2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim Nasil oldun iyi misiniz .güzel haberlerini bekliyoruz.
İyiyim cnm çok tesekkürler alıntılayamadım herkesi cepten yazdıgım için sabah taburcu oldum evde yatıyorum.Plesanta previa geçmişti ama hala aşagı yerleşimli plesenta konumunda rahim agzına 2.2 cm uzaklıgında oldugundan rahim genişlemesinde plesenta kanama yapıyor ben doguma kadar yatmalıymışım bakalım hakkımızda hayırlısı

gider gider merak etme..
doğumdan sonra da süt yapsın diye çevrene güvenip yemezsen ( bu konu da kendimi tek geçerim alarm kurup yiyordum )
daha hızlı gider emzirmek ciddi kalori yaktırıyor
Sütün ne zaman geldi çok muydu ya da süt yapsın diye yediğin bişeyler oldu mu saat kurup yemenin sebebi neydi ki

Normal doğum için Dr baba 3 cm geçmeli rahme uzaklığı Demişti gerçi çok şükür öyle bi sıkıntım yok aylardır ama 2.2 yle normal doğum önerdi mi Dr un ?

Sütün ne zaman geldi çok muydu ya da süt yapsın diye yediğin bişeyler oldu mu saat kurup yemenin sebebi neydi ki

öncelikle kusura bakmayın her cevaba bir link atıyorum uzun uzun anlatmamak için
kızım 4 günlükken sarılık oldu detayları burada EMZIRME HAFTASI

cahil anne ne bilsin gaz sancısı diye götürdük meğer kuzum sarılıkmış. ama sarılık nedeni açlık değil
ben b (+) eşim a (+) kızım 0 kan grubu bunun etkisindenmiş ama hastane deki o uyuz hemşire emzirmeden dedi.
tamam onunda etkisi var ama sütümde varmış ..

1 gece hastane de kaldı. işte o gece sabaha kadar ( boza , süt , helva , salata ) alartm kurduğum yedim sürekli süt yapsın da sağıp kızıma götüreyim diye. gözler şiş yedim sağdım..

bu çok önemli !!!!! ÜZÜNTÜDEN sütüm azaldı bu sefer de geri gelsin diye sürekli yedim 3 kg aldım 1 haftada sık sık yiyordum.

akılsız kafa diyelim süt yapan tek şey içecekler , komposto , su he bide bol uyku yat uyu kalk gögüsler bomba gibi süt dolu.

bir süre günde 30 cc kadar mama takviye ettim sonra bi anda onu da kestim 23 ay emdi şükür sütüm vardı

37*38 hamileyken damla damla geliyordu.
doğumdan sonra da geldi zaten yenidoağn bebeğin midesi 3 damla süt ile doyuyor mutlaka emzirin hele ilk süt kesinlikle bebeğe verilmeli

37*38 hamileyken damla damla geliyordu.
doğumdan sonra da geldi zaten yenidoağn bebeğin midesi 3 damla süt ile doyuyor mutlaka emzirin hele ilk süt kesinlikle bebeğe verilmeli
Inş cnm Sağlıcakla doğsunlar sütümüzde bol bol gelsinde emzirelim benim 5.5 aylıkken başladı gelmeye hala ara ara akıyo Boşa gidiyo sütlerim :)

Tecrubelerini paylastigin icn cok sagol arkadasim merak ettiklerimizi yazmissin hep.. Hayirlisiyla biz de doguralm insallah sagliklica bebeklerimizij biz de paylasalm sonra bilmeyenlerlee..

Tecrubelerini paylastigin icn cok sagol arkadasim merak ettiklerimizi yazmissin hep.. Hayirlisiyla biz de doguralm insallah sagliklica bebeklerimizij biz de paylasalm sonra bilmeyenlerlee..

ne demek zevkle yazıyorum. insan merak ediyor çünkü ne gelecek başıma ne olacak diye.
Amin sağlıkla alın kucağınıza Dünyanın en güzel varlığını

Kızlar yine ben benim adet Ağrı'larım hala devam ediyor
Aramızda böyle olupta sonra şidetlenen oldumu hiç ? Yani bu şekilde doğuma kadar giden oldumu ?Hep aynı seviyede devam ediyor benimki ne şiddetleniyor nede geçiyor ((((

Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
Maşallah annesine hamilleik çok yakışmış kuzum ay ne güzel sadece karnınız çıkmış rabiim sağlıcakla almayı nasişp etsin forumun ilk bebeği geliyor desenize ela hanım teyzeler burada bekliyor :)

Canım ben ilk hamileliğimde nişanım geldi 3cm açıklıkla eve geldim tüm evi dip tepe temizledim ertesi sabah gittim doğurdum. Biraz canavarımsıyım :) hiç bir şey olmaz Allah in izniyle.

Kendi ihtiyaç listene 3-4 takım iç çamaşırı ekle. Hem hava sıcak hem lohusalık şimdi terlediğinin 2-3 katı daha çok terleyeceksin!

kizlar isim anlamlarini nerden araşdiriyorsunuz? ve Eliz isminin gerçek anlamini bilen var mi?
Canım benim küçük görümcem müftü. Ona Bi sorayım istersen??

eczanelerden mi aliyorsunuz? hastane kilodu mu diyib?,kaç tane? ben neden bilmiyorum ya bunlari sizlerin hesabina çok şey oğrendim hep
Ben de burdan çok şey öğrendim ve hala öğrenmeye devam ediyorum. Sadece hamilelikle ilgili değil bebeği büyütürken bile bir sürü bilgi edindim. Çünkü sonuç olarak aynı dönemlerdeyiz ve bebelerimiz de aynı dönemlerde. Verdikleri tepkiler sorunlar aynı oluyor. Herkes değişik bir şey denemiş oluyor birinden biri işine yararsa mükemmel oluyor.
Kizlar ahududu yapragi cayini duydunuz mu? Doguma cok faydaliymis.. icen var mi?
Ben buldum bi yakinimdan icmeye baslayacam bakalim faydasini gorecek miyikkk
Canım hamilelikte çay ve ıhlamur haricinde bitkisel ürün içmeyi Dr lar pek önermiyor. İstersen sen bunu drla bir görüş.
Benim de karnıma ağrılar giriyor ama sancı gibi diil sanki??bilemedim yanii.. Sürekliyse sanki sancın varmış gibi geldi bana ama??bilemiyorum kii...

Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
Hayirlisiyla gelsin ela kizimiz masallah :)
Aynı şeyden bahsediyoruz galiba,ben de hasta bezi olarak biliyordum onları. Kanama çok oluyormuş ancak onlar yeter diyorlar.
Bu arada bana da en son doğum tarihi olarak 23 Ağustos dediler.
Aynen ayni seyden bahsediyoruz sanirsam :) bende ondan alicam iste..
Benim doktor tatillerde fink attigi icin yaklasik haziranin 13unden beri gormuyorum.. Ayin 1 inde baska doktora gittim iste onada bisi sormadim. Azcik ilerde cikiyoruz bakalim doktorumu 21inde gorucem kismetse sorucam ona ne zaman geliyor benim oglan diye :)
ya bu marketteki hasta bezi olmuyormu can beebnin hasta ebzini aldım sizin dediğiniz farklımı
Yok iste ustunde meshane bezi yazmiyormu onun onu diyorum bende canbebenin. Onu alcamda sormadan almayayim dedim
Canim senin haftan ileri oyle benim 2 gundur pek bi zayif hareketleri. Arada birkere filan sert vuruyo ahliyorum sonrasi varla yok arasinda ve az. Panik yapip doktora gitmek istemiyorum gunumu bekleyeyim diye. Ama merakta etmiyor degilim.
Canm bi de alt acmadan koy istersen, yani arkadasm onerdi bana da ben de koydm cantacigimaa..
Esin mi bakmadi te Allahim iste al sana bi zopalik dahaaa
Koyayim canim iyi soyledin. Havluya filan gerek var mi ki sence? Ben ozelde dogurmayacagim. Devlette doguracagim. Orda yikama mikama olmaz heralde.

Benim esim oyle kiz.. Hic bakmaz baktim der. Bisi al derim ordan elimde tasiyamam getiremem der. Der de der bos cok konusur cani sagolsun
Kizlar ahududu yapragi cayini duydunuz mu? Doguma cok faydaliymis.. icen var mi?
Ben buldum bi yakinimdan icmeye baslayacam bakalim faydasini gorecek miyikkk
Ne ise yariyor kiz. Acilmami yapiyormus, sanciyimi azaltiyormus napiyormus
Hahah yok kız o kadar da kalmayız heralde
Ay bilmiyorum kii bekle bekle iflahimiz kurudu kucuk diye gel de diyemiyorum birkac hafta sonra baslicam gel annem gel gel gell diye

Yok cnm ya benim hiç sancım olmadı henüz rahmim kendini ne zaman hazırlıcak acaba :) adet Sancısı gibi yalancı doğum sancıları olur diyorlar ama sürekli olması garip çocuğun hareketleri nasıl eğer onda sıkıntı yoksa sabret cnm son zamanlar idare edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…