Kıyamam kız sende üzülme kimsecikler üzülmesin bize gülme ler yakışır:) zor biliyorum ama inşallah az da olsa yontulup düzelir odunlarımızBen ağladım bizimkisi hala beni sinir etme derdindekaç gündür manyak gibiyim zaten yerde mi gökte mi anlamıyorum kendimi
Bir de gönül almayı bilseler
Çok teşekkür ederim inşallah canım rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallahGebeligimizin son donemleri oldugu icin enfeksiyonlar daha onem kazanio dogumda bebege de bulasabileceginden. Doktorunla gorus derim cnm zaman kaybetmeden. Bazi mantarlar inatci oluyor hele de hamileyken... insallah normaldir biseyin yoktur yine de gecmis olsun cnm!
Şimdi okudum daha inanamiyorum hele Allah in cezası bolumun 'de koptum.....yazık valla kalıplarına yazık tüh@Ftszynpcetrina
3 gündür aynı üniformayla gidiyor eşim işe, her gün tembihliyorum getir diğerlerini de diye zor geliyo onları poşede atıp eve getirmek pis pis bekletiyo dolabında
Dün yine getirmemiş bari üstündekileri tekrar yıkıyım dedim attım makineye astım kuruttum salona getirdim ondan da ütü masasını salona getirmesini istedim 482848293919 kere söyledim he diyo getirmiyo tamam diyo getirmiyo
Allahın cezası adam çükün mü düşer getirsen zıkkım olsun ... Söylene söylene yine kendim gittim getirdim.
Hep böyle hep bişeyi 40 kere söyle canı istemesin kılını kıpırdatmaz.
Yaptığım bir ütü bir yemekmiş niye söyleniyormuşum
Ağzına tükürücem onun işten hele bi gelsin
Yalniz değilsin tatlım hepimiz ayni şeyleri yaşıyoruz üzme kendini ve bebeğini hayırlısıyla doğur ondan sonra zamanı gelince de mis gibi alır gidersin bebeğini:)
kelebek.hill cnmm sevindim sinirinin yatismasina! Onemli olan bebislerimiz! Babalar 2. Sira kizdirmasinlar bizi siraya bile almayiz ben valla kv tarzini bildigimden evlendigimden beri herseyi anlayacagi dilden dersler vererek anlatiorum. Kv sok oluyor kiskaniyor fln acikca soyluyorum sen hata etmissin hadi anasisin ben el kiziyim isine gelirse diye yani elini hicbirseye surmeyen adam yemrk yapio bulasik camasir herseye girio ben demeden yapio hatta aa birikmis atiim ben copu dio pilavi da ben yapayim dio cacik yapiyim mi dio. Utu hic beceremio ben yapiyorum ama git utuye su koy gomlekler utulendi kaldir fln diyorum. Ikiletmio. Bi iste evin temizligi konusunda hala cok beceriksiz. Bana yaptirmio kendide elinin ucuyla is tutuo kavga ede ede hallediyoruz allahtan kizkardeslerim var gelip onun acigini kapatiyorlar. Sizde en azindan su donemde alistirmaya bakin en okuzu bile ogrenir inanin! Cocuklarinizin hizmetkari hele hic olmayin kucuklukten ogretmek gerekiyor. Evlerimizde huzurumuz ic huzurumuzu etkiliyor basta zor oluo ama snrasi sahane bnden tavsiye!
Saol cnm kolay olmadi hep bu kvler yuzunden ama! Baslarda ben niye evlendim ozmn bile dedigi cok oldu. Ulan dedim ben niye evlendim ozmn bnm annemde seninki gibiydi hicbisi yaptirmadi hic bir farkimiz yok calisiyorum bikere bnde olay biraz da vicdan! Ama dengeyi de koruyorum kendini kilibik gibi hissetmio. Evdeyim mesela artik yemegimi az da olsa yapiyorum o geldiginde hazir oluo hosuna gidio salatasina kdr ozenle hazirliyorum oda seve seve masayi topluo. Seviyor diye kekini kurabiyesini yapiyorum. Ev derli toplu. Cok mutlu oluyor. Canim yaaInsallahhh canm cok sagol, cidden takmicam artk hayirlisi olurolmasi gerekeni o da biliyo bence sacmaliyo zaten farkedecek insallahhh..
En guzelini yapmissin canmm, cok sevindm senin adina ciddi anlamda sevindmbenmki de ilk tanistigm adam degil gelisme var ama cokkkk yavas.. Yani sabir tasi olmak gerekiyorrr kv konusuna gelince ona karsi artk ben de ayniyim, ben iyi davrandikca millet ezcez sandi galiba tirnaklarimi cikarinca soka girdi kv haketmicektinizniyiyken kiymet bilcektiniz, hem oglunu pohpohlamayl yetistirilmiyo iste kendilerini bi sey saniyolar biri haddini bildirince neye ugradiklarini sasiyolarrr ama seni tebrik ederm halletmissin canm masallah
Ay yok ben bu yasima kadar jilet vurmadim vurmamda zaten hic biyerimi goremiyorum ki aynayla yapicak kadar beceriklide degilim en iyimisi kuafor rahatlik. En son gittigimde canim yanmisti. Simdide yanar mi diye tirsmiyo degilim. Hassaslastimi orasi bilmiyorum kigelmez yalancı sancılardır bende de aynısı oluyor belim ağrıyor bazen kasıklarıma giriyor gören karnımı ikizmi diyor
gönşlünü ferah tut bende temizliği temmuzun sonuna bıraktım ağda yapılacak ama son ay da ağdayı da pek tavsiye eden olmadı permatikte ben kullanamk ,stemiyorum napıcaz bakalım
Bunlarin ne derdi biter, ne istekleri, ne aybasilari.. Cekilecek cilemiz var valla Allah sabir versin. Ozellikle lohusayken :)Var var bunların kesinlikle aybaşları var. Böyle sıkıntı edilmeyecek bir konuyu bile normalde duymayan adam,o güne denk geldiğinde evde terör estiriyor. duruyorsun böyle yorumsuz bakıyorsun suratına. Ben naptım şimdi gerçekten bu bu kadar dellendi diye. Gelmişler buna yine boşver diyorum,,dönüyorum sırtımı gidiyorum.
Ben varim daha erken diye hic bisi yapmiyorum tembellige vuruyorum kendimiKızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyençok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Ben de varım çanta hazırlamayan..Pijamalı bile alamadım halaKızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyençok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Bende 28 inden sonra halledecem şimdilik planım o yöndeAy yok ben bu yasima kadar jilet vurmadim vurmamda zaten hic biyerimi goremiyorum ki aynayla yapicak kadar beceriklide degilim en iyimisi kuafor rahatlik. En son gittigimde canim yanmisti. Simdide yanar mi diye tirsmiyo degilim. Hassaslastimi orasi bilmiyorum ki
Bunlarin ne derdi biter, ne istekleri, ne aybasilari.. Cekilecek cilemiz var valla Allah sabir versin. Ozellikle lohusayken :)
Ben varim daha erken diye hic bisi yapmiyorum tembellige vuruyorum kendimi
Ama 20 temmuzda her isini halledicem kendiminde bebisinde. İcimden bir his 20 temmuzda hallet diyor
Can'ım aslında çanta olmasa bile senin ve bebişin giyecekleri dolapta hazır olsa iyi olur en azından her ihtimale karşı hemen çıkarıp dolaptan atarsın çantayaBen de varım çanta hazırlamayan..Pijamalı bile alamadım hala
Cnm cok hosmus dogum hikayesi bana anneannemin teyzemi dogurusunu hatirlatti buna benzio o da buyuk tuvaleti geldi sanmis tuvalete gitmis megersem dogum sancisiymis bi kerede teyzem cikivermis zor tutmus zavallim tuvalete dusmekten son anda kurtulmus:) bu kadar kolaymis eskiden dogum belki hala kolay ama dedigin gibi abartiyoruz kolayina kacmaya calisiyoruzKizlarcimmm nst cati muaynesi nisan gelmesi akinti takibi ilaclar vs bazen cidden abarttigimizi dusunuyorum. Evde yatip yuvarlanioruz bi avmye gitsek cokk hareket ettik diyorz duyan ay dogurcab orlarda manyak misin dio 1 saat yuruyus yapinca vay be dioruz ne spor yaptim. Her farkliligi ciddi manada takip edioruz doktor rahatsa suphelenip kiziyoruz fln. Ananem yine sahane bi dogum hikayesi anlatti size de moral olsun okuyun :) ananemin bir suru uvey annesi olmus bunlardan birisi 9 aylik hamileymis. koy yerinde eskiden wcler bahcenin en ucra kosesinde olurdu. Kara kis buz var hava da karanlik diye wcye giden kadina elinde ibrikle arkasindan eslik ediyormus. Kadin bi an bi bagirmis ananem kadindan su bosaldigini gormus ah vah demeye kalmadan cocukda cikmis pacadan duserken yakalamis dusunun! Ole pacayi tuta tuta geri eve cikmislar. Evet dogum bu kdr bikac dk surmusO kadinlarla biz bir degiliz cunku aktif degiliz ama ayrintilari da abartmayalim rahat olalim. Opuldunuz hepiniz... iyi geceler..
Takip ederim canim.. Sinirinin yatismasina sevindim kendini uzmene degmez eminimki onlar biz kadar dusunceli degiller .tugbayhan normaldir canm muhtemelen, takip et tabi sen yine de sancilari, kasilmalari. Asiri sık olursa nst icn gidersn en kotu saat kac olursa olsn acilden git yani, olcsunlee icin rahatlar. Ama benm kasilmalarim bazen cok sık alistm yani..
Ay yok ben bu yasima kadar jilet vurmadim vurmamda zaten hic biyerimi goremiyorum ki aynayla yapicak kadar beceriklide degilim en iyimisi kuafor rahatlik. En son gittigimde canim yanmisti. Simdide yanar mi diye tirsmiyo degilim. Hassaslastimi orasi bilmiyorum kigelmez yalancı sancılardır bende de aynısı oluyor belim ağrıyor bazen kasıklarıma giriyor gören karnımı ikizmi diyor
gönşlünü ferah tut bende temizliği temmuzun sonuna bıraktım ağda yapılacak ama son ay da ağdayı da pek tavsiye eden olmadı permatikte ben kullanamk ,stemiyorum napıcaz bakalım
Bunlarin ne derdi biter, ne istekleri, ne aybasilari.. Cekilecek cilemiz var valla Allah sabir versin. Ozellikle lohusayken :)Var var bunların kesinlikle aybaşları var. Böyle sıkıntı edilmeyecek bir konuyu bile normalde duymayan adam,o güne denk geldiğinde evde terör estiriyor. duruyorsun böyle yorumsuz bakıyorsun suratına. Ben naptım şimdi gerçekten bu bu kadar dellendi diye. Gelmişler buna yine boşver diyorum,,dönüyorum sırtımı gidiyorum.
Ben varim daha erken diye hic bisi yapmiyorum tembellige vuruyorum kendimiKızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyençok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Kızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyençok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Saol cnm kolay olmadi hep bu kvler yuzunden ama! Baslarda ben niye evlendim ozmn bile dedigi cok oldu. Ulan dedim ben niye evlendim ozmn bnm annemde seninki gibiydi hicbisi yaptirmadi hic bir farkimiz yok calisiyorum bikere bnde olay biraz da vicdan! Ama dengeyi de koruyorum kendini kilibik gibi hissetmio. Evdeyim mesela artik yemegimi az da olsa yapiyorum o geldiginde hazir oluo hosuna gidio salatasina kdr ozenle hazirliyorum oda seve seve masayi topluo. Seviyor diye kekini kurabiyesini yapiyorum. Ev derli toplu. Cok mutlu oluyor. Canim yaa
valla ben baştan beri ağdaya gidiyorum ağdacım doğumdan 3-4 gün önce gel dedi çünki lohusa olacazAy tam benim soracagim konular konuşulmuş.Cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi yapar mı? Jilet kullanmamak için 37de filan temizliği yapayım dedim ama muayene yaparsa nolcak
Takip ederim canim.. Sinirinin yatismasina sevindim kendini uzmene degmez eminimki onlar biz kadar dusunceli degiller .
Ay bebislerimiz saglikli olsunda. Koca bulunur bebis bulunmaz bosverin
Ay yok ben bu yasima kadar jilet vurmadim vurmamda zaten hic biyerimi goremiyorum ki aynayla yapicak kadar beceriklide degilim en iyimisi kuafor rahatlik. En son gittigimde canim yanmisti. Simdide yanar mi diye tirsmiyo degilim. Hassaslastimi orasi bilmiyorum ki
Bunlarin ne derdi biter, ne istekleri, ne aybasilari.. Cekilecek cilemiz var valla Allah sabir versin. Ozellikle lohusayken :)
Ben varim daha erken diye hic bisi yapmiyorum tembellige vuruyorum kendimi
Ama 20 temmuzda her isini halledicem kendiminde bebisinde. İcimden bir his 20 temmuzda hallet diyor
Dimi benim tutuşma ağustos ayına girdiğimizde başlıcak benceKiz bence hazirla artk yaaa!!!
Az kaldi ya yavrumm, gununde gelceginden ne kadr eminsin kuzunun
Aman aman masallh de canm
Ben ne zman esim bu ara iyi desem bozuluyohayir yabanci birine anlattigimdan da degil yani amaa..
Yapmalilar canm zaten cidden baska turlu bizde huzur olmuyo evde de olmuyo.. Insanin zoruna gidiyo benim esimle de ayni diyaloglri yasadm, ben neden evlendm muhabbeti dedigin gibi ben isten gelir yan gelir yatardm yani annemin evinde, keyfime gore spordu kitapti takiliyordmmbiz de hizmetci olalm diye evlenmedk !!! Valla temizlik ve utu benmkinin de yardm etmedigi bi konulr ben de kadin cagiriyorm, baslarda ona bile tonlaa laf.. Haftasonu evdeymisim neden yapmiyomusum, ben de kusura bakma dedm haftasonumu da kendime ayircam.. Artk alisti el mecbur. Yoksa ben de gururunu oksamayi da severm kendi yerini ve degerimi bilirse..
Bebeğin kiyafetlerini yıkayıp ütüledim dolaba yerleştirdim dün çok şükür ama benim eksiklerin var isteCan'ım aslında çanta olmasa bile senin ve bebişin giyecekleri dolapta hazır olsa iyi olur en azından her ihtimale karşı hemen çıkarıp dolaptan atarsın çantaya
Tamamla tatlım artık eksiklerini ki bak sen benden gün olarak öndesin ne olur ne olmazBebeğin kiyafetlerini yıkayıp ütüledim dolaba yerleştirdim dün çok şükür ama benim eksiklerin var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?