Haklısın aslında hazırlayıp bırakmak lazım kenara bu hafta bitsin oturup yaparım tatlım :)Kiz cocuk bu kurulms saat mikeyfi ne zman isterse geliverirr... Destek olurz o onemli degil ama sen hazirla cantani kuzum
Hahaha kiz kelin ilaci olsa demislerrrguldurdn benii.. Diyene bakk..
Amin canm amin vall ben de surekli dua ediyorm ama bu ara yine cidden benm duygusallik da hat safhada sanirm dogum yaklasiyor diye... Ama bu esimin sucu olmadigi anlamina gelmz tabiii
Amannn neyse dedigin gibi elimizin kiri
Cok sallamamak lazm anlamiyollaaaa
Yani canım,senin en başından beri kafa önde gidiyordu zaten doğru hatırlıyorum demi? Bence bu yakınlarda gelir seninki,kilosu ile kafa ölçümü arasında 2 hafta fark vardı,benimkide öyle. Ama benimki kafa önde değil,kilo 2 hafta geriden geliyor diyor doktor. Ay karışık durum ya.39.haftama gün verdi .O güne kadar normal ddoğum başlarsa müdahale etmem dedi cünkü koca kafa birazsu an 40 hafta bebek boyutunda kafası var. Ama 39 haftanı geçerse daha fazla kafa büyürse doğuramazsın dedi
Bakalım pazartesi de ölçülecek neler olacak
Hadi bakalım zaten haftaya 36 dan gün alacaksın hazırlaman iyi olurBende henüz hazırlamadım :) hafta sonu Odası'nı yatağını hazır edip ondan sonra çantayı hazırlıcam inş
Ohhhh be yalnız değilmişim dedim kendi kendime ne yalan söyleyim :) hadi ben yıkadım ütüledim koydum dolaba kız sen daha yıkamadın mıBen : )
Tam 1 ay görünüyor doğuma.
Ablamın doğumları erken oldu, yapabilse gelip o yıkayacak hazırlayacak her şeyi, stres oluyor : )
Ben rahatım, yaparım bir gün diyorum.
Onları hallettim Can'ım bir ay önceden yıkadım ütüledim tüm kıyafetlerini sonda bohça yapıp kaldırdım çünkü böyle tembellik yapacağımı tahmin ediyordum .. Darısı çantayı hazırlamaya onu bir hafta sonra hallederim artık ay sonu da gider yatağı puseti alırızBen de dün yıkadım bebegin çamaşırlarını herşeyini bugün de ütüsünü yaptım şimdi mola verdim bugün hastane çantasını sa hazırlayacağım sende yavaştan başla canım ni gün yıka parça parça ütüle
süpersin ben sezeryan olucam bakalım gidicekmi görücez psikolojik olarak kilo iğrenç bişi şişme bebek gibi oldumen çok merak edilen konuyu da söyleyim doğumdan sonra epey bir kilo gidiyor benim 9 * 10 kg kadar gitti.
Aynen öyle canım ya koca kafaYani canım,senin en başından beri kafa önde gidiyordu zaten doğru hatırlıyorum demi? Bence bu yakınlarda gelir seninki,kilosu ile kafa ölçümü arasında 2 hafta fark vardı,benimkide öyle. Ama benimki kafa önde değil,kilo 2 hafta geriden geliyor diyor doktor. Ay karışık durum ya.
Çoğu annecik bu ay doğuracak zaten biz toplasan 10 kişi falan bekleriz artık;DBende Varım kızlar ya biz Ağustos sonuyuz beklicez bakalım bizim bıdıklar ne zaman gelecekler digerlerinin tecrübelerinden faydalanırız hem bide böyle Düşünelim :) başlasa artık Doğumlar ya
süpersin ben sezeryan olucam bakalım gidicekmi görücez psikolojik olarak kilo iğrenç bişi şişme bebek gibi oldum
Dediğin gibi hareket yeri daraldığı için olabilir bir de Eger gün içinde fazla hareket eden biriysen o yüzden de olabilir ...o kalp atımı gibi olan ritmik şey de büyük ihtimal hıçkırması..zaten yarın bebişi görünce için rahatlar annesiMerhaba kızlar. SOn bi kaç gündür bebek hareketleri iyice azalmış gibi geldi bana. Kalp atmasi nabiz gibi falan oluyor sadece. Bi de ara ara kendini sisirip birakiyor gibi oluyor. O guclu tekmeler bitti. Heralde karnımda yer bulamıyor yaklaşık 3 kilo olduğundan. Gebeligin sonuna doğru hareket azalması normal diyorlar internette falan. Yarın kontrol günü dur bakalım nasıl olacak.
yoo etki ediomu o canım. Yapıyim o zamn. Valla c.tesiden buyana açılma o şekilde. Zaten 5 gun hastanede yattım ilerleme olmayınca evde bkle dediÇömelme kalkma hareketleri yapıyor musun canım.1.5 cmde kalması çok ilginç açılmanın
inlllh canım, çok sağol. Benmde c.tesi kontrolum var bakalım ne dyck dr.bi gelecek pir gelecek :) ah keşke içimde tutsam diyeceksin ( annelik mükemmel bir şey tabi )
açılma herkeste farklı oluyor hastaneye gittiğimde 4 cm açıklığım varmış mesela üstelik kanamamda ama hiç his yoktu.
geceden yattım ertesi gün 7 de suni sancı takıldı 10*10 kızımı kollarıma aldım. inşallah hızlı olur açılman.
evdeyken ; ılık duşa gir yere çömel hafif zıpla bebek aşağı iner açılmanda hızlanır.
24.01.2014 PRENSESIM DÜNYAYA GOZLERINI ACTI yaz google doğum hikayem çıkıyor..
her kadın yeni bir hikaye yazıyor doğumu ile inşallah seninki de benim gibi pozitif olur
Ben de dün yıkadım :)minik minik çok komikler ....Ben de dün yıkadım bebegin çamaşırlarını herşeyini bugün de ütüsünü yaptım şimdi mola verdim bugün hastane çantasını sa hazırlayacağım sende yavaştan başla canım ni gün yıka parça parça ütüle
inlllh canım, çok sağol. Benmde c.tesi kontrolum var bakalım ne dyck dr.
Valla alıştırmakla ilgili anacım. Benim kocamda öyle malesef ama yapamadığım için mecbur yapıyo, yapabildiğim Zaman tabi ki yaparım, ama yapamıyorsam yapacak başka çare yokÜtü yapmasını bilmiyo ki
Kaç kere dedim gel ben ütülerken bak lazım olur diye
Örtüyü bile ütüleyemez değil üniforma
Bir de bana diyor ki bu saattenütüleme sabah kalk ütüle 5.30 da işe gidiyosun zaten ben 5 te kalkıp bunlarla mı ığraşıyım
Ben olmasam kalkıp işe bile gidemez o kadar tembel o kadar sorumsuz
Ben de dün yıkadım :)minik minik çok komikler ....
Aynen canım cok şirinler minicik :) kız bakarsın normal doğurursun belli mi olur :)Dün dr.a gittim kızlar,bebiş 2.800 olmuş şaşırdım ve sevindim:)nst sonucuna göre az sancın var dedi dr.
Al cnm havalar berbat sıcak al kafan rahat ederOnları hallettim Can'ım bir ay önceden yıkadım ütüledim tüm kıyafetlerini sonda bohça yapıp kaldırdım çünkü böyle tembellik yapacağımı tahmin ediyordum .. Darısı çantayı hazırlamaya onu bir hafta sonra hallederim artık ay sonu da gider yatağı puseti alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?