2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bırak sen de kendi ütülesin o Zaman , hayret bişey ya
Ütü yapmasını bilmiyo ki
Kaç kere dedim gel ben ütülerken bak lazım olur diye
Örtüyü bile ütüleyemez değil üniforma

Bir de bana diyor ki bu saattenütüleme sabah kalk ütüle 5.30 da işe gidiyosun zaten ben 5 te kalkıp bunlarla mı ığraşıyım

Ben olmasam kalkıp işe bile gidemez o kadar tembel o kadar sorumsuz

Al iste ayni laflar hep ne yapiyormusum. Aksama kadar evdeymisim rahatmisim ahh ahh

İyice hormonlarımız da tavan yaptı,erkeklerin de anlayışsızlıkları tuttu maşallah !
Üzme canım kendini sen ve bebişin herşeyden değerlisiniz şu an

Aynen sonunda bayilir gibi uyuyo bunyeee..

Kizz gene yurudum geldm aboo hala sicak havaaa
Kuzum eriyip buharlasirsin vallaha yuricem diye yaniyordur simdi oralar nemde var kendine dikkat et :)

Benim karnimin altina bu aralar sancilar girmeye basladi arada belime giriyor kukuma giriyor agri filan. Goren gobegin dusmus dogum yakin heralde diyorlar. Ben iyice geldi gelecek diye korkmaya basladim.
Kendi temizligim bebegin cantasi temmuzun sonuna birakiyorum bunlari hep..
Gelmez dimi yani ara ara giren sancilar normal heralde.. Hareketten de olabilir.

gelmez yalancı sancılardır bende de aynısı oluyor belim ağrıyor bazen kasıklarıma giriyor gören karnımı ikizmi diyor
gönşlünü ferah tut bende temizliği temmuzun sonuna bıraktım ağda yapılacak ama son ay da ağdayı da pek tavsiye eden olmadı permatikte ben kullanamk ,stemiyorum napıcaz bakalım

Cnm sakin ol değmez bebeklerimizi üzmeye ama haklısın daha bencil olsak bu kadar üzülmeyiz o Yüzden biraz kendini geri Çek kendini ve Bebeğini düşün

üzmeyin tatlı canınızı birde bebiş var sen sinirli huzursussan oda huzursuz olur yapabildiğini yapamadığın yerde bırak
ağrım var sancım var de kendi yapsın yapmıyorsada ütü yapan yelrer var parça başı öyle bişi yap kendini hiç bunaltmıycan

kelebek.hill
Kuzum benim esinle mi tartistin.. Ah bu erkekler. Dun benimkide beni aglatti bir kiytirik pusetle yurutec yuzunden !
İckininde vermis oldugu mertlik sayesinde esip gurlemistir..
Simdi son ayin senin begümu uzme aglayarak onuda kendinide yipratma..
Erkek bu odun kafasi tabikide abinin dugunune erkenden gitmek hakkin. Tabikide ananesi dedesi ona herkeslerden iyi bakar. Bi erkeklik taslayasi gelmis benimkide arada erkekleniyor sonra sönüyor. Uzulme..

Yok arkadaş Öküz bunlar çalışmak Lazım bende çalışıyorum otur kendin yap diceksin hazıra fazla alıştılar

Erkekleri çok dikkate almamak gerek söa hassas dönemdeyiz ve anlayış bekliyoruz görmediğimiz için de üzülüyoruz zaten çok duygusal dönemdeyiz dün akşam haberleri seyrederken hüngür hüngür ağladım ben de memlekette ne kötü şeyler oluyor özellikle de çocuklarla ilgili

Yok artık ya ben senin annen miyim desene eşinim ben senin koca insanlarız herkesin kendine göre sorumlulukları var kendi kalksın gitsin işe de ! Kadın Dediğin Hizmetçi değil bunlar ne sanıyo kendini ya işte anneleri nasıl alıştırmışsa!

Alma sorumluluğu üstüne ya boşversene.
Benim eşim gömlek giymeyi çok sever ve ütü bilmez.
Sonuç: gömlek giymiyor.

Özbakım sonuçta bu, benim elime yapışmaz ama herkes kendi işini görmek zorunda.

Sevmiyorum ütü yapmayı, gömlek giymek istiyorsa ya bir önceki gün bana tek gömlek verecek ütü için, ya kendi ütüleyecek, ya hepsini toplayıp ütüye verecek veya giymeyecek.
Ben bütün dolabı elden geçiremem, hamile değilken de geçirmezdim.

İş kiyafetini de kaç gün giyiyor bilmiyorum, kendi rahatsız değilse ben hiç olmam.
Yıkanacak dediğinde yıkıyorum, ütü falan yine yok : )

ben izlemiyorum kaldıramıyorum memleket memleketlikten çıktı zaten birde son ayımız hassasız gereği yok ben doğuma kadar dünyayla irtibatı kestim gazete başlıkları o kadar yeter sonra iş hayatı ve akşamda müzik dinleyerek geçiriyorum gerçi bu hafta pişik oldum onla uğraşıyoruz baklaım

aynen bende öyleyim gerilmeye gerk yok verdikçce istiyorlar vermiycen üstüne kalınca valla öle bir yapıyorki bizimki
ben hiç oralı olmuyorum yavrum yarın gömlekmi giysem diyor bende pispis ütüle hayatım bneim beliağrıyor işten geldim yorgunum diyorum sonra vazgeçiyor tşört giyiyor yada yapıyor herkesin kendine ayırdığı bir vakit olacak zaten hamileyiz ben birde gerginim sağolsun beni idare ediyor hayat müşterek zaten doğum stresi ameliyat stresi sıcaklar yetmiş durumda

Kiz aynen bunlarin aybasilari bizden beter esimede geliyolar.

Kendi işini kendi göremeyene gıcık oluyorum ya.
Tek parça iki parça rica ederse yapıyorum o kadar.
Zamanla beklentiyi düşürdü o da : )
Birsürü alternatif varken özellikle bu sıcakta ve bu halde kendime eziyet edemem.

eşim bankacı günde 1 gömlek çıkarsa hafta 5 gömlek ütülüyorum valla gıkım çıkmıyor. o da ütü yapmayı bilmez zaten. pantolon spor gömlekler ve kızın kıyafetleri hariç tabi. hatta eskiden çarşaf havlu ne varsa ütülerdim ama artık yetişemiyorum. ütü istemeyen havlular çarşaflar aldım kurtuldum :)

Aboo vallahi sinirden kudurmussun kiz azcik sakinles bu sinir bebege gecer, sanci tutturur filan..
Aslinda ona yapacagin en buyuk iyilik ne biliyormusun pis pis gondericeksin, utusunu yapmicaksin kendi gelip yalvaracak benim kiyafetimi utule temizle diye.. Hic sorma soyleme getir metir deme. Bu sicakta bilmem kac derecede ayakta utu yapmak ne kadar zor bir hamilr kadin icin biliyor mu acaba o..
Benim esimde gomleklerim 10 gun duruyo niye utulemiyorsun der. Allah'tan is gomlegi cok. Acaip yorucu utulemek ya birde begenmez oyle kolay kolay yaptigim utuyu.. Adimiz hidir elimizden gelen budur kardes.
Oturup kendileri yapsinlar bizim evde yaptiklarimizi cok oturuyorsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…