2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Haklısın aslında hazırlayıp bırakmak lazım kenara bu hafta bitsin oturup yaparım tatlım :)

Yani canım,senin en başından beri kafa önde gidiyordu zaten doğru hatırlıyorum demi? Bence bu yakınlarda gelir seninki,kilosu ile kafa ölçümü arasında 2 hafta fark vardı,benimkide öyle. Ama benimki kafa önde değil,kilo 2 hafta geriden geliyor diyor doktor. Ay karışık durum ya.

Ben : )
Tam 1 ay görünüyor doğuma.
Ablamın doğumları erken oldu, yapabilse gelip o yıkayacak hazırlayacak her şeyi, stres oluyor : )

Ben rahatım, yaparım bir gün diyorum.
Ohhhh be yalnız değilmişim dedim kendi kendime ne yalan söyleyim :) hadi ben yıkadım ütüledim koydum dolaba kız sen daha yıkamadın mı

Onları hallettim Can'ım bir ay önceden yıkadım ütüledim tüm kıyafetlerini sonda bohça yapıp kaldırdım çünkü böyle tembellik yapacağımı tahmin ediyordum .. Darısı çantayı hazırlamaya onu bir hafta sonra hallederim artık ay sonu da gider yatağı puseti alırız

Aynen öyle canım ya koca kafa
Forumdaki imzaya baıp bakıp duruyorum bu günlere gelebilecek miydik vayy be diyorum .Az kaldı çok az

Bende Varım kızlar ya biz Ağustos sonuyuz beklicez bakalım bizim bıdıklar ne zaman gelecekler digerlerinin tecrübelerinden faydalanırız hem bide böyle Düşünelim :) başlasa artık Doğumlar ya
Çoğu annecik bu ay doğuracak zaten biz toplasan 10 kişi falan bekleriz artık;D

süpersin ben sezeryan olucam bakalım gidicekmi görücez psikolojik olarak kilo iğrenç bişi şişme bebek gibi oldum

gider gider merak etme..
doğumdan sonra da süt yapsın diye çevrene güvenip yemezsen ( bu konu da kendimi tek geçerim alarm kurup yiyordum )
daha hızlı gider emzirmek ciddi kalori yaktırıyor

Dediğin gibi hareket yeri daraldığı için olabilir bir de Eger gün içinde fazla hareket eden biriysen o yüzden de olabilir ...o kalp atımı gibi olan ritmik şey de büyük ihtimal hıçkırması..zaten yarın bebişi görünce için rahatlar annesi

inşallah yok yemem iradeliyim o konuda benim sıkıntım kortizon oldu ms hastasıyım bir iştah açtı sorma
şuan 27 kilodayız doğuma kadar 30 kiloyu tamamlıycam 5 6 kilo bebek su eş onlara çıksan gene 20 kilom var
artık diyetisyen az yeme yürüyüşle gidicek yoksa kafayı yerim 28 bedenden 44 bedene çıkınca şirkette herkes şşko napıyon diyor artık takmıyorum bende valla

inlllh canım, çok sağol. Benmde c.tesi kontrolum var bakalım ne dyck dr.

Valla alıştırmakla ilgili anacım. Benim kocamda öyle malesef ama yapamadığım için mecbur yapıyo, yapabildiğim Zaman tabi ki yaparım, ama yapamıyorsam yapacak başka çare yok

Al cnm havalar berbat sıcak al kafan rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…