2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyyyyyyy 39 haftanın içindesin bende istiyorum bende

Canim bende kiyafeti cok yok hepside hazir kiyafetler orgu filan yok. Hepsini bir attim birsey olmadi. Kurumadalar suan :)
Büyük marketlerde satılıyor canım. Birde canbebe var. ben jolly aldım canım
Anladim canim. Ablamla konustum annemler gelirken getiricek almana gerek yok dedi kaldi. Onlar pedime kadar ayarlamislar. Bi gelmeleri kaldi yanima :))

Ee sen nasil hazirlik yapabildinmi bari bu halde. Cinsiyet meçhul. Baska dktrada gitseydin keske. İnsan çatlar meraktan simdi bizde merak ederiz.. oda güzel aslinda supriz olack..
Canım arkadaşım, benim hamileliklerim sıkıntılı diye bahsetmiştim en iri bebeğim 1.250 gr doğdu. 8 aylık karnımda öldü. Küçük kızım 970 gr doğdu ve şişleri inince 700 küsür gr a indi 90 gün hastanede yattık.. Onn için ben zaten ne isim nede hazırlık yapmıyorum... Çünkü korkuyorum, arkadaşlarım almışlar bi şeyler oyun parkı, mothercare dan beyaz ahşap beşik, oto koltuğu, zıbınlar badiler... Onlarda kızıyor hiç bir şey almayışıma ama yaşadığım çok travmatik, bebeğim karnımda öldüğünde odası herşeyi hazırdı adı mustafaydı... Doğuma giderken alırlar bizimkiler hayırlısı olsun.. En başından beri cinsiyeti bir öyle bir böyle dediler ama en son söyleyen doktor perintolog ve çok kıymet verdiğim biri onun için yazdım size de kızceler, hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah... Öpüyorum

Hamilelik takvimimde bu yazıyor :

Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vurrrrr acımaz gardaş bu gözler tartıda Hangi rakamları gördü 900'ün 1800'ün lafı mı olur ekle gelsinnnnnnn

Ayy cnm cok hossun ya guldurdun beni: ) bugun nst sirasindaki muhabbette de hep kilo konusu donuyodu ben 3 kilo aldim sadece deyince hepsi ters ters bana bakti yuzumdede leke falan yok cok sukur yuzun de bozulmamis baksana diyip diyip hasetlendiler :)

İçimi rahatlattın sağol ben hiç duymamışdım resmen panik oldum ne olyyor diye madem rutinmiş derin bir ohhh çekeyim o zaman

Ayyyyyyyy 39 haftanın içindesin bende istiyorum bende

icindeyim de ne oluo hala gelmiyorrr! Gel artik diye konusup duruyorum. Resmen anne sozu dinlemiyor simdiden! Sikildim artik zaman gecmiyor hamilelik zorlasiyor bide catlarima hergun yenisi ekleniyor. Psikolojik gitgeller de cabasi. Dun bi an dogumda olecegim fikri geldi bana kendi kendime uzulup agladim. Snr ya bebege birsey olursa fikri. Canim okdr acir ama doguramazsam sezeryan yada bebekte bende sorun olursa takintilari... bgn de 9 aydir tutmayan migrenim tuttu! Basim catliyor ilac alamiyorum hava cok sicak bunlatici. Dogumu hizlandircak bisi bulsam hemen uygulicam o durumdayim valla!

bayıldım bana fark etmez geldi gleceği kadar:)

ruh halimiz hep aynı ya ölüyoruz ya doğuruyoruz:) çok takılma bende çok korkutucu rüyalar görüyorum sıçrıyorum
sonra kalkıp gülüyom haa normaldi bu diye bir doğsada kurtulsak arkadaşlar genede hakkımızda hayırlısı en önemlisi sağlıklı gelsinler sonrada uykusuz hergece ajda pekkandan hepimize armağan ediyorum:)

ÖYle her yerde gerçekler söylenmez naptınnnnn. Çok pis göze gelirsin hayatım. :)

çok sevindim canımm, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebişin

aaa beni de takip ediyorlar ama henüz arayıp böyle bişi söylemediler canımm.

ben de biraz once okudum bunu ve sok oldum

normal ama sende niye 3 diyon:) nazara gelme maşlalh diyelim

Bende fotoğrafçı araştırıcam canım fikir vermesi açısından nasıl birşey planladınız doğum öncesi sonrası hastane ilk 15 gün hepsi varmı albümmü olacak fiyat nedir acaba
Canım bizimki doğum öncesi aile çekimi, doğumdan hemen önce odada çekim, doğum anı, doğum çıkışında odada çekim ve bebek biraz toparlayınca yeni doğan çekimi..dijital ortamda çoğunu veriyormuş bir de sectiklerinden albüm..yanılmıyorsam kanvas foto da hediye..toplam 1150 tl..

Insallah gonlune gore olsun canim..seninki hangi hastaneydi..bir de fotograf fiyatlari nasil?

çok sevindim canımm, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebişin

aaa beni de takip ediyorlar ama henüz arayıp böyle bişi söylemediler canımm.

ben de biraz once okudum bunu ve sok oldum

Valla bende şok oldum ama eşim diyorki iki kere hastanede yattık sancın olduğunu falan ilaç kullandığını hastane paylaşdıysa belki ondan öyle demişlerdir böyle düşününce mantıklı geldi birden birde ben kendimi sakin mantıklı falan derdim meğer paniğin önde gideniymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…