2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tr deki gibi degil canim yurd disinda beni takip eden dr hic bi zmn dogurtmadi beni acilde gorevli kim varsa dogurtuyor 2 cide 1 kadin eve dogurttu sadece herseyimle ilgilendi bebekle o ilgilendi tmm cok rahatlar birazz burda cunku sezaryan yok zor durum olmadikcaa

Ben tam 5 saattir çekiyorum bu adet sancısını biliyor musun kasıklarım patlıcak gibi uyku uyuyum dedim kabus ardına kabus gördüm ağrıdan sanırım doğuma kadar yolu var

36 Bi geçsin sonra Bnde başlıcam gel yavrum demeye beraber başlarız

İnanır mısın Can'ım benim gözüme artık hersey dağ gibi geliyor :)
Bugün kızlar dürtünce düşündüm Bi an doğuma gitsem ve çantamı eşim hazırla neler olur diye aman Allah im tam kabus zaten benim ki pireyi devr yapar haftaya oturup yapacam sende bekletme daha fazla bebiş için harekete geç annesi

Adet agrilari cok hareketten oluyo canim eger dinlenince geciyosa normal ama gecmiyosa dr gitmen lazim bende oluyorum 8 9 gundur bide sertlesmeler var cok fena

Zor seninde kimsen yokmuş orda Allah yardımcın olsun inşallah küveyzede girmez ve bebeğin biraz daha sabreder umarım...

Yat dinlen canim.normal doğum mu ysptiracak peki Dr .un.umarim her şey daha iyi olur.benim de previam vardi.geçti .çok tedirgin olmuştum bende.sorunsuz al bebeğini kucagina inşallah.

Ay tam benim soracagim konular konuşulmuş.Cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi yapar mı? Jilet kullanmamak için 37de filan temizliği yapayım dedim ama muayene yaparsa nolcak
Tatlım benim kuaforum son haftalarda almıo ağda ile genede sen bilirsin dio ama burdan kalkıp doğuma giden bile oldu dio
Cok hassaslaşıyor can yandığı için kendini kasıosun doğum başlayabilir
Ben hiç riske atmadım jilete başldım
Çok rahatsız edici ama napiyim mecbur (

Ben bir şey yapamıyorum ya biraz ayakta kalınca çatım çok ağrıyor eşime göre ne var evde bana sürekli öyle diyor ben de çağıracağım artık birini haftaya çağırırım

Bebişime sudocrem aldım kızlar pişik için, çoğunluk sebamed önerdi ama benim içime sindi bu krem

(Muhabbetin yönünü kpss'den çekme çabaları )
Chicco nun setinden pişik kremi çıkmıştı. O var bi de Sudocrem i duydum ben de denemek için en küçük boyunu aldım. Memnun kalırsak büyüklerinden alırız dedik

Kızlar ben daha ne bebeğime ne kendime birşey almadım.. Nelere öncelik vericeğimi bilemedim. Bu hafta yapıcaz artık alışveriş. Hastane için ayrı bebek için gerekli ihtiyaçlar nelerdir. Sizler bi liste oluşturdunuz mu. Banada yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…