Ona ne suphe canim :)) iflas ettik artik vucut olarak :))Öyle ya da böyle katlancaz tabi tatlım ama inan elimde değil vücut kendi error veriyor :)
AyyyyyyyyBeni ariyorlar cagiriyorlar nasilsin diyorlar. Basta bebek hala duruyor mu diyorlardi smdi dogurdun mu sikintin var mi cantan hazir mi herseyi soruyorlar. Hemsire ozel cebinden ariyor dusun. Benim hosuma gidiyor valla. Rutin isleri bu aslinda tum bilgileri isliyorlar sistemlerine... Gebelik izlemi deniliyor. En son dun gittim mesela son izlemimiz dediler snr bebek izlemi baslicak onu anlattilar topuk kanindan asilarina kdr. Bana da cantami hastanemin nerde oldugunu doktorumun cep numarasini bilip bilmedigimi bile sordular. Her bilgiyi de not ettiler birde yine kan tahlili icin kan verdim. Dogum belirtilerini anlattilar. Meme bakimina basla dediler fln. Sana ozel degil yani cnm endiselenme!
Canim bende kiyafeti cok yok hepside hazir kiyafetler orgu filan yok. Hepsini bir attim birsey olmadi. Kurumadalar suan :)ben 15 dk da yıkadım canım renklileri de böyle koyu lacivert gibi çok renkli şeyler varsa onları ayrı yıkayabilirsin. Bir de biz örgüleri ayrı yıkadık diğerlerini tüylendirmesin diye annem ayırdı yıkarken.
Anladim canim. Ablamla konustum annemler gelirken getiricek almana gerek yok dedi kaldi. Onlar pedime kadar ayarlamislar. Bi gelmeleri kaldi yanima :))Büyük marketlerde satılıyor canım. Birde canbebe var. ben jolly aldım canım
Canım arkadaşım, benim hamileliklerim sıkıntılı diye bahsetmiştim en iri bebeğim 1.250 gr doğdu. 8 aylık karnımda öldü. Küçük kızım 970 gr doğdu ve şişleri inince 700 küsür gr a indi 90 gün hastanede yattık.. Onn için ben zaten ne isim nede hazırlık yapmıyorum... Çünkü korkuyorum, arkadaşlarım almışlar bi şeyler oyun parkı, mothercare dan beyaz ahşap beşik, oto koltuğu, zıbınlar badiler... Onlarda kızıyor hiç bir şey almayışıma ama yaşadığım çok travmatik, bebeğim karnımda öldüğünde odası herşeyi hazırdı adı mustafaydı... Doğuma giderken alırlar bizimkiler hayırlısı olsun.. En başından beri cinsiyeti bir öyle bir böyle dediler ama en son söyleyen doktor perintolog ve çok kıymet verdiğim biri onun için yazdım size de kızceler, hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah... ÖpüyorumEe sen nasil hazirlik yapabildinmi bari bu halde. Cinsiyet meçhul. Baska dktrada gitseydin keske. İnsan çatlar meraktan simdi bizde merak ederiz.. oda güzel aslinda supriz olack..
Ayy cnm cok hossun ya guldurdun beni: ) bugun nst sirasindaki muhabbette de hep kilo konusu donuyodu ben 3 kilo aldim sadece deyince hepsi ters ters bana bakti yuzumdede leke falan yok cok sukur yuzun de bozulmamis baksana diyip diyip hasetlendiler :)Hamilelik takvimimde bu yazıyor :
Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vurrrrr acımaz gardaş bu gözler tartıda Hangi rakamları gördü 900'ün 1800'ün lafı mı olur ekle gelsinnnnnnn
Beni ariyorlar cagiriyorlar nasilsin diyorlar. Basta bebek hala duruyor mu diyorlardi smdi dogurdun mu sikintin var mi cantan hazir mi herseyi soruyorlar. Hemsire ozel cebinden ariyor dusun. Benim hosuma gidiyor valla. Rutin isleri bu aslinda tum bilgileri isliyorlar sistemlerine... Gebelik izlemi deniliyor. En son dun gittim mesela son izlemimiz dediler snr bebek izlemi baslicak onu anlattilar topuk kanindan asilarina kdr. Bana da cantami hastanemin nerde oldugunu doktorumun cep numarasini bilip bilmedigimi bile sordular. Her bilgiyi de not ettiler birde yine kan tahlili icin kan verdim. Dogum belirtilerini anlattilar. Meme bakimina basla dediler fln. Sana ozel degil yani cnm endiselenme!
Ayyyyyyyy39 haftanın içindesin bende istiyorum bende
bayıldım bana fark etmez geldi gleceği kadar:)Hamilelik takvimimde bu yazıyor :
Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vurrrrr acımaz gardaş bu gözler tartıda Hangi rakamları gördü 900'ün 1800'ün lafı mı olur ekle gelsinnnnnnn
beni aramadı sağlık ocağı belki rutindir hazırlıklara başlayın diye olabilir:) çok takılma
Sağlık ocağına bak bildigin heycan yaptırıyor
ruh halimiz hep aynı ya ölüyoruz ya doğuruyoruz:) çok takılma bende çok korkutucu rüyalar görüyorum sıçrıyorumicindeyim de ne oluo hala gelmiyorrr! Gel artik diye konusup duruyorum. Resmen anne sozu dinlemiyor simdiden! Sikildim artik zaman gecmiyor hamilelik zorlasiyor bide catlarima hergun yenisi ekleniyor. Psikolojik gitgeller de cabasi. Dun bi an dogumda olecegim fikri geldi bana kendi kendime uzulup agladim. Snr ya bebege birsey olursa fikri. Canim okdr acir ama doguramazsam sezeryan yada bebekte bende sorun olursa takintilari... bgn de 9 aydir tutmayan migrenim tuttu! Basim catliyor ilac alamiyorum hava cok sicak bunlatici. Dogumu hizlandircak bisi bulsam hemen uygulicam o durumdayim valla!
ÖYle her yerde gerçekler söylenmez naptınnnnn. Çok pis göze gelirsin hayatım. :)Ayy cnm cok hossun ya guldurdun beni: ) bugun nst sirasindaki muhabbette de hep kilo konusu donuyodu ben 3 kilo aldim sadece deyince hepsi ters ters bana bakti yuzumdede leke falan yok cok sukur yuzun de bozulmamis baksana diyip diyip hasetlendiler :)
Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Sağlık ocağından aradılarmı sizi beni biraz önce aradılar çantanız hazırmı her an doğum olabilir hazırlıklı olun diye yaaa ben o kadar ilaçı dursun diye boşamı içdim size yazdım sancılarımı arkasından kadın aradı tırstım şimdi çok erken değilmi rutin birşey mi bu kimse yazmadı bu güne kadar arandığını
Hamilelik takvimimde bu yazıyor :
normal ama sende niye 3 diyon:) nazara gelme maşlalh diyelimAyy cnm cok hossun ya guldurdun beni: ) bugun nst sirasindaki muhabbette de hep kilo konusu donuyodu ben 3 kilo aldim sadece deyince hepsi ters ters bana bakti yuzumdede leke falan yok cok sukur yuzun de bozulmamis baksana diyip diyip hasetlendiler :)
Canım bizimki doğum öncesi aile çekimi, doğumdan hemen önce odada çekim, doğum anı, doğum çıkışında odada çekim ve bebek biraz toparlayınca yeni doğan çekimi..dijital ortamda çoğunu veriyormuş bir de sectiklerinden albüm..yanılmıyorsam kanvas foto da hediye..toplam 1150 tl..Bende fotoğrafçı araştırıcam canım fikir vermesi açısından nasıl birşey planladınız doğum öncesi sonrası hastane ilk 15 gün hepsi varmı albümmü olacak fiyat nedir acaba
Insallah gonlune gore olsun canim..seninki hangi hastaneydi..bir de fotograf fiyatlari nasil?Biz de canan emir le konuştuk canım. Hastanenin anlaşmalı doğum fotoğrafçısıymis aynı zamanda. Doğuma da girsin istiyorum ben. Hamilelik, doğum, hastane ve yeni doğan pozları çekecek inşallah. Nasip olursa
çok sevindim canımm, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebişin
aaa beni de takip ediyorlar ama henüz arayıp böyle bişi söylemediler canımm.
ben de biraz once okudum bunu ve sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?