2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sürekli olması gerekiyor canım bazen bağırsak hareketleriyle de karıştırabiliriz... Geçen hafta midemi bozdum sabaha kadar dk bir sancı girdi korktum ama içimden de gaz sancısı diyorum doktora gittik gaz dedi rahim ağzı kapalı rahat ol dedi gerçi ben sezeryan bekliyorum zaten...

Kiz oyle dolambaçlı bisi bende takamam durdugum yerde su gibi terliyorum onu cekemem. Ped gibi normal meshane pedi diye geciyor benim dedigim
teşekkür ederim canım biz de dün arkadaşlarla hidiv kasrına gittik fırsattan istifade dedim bir iki fotoğrafımız olsun :).
İyi yapmissin canim valla hatira bunlar birdaha olur olmaz boyle anılars sahip cikalim :)
Gel kardes sende bendensin :) haziranin 13unden beri kendi doktorumu gormuyorum adam fildir fildir geziyor :) ayin 1 inde baska doktora gozuktum 21inde kendi doktoruma gozukucem gene :)
Daha ne zaman dogurucam, nasil dogurucam, sancim var mi, bebek iyi mi, suyu var mi, kanala girmis mi, bebis inmis mi, durusu musait mi falan filan kafamda dolu deli soru var

Bir de ilk doğumumda normal doğum sancılarımı çekmiştim açıklık 10cm e ulaşmıştı o yüzden sancıları iyi biliyorum korkulcak bişey yok emin olun herşeyin hayırlısı

Cok iyi gerçekten cok güzel olmus bana da fikir oldu teşekkür ederim canım bende elite bir gideyim yakın zaten melodiye de bakacaktım aslında elite direk bakayım dolaba koyunca bişey olmaz dimi şimdiden alsam
Dolap yasak canımm çikolata beyazlar kuru ve serin yer lazım yatakodan serinse gardrop a koyarsın

Kizlar bebek kiyafetlerini yikicam simdi. Renklilerle beyazlari ayirayim mi ?
Ama bende cok az kiyafet var suan annemlerde hersey. Cantasini yapicam ya bendekilerden koyucam. Annemlerin getirdiginide geldiklerinde yikicam.
İsin özü;
Renklim bir iki parca ayirayim mi ?
Kac derecede atiyim ?
15 dkka mi, 40 dkkami atiyim ?

Bana acil yardim edin makineye teptim cunku

Yok tatlım ayırma. 30 derecede 30 dakikada yıkasan yeter :)

Sagol canm valla ben de simdilk kapattm konuyu zaten.. Aklima gelince sinir oluyorm ama unutmaya calisiyormm Allahim saglikla dogumlar nasip etan de gerisi bosss

kelebek.hill evet canım kokulu taş seleklerden aldım tozunu silikon kabini falan

Tahmin etmeliydmmm selekler iyi etmissin canm hazir almistm ben yoksa denerdm..

Ben ayirip yikadm canm, renk karisabilir bence.. 30 derece yeterli zaten ustlerinde genelde oyle yaziyodu kiyafetlern ben de oyle yikadm 30-40 dk falan yeter yanii..

Cnm ben elde yıkamaya attım kirli değiller tozu çıksın diye yüksek sıcaklığa atmadım belki çeker falan ütü yapıcam zaten mikrobu Öylede kırılır renklide katsan soğukta çok farketmez sanırım

Ben sizden baya sonra doğurucam ama sancılarım sıklaştı normalde adet sancısı cekmem iki gündür yastıkları yumrukluyorum neden herşey erken erken oluyor ilaçı kesti dr kasılmalar tekrar başladı bu akşam tekrar gidicez ama anlamadım siz 35 haftalıklen hissetiyorsunuz 32 de nasıl iş bu gece uykusu bozuldu gündün ayamı sürükleyerek yürüyorum

Aynen benim de öyle ağzımın tadı zaten çok kötü, bi de uyandığımda midem bulanıyor

Biz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…