Çok güzel olmuş cnm ellerine sağlıkKızlar arkadaş atınca bende atayım dedim magnet yapmaya başladım benim kıza sizce nasıl duruyor ilk kez yapıyorum yapabildim mi tam bilmiyorum da valla
Sürekli olması gerekiyor canım bazen bağırsak hareketleriyle de karıştırabiliriz... Geçen hafta midemi bozdum sabaha kadar dk bir sancı girdi korktum ama içimden de gaz sancısı diyorum doktora gittik gaz dedi rahim ağzı kapalı rahat ol dedi gerçi ben sezeryan bekliyorum zaten...benim dün bir de önceki gün 1 er defa aynı bu dediğiniz şekilde ağrım oldu böyle aniden belimden geldi kasıklarıma doğru yayıldı ama şiddetliydi yani ilk defa 1 2 dk kadar sürdü. Ama devamı olmadı. İkisinde de ayakta yorulmuştum. Doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi acaba. Bu ara uzun yürüyüşler yapıyorum işe yarar belki :)
Cnm ben antalyadayim burda bunlarin malzemesni satan bi yer var orda hersey var ordan aldim ama nette de var hepsi uygun fiyatacnm nerden aldın malzemeleri
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş cnm ellerine sağlık
Kiz oyle dolambaçlı bisi bende takamam durdugum yerde su gibi terliyorum onu cekemem. Ped gibi normal meshane pedi diye geciyor benim dedigimAy kızlar ben almadım,almayıda düşünmüyorum. Çünkü ben bu sıcakta onu hayatta çekemememmmmmm. Büyük ped aldım,1 saatte bir değiştirirrim. Ne var sanki. o sarıp sarmalayan hasta bezi hiç bana göre bişey değil. Fırlatırım atarım yani.
İyi yapmissin canim valla hatira bunlar birdaha olur olmaz boyle anılars sahip cikalim :)teşekkür ederim canım biz de dün arkadaşlarla hidiv kasrına gittik fırsattan istifade dedim bir iki fotoğrafımız olsun :).
Gel kardes sende bendensin :) haziranin 13unden beri kendi doktorumu gormuyorum adam fildir fildir geziyor :) ayin 1 inde baska doktora gozuktum 21inde kendi doktoruma gozukucem gene :)Ben doktora gidemiyorum 3 haftayı geçti en son Bayram'dan önce gitmiştim randevu aldım dün doktorun cenazesi çıkmış yokmuş haftaya kaldı benim iş bu arada daha hiç nst ye de bağlanmadım sezeryan olacağım tarihi de belirlemedik artık haftaya netleşir herşey heralde
Bir de ilk doğumumda normal doğum sancılarımı çekmiştim açıklık 10cm e ulaşmıştı o yüzden sancıları iyi biliyorum korkulcak bişey yok emin olun herşeyin hayırlısıbenim dün bir de önceki gün 1 er defa aynı bu dediğiniz şekilde ağrım oldu böyle aniden belimden geldi kasıklarıma doğru yayıldı ama şiddetliydi yani ilk defa 1 2 dk kadar sürdü. Ama devamı olmadı. İkisinde de ayakta yorulmuştum. Doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi acaba. Bu ara uzun yürüyüşler yapıyorum işe yarar belki :)
Dolap yasak canımm çikolata beyazlar kuru ve serin yer lazım yatakodan serinse gardrop a koyarsınCok iyi gerçekten cok güzel olmus bana da fikir oldu teşekkür ederim canım bende elite bir gideyim yakın zaten melodiye de bakacaktım aslında elite direk bakayım dolaba koyunca bişey olmaz dimi şimdiden alsam
Yok tatlım ayırma. 30 derecede 30 dakikada yıkasan yeter :)Kizlar bebek kiyafetlerini yikicam simdi. Renklilerle beyazlari ayirayim mi ?
Ama bende cok az kiyafet var suan annemlerde hersey. Cantasini yapicam ya bendekilerden koyucam. Annemlerin getirdiginide geldiklerinde yikicam.
İsin özü;
Renklim bir iki parca ayirayim mi ?
Kac derecede atiyim ?
15 dkka mi, 40 dkkami atiyim ?
Bana acil yardim edin makineye teptim cunku
Ay sagol balim ya tesekkur ederim calistirayim o zaman :)Yok tatlım ayırma. 30 derecede 30 dakikada yıkasan yeter :)
canım şimdi okudum yazılanları üzme kendini ve bebişini böyle bişey için bence.. hele bi bebiş olsun bence de git diyecek =)
kayınvaliden neden gelmiyormuş doğuma anlamadım?
canımmm cokkk güzel demişssin
camları mı sildin ???????? ben yerimden zor kalkıyorum walla tebrik ederim seni maşallah
maşallah cok güzel
ben de sudocrem aldım herkes onu önermişti..
benim de ilk doktora gittiğimden beri 1 hafta onde gidiyor. doktor muhtemel doğum tarihini de sata göre değil ugsye hesaplıyor..
cok güzel olmuş
ben de bu aynalardan yazdırmak için internetten buldum. ama çikolatayı daha ince istiyorum hacı şerife sordurttum bakalım üstünde hiç yazı olmayan gönderirse ondan yapıcam ben de..
ben hiç içemiyorum 1 litre zor oluyordur gündeama reflumu azdırıyor mahvediyor beni geceleri uyuyamama dönememe mevzusuna girmicem bile, iş yerinde uyucam şimdi
saka gibi evet ben de aynı öyleyimeşimde suyun bişeye dokunduğunu ilk defa duyuyorum diyor inanamıyor
kelebek.hill evet canım kokulu taş seleklerden aldım tozunu silikon kabini falan
Kizlar bebek kiyafetlerini yikicam simdi. Renklilerle beyazlari ayirayim mi ?
Ama bende cok az kiyafet var suan annemlerde hersey. Cantasini yapicam ya bendekilerden koyucam. Annemlerin getirdiginide geldiklerinde yikicam.
İsin özü;
Kac derecede atiyim ?
Cnm ben elde yıkamaya attım kirli değiller tozu çıksın diye yüksek sıcaklığa atmadım belki çeker falan ütü yapıcam zaten mikrobu Öylede kırılır renklide katsan soğukta çok farketmez sanırımKizlar bebek kiyafetlerini yikicam simdi. Renklilerle beyazlari ayirayim mi ?
İsin özü;
Kac derecede atiyim ?
Aynen benim de öyle ağzımın tadı zaten çok kötü, bi de uyandığımda midem bulanıyorGünaydın Herkese bu arada. Çok şükür bugün kıymetli cuma. Bereketli olsun inş. Sırası gelen pırtlatsın sağlıkla inş. Bugün sıcak bir hava bekliyor bizi. Akşamdan belliydi çok sıcak olacağı. Bütün camlar kapılar açık,ortada pervane çalışıyor,ona rağmen esmiyor,yandım. Sabaha kadar sucuk oldum. Artık yatakta dönemiyorum. Sürekli wcye gitmekten çoooook bunaldım. Aşırı derecede su içme isteğim var. Bir oturuşta 1 litre suyu içiyorum. Öyle çok içiyorumda içiyorum ki. Şaşarsınız. Zaten normalinde 3 ltre içen ben,bu günlerde günde 5 lt buluyor o derece. Birde sizede oluyormu sormak istiyorum. Ben suyun tadını alamıyorum. su bana karbonatlıymış gibi geliyor. Karbonatlı su içiyorum sanki. Ağzımın tadı mı değişti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?