- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
Maşallah cnm Allah'ım sag salim kavuştursun :) çok az kalmış yaBiz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
hadi hayırlısı yarında biz bakalım ne dicek günü belli olmuş sevindim canım bakalım benim kzı ne oyunlar dökücek yarın sürekli yüz kapama poposunu dönüyordu bakalım minnağımıza meraktan catlıyorumBiz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
çok güzel canım ayy gelmelerine az kaldı artık iyi günlerde kullanEki Görüntüle 1858629
Bu da bizim magnetimiz.
Canım 12 gün öncesi de çok uzun geliyor bana ya benim günüm 11 inde doluyor doktor 30 temmuz alalım istersen dedi çünkü tatile gidicekmiş yok dedik en geç 8 ine veriyorum o zaman dedi yani gözümü korkutmadı ee tabi daha önce de gelebilir kendi doktorum yerne başka doktor girebilir vs ama yine de durabileceği kadar dursa iyi olucak sankiBiz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
hadi gözünüz aydın artık doğum bekliyoruz:)Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Maşallah Prensesine hayırlısıyla kucakla inşallah tatlımBiz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
Senin daha vaktin var Can'ım. benim her an olabilir artık doktora görünmem lazım bakalım pazartesi gideceğimKiz oyle dolambaçlı bisi bende takamam durdugum yerde su gibi terliyorum onu cekemem. Ped gibi normal meshane pedi diye geciyor benim dedigim
İyi yapmissin canim valla hatira bunlar birdaha olur olmaz boyle anılars sahip cikalim :)
Gel kardes sende bendensin :) haziranin 13unden beri kendi doktorumu gormuyorum adam fildir fildir geziyor :) ayin 1 inde baska doktora gozuktum 21inde kendi doktoruma gozukucem gene :)
Daha ne zaman dogurucam, nasil dogurucam, sancim var mi, bebek iyi mi, suyu var mi, kanala girmis mi, bebis inmis mi, durusu musait mi falan filan kafamda dolu deli soru var
Canım nasıldı çatı muayenen bende önümüzdeki hafta sonu gideceğim belki benide muayene eder ama korkuyorum.Gunaydin guzel annislerr yine bir nst maceramizin basindayiz sira beklioz yan taraftaki dogumhaneden gelen bagrismalar bebek aglamalari kapida bekleyen kayinvalideler anneler ....:) cati muayenem var ya bugun icimi bi sikinti aldi bakalim hayirlisi
Ay maşallah sana hep böyle koca Bi göbüşüm olsun istemiştim :)kızlar gözünüz göbek görsün:) buda ben
ay ne kadar sevindim riskli dönmeleri atlatmana sağlıkla kucagına al inşallah ne Zaman isterse büyürsün gelsin Prenses :) teyzeleri de sizi seviyor:))Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
kız napacan koca göbüşü 28 bedenden 44 bedene çıkınca pekte iyi olmuyor canım yaa herkes hamilleik çok yakıştı diyor ama ben öyle hissetmiyorum:) 27 kilo aldım azmıAy maşallah sana hep böyle koca Bi göbüşüm olsun istemiştim :)
Teşekkürler canım hepimiz sağlıklı iyi günlerde kullanalım.çok güzel canım ayy gelmelerine az kaldı artık iyi günlerde kullan
Maşalllah canım maşallahh. Bencede fazla beklemez gibi geliyor. Normal mi bekleyeceksiniz,yoksa sezeryan mı olacaksın canım.Biz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Canim ben buraya danismadan almadim ama bu linke tikla ustundeki resme bak paketin. Normal ped gibi meshane pedi diye geciyor.tugbayhan cnm resmini atsana,nasıl bir ped o dediğin senin.
Kuzum attim karisik 30 derece 28 dkkalik hizli gunluk program vardi onda yikandi renkler karismamis aklinda bulunsun tertemiz cikmis :) ama biraz daha mi kucuk gozuktu gozume ne .. islak ve kirisik diyemi acaba. Utuleyince anlayacagim artikBen ayirip yikadm canm, renk karisabilir bence.. 30 derece yeterli zaten ustlerinde genelde oyle yaziyodu kiyafetlern ben de oyle yikadm 30-40 dk falan yeter yanii..
Hic bisi olmadi renklilere canim hepsi attigim gibi duruyo :)Cnm ben elde yıkamaya attım kirli değiller tozu çıksın diye yüksek sıcaklığa atmadım belki çeker falan ütü yapıcam zaten mikrobu Öylede kırılır renklide katsan soğukta çok farketmez sanırım
Masallah canim yaa.. Seninde gunun belli oldu ohh.. Gobegin asagidami peki senin ? Yani farkediyormusun ?Biz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
Eki Görüntüle 1858629
Bu da bizim magnetimiz.
Kizlar cok guzeller :) gule gule dagitin..bu da bizden şekerleri erken diye daha koymadık
Masallah masallah masallah.. Riskler bittigine gore dogumlar olabilir :)Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Masallah canim gobusler buyuk buyuk oldu artik herkesin :)kızlar gözünüz göbek görsün:) buda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?