2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
doğru diyorsun da herkesin bir takintisi oluyor benimki de bu iste kesin baktirmiycam ebe doğum esnasinda baksin diyicem.

yumurta haşlama mi? yağda kizartma mi? süt 1bardak yeter mi?iştahsisizm bu aralar..sikinti yaptim ondandir herhalde.gerilince iştahim olmuyor
Farketmez yumurtayı Nasıl seversen oyle ye ama muhakkak ye.büyük 1 bardak ta sütünü iç her gün ceviz muz peynir de tüket her gün Nasıl fark olduğunu göreceksin meyveni de ihmal etme zorlayacaksın sen yemezsen Bebek az beslenir

Zararlı olabileceğini düşünmemiştim hiç, alayım diyordum ben de.

Canm alacaksan da okuduklarima gore en mantikli cok isikli muzikli olan degil de sadece oyuncak olarak faydalinacak bi donence mesela ama yine de tecrubeli birilerine ya da doktora aor dogunca oyle al bence ya.. Sonucta dogar dogmaz hop hemen takilacak diye de bi sey yok kii.. ayy onlar icn her seyin en iyisi olsn istiyorz iste bi suru kafa karisikligi, keske daha rahat olabilsek de isteee

Çok teşekkür ederim sanırım mantar ya

Kizlar ben fransadayim 37 hafta kontrol yapiliyor dahada gudilmiyor 41 ci haftaya rdv veriliyor muayene icin nts falanda hic baglanmiyoruz dogum sancisi baslayasiya kdr
Mesela benim kendi doktoruma bir dahaki randevum 41. Haftaya verildi anestezi ve ebe bu ayın 28 i sanırım geçen hafta doktorumu son görüşümdü

Evet haklisin canim 1 haftadir dinlenerek duruyor elimden geldigince dinleniyorum ama sancilar berbat biseymis kilosu dusuk oldugu icin tedirginim biraz
Eger doğum gerçekleşirse eminim doğduktan sonrada kısa sürede toparlar ..benim de şuan bebişimin kilosu çok az ama Allah ın izniyle kısa sürede kilo alacaklar sen beslenmene dikkat et sabah kahvaltısına ağırlık ver olur mu

Kizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...

Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi?? Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!

Uyuyamiyorm bu gece cidden kotuyum yaa offfff.... Zaten zor dalardm uykuya sicraya sicraya uyandm kac defa...

Bende kaç kere uyandım ya
Ne zormuş son günler ve bekleme mevzusu pff.
Üzme kendini hassas dönemdesin , bu konuya karar vermek için önce kızınızın doğmasını bekleyin bence , daha Zaman çok, ozamana kadar fikirler daha çok değişir , :) eşin doğunca sevgisine Özlem'ine bi doysun , iyi olduğunuda bir görsün git diyecektir

Gecmis olsun insallah saglikli bir sekilde bebegini kucana alirsin durumun nasil peki canim kanamayi falan kesip bekletemezler mi birazcik daha

Mesela benim kendi doktoruma bir dahaki randevum 41. Haftaya verildi anestezi ve ebe bu ayın 28 i sanırım geçen hafta doktorumu son görüşümdü

41. Hafta miii??? O arada dogurursan zaten dogurur diyolar heralde doktor gelcek mi dogumaa???
Çok şükür 3 serumdan sonra kanama durdu NST'de sancı yok sabah vizitinde doktorumun sonuçlara bakıp beni yollamasını bekliyoruz inşallah.Hepinize çok tesekkürler arkadaşlar bir erken dogum macerasını daha atlattık çok şükür

Ben de bebek dogduktan 10 gun sonra ailemin yanina gitmek istiyorum. Ayni tripler benim kocamda da var. seninki yine icmisken oyle benimki ayikken tripli :) ben hic tartismadim... Cunku kafama koydum mu o is bitmistir. Ailem doguma gelecek nasilsa digumdan 10 gun sonra Ben ailemle giderim. O da arkamdan bakar:) eger kizini cok dusunuyorsz izinde olacak o da benimle gelir diye dusunuyorum. Sanki hamile olanlar onlar. Bu ne naz ya..
Bi de kayinvalidem doguma gelmiyomus gorumcem gelecekmis. Kayinvalidem dogumdan sonra gelecekmis. Beni burda bulursa geli :)

Insallah sikintisiz kolaylikla alirsin bebegini kucagina... Cok az kalmis.. Ben bile heyecan yaptim...

kelebek.hill Sus sus yaramı deşme kaç gündür ben de kendimde değilim ağlaya sızlaya bir kalıyorum sonra bebeği üzdüm diye yine ağlıyorum.

Kendini düşünen, bencil, egoist insanlar olsaydık gelmezdi bunlar başımıza böyle olacak derdik düşünmezdik karşımızdakini.

Yazdığını okuyunca ütü masasına bi tekme attım ütüyle beraber yuvarlandı çok sinirliyim çoook

kelebek.hill Can'ım o dertler herkesin başında var. Bakıyorum etrafıma erkekler resmen bencil ve kaba hep. Geçenlerde 55-60 yaşlarında uzun yıllardır evli bir hanımla konuşuyordum. Eşi de el üstünde tutuyordu. Tam diyordum ki içimden: ne güzel ne hoş bir hayatı olmuştur kadının. Sonra kadın bir döküldü ki hayatı boyunca Ada'mın siniriyle gelgitleriyle uğraşmış. Yeni yeni böyle oldu diyor. Allah da sabrını veriyor demek ki

Bende kurban bayramında gidecem kız kardeşimin düğününe bebeğim 1 aylık ya oluyo ya olmuyo eşim bişey demedi tatile de denk geliyo gidecez inşllh ama bendede çok bilmiş görümceler var işte sorma sinirlerim bozuluyor yok nasıl gideceksin küçücük bebekle sanamı soracam bebeği yollarda atıp tutucaz mı bilmiyom ki.

Boşver taylım canını sıkma erkek milletinin dediginin yarısını duyuvan dıydugununda çeyregini kafaya takıcan.Benimkide ne yapmışımda kanama olmuş kesin birsey yapmışım gibi saçma cümleler sarfetti hee dedim 3lü salto birde ters burguyla yer jimnastiginde madalyaya koşuyordum ki kanamam oldu dedim öyle mal gibi suratıma bakakaldı Bosveerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…