Biz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Bende sizdenim ağzımda iğrenç bir tat yediğim hiç bir şey eskisi gibi değil çok severek yaptıgım yediğim salata bile bana acı ve kötü geliyorsu içiyorum midem kalkıyor sabah öyle çok tuttum ki kendimi çıkarmamak için gece uykusu desen 5 te yattım 7 de uyandım hala da ayaktayım ..yataktan kalkmak sağa sola dönmek hem işkence hem acı verici sonlara geldikçe başa sarıyoruz iyi mi kaç kere wc ye gidiyorum sayamıyorum bile bazen saniye de bir bazen dakika da bir üstüne adet olacakmış gibi sancıda cabası ayaklarım şişmiş diye tırnak batması olmuş Nasıl acıyor dokunamıyorum da ayyyyyy hiç bir şey de yapmak istemiyor Can'ım artık sanırım bünyem yavaş yavaş pes ediyor
Verirsin be olacak ki Can'ım kiloyu dert etme ben ki ilk gebeliğime 49 kiloyla başladım 75 le girdim doğum yaptıktan Sonra direk 10 kilo verdim düşün hiççç takma kafana yani ..bir şey yapmadan bu kadar gidiyorsa az Bi azimle komple hepsini verirsin bebeğin sağlıkla gelsin ohhh gerisi kolaykız napacan koca göbüşü 28 bedenden 44 bedene çıkınca pekte iyi olmuyor canım yaa herkes hamilleik çok yakıştı diyor ama ben öyle hissetmiyorum:) 27 kilo aldım azmı
Cnm yapmadi bugun cati muayenesini haftaya gel bakacam dedi ben de bugun bekliodum yapmasiniCanım nasıldı çatı muayenen bende önümüzdeki hafta sonu gideceğim belki benide muayene eder ama korkuyorum.
Amanda aman kocaman olmuş zeynebimiz hayırlısıyla kolaycacık doğur inş artık rahatlayabilirsin cnm çok sevindimTeyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Bende sizdenim ağzımda iğrenç bir tat yediğim hiç bir şey eskisi gibi değil çok severek yaptıgım yediğim salata bile bana acı ve kötü geliyorsu içiyorum midem kalkıyor sabah öyle çok tuttum ki kendimi çıkarmamak için gece uykusu desen 5 te yattım 7 de uyandım hala da ayaktayım ..yataktan kalkmak sağa sola dönmek hem işkence hem acı verici sonlara geldikçe başa sarıyoruz iyi mi kaç kere wc ye gidiyorum sayamıyorum bile bazen saniye de bir bazen dakika da bir üstüne adet olacakmış gibi sancıda cabası ayaklarım şişmiş diye tırnak batması olmuş Nasıl acıyor dokunamıyorum da ayyyyyy hiç bir şey de yapmak istemiyor Can'ım artık sanırım bünyem yavaş yavaş pes ediyor
Kizlar az daha sabir.. Geliyor ugruna ölünecek melekler.. Cok az kaldiMerhaba tatlı anneler, tlfondan girdiğim için pek sık yazamıyorum ama sizi takipteyim. Zamanımız çok az kaldıııı dün kontrole gittik oğluşum 2700 kilo 47 cm olmuş maşallah. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Sezeryan olacağım için muhtemel tarih 8 ağustos fakat zaman geçmek bilmiyor. Sancılarım arttı geceleri uyku bitti. Bazen ağlayacak dereceye geliyorum. Sağlıkla kucağımıza alsaydık meleklerimizi inşallah.
Maşallah bebişine tatlım şu an anladığım kadarıyla 37 nin içindesin genelde sezeryanda 38 ve sonrası gün veriyorlar hemen sen neden 8 ine bekliceksin yani 40 ın için de mi olacaksınMerhaba tatlı anneler, tlfondan girdiğim için pek sık yazamıyorum ama sizi takipteyim. Zamanımız çok az kaldıııı dün kontrole gittik oğluşum 2700 kilo 47 cm olmuş maşallah. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Sezeryan olacağım için muhtemel tarih 8 ağustos fakat zaman geçmek bilmiyor. Sancılarım arttı geceleri uyku bitti. Bazen ağlayacak dereceye geliyorum. Sağlıkla kucağımıza alsaydık meleklerimizi inşallah.
Kiz bence hazirla artk yaaa!!!
Az kaldi ya yavrumm, gununde gelceginden ne kadr eminsin kuzunun
Yardimci olayi cok mantikli calisan kisi icin. En guzelini yapiyorsun cnm ekonomik ozgurlugumuz var sonucta! Bnmki de karsi cikio iyi madem sen yap diyorum yapio iste cok becerikli ve istekli olmasa da:) allahtan evim minnacik bnde oyuzden cok diretmiyorum.
Aman aman masallh de canm
Ben ne zman esim bu ara iyi desem bozuluyohayir yabanci birine anlattigimdan da degil yani amaa..
Yapmalilar canm zaten cidden baska turlu bizde huzur olmuyo evde de olmuyo.. Insanin zoruna gidiyo benim esimle de ayni diyaloglri yasadm, ben neden evlendm muhabbeti dedigin gibi ben isten gelir yan gelir yatardm yani annemin evinde, keyfime gore spordu kitapti takiliyordmmbiz de hizmetci olalm diye evlenmedk !!! Valla temizlik ve utu benmkinin de yardm etmedigi bi konulr ben de kadin cagiriyorm, baslarda ona bile tonlaa laf.. Haftasonu evdeymisim neden yapmiyomusum, ben de kusura bakma dedm haftasonumu da kendime ayircam.. Artk alisti el mecbur. Yoksa ben de gururunu oksamayi da severm kendi yerini ve degerimi bilirse..
Öyle ya da böyle katlancaz tabi tatlım ama inan elimde değil vücut kendi error veriyor :)Kizlar az daha sabir.. Geliyor ugruna ölünecek melekler.. Cok az kaldi
Benki isyan bayragini her anımda kaldıran biriyim.. Artik anladim dogurana kadar böyle katlancaz. Dank etti yani :)
beni aramadı sağlık ocağı belki rutindir hazırlıklara başlayın diye olabilir:) çok takılmaSağlık ocağından aradılarmı sizi beni biraz önce aradılar çantanız hazırmı her an doğum olabilir hazırlıklı olun diye yaaa ben o kadar ilaçı dursun diye boşamı içdim size yazdım sancılarımı arkasından kadın aradı tırstım şimdi çok erken değilmi rutin birşey mi bu kimse yazmadı bu güne kadar arandığını
Cnm benm doktorum hem oncesinde bidahakine cati muaynesi diye bilgilendirdi hemde bana o gun musait misin ister misin diye sordu. Bilgine cnm..Ay tam benim soracagim konular konuşulmuş.Cumartesi kontrolümüz var çatı muayenesi yapar mı? Jilet kullanmamak için 37de filan temizliği yapayım dedim ama muayene yaparsa nolcak
Öyle Can'ım bir de dağa üstüne yolum varOy masallahh kuzunaaa cok iyisezeryan mi senin de canm??
cok sevindm canm riski atlatmaniza biz de sizi cok seviyorzzzmasallah zeynebinee
Oyy Allah kolaylik versn canm ama simdiden oyle deme, azcik daha yolun var henuz hemen pes etmeeeyoksa ben de oldukca zorlaniyorm ama siZe gore daha yakiniz doguma, o yuzden diyormm pes etmeee dayaannn
Maşallah bebişine tatlım şu an anladığım kadarıyla 37 nin içindesin genelde sezeryanda 38 ve sonrası gün veriyorlar hemen sen neden 8 ine bekliceksin yani 40 ın için de mi olacaksın
ben 15 dk da yıkadım canım renklileri de böyle koyu lacivert gibi çok renkli şeyler varsa onları ayrı yıkayabilirsin. Bir de biz örgüleri ayrı yıkadık diğerlerini tüylendirmesin diye annem ayırdı yıkarken.Kizlar bebek kiyafetlerini yikicam simdi. Renklilerle beyazlari ayirayim mi ?
Ama bende cok az kiyafet var suan annemlerde hersey. Cantasini yapicam ya bendekilerden koyucam. Annemlerin getirdiginide geldiklerinde yikicam.
İsin özü;
Renklim bir iki parca ayirayim mi ?
Kac derecede atiyim ?
15 dkka mi, 40 dkkami atiyim ?
Bana acil yardim edin makineye teptim cunku
Büyük marketlerde satılıyor canım. Birde canbebe var. ben jolly aldım canımMarketlerden mi aldin medikalden ni canim. Jolly hic dikkatimi cekmedi markette..
Ay hic biri olmadi cocugun bezinden koyarim ne yapim aldigim sey tutmazsa beni :)
Sağlık ocağına bak bildigin heycan yaptırıyorSağlık ocağından aradılarmı sizi beni biraz önce aradılar çantanız hazırmı her an doğum olabilir hazırlıklı olun diye yaaa ben o kadar ilaçı dursun diye boşamı içdim size yazdım sancılarımı arkasından kadın aradı tırstım şimdi çok erken değilmi rutin birşey mi bu kimse yazmadı bu güne kadar arandığını
Beni ariyorlar cagiriyorlar nasilsin diyorlar. Basta bebek hala duruyor mu diyorlardi smdi dogurdun mu sikintin var mi cantan hazir mi herseyi soruyorlar. Hemsire ozel cebinden ariyor dusun. Benim hosuma gidiyor valla. Rutin isleri bu aslinda tum bilgileri isliyorlar sistemlerine... Gebelik izlemi deniliyor. En son dun gittim mesela son izlemimiz dediler snr bebek izlemi baslicak onu anlattilar topuk kanindan asilarina kdr. Bana da cantami hastanemin nerde oldugunu doktorumun cep numarasini bilip bilmedigimi bile sordular. Her bilgiyi de not ettiler birde yine kan tahlili icin kan verdim. Dogum belirtilerini anlattilar. Meme bakimina basla dediler fln. Sana ozel degil yani cnm endiselenme!Sağlık ocağından aradılarmı sizi beni biraz önce aradılar çantanız hazırmı her an doğum olabilir hazırlıklı olun diye yaaa ben o kadar ilaçı dursun diye boşamı içdim size yazdım sancılarımı arkasından kadın aradı tırstım şimdi çok erken değilmi rutin birşey mi bu kimse yazmadı bu güne kadar arandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?