2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
eczanelerden mi aliyorsunuz? hastane kilodu mu diyib?,kaç tane? ben neden bilmiyorum ya bunlari sizlerin hesabina çok şey oğrendim hep
ben külotları ebebek sitesinden aldım 10 tane çok değil 18 lira sanırım fiyatı bakarsın netten hasanede çamaşır değiştirmeyel uğraşmayım hem evdede iyi olur batar falan çok kanam olurmu olmazmı bilemem dursun ilk 10 gün sezeryan için önemli oradan bakıp alabilirsin

Canm bi de alt acmadan koy istersen, yani arkadasm onerdi bana da ben de koydm cantacigimaa..
Esin mi bakmadi te Allahim iste al sana bi zopalik dahaaa

Her yerde oyle yaziyor evet normal diyor.. Ben de doktora sordm her gun birbirini tutmaz tabi dedi 10 saat icnde fapan hic hareket etmeZse sorun olur dedi. Kalp atisini zaten kendin duyamazsn canm.. O senin kalp atisinin yansimasi oluyo genelde. Ya da hickirik oluyo..
Sen hepsini de doktoruna sor tabii

ben normal doğum düşünüyorum onun için de almak gerek mi?

Kizlar ahududu yapragi cayini duydunuz mu? Doguma cok faydaliymis.. icen var mi?
Ben buldum bi yakinimdan icmeye baslayacam bakalim faydasini gorecek miyikkk

Ultrason olcumlerine gore canim 25 agustos adet tarihine gore 17 agustos.. Bakalim ne zaman gelir hanfendi :)
Sağlıcakla vaktini ne zaman doldurduğuna inanırsa gelsin bizim bıdıklar ama Çokta bekletmesinler ya gün hayatımda hiç bu kadar Sabırla gün saymamıştım :s sıkıldım biraz açıkcası rahat ve hafif Olmayı özledim hiç bişey olmuyo Üstüme Aylardır aynı seyleri giyiyorum tüm kıyafetlerimi kutulayıp kaldırdım zayıflayana kadar görmek bile istemiyorum

canım normalde olsa sezeryande olsa kanaman olacak sen bilirsin orkid yeterli gelirmi bilmiyorum normail doğum yapmış
birine sor istersen
tamam tatlım ben yine de alirim o bezlerden normal doğum yapan biri yok ki eskiler var onlara da kalsa evde doğuruyorlar hiç sorun yok diyorlar

OY NE güzel heycanlar

hayırlı doğumlar kızlar.. aklınıza takılan bir şey var ise sorabilirsiniz.
öyle konuları gezerken takıldım.
2014 şubatta normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim.
allh bağışlasın canm. Bu son gunler bitmk bilmio. Meraktan olcez artık .. Bnde 1,5 cm açılma var ama hala bebiş gelmio sence bu ne kadar surer tam açılması ya..

oh mşllh canm. Klosu iyi doğsada skıntı olmaz artık.. Risk ne için peki
39.haftama gün verdi .O güne kadar normal ddoğum başlarsa müdahale etmem dedi cünkü koca kafa biraz su an 40 hafta bebek boyutunda kafası var. Ama 39 haftanı geçerse daha fazla kafa büyürse doğuramazsın dedi
Bakalım pazartesi de ölçülecek neler olacak

allh bağışlasın canm. Bu son gunler bitmk bilmio. Meraktan olcez artık .. Bnde 1,5 cm açılma var ama hala bebiş gelmio sence bu ne kadar surer tam açılması ya..

bi gelecek pir gelecek :) ah keşke içimde tutsam diyeceksin ( annelik mükemmel bir şey tabi )
açılma herkeste farklı oluyor hastaneye gittiğimde 4 cm açıklığım varmış mesela üstelik kanamamda ama hiç his yoktu.
geceden yattım ertesi gün 7 de suni sancı takıldı 10*10 kızımı kollarıma aldım. inşallah hızlı olur açılman.

evdeyken ; ılık duşa gir yere çömel hafif zıpla bebek aşağı iner açılmanda hızlanır.

24.01.2014 PRENSESIM DÜNYAYA GOZLERINI ACTI yaz google doğum hikayem çıkıyor..
her kadın yeni bir hikaye yazıyor doğumu ile inşallah seninki de benim gibi pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…