2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen oyle kankaa bebeklerimiz var iyi kii Allah'a bin sukurrr... Gercekten bambaska duygu!!! Allahim herkese saglikli bebek, sonra huzur versn insallah
Aminn sekerimm yaa valla oylee kocada neymis elimizin kiri hıh
Huzursuz ev gercekten cekilesi degil.. Allah'im eslerimize su gunlerde anlayis aşılasın insallahh yarabbiiiyyyy

En iyisi ben bu hafta halledeyim ne olur ne olmaz
Adayla değil de eldivenle yapıyorum o da çok zor
Hamilelikten hassaslastık,bıyıklarimi aldırırken bile gözümden yaş gelmeye başladı.

Tamamla tatlım artık eksiklerini ki bak sen benden gün olarak öndesin ne olur ne olmaz
Ya evet artık tamamlamaliyim ama işte burda bulamıyorum İnternetten gelen pijamalari da iade ettim beden uymuyo,ic gösteriyor.hangi marka pijamalari tavsiye edersiniz.

Tatlım ben Türkiye'de değilim ama orda olup alan arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlar sana

ben civilim mağazasından aldım pijamayı sabahlıklı ama gidip bakarak aldım internete güvenemedim

bence hazırlayın ben hazırladım hastane çantamı elbiseleri sadece beşiği kuramdık oyun parkı aldı kv tozlanmaısn diye
onun dışında bebişe hazırız inşlalah vaktinde gelir cuamrtesi rengimiz belli oalcak doğumu konuşucaz kaç tl istiycek özel
de olacak bakalım nasipse ama çok ucuk bi rakam söylerse napacaz bilmiyorum

ben civilim mağazasından aldım pijamayı sabahlıklı ama gidip bakarak aldım internete güvenemedim

Ben de bebeğin kiyafetlerini hazırladım da kendi eksiklerim de bitse bi oh cekicem.
İnşallah makul bifiyat söyler doğum işi çok masraflı

Kizlar kanamalar icin hangi pedi aldiniz. Markette mesane pedi gordum canbebenin. İse yarar mi ki o ?
Nasil birsey alicaz kilot tarzi istemiyorum ped, bez tarzi istiyorum. Esimde diyor cocugun bezlerinden koyarsin cok gelirse onunda ayri bi fantazi dunyasi var
Bu meshane pedleri nasil sizce ? İdrar icin mi o sirf.. Kanamalarada yardimci olur mu ki ?

Dimi benim tutuşma ağustos ayına girdiğimizde başlıcak bence zaten çoğunuz doğurmuş olacaksınız artık bana da destek olursunuz

Kiz cocuk bu kurulms saat mi keyfi ne zman isterse geliverirr... Destek olurz o onemli degil ama sen hazirla cantani kuzum

Tamamla tatlım artık eksiklerini ki bak sen benden gün olarak öndesin ne olur ne olmaz

Hahaha kiz kelin ilaci olsa demislerrr guldurdn benii.. Diyene bakk..

Aminn sekerimm yaa valla oylee kocada neymis elimizin kiri hıh
Huzursuz ev gercekten cekilesi degil.. Allah'im eslerimize su gunlerde anlayis aşılasın insallahh yarabbiiiyyyy

Amin canm amin vall ben de surekli dua ediyorm ama bu ara yine cidden benm duygusallik da hat safhada sanirm dogum yaklasiyor diye... Ama bu esimin sucu olmadigi anlamina gelmz tabiii

Amannn neyse dedigin gibi elimizin kiri
Cok sallamamak lazm anlamiyollaaaa

Ben de kulot tarzi olandan aldm canm depend, ama onun mesane pedi de vardi sanirm ve bence yeterli olur yani zaten kanama icn buyuk ped sadece orkid yani ondam da koydm yinee..

Selamlar koca göbüşlü annişkolar
Nasılsınız? Haliniz vaktiniz yerinde inşallah??

Oğlanın çamaşırlarını yıkadım ütü için kurumalarını bekliyorum. Akşama ütüleyip hastane çantamızı hazırlamış olurum. Pek Bi rahatım yani..geniiiişşş geniş davranıyorum ama bakalım hayırlısı
Camlarımı sildim oturuyorum. Bide karnım acıktı ki sormayın gitsin Bi koşu yarım dana yiyip geliim

en göbüşlü benimdir burada kortizonla beraber 27 kiloyu devirdik bakalım:) bu halde cammı siliyorsunuz helal olsun ben yapmıyorum temizlik namına hiç bişi eşim ablam hallediyor aradada gelinimiz geliyor bence yapmayın ya doğuma ne kalmış

Ben eczaneden çamaşır gibi olanlardan istedim bana bebek bezi gibi olanlardan verdi bu daha kullanışli dedi.Markasi july.Pijamayla filan daha rahat oluyormuş. Birkaç arkadaş da öyle dedi.Normal pede de koy ama yeterli olmaz diyorlar

Olay bu bak

Anladin
Ben de kulot tarzi olandan aldm canm depend, ama onun mesane pedi de vardi sanirm ve bence yeterli olur yani zaten kanama icn buyuk ped sadece orkid yani ondam da koydm yinee..
Bende orkid koyucam da bu meshane pedinden de alayim o zaman ise yarar yani.. Can bebenin gordum baska markaya da bakarim. Aslinda buyuk marketlerde vardir da bizim burda yok. Esim migrosta calisiyo bak demistim tabi bakmadan etmeden burda yok dedi. Koskoca magaza nasil bakim isim var diyip duruyor. Birgun ben gidicem dogurmadan da neyse..
Ben o meshane pedinden alayim. Anca karsilar ped de koyuyim. O eksiklerimde tamamlansin cok sukur baska eksik yok sanirim.

Liste olarakta soyle dusundum:
Kendim icin
Lohusa pijama
Cikis icin kiyafet
Terlik
Pecete-havlu
Makyaj malzemeleri
Pedler
Ayakkabi
Corap
Cocuk icin
10 tane filan bez
İslak mendili
Agiz mendili
Zibin birkac tane
Hastane cikisi
Corap
Eldiven
Sapka
Battaniye
Alt ust pijama takimi citcitli yenidogan 1 tane

Suan aklima bunlar geliyor eklersem de soylerim zaten ekstra :)
Aleykum selam canim

Canim sikma canini son kontrolumde tahmini dogum tarihim 25 agustos cikti :)
Ay kardesim sende katil aramiza bizi gariban birakmayin :) ben doktor bulsam sorucam tahmini ne zaman dogururum diyede doktor bulamiyorum puf olup ucmus bizim ki
Neyse haftaya nerdeydin sen 1bucuk ay olcak nerdeyse diye azarlarim adami biraz oda benim gibi şoka girer ne diyo bu kadin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…