Aminn sekerimm yaa valla oylee kocada neymis elimizin kiri hıhAynen oyle kankaabebeklerimiz var iyi kii Allah'a bin sukurrr... Gercekten bambaska duygu!!! Allahim herkese saglikli bebek, sonra huzur versn insallah
Kiz biz senle sona kalip dona kalmayalimda napcez netcez diyeDimi benim tutuşma ağustos ayına girdiğimizde başlıcak bencezaten çoğunuz doğurmuş olacaksınız artık bana da destek olursunuz
En iyisi ben bu hafta halledeyim ne olur ne olmazvalla ben baştan beri ağdaya gidiyorum ağdacım doğumdan 3-4 gün önce gel dedi çünki lohusa olacaz
ama ağdayı tasvip etmiyor baıları ama ben gidicem zaten hassas aldırırken çok canım acıyıor hormonlardan doalyı sanırım
doktor catı muayenesi yaparsa yandık tüylüuüm cumarteside ben gidecem kontrole ama bakalım nası bir çözüm yaparız b,leemdim
Ya evet artık tamamlamaliyim ama işte burda bulamıyorum İnternetten gelen pijamalari da iade ettim beden uymuyo,ic gösteriyor.hangi marka pijamalari tavsiye edersiniz.Tamamla tatlım artık eksiklerini ki bak sen benden gün olarak öndesin ne olur ne olmaz
Valla Can'ım 15 ine kadar herkes doğurmuş kucagına almış olacak üzülerek söylüyorum ıssız bir adada terk edilmiş gibi yapayalnız kalacazKiz biz senle sona kalip dona kalmayalimda napcez netcez diye
Tatlım ben Türkiye'de değilim ama orda olup alan arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlar sanaEn iyisi ben bu hafta halledeyim ne olur ne olmaz
Adayla değil de eldivenle yapıyorum o da çok zor
Hamilelikten hassaslastık,bıyıklarimi aldırırken bile gözümden yaş gelmeye başladı.
Ya evet artık tamamlamaliyim ama işte burda bulamıyorum İnternetten gelen pijamalari da iade ettim beden uymuyo,ic gösteriyor.hangi marka pijamalari tavsiye edersiniz.
Çok sağol tatlımTatlım ben Türkiye'de değilim ama orda olup alan arkadaşlar muhakkak yardımcı olurlar sana
Ay ben şookkValla Can'ım 15 ine kadar herkes doğurmuş kucagına almış olacak üzülerek söylüyorum ıssız bir adada terk edilmiş gibi yapayalnız kalacaz
ben civilim mağazasından aldım pijamayı sabahlıklı ama gidip bakarak aldım internete güvenemedimEn iyisi ben bu hafta halledeyim ne olur ne olmaz
Adayla değil de eldivenle yapıyorum o da çok zor
Hamilelikten hassaslastık,bıyıklarimi aldırırken bile gözümden yaş gelmeye başladı.
Ya evet artık tamamlamaliyim ama işte burda bulamıyorum İnternetten gelen pijamalari da iade ettim beden uymuyo,ic gösteriyor.hangi marka pijamalari tavsiye edersiniz.
ben civilim mağazasından aldım pijamayı sabahlıklı ama gidip bakarak aldım internete güvenemedim
Ben de bebeğin kiyafetlerini hazırladım da kendi eksiklerim de bitse bi oh cekicem.bence hazırlayın ben hazırladım hastane çantamı elbiseleri sadece beşiği kuramdık oyun parkı aldı kv tozlanmaısn diye
onun dışında bebişe hazırız inşlalah vaktinde gelir cuamrtesi rengimiz belli oalcak doğumu konuşucaz kaç tl istiycek özel
de olacak bakalım nasipse ama çok ucuk bi rakam söylerse napacaz bilmiyorum
Dimi benim tutuşma ağustos ayına girdiğimizde başlıcak bencezaten çoğunuz doğurmuş olacaksınız artık bana da destek olursunuz
Tamamla tatlım artık eksiklerini ki bak sen benden gün olarak öndesin ne olur ne olmaz
Aminn sekerimm yaa valla oylee kocada neymis elimizin kiri hıh
Huzursuz ev gercekten cekilesi degil.. Allah'im eslerimize su gunlerde anlayis aşılasın insallahh yarabbiiiyyyy
Kizlar kanamalar icin hangi pedi aldiniz. Markette mesane pedi gordum canbebenin. İse yarar mi ki o ?
Nasil birsey alicaz kilot tarzi istemiyorum ped, bez tarzi istiyorum. Esimde diyor cocugun bezlerinden koyarsin cok gelirseonunda ayri bi fantazi dunyasi var
Bu meshane pedleri nasil sizce ? İdrar icin mi o sirf.. Kanamalarada yardimci olur mu ki ?
Canim sikma canini son kontrolumde tahmini dogum tarihim 25 agustos cikti :)Ay ben şookk
Ozenerek bakariz artik milletin 40i cikicak biz daha dogurmadan beklersek sasirmam
Ben eczaneden çamaşır gibi olanlardan istedim bana bebek bezi gibi olanlardan verdi bu daha kullanışli dedi.Markasi july.Pijamayla filan daha rahat oluyormuş. Birkaç arkadaş da öyle dedi.Normal pede de koy ama yeterli olmaz diyorlarKizlar kanamalar icin hangi pedi aldiniz. Markette mesane pedi gordum canbebenin. İse yarar mi ki o ?
Nasil birsey alicaz kilot tarzi istemiyorum ped, bez tarzi istiyorum. Esimde diyor cocugun bezlerinden koyarsin cok gelirseonunda ayri bi fantazi dunyasi var
Bu meshane pedleri nasil sizce ? İdrar icin mi o sirf.. Kanamalarada yardimci olur mu ki ?
Olay bu bakAmin canm amin vall ben de surekli dua ediyorm ama bu ara yine cidden benm duygusallik da hat safhada sanirm dogum yaklasiyor diye... Ama bu esimin sucu olmadigi anlamina gelmz tabiii
Amannn neyse dedigin gibi elimizin kiri
Cok sallamamak lazm anlamiyollaaaa
Bende orkid koyucam da bu meshane pedinden de alayim o zaman ise yarar yani.. Can bebenin gordum baska markaya da bakarim. Aslinda buyuk marketlerde vardir da bizim burda yok. Esim migrosta calisiyo bak demistim tabi bakmadan etmeden burda yok dedi. Koskoca magaza nasil bakim isim var diyip duruyor. Birgun ben gidicem dogurmadan da neyse..Ben de kulot tarzi olandan aldm canm depend, ama onun mesane pedi de vardi sanirm ve bence yeterli olur yani zaten kanama icn buyuk ped sadece orkid yaniondam da koydm yinee..
Aleykum selam canimSlm anneler
Ay kardesim sende katil aramiza bizi gariban birakmayin :) ben doktor bulsam sorucam tahmini ne zaman dogururum diyede doktor bulamiyorum puf olup ucmus bizim kiCanim sikma canini son kontrolumde tahmini dogum tarihim 25 agustos cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?