimler ustelik

Cnm benim kiz bir hafta 10 gun geriden geliyor o yuzden ben bir hafta geriden hesapliyorum ondan 36 dedim
Anladım canım ama adet döngüne göre yinede hesap yapıp kontrol ediyorlar benim doktor öyle demişti geriden yada ileriden gitmesi doğumu etkilemiyor demişti benimde 3 gün gerideydi ama belli olmuyorbazen arayi kapatiyor bazen öne geçiyor kafasina göre takılıyor içeride

Dun nst ye girdigimde 37 hafta 3.5 kg bebegi olan bi annecik vardi. Ona da onden gidio iri fln demisler ama genetik oylelermis aile de tosun bebek cokmus doktor da 40 haftayi bulmaz demis sadece birde 4kgyu asarsa sezeryan olur demis. Ama bi haftadir kilo alimi durmus. Bazisi yavas yavas son gune kdr alio kg bazisi bi anda alip son ay duruluo. Panik yapma bnce. Bnmkide haftada 120gr anca alirken bu hafta 400 gr almis! Yapi meselesi cnm... yinede yediklerine dikkat et istersen sekerli yeme mesela suyu da kgyuda artirio...

Kızlar sizde soğuk lohusa şerbeti yapan var mı bebek doğunca kaynanamlar sıcak yapıyormus ama bizde soğuk oluyor gerçi ben yapmasını bilmiyorum ama bilen varsa soğuk olanı bana anlatabilir mi?

Canim bn 36+2 yim bnm ki de 3bucuk kilo . Bide suyun fazla olması bni iyice endiselendrdi ins sağ salim alırız yavrularimizi kucağımıza

Hala bişi yok mu canım sancı falan,doktora gitme düşüncen nedir. Belki çağırmıştır dicektim,yinede gel bir görim demedi mi? Muayeneye göre tahminini söyleyeblir.
Dun aksam gorur gormez aradim. Nisan oladabilir olmayadabilir dedi. Sancin yoksa istersen bi bekle takip et kendini dedi yada gel ebe hanim muayne eder duruma gore bana hbr verir 1 saate de ben gelirim dedi. En olmadi sabaha grsrz dedi. Ama bnde o akinti disinda baska bi akinti yok sanci yok hareket azalmasi yok. Beklemek en mantiklisi geldi. Aramadim da bidaha... nisan olsa bile uzun surebiliomus cnm. Bosuna hem kendimi yorup hem herkesi ayaga kaldirmak istemedim. Iyide yapmisim normal normal takiliyorum evde

Kizlar bebeklere reflu yatagi alan var mi

Ben aldmmm, arkadasm kullandi baya memnunsu, ben de o yuzden aldm canm

Oy masallah bebegineee cok iyi kilosu boyu.. Cok tatlis bunlr ama yaaa

Kızlar sude ismi nasıl. Baba sude olsun diyor. Ben kararsız kaldım. Yâde yada ece istiyorum. Hamilelik zor olduğu gibi isim bulmakta zor

Bence 3 isim de cok hos ama anlamlarina gore karar verebilirsinnniZ

Ne guzel aciklamissin canm sagol, bize de yol gostersn benm duydugum da hemen dogum olmayabiliyorms evet nisandan sonra ama ertesi gun olan da var yani hayirlisi hakkinizda insallahh

Canim bn 36+2 yim bnm ki de 3bucuk kilo . Bide suyun fazla olması bni iyice endiselendrdi ins sağ salim alırız yavrularimizi kucağımıza
Alirsin insallahhh cnm endiselenme ole bogumlarini mincirirsin dogunca da bana hep kucuk bu niye boyle diye hesap soruodu doktor valla yiyorum doye aciklama yapiodum kendine yemissin bebege degil diodu sanki ben bilerek yapiomusum gibi vicdanim sizliodu esiminde bi bakisi vardi gorsen sucluymusum elimdeymis gibi yol boyunca dinlenmedin az yedin et yemiosun fln biton yorum yapiodu. Smdi de aferin 3 dogurcan ins dio okuz kocam. Her bebek farkli cnm ne yaparsan yap kendi yapilari neyse ona gore buyuyorlar gelisiyorlar dogumdan once de snr da! Bu arada bahsettigim annenin 36da 3500mus 37de yine ayni cikmis. Belki seninkide oyle olur..

Kızlar sizde soğuk lohusa şerbeti yapan var mı bebek doğunca kaynanamlar sıcak yapıyormus ama bizde soğuk oluyor gerçi ben yapmasını bilmiyorum ama bilen varsa soğuk olanı bana anlatabilir mi?
Tarifini bilmiyorum canım ama sıcak lohusa şerbeti mi olur ya zaten hava sıcak

Ben hazır meyve suyu dağıtıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…