- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
- 53
Canlar depend in ustunde yazio dioki 50_90 kg orta 75_120 kg buyuk boy
Ütü yapmasını bilmiyo kiBırak sen de kendi ütülesin o Zaman , hayret bişey ya
Al iste ayni laflar hep ne yapiyormusum. Aksama kadar evdeymisim rahatmisim ahh ahh@Ftszynp @cetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında
Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo
Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.
Hep böyle hep bişeyi 40 kere söyle canı istemesin kılını kıpırdatmaz.
Yaptığım bir ütü bir yemekmiş niye söyleniyormuşum
Ağzına tükürücem onun işten hele bi gelsin
İyice hormonlarımız da tavan yaptı,erkeklerin de anlayışsızlıkları tuttu maşallah !Kizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi??Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!
Kuzum eriyip buharlasirsin vallaha yuricem diye yaniyordur simdi oralar nemde var kendine dikkat et :)Aynen sonunda bayilir gibi uyuyo bunyeee..
Kizz gene yurudum geldm aboo hala sicak havaaa
Ya yaaaAl iste ayni laflar hep ne yapiyormusum. Aksama kadar evdeymisim rahatmisim ahh ahh
gelmez yalancı sancılardır bende de aynısı oluyor belim ağrıyor bazen kasıklarıma giriyor gören karnımı ikizmi diyorKuzum eriyip buharlasirsin vallaha yuricem diye yaniyordur simdi oralar nemde var kendine dikkat et :)
Benim karnimin altina bu aralar sancilar girmeye basladi arada belime giriyor kukuma giriyor agri filan. Goren gobegin dusmus dogum yakin heralde diyorlar. Ben iyice geldi gelecek diye korkmaya basladim.
Kendi temizligim bebegin cantasi temmuzun sonuna birakiyorum bunlari hep..
Gelmez dimi yani ara ara giren sancilar normal heralde.. Hareketten de olabilir.
Cnm sakin ol değmez bebeklerimizi üzmeye ama haklısın daha bencil olsak bu kadar üzülmeyiz o Yüzden biraz kendini geri Çek kendini ve Bebeğini düşünkelebek.hill Sus sus yaramı deşme kaç gündür ben de kendimde değilim ağlaya sızlaya bir kalıyorum sonra bebeği üzdüm diye yine ağlıyorum.
Kendini düşünen, bencil, egoist insanlar olsaydık gelmezdi bunlar başımıza böyle olacak derdik düşünmezdik karşımızdakini.
Yazdığını okuyunca ütü masasına bi tekme attım ütüyle beraber yuvarlandı çok sinirliyim çoook
üzmeyin tatlı canınızı birde bebiş var sen sinirli huzursussan oda huzursuz olur yapabildiğini yapamadığın yerde bırakÜtü yapmasını bilmiyo ki
Kaç kere dedim gel ben ütülerken bak lazım olur diye
Örtüyü bile ütüleyemez değil üniforma
Bir de bana diyor ki bu saattenütüleme sabah kalk ütüle 5.30 da işe gidiyosun zaten ben 5 te kalkıp bunlarla mı ığraşıyım
Ben olmasam kalkıp işe bile gidemez o kadar tembel o kadar sorumsuz
Yok arkadaş Öküz bunlar çalışmak Lazım bende çalışıyorum otur kendin yap diceksin hazıra fazla alıştılar@Ftszynp @cetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında
Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo
Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.
Yok artık ya ben senin annen miyim desene eşinim ben senin koca insanlarız herkesin kendine göre sorumlulukları var kendi kalksın gitsin işe de ! Kadın Dediğin Hizmetçi değil bunlar ne sanıyo kendini ya işte anneleri nasıl alıştırmışsa!Ütü yapmasını bilmiyo ki
Bir de bana diyor ki bu saattenütüleme sabah kalk ütüle 5.30 da işe gidiyosun zaten ben 5 te kalkıp bunlarla mı ığraşıyım
Ütü yapmasını bilmiyo ki
ben izlemiyorum kaldıramıyorum memleket memleketlikten çıktı zaten birde son ayımız hassasız gereği yok ben doğuma kadar dünyayla irtibatı kestim gazete başlıkları o kadar yeter sonra iş hayatı ve akşamda müzik dinleyerek geçiriyorum gerçi bu hafta pişik oldum onla uğraşıyoruz baklaımErkekleri çok dikkate almamak gerek söa hassas dönemdeyiz ve anlayış bekliyoruz görmediğimiz için de üzülüyoruz zaten çok duygusal dönemdeyiz dün akşam haberleri seyrederken hüngür hüngür ağladım ben de memlekette ne kötü şeyler oluyor özellikle de çocuklarla ilgili
aynen bende öyleyim gerilmeye gerk yok verdikçce istiyorlar vermiycen üstüne kalınca valla öle bir yapıyorki bizimkiAlma sorumluluğu üstüne ya boşversene.
Benim eşim gömlek giymeyi çok sever ve ütü bilmez.
Sonuç: gömlek giymiyor.
Özbakım sonuçta bu, benim elime yapışmaz ama herkes kendi işini görmek zorunda.
Sevmiyorum ütü yapmayı, gömlek giymek istiyorsa ya bir önceki gün bana tek gömlek verecek ütü için, ya kendi ütüleyecek, ya hepsini toplayıp ütüye verecek veya giymeyecek.
Ben bütün dolabı elden geçiremem, hamile değilken de geçirmezdim.
İş kiyafetini de kaç gün giyiyor bilmiyorum, kendi rahatsız değilse ben hiç olmam.
Yıkanacak dediğinde yıkıyorum, ütü falan yine yok : )
Kiz aynen bunlarin aybasilari bizden beter esimede geliyolar.Günaydın kızlar,al birini vur ötekine,bütün hepsi aynı merak etmeyin. Bu halimle onu çok zor çekiyorum inanın. Bazen sadece birşey söylemesin,kavga etmeyelim diye,hiç yanına uğramıyorum. Geçiyorum odama sabaha kadar çıkmıyorum. Acayip bunaltıyorlar insanı. Baktın boş boş konuşuyomu,he he he diceksin,ama dediklerini bir gram olsun dinlemiceksin. Sonrada ben yatıyorum diceksin o kadar. Cevap verdimi birde üstüne çıkmak için daha çok can acıtıcı konuşuyorlar. Bune özgüven anlamıyorum açıkçası. Ne biçim damarları var. Bu arada ben farkettim. Bunlarında ay başısı var. Ayın bir haftası cidden gelgitleri var.
Kendi işini kendi göremeyene gıcık oluyorum ya.aynen bende öyleyim gerilmeye gerk yok verdikçce istiyorlar vermiycen üstüne kalınca valla öle bir yapıyorki bizimki
ben hiç oralı olmuyorum yavrum yarın gömlekmi giysem diyor bende pispis ütüle hayatım bneim beliağrıyor işten geldim yorgunum diyorum sonra vazgeçiyor tşört giyiyor yada yapıyor herkesin kendine ayırdığı bir vakit olacak zaten hamileyiz ben birde gerginim sağolsun beni idare ediyor hayat müşterek zaten doğum stresi ameliyat stresi sıcaklar yetmiş durumda
Aboo vallahi sinirden kudurmussun kiz azcik sakinles bu sinir bebege gecer, sanci tutturur filan..@Ftszynp @cetrina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?