2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben ağladım bizimkisi hala beni sinir etme derdinde kaç gündür manyak gibiyim zaten yerde mi gökte mi anlamıyorum kendimi

Bir de gönül almayı bilseler
Kıyamam kız sende üzülme kimsecikler üzülmesin bize gülme ler yakışır:) zor biliyorum ama inşallah az da olsa yontulup düzelir odunlarımız

Çok teşekkür ederim inşallah canım rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah

Şimdi okudum daha inanamiyorum hele Allah in cezası bolumun 'de koptum.....yazık valla kalıplarına yazık tüh

kelebek.hill cnmm sevindim sinirinin yatismasina! Onemli olan bebislerimiz! Babalar 2. Sira kizdirmasinlar bizi siraya bile almayiz ben valla kv tarzini bildigimden evlendigimden beri herseyi anlayacagi dilden dersler vererek anlatiorum. Kv sok oluyor kiskaniyor fln acikca soyluyorum sen hata etmissin hadi anasisin ben el kiziyim isine gelirse diye yani elini hicbirseye surmeyen adam yemrk yapio bulasik camasir herseye girio ben demeden yapio hatta aa birikmis atiim ben copu dio pilavi da ben yapayim dio cacik yapiyim mi dio. Utu hic beceremio ben yapiyorum ama git utuye su koy gomlekler utulendi kaldir fln diyorum. Ikiletmio. Bi iste evin temizligi konusunda hala cok beceriksiz. Bana yaptirmio kendide elinin ucuyla is tutuo kavga ede ede hallediyoruz allahtan kizkardeslerim var gelip onun acigini kapatiyorlar. Sizde en azindan su donemde alistirmaya bakin en okuzu bile ogrenir inanin! Cocuklarinizin hizmetkari hele hic olmayin kucuklukten ogretmek gerekiyor. Evlerimizde huzurumuz ic huzurumuzu etkiliyor basta zor oluo ama snrasi sahane bnden tavsiye!

Yalniz değilsin tatlım hepimiz ayni şeyleri yaşıyoruz üzme kendini ve bebeğini hayırlısıyla doğur ondan sonra zamanı gelince de mis gibi alır gidersin bebeğini:)

Insallahhh canm cok sagol, cidden takmicam artk hayirlisi olur olmasi gerekeni o da biliyo bence sacmaliyo zaten farkedecek insallahhh..

En guzelini yapmissin canmm, cok sevindm senin adina ciddi anlamda sevindm benmki de ilk tanistigm adam degil gelisme var ama cokkkk yavas.. Yani sabir tasi olmak gerekiyorrr kv konusuna gelince ona karsi artk ben de ayniyim, ben iyi davrandikca millet ezcez sandi galiba tirnaklarimi cikarinca soka girdi kv haketmicektinizniyiyken kiymet bilcektiniz, hem oglunu pohpohlamayl yetistirilmiyo iste kendilerini bi sey saniyolar biri haddini bildirince neye ugradiklarini sasiyolarrr ama seni tebrik ederm halletmissin canm masallah

Saol cnm kolay olmadi hep bu kvler yuzunden ama! Baslarda ben niye evlendim ozmn bile dedigi cok oldu. Ulan dedim ben niye evlendim ozmn bnm annemde seninki gibiydi hicbisi yaptirmadi hic bir farkimiz yok calisiyorum bikere bnde olay biraz da vicdan! Ama dengeyi de koruyorum kendini kilibik gibi hissetmio. Evdeyim mesela artik yemegimi az da olsa yapiyorum o geldiginde hazir oluo hosuna gidio salatasina kdr ozenle hazirliyorum oda seve seve masayi topluo. Seviyor diye kekini kurabiyesini yapiyorum. Ev derli toplu. Cok mutlu oluyor. Canim yaa

Ay yok ben bu yasima kadar jilet vurmadim vurmamda zaten hic biyerimi goremiyorum ki aynayla yapicak kadar beceriklide degilim en iyimisi kuafor rahatlik. En son gittigimde canim yanmisti. Simdide yanar mi diye tirsmiyo degilim. Hassaslastimi orasi bilmiyorum ki
Bunlarin ne derdi biter, ne istekleri, ne aybasilari.. Cekilecek cilemiz var valla Allah sabir versin. Ozellikle lohusayken :)
Kızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyen çok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Ben varim daha erken diye hic bisi yapmiyorum tembellige vuruyorum kendimi
Ama 20 temmuzda her isini halledicem kendiminde bebisinde. İcimden bir his 20 temmuzda hallet diyor

Bende 28 inden sonra halledecem şimdilik planım o yönde

Cnm cok hosmus dogum hikayesi bana anneannemin teyzemi dogurusunu hatirlatti buna benzio o da buyuk tuvaleti geldi sanmis tuvalete gitmis megersem dogum sancisiymis bi kerede teyzem cikivermis zor tutmus zavallim tuvalete dusmekten son anda kurtulmus:) bu kadar kolaymis eskiden dogum belki hala kolay ama dedigin gibi abartiyoruz kolayina kacmaya calisiyoruz

Ay tam benim soracagim konular konuşulmuş.Cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi yapar mı? Jilet kullanmamak için 37de filan temizliği yapayım dedim ama muayene yaparsa nolcak

Takip ederim canim.. Sinirinin yatismasina sevindim kendini uzmene degmez eminimki onlar biz kadar dusunceli degiller .
Ay bebislerimiz saglikli olsunda. Koca bulunur bebis bulunmaz bosverin
Ay yok ben bu yasima kadar jilet vurmadim vurmamda zaten hic biyerimi goremiyorum ki aynayla yapicak kadar beceriklide degilim en iyimisi kuafor rahatlik. En son gittigimde canim yanmisti. Simdide yanar mi diye tirsmiyo degilim. Hassaslastimi orasi bilmiyorum ki
Bunlarin ne derdi biter, ne istekleri, ne aybasilari.. Cekilecek cilemiz var valla Allah sabir versin. Ozellikle lohusayken :)

Kızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyen çok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Ben varim daha erken diye hic bisi yapmiyorum tembellige vuruyorum kendimi
Ama 20 temmuzda her isini halledicem kendiminde bebisinde. İcimden bir his 20 temmuzda hallet diyor

Kiz bence hazirla artk yaaa!!!
Az kaldi ya yavrumm, gununde gelceginden ne kadr eminsin kuzunun

Aman aman masallh de canm
Ben ne zman esim bu ara iyi desem bozuluyo hayir yabanci birine anlattigimdan da degil yani amaa..
Yapmalilar canm zaten cidden baska turlu bizde huzur olmuyo evde de olmuyo.. Insanin zoruna gidiyo benim esimle de ayni diyaloglri yasadm, ben neden evlendm muhabbeti dedigin gibi ben isten gelir yan gelir yatardm yani annemin evinde, keyfime gore spordu kitapti takiliyordmm biz de hizmetci olalm diye evlenmedk !!! Valla temizlik ve utu benmkinin de yardm etmedigi bi konulr ben de kadin cagiriyorm, baslarda ona bile tonlaa laf.. Haftasonu evdeymisim neden yapmiyomusum, ben de kusura bakma dedm haftasonumu da kendime ayircam.. Artk alisti el mecbur. Yoksa ben de gururunu oksamayi da severm kendi yerini ve degerimi bilirse..

Ay tam benim soracagim konular konuşulmuş.Cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi yapar mı? Jilet kullanmamak için 37de filan temizliği yapayım dedim ama muayene yaparsa nolcak
valla ben baştan beri ağdaya gidiyorum ağdacım doğumdan 3-4 gün önce gel dedi çünki lohusa olacaz
ama ağdayı tasvip etmiyor baıları ama ben gidicem zaten hassas aldırırken çok canım acıyıor hormonlardan doalyı sanırım
doktor catı muayenesi yaparsa yandık tüylüuüm cumarteside ben gidecem kontrole ama bakalım nası bir çözüm yaparız b,leemdim

Aynen oyle kankaa bebeklerimiz var iyi kii Allah'a bin sukurrr... Gercekten bambaska duygu!!! Allahim herkese saglikli bebek, sonra huzur versn insallah

Dimi benim tutuşma ağustos ayına girdiğimizde başlıcak bence zaten çoğunuz doğurmuş olacaksınız artık bana da destek olursunuz

Can'ım aslında çanta olmasa bile senin ve bebişin giyecekleri dolapta hazır olsa iyi olur en azından her ihtimale karşı hemen çıkarıp dolaptan atarsın çantaya
Bebeğin kiyafetlerini yıkayıp ütüledim dolaba yerleştirdim dün çok şükür ama benim eksiklerin var iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…