Tr deki gibi degil canim yurd disinda beni takip eden dr hic bi zmn dogurtmadi beni acilde gorevli kim varsa dogurtuyor 2 cide 1 kadin eve dogurttu sadece herseyimle ilgilendi bebekle o ilgilendi tmm cok rahatlar birazz burda cunku sezaryan yok zor durum olmadikcaaÇok şükür 3 serumdan sonra kanama durdu NST'de sancı yok sabah vizitinde doktorumun sonuçlara bakıp beni yollamasını bekliyoruz inşallah.Hepinize çok tesekkürler arkadaşlar bir erken dogum macerasını daha atlattık çok şükür
Ben tam 5 saattir çekiyorum bu adet sancısını biliyor musun kasıklarım patlıcak gibi uyku uyuyum dedim kabus ardına kabus gördüm ağrıdan sanırım doğuma kadar yolu varKızlar yine benbenim adet Ağrı'larım hala devam ediyor
Aramızda böyle olupta sonra şidetlenen oldumu hiç ? Yani bu şekilde doğuma kadar giden oldumu ?Hep aynı seviyede devam ediyor benimki ne şiddetleniyor nede geçiyor((((
Hayırlısıyla sağlıkla kucagına al Prensesi elanın fıstık annesi :)Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
36 Bi geçsin sonra Bnde başlıcam gel yavrum demeye beraber başlarızHayirlisiyla gelsin ela kizimiz masallah :)
Aynen ayni seyden bahsediyoruz sanirsam :) bende ondan alicam iste..
Benim doktor tatillerde fink attigi icin yaklasik haziranin 13unden beri gormuyorum.. Ayin 1 inde baska doktora gittim iste onada bisi sormadim. Azcik ilerde cikiyoruz bakalim doktorumu 21inde gorucem kismetse sorucam ona ne zaman geliyor benim oglan diye :)
Yok iste ustunde meshane bezi yazmiyormu onun onu diyorum bende canbebenin. Onu alcamda sormadan almayayim dedim
Canim senin haftan ileri oyle benim 2 gundur pek bi zayif hareketleri. Arada birkere filan sert vuruyo ahliyorum sonrasi varla yok arasinda ve az. Panik yapip doktora gitmek istemiyorum gunumu bekleyeyim diye. Ama merakta etmiyor degilim.
Koyayim canim iyi soyledin. Havluya filan gerek var mi ki sence? Ben ozelde dogurmayacagim. Devlette doguracagim. Orda yikama mikama olmaz heralde.
Benim esim oyle kiz.. Hic bakmaz baktim der. Bisi al derim ordan elimde tasiyamam getiremem der. Der de der bos cok konusur cani sagolsun
Ne ise yariyor kiz. Acilmami yapiyormus, sanciyimi azaltiyormus napiyormus
Ay bilmiyorum kii bekle bekle iflahimiz kurudu kucuk diye gel de diyemiyorum birkac hafta sonra baslicam gel annem gel gel gell diye
İnanır mısın Can'ım benim gözüme artık hersey dağ gibi geliyor :)Amaaan sadece çanta hazırlamayı mı söylüyorsun sen, yıkanmış olduktan sonra ne var onda : )
Daha yıkayacağım, ütüleyeceğim, hâla şu gün yaparım bu gün yaparım diyorum.
Bebek gelmeye kalksa biranda ne giydireceğim acaba : )
Adet agrilari cok hareketten oluyo canim eger dinlenince geciyosa normal ama gecmiyosa dr gitmen lazim bende oluyorum 8 9 gundur bide sertlesmeler var cok fenaKızlar yine benbenim adet Ağrı'larım hala devam ediyor
Aramızda böyle olupta sonra şidetlenen oldumu hiç ? Yani bu şekilde doğuma kadar giden oldumu ?Hep aynı seviyede devam ediyor benimki ne şiddetleniyor nede geçiyor((((
Zor seninde kimsen yokmuş orda Allah yardımcın olsun inşallah küveyzede girmez ve bebeğin biraz daha sabreder umarım...Ya benim derdim kilo degil aslinda takilmiyorum fazlada simdi kkilosu dusuk 36 hafta bide kuvez alirlarsa yanimda kimse yok ilgilencek evde de iki kizim var hepimiz yipranncaz boyle olursa emziriyorum ben dogumdan sonra sukur sutum guzel kilo aldiriyor hepimiz sag salim kucamiza aliriz insallahh
Insallahhh hayirlisiylaaZor seninde kimsen yokmuş orda Allah yardımcın olsun inşallah küveyzede girmez ve bebeğin biraz daha sabreder umarım...
Senin Can'ım saolsun güzellik seneye bir daha denersin :)Yok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştım
Niyeyse takmadım hiç kafamaseneye bidaha denerim
Sinirlerim bozuldu
Anlamını bilmiyorum ama bi arkadaşımın ikiz bebeği oldu. Kızına Elis oğluna emir ismini koydu..kulağa hoş geliyorkizlar isim anlamlarini nerden araşdiriyorsunuz? ve Eliz isminin gerçek anlamini bilen var mi?
İyiyim cnm çok tesekkürler alıntılayamadım herkesi cepten yazdıgım için sabah taburcu oldum evde yatıyorum.Plesanta previa geçmişti ama hala aşagı yerleşimli plesenta konumunda rahim agzına 2.2 cm uzaklıgında oldugundan rahim genişlemesinde plesenta kanama yapıyor ben doguma kadar yatmalıymışım bakalım hakkımızda hayırlısı
Tatlım benim kuaforum son haftalarda almıo ağda ile genede sen bilirsin dio ama burdan kalkıp doğuma giden bile oldu dioAy tam benim soracagim konular konuşulmuş.Cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi yapar mı? Jilet kullanmamak için 37de filan temizliği yapayım dedim ama muayene yaparsa nolcak
Hayırlısı olsun canım takma tabi boşver..bu yıl nasip değilmiş demek kiYok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştım
Niyeyse takmadım hiç kafamaseneye bidaha denerim
Sinirlerim bozuldu
Ben bir şey yapamıyorum ya biraz ayakta kalınca çatım çok ağrıyor eşime göre ne var evde bana sürekli öyle diyor ben de çağıracağım artık birini haftaya çağırırımSon zamanlara bırakmasaydın cnm sen zaten bizden Öndesin zor olur temizlik senin için benim bu hafta evimin tadilatı bitti inşaat gibiydi ev iki kardesimle 2 günde anca bitirdik şimdilik iyiyim ama senin haftana vardığımda nolur bilemiyorum :) inş hep böyle iyi hissederim sende kendini çok yorma temizliğin varsa yardım iste ya da yardımcı çağır artık
Chicco nun setinden pişik kremi çıkmıştı. O var bi de Sudocrem i duydum ben de denemek için en küçük boyunu aldım. Memnun kalırsak büyüklerinden alırız dedikBebişime sudocrem aldım kızlar pişik için, çoğunluk sebamed önerdi ama benim içime sindi bu krem
(Muhabbetin yönünü kpss'den çekme çabaları)
Şişko demek ıstedın sanırımm mHayırlısıyla sağlıkla kucagına al Prensesi elanın fıstık annesi :)
Az önce bahcede bırıyle tanıştım 7 aylık mı dedı yoo 25 iinde doğum var dedım ınanamadı kadın halbukı 86 ya yakınımmmEki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?