2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen ben de izlemeyeceğim artık havalar çok sıcak bir de bu sıcaklarda çalışıyorsun pişik olunur valla allah yardımcın olsun

Kiz aynen bunlarin aybasilari bizden beter esimede geliyolar.

Var var bunların kesinlikle aybaşları var. Böyle sıkıntı edilmeyecek bir konuyu bile normalde duymayan adam,o güne denk geldiğinde evde terör estiriyor. duruyorsun böyle yorumsuz bakıyorsun suratına. Ben naptım şimdi gerçekten bu bu kadar dellendi diye. Gelmişler buna yine boşver diyorum,,dönüyorum sırtımı gidiyorum.

Bende pratik olmaya çalışıyorum,ütü gerektirmeyen kumaşlar,çarşaflar,mesela çamaşırları kurutma yöntemi ve katlama yöntemi bile ütü yapmayı önleyebiliyor. Nabıyım işte yuvarlanıp gidiyoruz. Arada bir dolaba bakıp,giyecek hiçbişeyim yok dediğinde,katlı olanlara bak diyorum. Aman efendim neymiş onda kat izi varmış. Offff deliricem bu adamla ben. Allahımmmmm nolur çocuğum onun gibi olmasın yaaaa. Kan çekmesin.

Valla bende çok zorlanıyorum kocayı ütü konusunda idare etmekte,yeminlen diyorum eline ütü almış birisi değil. Hiç mecburda kalmamış,çünkü hanım evladı gibi yetiştirilmiş. Mecbur onun düzenini ben koruyorum,eline giyeceğini ben veriyorum. Adam böyle ben nabıyım. Başka türlü yetiştirilmiş olsa ona uyacağım.Yapçak bişey yok. Hır gür çıkmasındansa,kafamın rahatlığına bakıyorum,al gömleğini giy diyorum.

Canımmmmüzme kendini ve ağlama kızın da hissetmesin.erkekler Bebek doğana kadar babalığı hissetmiyorlar ki hamilenin psikolojisinden anlamalarını hiç beklememek gerekiyor.hele düğün Zaman'ı yaklaşsın istediğin Zaman gidersin şimdiden konuşmasına bakma sen doğumun yaklaştı tadını çıkar heyecanını kaybetme ev hali herşeyi yaşıyoruz düzelir Can'ım

Sakin cnm doğum yeterince stresli bir an o nedenle ne eş ne aile kimse umurunuzda olmasın biliyorum zor ama kafamız bozuk olup ağlayınca Bebek de strese giriyor Allah korusun onlar için dişimizi azıcık daha sıkalım ne halleri varsa görsünler bize acımayana biz mi acıyalım iyilik yapalım

Dün bir konudan bahsederken "inşallah çocuğuma hizmet etmeyeceğim." dedim, anladı herhalde lafın annesine gittiğini : )
Ne kadar yanlış düşündüğüme iknaya uğraştı birsüre.

Ben zaten çok ütü yapan biri değilim, çarşaf falan hiç ütülemedim.
Kurutma makinası bir nebze düzgün çıkarıyor, direkt kaldırıyorum her şeyi dolaba.
Kendi kıyafetlerimi giyeceğim zaman kötü görünüyorsa ütülüyorum.
Hafif kırışık şeye dokunmam bile, bir oturmada aynı hale gelecekse hiç uğraşmam.
Eşim de bir gün önce verirse ütülerim kıyafetini.

doğru diyorsun da herkesin bir takintisi oluyor benimki de bu iste kesin baktirmiycam ebe doğum esnasinda baksin diyicem.

Sen bilirsin cnm eskiden cati muaynesi mi varmis zaten dedigin gibi dogumda bakiolarmis sadece. Annem de takintilidir. Dogumda hastanede yatarken bile kacarmis hatta. Wcye saklanirmis 5tane dogurmus ama sag salim. 4u normal sonuncu sezeryan

Çok teşekkür ederim sanırım mantar ya
Gebeligimizin son donemleri oldugu icin enfeksiyonlar daha onem kazanio dogumda bebege de bulasabileceginden. Doktorunla gorus derim cnm zaman kaybetmeden. Bazi mantarlar inatci oluyor hele de hamileyken... insallah normaldir biseyin yoktur yine de gecmis olsun cnm!

cevabına bayıldım yaa, helal olsun!

ama sende de hata var bacım, adam 2 formayı poşete koyup getirmeye üşeniyo sen bari elindekini yıkıyayım diyosun olmazki.. bırak pis pis gezsin, kendi istemek zorunda kalsın, rica etsin, sende tamam yaparım diyip salla biraz.. ancak öyle yola gelir.

mantar pis bi illet bende hamilleiğimin başından beri var geçmedide dr artık yapacak bişi yok dedi yeşile döner ağır kokulu olursa haber ver dedi yeşile döndü ama ağır kokulu değil ama bi kadın olarak psikolojik iyi değilim görüntü sürekli çamaşırımda peynir kesiği bazen yeşil kendimden tiksindim doğumda geçer inşallah diyorum

Muthişsin canım yaa okurken bayıldım

amaann canım niye üzüyon hem kendini hem bebişi, he de geç, zamanı gelince alır çantanı gidersin, kardeşine giderken de hesapmı verecen adama boşversene..

Kızlar gece uykum bölündü yine adet sancılarım var ve halada var ( artık moralim çok bozuk çünkü NE artış oluyor nede kayboluyor ,of ya 2 doğum yaptım böylesini yaşamadım , ne bu şimdi ya bu son ayım hep böylemi geçecek ? İlk doğumumda değilki yani , yok bukadar hazırlıkmı olur neye hazırlanıyor bu vucüd bukadar offffff

Büyük al. Ben 78 kiloyum büyük aldım bordo paket 9 tane var içinde. Açıp baktım o bile büyük gelmedi gözüme. Zaten biraz elastik gibi.

Tamam canım teşekkürler, zaten şu an deneyemiyorum göbişten dolayı.

Bir de onun içinde extra ped kullanımı gerekmiyor di mi?

Valla cnm konu bebeklerimizse babasi bile olsa kimse bize laf soyleyemez! Babada olsalar kimse bizden cok dusunemez onemseyemez bilemez! Ahh bu erkekler bnmkide bu tarz konularda benden cok konusuyor bnm de yakin arkadsimin dugunu var ekimde gidilmez diye tutturdu ahhh dedim o gun geldiginde bebegim musait degilse ben zaten zorlasan gitmem. Problemsiz cocuksa niye gitmeyeyim! Neyse oda artik anladi bana bilmislik taslamiyor sen keyif alamazsin iskence olur fln demeye basladi! Kimseye anneligim konusunda laf ettirmiyorum daha dogmadan neler cektim de bu haftalara geldim ben! Sende oyle cnm. Konusturtma bile! Hiccc de kendini bebegini uzme. Hissediyor biliyorsun. Ben genel olarak tamamen kaciyorum kavgadan hic konusmuyorum cvp vermiyorum. Gecen aylarda da bizim ust uste kavgalarimiz oldu ben kactikca o ustume geldi. Agla agla icim cikti. En son artik isteyken uzun uzun mesaj yazdim kim hatali onu gec hassasim kotu oluorum kaciorum yapma etme dedim bunaliyorum zorlaniorum destek olcagin yerde bana yaptigini benden cok bebegimizi etkiliyor fln diye damardan girdim... Ozur diledi. Tum gece de sarilarak operek oksayarak uyuttu beni ogun bgndur masallahi var cok dikkatli yoksa bayagi okuzdur!

Sakin ol cnm :) bnmki de aynini yapjyor bide sen yaptirmasini bilmiyorsun diyor duzgun konusmuyormusum hayatim lutfen fln dicekmisim. Yalvarayim bide istersen diyorum yapcagin sofraya unuttuugm tuzu getirmek olmadi karpuzu kesmek! Ben olsam utulemem mesela kalsin ozmn derim. Tuzu mu getirmio kendi yemegime dokerim masaya getirmem oda bunu ogrendi pek ikiletmiyor sende ole yap yaptigin bi yemrk bi utuymus bigun yapmada gorsun gununu!

Can'ım malesef böyle. Bunu değiştiremiyoruz malesefen iyisi bile bazen çok anlayışsız olabiliyor.

Bu erkekler adam olmaz benciller gercekten hic destek vermiyolar habire canimizi sikip aglatiyolar bu halde

İyice hormonlarımız da tavan yaptı,erkeklerin de anlayışsızlıkları tuttu maşallah !
Üzme canım kendini sen ve bebişin herşeyden değerlisiniz şu an

amaann canım niye üzüyon hem kendini hem bebişi, he de geç, zamanı gelince alır çantanı gidersin, kardeşine giderken de hesapmı verecen adama boşversene..

Kizlarrrr cok sagolun yaaaa iyi ki varsiniz valla simdi gene aglicam he, yazdiklarinizi okudukca gene duygulandm, ay herkes ayni hassasiyette tabi ki en cok beni siz anliyosunuzzz...
Hayir konuyu acan da ben degilm, kendi acti kendi sacmaladi. Neymis bi de ben onun sozunu dinlemeyip de erken gidersem cocuk bi hasta olursa burnumdan getirirms... Ben de dediginiz gibi estim gurledm o zman, benden daha cok kimse dusunemez bu cocugu dedm ne hakla boyle bi sey soyluyosun.. Ayrica o kadr dusunuyosn beni bagirtip cagirtiyosn aglatiyosun!!! Terleye terleye yemek yapiyorm bulasik yikiyorm isine gelince yardm ediyosn.. Bi seyi ben de MinikPiranha gibi 50 kere soyluyorm anca yapiliyor, ay ne sinir bozucu basit seyler ama artk tahammulum yokkkk... Canm sen de skma canini cidden sen de kotu alistirmissin hep bizim safligimz afedersn.. Onlar ay ben yapamam demeyi bile bizden iyi biliyo masallahhh biz demeliydik oysakiiii...

yesilseven en guzelini yapmissin ki son derece haklisin akli basina geldiyse ne ala !!! Hep oyle kalsn insallahhh

hathor81 canm gecms olsn her seyin yoluna girmesine sevindmm

tugbayhan normaldir canm muhtemelen, takip et tabi sen yine de sancilari, kasilmalari. Asiri sık olursa nst icn gidersn en kotu saat kac olursa olsn acilden git yani, olcsunlee icin rahatlar. Ama benm kasilmalarim bazen cok sık alistm yani..

cetrina cidden sasirdmmm sizin randevularaaa bence bu sefer se kucaginda gidersn randevuya

Kizlar yazdiklarinizi da okudukca biraz daha duzeldm.. Zaten bu saate anca kalktm cunku 5-6 gibi uyudm, o da nasi verimli tahmin edinn...

Gece aglayarak uyandm, beyefendi de duydu, yanagimi falan oksuyo ama hicc orali olmadm. Yapcanizi yapin sonra boyle seyler ulan zaten bu hale senin yuzunden geldmmm!!!

Hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalm da insallah gerisi hallolur Sallamicammm ben deeee !!!!

Hem de yani bende de suc var tabii, aileme gidecem ne izni demiiii!! Iste gonlu olsn istedk yani salaklik bendeee

Neysee bebegimi hic bosa uzmucem daha fazla yerim ben onu, kiymetlim o benm. Gorcez zamani gelinceee

Yalniz değilsin tatlım hepimiz ayni şeyleri yaşıyoruz üzme kendini ve bebeğini hayırlısıyla doğur ondan sonra zamanı gelince de mis gibi alır gidersin bebeğini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…