- 30 Ocak 2016
- 185
- 223
- 103
- 38
Kızlar DEPEND LOHUSA KÜLODU alacağım. 85 kiloyum şu an, orta mı büyük beden mi almalıyım?
Aynen ben de izlemeyeceğim artık havalar çok sıcak bir de bu sıcaklarda çalışıyorsun pişik olunur valla allah yardımcın olsunben izlemiyorum kaldıramıyorum memleket memleketlikten çıktı zaten birde son ayımız hassasız gereği yok ben doğuma kadar dünyayla irtibatı kestim gazete başlıkları o kadar yeter sonra iş hayatı ve akşamda müzik dinleyerek geçiriyorum gerçi bu hafta pişik oldum onla uğraşıyoruz baklaım
Kiz aynen bunlarin aybasilari bizden beter esimede geliyolar.
Bende pratik olmaya çalışıyorum,ütü gerektirmeyen kumaşlar,çarşaflar,mesela çamaşırları kurutma yöntemi ve katlama yöntemi bile ütü yapmayı önleyebiliyor. Nabıyım işte yuvarlanıp gidiyoruz. Arada bir dolaba bakıp,giyecek hiçbişeyim yok dediğinde,katlı olanlara bak diyorum. Aman efendim neymiş onda kat izi varmış. Offff deliricem bu adamla ben. Allahımmmmm nolur çocuğum onun gibi olmasın yaaaa. Kan çekmesin.Kendi işini kendi göremeyene gıcık oluyorum ya.
Tek parça iki parça rica ederse yapıyorum o kadar.
Zamanla beklentiyi düşürdü o da : )
Birsürü alternatif varken özellikle bu sıcakta ve bu halde kendime eziyet edemem.
Valla bende çok zorlanıyorum kocayı ütü konusunda idare etmekte,yeminlen diyorum eline ütü almış birisi değil. Hiç mecburda kalmamış,çünkü hanım evladı gibi yetiştirilmiş. Mecbur onun düzenini ben koruyorum,eline giyeceğini ben veriyorum. Adam böyle ben nabıyım. Başka türlü yetiştirilmiş olsa ona uyacağım.Yapçak bişey yok. Hır gür çıkmasındansa,kafamın rahatlığına bakıyorum,al gömleğini giy diyorum.eşim bankacı günde 1 gömlek çıkarsa hafta 5 gömlek ütülüyorum valla gıkım çıkmıyor. o da ütü yapmayı bilmez zaten. pantolon spor gömlekler ve kızın kıyafetleri hariç tabi. hatta eskiden çarşaf havlu ne varsa ütülerdim ama artık yetişemiyorum. ütü istemeyen havlular çarşaflar aldım kurtuldum :)
Canımmmmüzme kendini ve ağlama kızın da hissetmesin.erkekler Bebek doğana kadar babalığı hissetmiyorlar ki hamilenin psikolojisinden anlamalarını hiç beklememek gerekiyor.hele düğün Zaman'ı yaklaşsın istediğin Zaman gidersin şimdiden konuşmasına bakma sen doğumun yaklaştı tadını çıkar heyecanını kaybetme ev hali herşeyi yaşıyoruz düzelir Can'ımKizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi??Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!
Sakin cnm doğum yeterince stresli bir an o nedenle ne eş ne aile kimse umurunuzda olmasın biliyorum zor ama kafamız bozuk olup ağlayınca Bebek de strese giriyor Allah korusun onlar için dişimizi azıcık daha sıkalım ne halleri varsa görsünler bize acımayana biz mi acıyalım iyilik yapalımkelebek.hill Sus sus yaramı deşme kaç gündür ben de kendimde değilim ağlaya sızlaya bir kalıyorum sonra bebeği üzdüm diye yine ağlıyorum.
Kendini düşünen, bencil, egoist insanlar olsaydık gelmezdi bunlar başımıza böyle olacak derdik düşünmezdik karşımızdakini.
Yazdığını okuyunca ütü masasına bi tekme attım ütüyle beraber yuvarlandı çok sinirliyim çoook
Dün bir konudan bahsederken "inşallah çocuğuma hizmet etmeyeceğim." dedim, anladı herhalde lafın annesine gittiğini : )Bende pratik olmaya çalışıyorum,ütü gerektirmeyen kumaşlar,çarşaflar,mesela çamaşırları kurutma yöntemi ve katlama yöntemi bile ütü yapmayı önleyebiliyor. Nabıyım işte yuvarlanıp gidiyoruz. Arada bir dolaba bakıp,giyecek hiçbişeyim yok dediğinde,katlı olanlara bak diyorum. Aman efendim neymiş onda kat izi varmış. Offff deliricem bu adamla ben. Allahımmmmm nolur çocuğum onun gibi olmasın yaaaa. Kan çekmesin.
doğru diyorsun da herkesin bir takintisi oluyor benimki de bu istekesin baktirmiycam ebe doğum esnasinda baksin diyicem.
Gebeligimizin son donemleri oldugu icin enfeksiyonlar daha onem kazanio dogumda bebege de bulasabileceginden. Doktorunla gorus derim cnm zaman kaybetmeden. Bazi mantarlar inatci oluyor hele de hamileyken... insallah normaldir biseyin yoktur yine de gecmis olsun cnm!Çok teşekkür ederim sanırım mantar ya
Boşver taylım canını sıkma erkek milletinin dediginin yarısını duyuvan dıydugununda çeyregini kafaya takıcan.Benimkide ne yapmışımda kanama olmuş kesin birsey yapmışım gibi saçma cümleler sarfetti hee dedim 3lü salto birde ters burguyla yer jimnastiginde madalyaya koşuyordum ki kanamam oldu dedim öyle mal gibi suratıma bakakaldı Bosveerrr
ama sende de hata var bacım, adam 2 formayı poşete koyup getirmeye üşeniyo sen bari elindekini yıkıyayım diyosun olmazki.. bırak pis pis gezsin, kendi istemek zorunda kalsın, rica etsin, sende tamam yaparım diyip salla biraz.. ancak öyle yola gelir.@Ftszynpcetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında
Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo
Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.
Hep böyle hep bişeyi 40 kere söyle canı istemesin kılını kıpırdatmaz.
Yaptığım bir ütü bir yemekmiş niye söyleniyormuşum
Ağzına tükürücem onun işten hele bi gelsin
Muthişsin canım yaa okurken bayıldım@Ftszynpcetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında
Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo
Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.
amaann canım niye üzüyon hem kendini hem bebişi, he de geç, zamanı gelince alır çantanı gidersin, kardeşine giderken de hesapmı verecen adama boşversene..Kizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
Benm kalpsiz kocam bugn arkadaslariyla disari cikmisti, bi kac bira icmis onun da etkisi vardi sanirm, normalde buna da kizarm ama hadi bunaltmaym diyorm. Geldi nerden acildiysa abimin dugun mevzuu acildi. Ben de hic yoksa bi hafta once Istanbula giderm diyorm. Yok kucucuk bebek elin evinde napacak demesin mi??Dugun 1 Ekimde bu arada. Hayir sanki yabanci yere gidiyoz, hem bebegimin yaninda ben oldukca ne olcak hem de ananesi zaten gozu gibi bakar, dedesi dayisi dort doner lafa bak.. Kizini bu kadr dusunen adam beni hamileligimde kac kere aglatti.. Laf!!! Ayrica abimin dugunune el gibi son gun mu gidecem ben yaa sinirimi bozduuu bi de boyle cekise cekise konusuyo inatlasarak.. Ulan son ayindaki hamile kadina ayip gunah yaaa valla yaziklar olsun dedm sabah da bi sey oldu aglatti, zaten bu ara kat kat duygusallik basti gene aglayip duruyom azck hassasiyet yaaa!!! Tam aferin iyi gidiyo derken iki gundur batirdi!!! Cok kirildm ve kizimi uzdugu icn de ekstra ofkeliym.. Ama cok sukur kizim bana tekmeler atip sakinlestirdi beni Allah akil fikir versn bu erkeklere!!!
Büyük al. Ben 78 kiloyum büyük aldım bordo paket 9 tane var içinde. Açıp baktım o bile büyük gelmedi gözüme. Zaten biraz elastik gibi.
Valla cnm konu bebeklerimizse babasi bile olsa kimse bize laf soyleyemez! Babada olsalar kimse bizden cok dusunemez onemseyemez bilemez! Ahh bu erkekler bnmkide bu tarz konularda benden cok konusuyor bnm de yakin arkadsimin dugunu var ekimde gidilmez diye tutturdu ahhh dedim o gun geldiginde bebegim musait degilse ben zaten zorlasan gitmem. Problemsiz cocuksa niye gitmeyeyim! Neyse oda artik anladi bana bilmislik taslamiyor sen keyif alamazsin iskence olur fln demeye basladi! Kimseye anneligim konusunda laf ettirmiyorum daha dogmadan neler cektim de bu haftalara geldim ben! Sende oyle cnm. Konusturtma bile! Hiccc de kendini bebegini uzme. Hissediyor biliyorsun. Ben genel olarak tamamen kaciyorum kavgadan hic konusmuyorum cvp vermiyorum. Gecen aylarda da bizim ust uste kavgalarimiz oldu ben kactikca o ustume geldi. Agla agla icim cikti. En son artik isteyken uzun uzun mesaj yazdim kim hatali onu gec hassasim kotu oluorum kaciorum yapma etme dedim bunaliyorum zorlaniorum destek olcagin yerde bana yaptigini benden cok bebegimizi etkiliyor fln diye damardan girdim... Ozur diledi. Tum gece de sarilarak operek oksayarak uyuttu beniKizlar esime cok sinirliyim, nasil agladm bilseniz kendime gelmek icn neler yapiyorm bi saattir, dus aldm bebegimle konustm onu sakinlestirdm de rahatladm biraz...
@Ftszynpcetrina
Bende kaç kere uyandım ya
Ne zormuş son günler ve bekleme mevzusu pff.
Üzme kendini hassas dönemdesin , bu konuya karar vermek için önce kızınızın doğmasını bekleyin bence , daha Zaman çok, ozamana kadar fikirler daha çok değişir , :) eşin doğunca sevgisine Özlem'ine bi doysun , iyi olduğunuda bir görsün git diyecektir
Ben de bebek dogduktan 10 gun sonra ailemin yanina gitmek istiyorum. Ayni tripler benim kocamda da var. seninki yine icmisken oyle benimki ayikken tripli :) ben hic tartismadim... Cunku kafama koydum mu o is bitmistir. Ailem doguma gelecek nasilsa digumdan 10 gun sonra Ben ailemle giderim. O da arkamdan bakar:) eger kizini cok dusunuyorsz izinde olacak o da benimle gelir diye dusunuyorum. Sanki hamile olanlar onlar. Bu ne naz ya..
Bi de kayinvalidem doguma gelmiyomus gorumcem gelecekmis. Kayinvalidem dogumdan sonra gelecekmis. Beni burda bulursa geli :)
kelebek.hill Sus sus yaramı deşme kaç gündür ben de kendimde değilim ağlaya sızlaya bir kalıyorum sonra bebeği üzdüm diye yine ağlıyorum.
Kendini düşünen, bencil, egoist insanlar olsaydık gelmezdi bunlar başımıza böyle olacak derdik düşünmezdik karşımızdakini.
Yazdığını okuyunca ütü masasına bi tekme attım ütüyle beraber yuvarlandı çok sinirliyim çoook
kelebek.hill Can'ım o dertler herkesin başında var. Bakıyorum etrafıma erkekler resmen bencil ve kaba hep. Geçenlerde 55-60 yaşlarında uzun yıllardır evli bir hanımla konuşuyordum. Eşi de el üstünde tutuyordu. Tam diyordum ki içimden: ne güzel ne hoş bir hayatı olmuştur kadının. Sonra kadın bir döküldü ki hayatı boyunca Ada'mın siniriyle gelgitleriyle uğraşmış. Yeni yeni böyle oldu diyor. Allah da sabrını veriyor demek ki
Bende kurban bayramında gidecem kız kardeşimin düğününe bebeğim 1 aylık ya oluyo ya olmuyo eşim bişey demedi tatile de denk geliyo gidecez inşllh ama bendede çok bilmiş görümceler var işte sorma sinirlerim bozuluyor yok nasıl gideceksin küçücük bebekle sanamı soracam bebeği yollarda atıp tutucaz mı bilmiyom ki.
Boşver taylım canını sıkma erkek milletinin dediginin yarısını duyuvan dıydugununda çeyregini kafaya takıcan.Benimkide ne yapmışımda kanama olmuş kesin birsey yapmışım gibi saçma cümleler sarfetti hee dedim 3lü salto birde ters burguyla yer jimnastiginde madalyaya koşuyordum ki kanamam oldu dedim öyle mal gibi suratıma bakakaldı Bosveerrr
Can'ım malesef böyle. Bunu değiştiremiyoruz malesefen iyisi bile bazen çok anlayışsız olabiliyor.
Can'ım benim üzülme yerden göğe kadar haklısın saçma sapan laflar sarfedip kırmış seni boşver takılma hiç .. Ayrıca kızınıda alır gidersin hiç öyle el gibi bir gün önce gitme abin ya ailen ötesi mi var takışma hiç sen karnındaki miniği düşün .. Yemin ederim biz doğuma yaklaştıkça kocaların beyni küçülüyor bizden fazla giriyorlar lohusa psikolojisine
Bu erkekler adam olmaz benciller gercekten hic destek vermiyolar habire canimizi sikip aglatiyolar bu halde
İyice hormonlarımız da tavan yaptı,erkeklerin de anlayışsızlıkları tuttu maşallah !
Üzme canım kendini sen ve bebişin herşeyden değerlisiniz şu an
kelebek.hill
Kuzum benim esinle mi tartistin.. Ah bu erkekler. Dun benimkide beni aglatti bir kiytirik pusetle yurutec yuzunden !
İckininde vermis oldugu mertlik sayesinde esip gurlemistir..
Simdi son ayin senin begümu uzme aglayarak onuda kendinide yipratma..
Erkek bu odun kafasi tabikide abinin dugunune erkenden gitmek hakkin. Tabikide ananesi dedesi ona herkeslerden iyi bakar. Bi erkeklik taslayasi gelmis benimkide arada erkekleniyor sonra sönüyor. Uzulme..
Canımmmmüzme kendini ve ağlama kızın da hissetmesin.erkekler Bebek doğana kadar babalığı hissetmiyorlar ki hamilenin psikolojisinden anlamalarını hiç beklememek gerekiyor.hele düğün Zaman'ı yaklaşsın istediğin Zaman gidersin şimdiden konuşmasına bakma sen doğumun yaklaştı tadını çıkar heyecanını kaybetme ev hali herşeyi yaşıyoruz düzelir Can'ım
amaann canım niye üzüyon hem kendini hem bebişi, he de geç, zamanı gelince alır çantanı gidersin, kardeşine giderken de hesapmı verecen adama boşversene..
Valla cnm konu bebeklerimizse babasi bile olsa kimse bize laf soyleyemez! Babada olsalar kimse bizden cok dusunemez onemseyemez bilemez! Ahh bu erkekler bnmkide bu tarz konularda benden cok konusuyor bnm de yakin arkadsimin dugunu var ekimde gidilmez diye tutturdu ahhh dedim o gun geldiginde bebegim musait degilse ben zaten zorlasan gitmem. Problemsiz cocuksa niye gitmeyeyim! Neyse oda artik anladi bana bilmislik taslamiyor sen keyif alamazsin iskence olur fln demeye basladi! Kimseye anneligim konusunda laf ettirmiyorum daha dogmadan neler cektim de bu haftalara geldim ben! Sende oyle cnm. Konusturtma bile! Hiccc de kendini bebegini uzme. Hissediyor biliyorsun. Ben genel olarak tamamen kaciyorum kavgadan hic konusmuyorum cvp vermiyorum. Gecen aylarda da bizim ust uste kavgalarimiz oldu ben kactikca o ustume geldi. Agla agla icim cikti. En son artik isteyken uzun uzun mesaj yazdim kim hatali onu gec hassasim kotu oluorum kaciorum yapma etme dedim bunaliyorum zorlaniorum destek olcagin yerde bana yaptigini benden cok bebegimizi etkiliyor fln diye damardan girdim... Ozur diledi. Tum gece de sarilarak operek oksayarak uyuttu beniogun bgndur masallahi var cok dikkatli yoksa bayagi okuzdur!
Yalniz değilsin tatlım hepimiz ayni şeyleri yaşıyoruz üzme kendini ve bebeğini hayırlısıyla doğur ondan sonra zamanı gelince de mis gibi alır gidersin bebeğini:)Kizlar yazdiklarinizi da okudukca biraz daha duzeldm.. Zaten bu saate anca kalktm cunku 5-6 gibi uyudm, o da nasi verimli tahmin edinn...
Gece aglayarak uyandm, beyefendi de duydu, yanagimi falan oksuyo ama hicc orali olmadm. Yapcanizi yapin sonra boyle seyler ulan zaten bu hale senin yuzunden geldmmm!!!
Hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalm da insallah gerisi hallolur Sallamicammm ben deeee !!!!
Hem de yani bende de suc var tabii, aileme gidecem ne izni demiiii!! Iste gonlu olsn istedk yani salaklik bendeee
Neysee bebegimi hic bosa uzmucem daha fazla yerim ben onu, kiymetlim o benm. Gorcez zamani gelinceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?