- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Camları mı sildin Nasıl becerdin ben çok zorlanıyorum ya evim çok tozlandı bu gün zorla mutfağı temizledim kocam da hiç temizlik yapmayı sevmiyor bana yardım etse bir gün de hallederim ama yapmak istemiyor binen de bekliyorum doğuma yakın yaparız diyeSelamlar koca göbüşlü annişkolar
Nasılsınız? Haliniz vaktiniz yerinde inşallah??
Oğlanın çamaşırlarını yıkadım ütü için kurumalarını bekliyorum. Akşama ütüleyip hastane çantamızı hazırlamış olurum. Pek Bi rahatım yani..geniiiişşş geniş davranıyorum ama bakalım hayırlısı
Camlarımı sildim oturuyorum. Bide karnım acıktı ki sormayın gitsinBi koşu yarım dana yiyip geliim
Son zamanlara bırakmasaydın cnm sen zaten bizden Öndesin zor olur temizlik senin için benim bu hafta evimin tadilatı bitti inşaat gibiydi ev iki kardesimle 2 günde anca bitirdik şimdilik iyiyim ama senin haftana vardığımda nolur bilemiyorum :) inş hep böyle iyi hissederim sende kendini çok yorma temizliğin varsa yardım iste ya da yardımcı çağır artıkCamları mı sildin Nasıl becerdin ben çok zorlanıyorum ya evim çok tozlandı bu gün zorla mutfağı temizledim kocam da hiç temizlik yapmayı sevmiyor bana yardım etse bir gün de hallederim ama yapmak istemiyor binen de bekliyorum doğuma yakın yaparız diye
Maşallah size canımEki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
Ohhhh be yalnız değilmişim dedim kendi kendime ne yalan söyleyim :) hadi ben yıkadım ütüledim koydum dolaba kız sen daha yıkamadın mı
KPSS sonucun iyi mi cnmMaşallah size canım)
Elanın kilosu iyi ama senin çok kilon yok inşallah doğumdan sonra hemencecik önceki haline döneceksin gibi duruyor :))
Son günleriniz tadını çıkar :))
Şişkoyum dımıııı 14 kg aldım 85,5 kg yum aslındaaaMaşallah çok güzelsin Hiçte dogurcak gibi değilsin :)
ansızın gelirmiş başka çarem kalmazmış:))Aynen canım cok şirinler minicik :) kız bakarsın normal doğurursun belli mi olur :)
Yok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştımKPSS sonucun iyi mi cnm
Aslında kilom çok ama bellı degıl gerkes 5 aylık mı dıyorrrMaşallah size canım)
Elanın kilosu iyi ama senin çok kilon yok inşallah doğumdan sonra hemencecik önceki haline döneceksin gibi duruyor :))
Son günleriniz tadını çıkar :))
ne bileyim canım ya tuhaf tuhaf karın ağrılarım var hep...kısmet bakalım:)Maşallah tontişeeee,kız sen benden önce doğuracaksın ben sana diyim :):)
ne güzel hiç şişmemişsin maşallah canım...Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
pişik demişken bende oluyor hep pişikBebişime sudocrem aldım kızlar pişik için, çoğunluk sebamed önerdi ama benim içime sindi bu krem
(Muhabbetin yönünü kpss'den çekme çabaları)
Yok artık hiç göstermiyosun maşallah ben 16 kiloyu devirdim daha da AlcamŞişkoyum dımıııı 14 kg aldım 85,5 kg yum aslındaaa
Neyse cnm boşver kızına konsantre ol sen seneye kızının da verdiği moralle girer kazanırsın inş hersey de bi hayır var bekle de GörYok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştım
Niyeyse takmadım hiç kafamaseneye bidaha denerim
Sinirlerim bozuldu
Benim 9 ay kontrol kaldi sali gunu bitti daha kotrolum yok 41 haytayi kendim aliyorum rdv gecerse gunum tabiMesela benim kendi doktoruma bir dahaki randevum 41. Haftaya verildianestezi ve ebe bu ayın 28 i sanırım geçen hafta doktorumu son görüşümdü
Ya benim derdim kilo degil aslinda takilmiyorum fazlada simdi kkilosu dusuk 36 hafta bide kuvez alirlarsa yanimda kimse yok ilgilencek evde de iki kizim var hepimiz yipranncaz boyle olursa emziriyorum ben dogumdan sonra sukur sutum guzel kilo aldiriyor hepimiz sag salim kucamiza aliriz insallahhEger doğum gerçekleşirse eminim doğduktan sonrada kısa sürede toparlar ..benim de şuan bebişimin kilosu çok az ama Allah ın izniyle kısa sürede kilo alacaklar sen beslenmene dikkat et sabah kahvaltısına ağırlık ver olur mu
Bendede 3 gündür var cnm ara ara tutuyor. Kasık mı desem vajina mı desem ne desem bilemiyorum. Benim karnımda aşağı indi, yani ben öyle hissediyorum. Bu hafta iş yerindede acayip zorlandım, arkadaşlar sağolsun,oturtup kaldırıyorlar beni. Ben bu 3 günde acayip değiştim, çok hareketli bir insanım normalde,bu halime inanamıyırum haftaya iş son, nasıl geçiricem acaba. Hamileliğin zorluğunu daha yeni anladım desem yeridir.ağrılada cabası oluyor üzerine.ne bileyim canım ya tuhaf tuhaf karın ağrılarım var hep...kısmet bakalım:)
Bebişime sudocrem aldım kızlar pişik için, çoğunluk sebamed önerdi ama benim içime sindi bu krem
(Muhabbetin yönünü kpss'den çekme çabaları)
pişik demişken bende oluyor hep pişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?