2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İste o bebek bezi gibi olanlardan vardi meshane pedi diye tam ince âdet pedi degil yani daha kalini.. O ilgimi cekti benim de

İste o bebek bezi gibi olanlardan vardi meshane pedi diye tam ince âdet pedi degil yani daha kalini.. O ilgimi cekti benim de
Aynı şeyden bahsediyoruz galiba,ben de hasta bezi olarak biliyordum onları. Kanama çok oluyormuş ancak onlar yeter diyorlar.
Bu arada bana da en son doğum tarihi olarak 23 Ağustos dediler.

Kızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyen çok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Ben : )
Tam 1 ay görünüyor doğuma.
Ablamın doğumları erken oldu, yapabilse gelip o yıkayacak hazırlayacak her şeyi, stres oluyor : )

Ben rahatım, yaparım bir gün diyorum.

Sen bilirsin cnm eskiden cati muaynesi mi varmis zaten dedigin gibi dogumda bakiolarmis sadece. Annem de takintilidir. Dogumda hastanede yatarken bile kacarmis hatta. Wcye saklanirmis 5tane dogurmus ama sag salim. 4u normal sonuncu sezeryan
benim için iyi bir deneyim oldu annen :) opuyorum ellerinden :) deneye bilirim

kizlar isim anlamlarini nerden araşdiriyorsunuz? ve Eliz isminin gerçek anlamini bilen var mi?

ya bu marketteki hasta bezi olmuyormu can beebnin hasta ebzini aldım sizin dediğiniz farklımı
Ben de hasta bezi aldim m beden onlu.merak edip actim bsyag büyük bisey mis.rahat rahatta giyeriim artik.bildiğin kilot gibi oluyor .yatarken falan sikinti olmaz hic .zaten hareket edecek dermanin olmuyor. En iyi hastane bezi birkaç gün kendimize gelene kadar idare edicez artik .

bende öle yaptım birde tek kullanımlık külotlardan aldım batarsa uğraşmayım diye

Kızlar var mı benim gibi daha hiç çanta hazırlamaya yeltenmeyen çok mu tembelim diye düşünmeye başladım da sanırım kendime ortak arıyorum
Ben de dün yıkadım bebegin çamaşırlarını herşeyini bugün de ütüsünü yaptım şimdi mola verdim bugün hastane çantasını sa hazırlayacağım sende yavaştan başla canım ni gün yıka parça parça ütüle

İyi bari yalnız degilmişim
Bu ay sonuna bitirecek çook iyi olacak
erken doğum riskimiz yoksa sikinti yapmaya da gerek yok... daha bebişin beşiği duruyor bende :/ çanta kolay ama onubay sonu hall ederiz insAllah... Allahim hepimize maddi manevi yardimci olsun inşAllah... sağlikli doğurub buyute bilelim inşAllah

Aynen canim. İyi yapmissin.zaten ebeler istiyor hastane kilodu.suyun geldiği de pedler ise yaramiyor.
eczanelerden mi aliyorsunuz? hastane kilodu mu diyib?,kaç tane? ben neden bilmiyorum ya bunlari sizlerin hesabina çok şey oğrendim hep

Merhaba kızlar. SOn bi kaç gündür bebek hareketleri iyice azalmış gibi geldi bana. Kalp atmasi nabiz gibi falan oluyor sadece. Bi de ara ara kendini sisirip birakiyor gibi oluyor. O guclu tekmeler bitti. Heralde karnımda yer bulamıyor yaklaşık 3 kilo olduğundan. Gebeligin sonuna doğru hareket azalması normal diyorlar internette falan. Yarın kontrol günü dur bakalım nasıl olacak.

Valla Can'ım 15 ine kadar herkes doğurmuş kucagına almış olacak üzülerek söylüyorum ıssız bir adada terk edilmiş gibi yapayalnız kalacaz
Bende Varım kızlar ya biz Ağustos sonuyuz beklicez bakalım bizim bıdıklar ne zaman gelecekler digerlerinin tecrübelerinden faydalanırız hem bide böyle Düşünelim :) başlasa artık Doğumlar ya

Canim sikma canini son kontrolumde tahmini dogum tarihim 25 agustos cikti :)
Nee bide ileri tarih mi verdiler 41 haftalık mı olcan ben 40 a kadar sürmez diye umarak gün sayıyorum hala ve Dr um henüz bi tarih bile vermedi heralde 36-37 haftalıkken Söyler bişeyler

Nee bide ileri tarih mi verdiler 41 haftalık mı olcan ben 40 a kadar sürmez diye umarak gün sayıyorum hala ve Dr um henüz bi tarih bile vermedi heralde 36-37 haftalıkken Söyler bişeyler
Ultrason olcumlerine gore canim 25 agustos adet tarihine gore 17 agustos.. Bakalim ne zaman gelir hanfendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…