2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Camları mı sildin Nasıl becerdin ben çok zorlanıyorum ya evim çok tozlandı bu gün zorla mutfağı temizledim kocam da hiç temizlik yapmayı sevmiyor bana yardım etse bir gün de hallederim ama yapmak istemiyor binen de bekliyorum doğuma yakın yaparız diye

Son zamanlara bırakmasaydın cnm sen zaten bizden Öndesin zor olur temizlik senin için benim bu hafta evimin tadilatı bitti inşaat gibiydi ev iki kardesimle 2 günde anca bitirdik şimdilik iyiyim ama senin haftana vardığımda nolur bilemiyorum :) inş hep böyle iyi hissederim sende kendini çok yorma temizliğin varsa yardım iste ya da yardımcı çağır artık

Ohhhh be yalnız değilmişim dedim kendi kendime ne yalan söyleyim :) hadi ben yıkadım ütüledim koydum dolaba kız sen daha yıkamadın mı

Amaaan sadece çanta hazırlamayı mı söylüyorsun sen, yıkanmış olduktan sonra ne var onda : )

Daha yıkayacağım, ütüleyeceğim, hâla şu gün yaparım bu gün yaparım diyorum.

Bebek gelmeye kalksa biranda ne giydireceğim acaba : )

Yok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştım

Niyeyse takmadım hiç kafama seneye bidaha denerim

Sinirlerim bozuldu
Neyse cnm boşver kızına konsantre ol sen seneye kızının da verdiği moralle girer kazanırsın inş hersey de bi hayır var bekle de Gör

Ya benim derdim kilo degil aslinda takilmiyorum fazlada simdi kkilosu dusuk 36 hafta bide kuvez alirlarsa yanimda kimse yok ilgilencek evde de iki kizim var hepimiz yipranncaz boyle olursa emziriyorum ben dogumdan sonra sukur sutum guzel kilo aldiriyor hepimiz sag salim kucamiza aliriz insallahh

ne bileyim canım ya tuhaf tuhaf karın ağrılarım var hep...kısmet bakalım:)
Bendede 3 gündür var cnm ara ara tutuyor. Kasık mı desem vajina mı desem ne desem bilemiyorum. Benim karnımda aşağı indi, yani ben öyle hissediyorum. Bu hafta iş yerindede acayip zorlandım, arkadaşlar sağolsun,oturtup kaldırıyorlar beni. Ben bu 3 günde acayip değiştim, çok hareketli bir insanım normalde,bu halime inanamıyırum haftaya iş son, nasıl geçiricem acaba. Hamileliğin zorluğunu daha yeni anladım desem yeridir.ağrılada cabası oluyor üzerine.
Bebişime sudocrem aldım kızlar pişik için, çoğunluk sebamed önerdi ama benim içime sindi bu krem

(Muhabbetin yönünü kpss'den çekme çabaları )

Cnm çokkimyasal var,kullanmayı düşünmüyorum ama unibabyninkini aldım yinede, en az kimyasal onda gördüm,kimyasalla ne kaadar geç tanışırsa o kadar kar.

pişik demişken bende oluyor hep pişik

Kendinede sür, ben bir bephanten pişik kreminibitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…