2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar,al birini vur ötekine,bütün hepsi aynı merak etmeyin. Bu halimle onu çok zor çekiyorum inanın. Bazen sadece birşey söylemesin,kavga etmeyelim diye,hiç yanına uğramıyorum. Geçiyorum odama sabaha kadar çıkmıyorum. Acayip bunaltıyorlar insanı. Baktın boş boş konuşuyomu,he he he diceksin,ama dediklerini bir gram olsun dinlemiceksin. Sonrada ben yatıyorum diceksin o kadar. Cevap verdimi birde üstüne çıkmak için daha çok can acıtıcı konuşuyorlar. Bune özgüven anlamıyorum açıkçası. Ne biçim damarları var. Bu arada ben farkettim. Bunlarında ay başısı var. Ayın bir haftası cidden gelgitleri var.

Ne oldu canim ya... Sabah sabah kim bozdu sinirlerini ?

Hormonlar halay çekiyor kızlar insanın da tahammül sınırı çok azalıyor. Herkesin dediği batıyor sanki. Hele de anlayışsız kocaların. Keşke son ay hamileliği sancıları sismeleri nefes alamayıp uykusuz kalmaları onlar çekse. O zaman belki az empati kurarlardi. Onlara biz abartıyor gibi geliyoruz hep.

Can'ım malesef böyle. Bunu değiştiremiyoruz malesefen iyisi bile bazen çok anlayışsız olabiliyor.

Tam dayaklık seninkisi de

Alemsin

Can'ım benim üzülme yerden göğe kadar haklısın saçma sapan laflar sarfedip kırmış seni boşver takılma hiç .. Ayrıca kızınıda alır gidersin hiç öyle el gibi bir gün önce gitme abin ya ailen ötesi mi var takışma hiç sen karnındaki miniği düşün .. Yemin ederim biz doğuma yaklaştıkça kocaların beyni küçülüyor bizden fazla giriyorlar lohusa psikolojisine

Hadi bakalım hayırlısıyla tamamla inşallah kalan günlerini

Hey dostum biraz sakin ol
Valla yalnız değilmişim dün aynı durumu yaşadım sinirimden ağlamayım diye kendimi tutunca boğazımdaki o yumruk Can'ımı Nasıl acıttı .. Ahhhh ahhhhh

Yok artık iyi demişsin valla

Kızlar DEPEND LOHUSA KÜLODU alacağım. 85 kiloyum şu an, orta mı büyük beden mi almalıyım?

Canim ben orta aldim 64 kiloyum suan.. ve acip baktigimda oldukca ideal geldi bana orta boy.. bence buyuk al.. cok da buyuk degiller cunku

F Ftszynp cetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında

Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo

Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.

Hep böyle hep bişeyi 40 kere söyle canı istemesin kılını kıpırdatmaz.

Yaptığım bir ütü bir yemekmiş niye söyleniyormuşum

Ağzına tükürücem onun işten hele bi gelsin

Hey dostum biraz sakin ol
Valla yalnız değilmişim dün aynı durumu yaşadım sinirimden ağlamayım diye kendimi tutunca boğazımdaki o yumruk Can'ımı Nasıl acıttı .. Ahhhh ahhhhh
Ben ağladım bizimkisi hala beni sinir etme derdinde kaç gündür manyak gibiyim zaten yerde mi gökte mi anlamıyorum kendimi

Bir de gönül almayı bilseler

Bırak sen de kendi ütülesin o Zaman , hayret bişey ya

Bu erkekler adam olmaz benciller gercekten hic destek vermiyolar habire canimizi sikip aglatiyolar bu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…