- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ne oldu canim ya... Sabah sabah kim bozdu sinirlerini ?@kelebek.hill Sus sus yaramı deşme kaç gündür ben de kendimde değilim ağlaya sızlaya bir kalıyorum sonra bebeği üzdüm diye yine ağlıyorum.
Kendini düşünen, bencil, egoist insanlar olsaydık gelmezdi bunlar başımıza böyle olacak derdik düşünmezdik karşımızdakini.
Yazdığını okuyunca ütü masasına bi tekme attım ütüyle beraber yuvarlandı çok sinirliyim çoook
İnşallah canimBebeklerimizin kilosu ayni canim bizde 36 hafta 2 kilo 400 gr miz insallah 3 kilo ile dogum yapariz
Can'ım malesef böyle. Bunu değiştiremiyoruz malesefKizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi??Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!
Tam dayaklık seninkisi deBoşver taylım canını sıkma erkek milletinin dediginin yarısını duyuvan dıydugununda çeyregini kafaya takıcan.Benimkide ne yapmışımda kanama olmuş kesin birsey yapmışım gibi saçma cümleler sarfetti hee dedim 3lü salto birde ters burguyla yer jimnastiginde madalyaya koşuyordum ki kanamam oldu dedim öyle mal gibi suratıma bakakaldı Bosveerrr
AlemsinGünaydın kızlar,al birini vur ötekine,bütün hepsi aynı merak etmeyin. Bu halimle onu çok zor çekiyorum inanın. Bazen sadece birşey söylemesin,kavga etmeyelim diye,hiç yanına uğramıyorum. Geçiyorum odama sabaha kadar çıkmıyorum. Acayip bunaltıyorlar insanı. Baktın boş boş konuşuyomu,he he he diceksin,ama dediklerini bir gram olsun dinlemiceksin. Sonrada ben yatıyorum diceksin o kadar. Cevap verdimi birde üstüne çıkmak için daha çok can acıtıcı konuşuyorlar. Bune özgüven anlamıyorum açıkçası. Ne biçim damarları var. Bu arada ben farkettim. Bunlarında ay başısı var. Ayın bir haftası cidden gelgitleri var.
Yok tatlım doktor değil hastane de o an hangi ebe varsa o giriyor :) ilkinde de aynısını yaptılar randevu zamanım geldiğinde oğlum 2 haftayı bitirmişti bile kucağımda41. Hafta miii???O arada dogurursan zaten dogurur diyolar heralde doktor gelcek mi dogumaa???
Can'ım benim üzülme yerden göğe kadar haklısın saçma sapan laflar sarfedip kırmış seni boşver takılma hiç .. Ayrıca kızınıda alır gidersin hiç öyle el gibi bir gün önce gitme abin ya ailen ötesi mi var takışma hiç sen karnındaki miniği düşün .. Yemin ederim biz doğuma yaklaştıkça kocaların beyni küçülüyor bizden fazla giriyorlar lohusa psikolojisineKizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi??Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!
Hadi bakalım hayırlısıyla tamamla inşallah kalan günleriniÇok şükür 3 serumdan sonra kanama durdu NST'de sancı yok sabah vizitinde doktorumun sonuçlara bakıp beni yollamasını bekliyoruz inşallah.Hepinize çok tesekkürler arkadaşlar bir erken dogum macerasını daha atlattık çok şükür
Hey dostum biraz sakin ol@kelebek.hill Sus sus yaramı deşme kaç gündür ben de kendimde değilim ağlaya sızlaya bir kalıyorum sonra bebeği üzdüm diye yine ağlıyorum.
Kendini düşünen, bencil, egoist insanlar olsaydık gelmezdi bunlar başımıza böyle olacak derdik düşünmezdik karşımızdakini.
Yazdığını okuyunca ütü masasına bi tekme attım ütüyle beraber yuvarlandı çok sinirliyim çoook
Yok artıkBoşver taylım canını sıkma erkek milletinin dediginin yarısını duyuvan dıydugununda çeyregini kafaya takıcan.Benimkide ne yapmışımda kanama olmuş kesin birsey yapmışım gibi saçma cümleler sarfetti hee dedim 3lü salto birde ters burguyla yer jimnastiginde madalyaya koşuyordum ki kanamam oldu dedim öyle mal gibi suratıma bakakaldı Bosveerrr
Bende alacam hangisini alsam 71 kiloda benimKızlar DEPEND LOHUSA KÜLODU alacağım. 85 kiloyum şu an, orta mı büyük beden mi almalıyım?
Kızlar DEPEND LOHUSA KÜLODU alacağım. 85 kiloyum şu an, orta mı büyük beden mi almalıyım?
Ben ağladım bizimkisi hala beni sinir etme derdindeHey dostum biraz sakin ol
Valla yalnız değilmişim dün aynı durumu yaşadım sinirimden ağlamayım diye kendimi tutunca boğazımdaki o yumruk Can'ımı Nasıl acıttı .. Ahhhh ahhhhh
Bırak sen de kendi ütülesin o Zaman , hayret bişey yaF Ftszynpcetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında
Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo
Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.
Hep böyle hep bişeyi 40 kere söyle canı istemesin kılını kıpırdatmaz.
Yaptığım bir ütü bir yemekmiş niye söyleniyormuşum
Ağzına tükürücem onun işten hele bi gelsin
Bu erkekler adam olmaz benciller gercekten hic destek vermiyolar habire canimizi sikip aglatiyolar bu haldeKizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?