- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
ben külotları ebebek sitesinden aldım 10 tane çok değil 18 lira sanırım fiyatı bakarsın netten hasanede çamaşır değiştirmeyel uğraşmayım hem evdede iyi olur batar falan çok kanam olurmu olmazmı bilemem dursun ilk 10 gün sezeryan için önemli oradan bakıp alabilirsineczanelerden mi aliyorsunuz? hastane kilodu mu diyib?,kaç tane? ben neden bilmiyorum ya bunlarisizlerin hesabina çok şey oğrendim hep
Olay bu bak
Anladin
Bende orkid koyucam da bu meshane pedinden de alayim o zaman ise yarar yani.. Can bebenin gordum baska markaya da bakarim. Aslinda buyuk marketlerde vardir da bizim burda yok. Esim migrosta calisiyo bak demistim tabi bakmadan etmeden burda yok dedi. Koskoca magaza nasil bakim isim var diyip duruyor. Birgun ben gidicem dogurmadan da neyse..
Ben o meshane pedinden alayim. Anca karsilar ped de koyuyim. O eksiklerimde tamamlansin cok sukur baska eksik yok sanirim.
Liste olarakta soyle dusundum:
Kendim icin
Lohusa pijama
Cikis icin kiyafet
Terlik
Pecete-havlu
Makyaj malzemeleri
Pedler
Ayakkabi
Corap
Cocuk icin
10 tane filan bez
İslak mendili
Agiz mendili
Zibin birkac tane
Hastane cikisi
Corap
Eldiven
Sapka
Battaniye
Alt ust pijama takimi citcitli yenidogan 1 tane
Suan aklima bunlar geliyor eklersem de soylerim zaten ekstra :)
Aleykum selam canim
Merhaba kızlar. SOn bi kaç gündür bebek hareketleri iyice azalmış gibi geldi bana. Kalp atmasi nabiz gibi falan oluyor sadece. Bi de ara ara kendini sisirip birakiyor gibi oluyor. O guclu tekmeler bitti. Heralde karnımda yer bulamıyor yaklaşık 3 kilo olduğundan. Gebeligin sonuna doğru hareket azalması normal diyorlar internette falan. Yarın kontrol günü dur bakalım nasıl olacak.
ben normal doğum düşünüyorum onun için de almak gerek mi?ben külotları ebebek sitesinden aldım 10 tane çok değil 18 lira sanırım fiyatı bakarsın netten hasanede çamaşır değiştirmeyel uğraşmayım hem evdede iyi olur batar falan çok kanam olurmu olmazmı bilemem dursun ilk 10 gün sezeryan için önemli oradan bakıp alabilirsin
Sağlıcakla vaktini ne zaman doldurduğuna inanırsa gelsin bizim bıdıklar ama Çokta bekletmesinler ya gün hayatımda hiç bu kadar Sabırla gün saymamıştım :s sıkıldım biraz açıkcası rahat ve hafif Olmayı özledim hiç bişey olmuyo Üstüme Aylardır aynı seyleri giyiyorumUltrason olcumlerine gore canim 25 agustos adet tarihine gore 17 agustos.. Bakalim ne zaman gelir hanfendi :)
canım normalde olsa sezeryande olsa kanaman olacak sen bilirsin orkid yeterli gelirmi bilmiyorum normail doğum yapmışben normal doğum düşünüyorum onun için de almak gerek mi?
tamam tatlım ben yine de alirim o bezlerden normal doğum yapan biri yok ki eskiler var onlara da kalsa evde doğuruyorlar hiç sorun yok diyorlarcanım normalde olsa sezeryande olsa kanaman olacak sen bilirsin orkid yeterli gelirmi bilmiyorum normail doğum yapmış
birine sor istersen
Forever var bir de ikizler var bildiğim :)Kızlar ağustos grubunda ikizler dışında doğum yapmış var mı. Bn kendimi bekliodum ama hala gelmedi yavrumboyna sabrsızlandryo beni.
bak senle sat.ımız qynıymış. Sende durum ne canım. Son kontrolunde ne ddedi bide bebişin klosu kçtıForever var bir de ikizler var bildiğim :)
Canım hakikatten sen ne zaman doğurucan,bir değişiklik var mı? Nasılsın?bak senle sat.ımız qynıymış. Sende durum ne canım. Son kontrolunde ne ddedi bide bebişin klosu kçtı
3090 grdı pazartesi günü canım .Doktorum beni biraz riskli buluyor sezeryan istiyor 25ine gün verdi.Ben normal istiyorum o güne kadar doğarsa çok sevinicembak senle sat.ımız qynıymış. Sende durum ne canım. Son kontrolunde ne ddedi bide bebişin klosu kçtı
bu gidişle sat. Tarihini bulucak galibaCanım hakikatten sen ne zaman doğurucan,bir değişiklik var mı? Nasılsın?
oh mşllh canm. Klosu iyi doğsada skıntı olmaz artık.. Risk ne için peki3090 grdı pazartesi günü canım .Doktorum beni biraz riskli buluyor sezeryan istiyor 25ine gün verdi.Ben normal istiyorum o güne kadar doğarsa çok sevinicem
allh bağışlasın canm. Bu son gunler bitmk bilmio. Meraktan olcez artıkOY NE güzel heycanlar
hayırlı doğumlar kızlar.. aklınıza takılan bir şey var ise sorabilirsiniz.
öyle konuları gezerken takıldım.
2014 şubatta normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim.
39.haftama gün verdi .O güne kadar normal ddoğum başlarsa müdahale etmem dedi cünkü koca kafa birazoh mşllh canm. Klosu iyi doğsada skıntı olmaz artık.. Risk ne için peki
Çömelme kalkma hareketleri yapıyor musun canım.1.5 cmde kalması çok ilginç açılmanınallh bağışlasın canm. Bu son gunler bitmk bilmio. Meraktan olcez artık.. Bnde 1,5 cm açılma var ama hala bebiş gelmio sence bu ne kadar surer tam açılması ya..
Hahah yok kız o kadar da kalmayız heraldeAy ben şookk
Ozenerek bakariz artik milletin 40i cikicak biz daha dogurmadan beklersek sasirmam
allh bağışlasın canm. Bu son gunler bitmk bilmio. Meraktan olcez artık.. Bnde 1,5 cm açılma var ama hala bebiş gelmio sence bu ne kadar surer tam açılması ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?