2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım bi sakin ol bakayım seni çok iyi anlıyorum o yüzden son hafta insana 9 ay gibi gelir diyorlar ya ..düzenli yürüyüş yap bol bol en büyük tetikçi yürüyüş evin içinde bile her fırsatta yürü ben komple evi temizleyip her saat başı duş almıştım yürüyüşte cabası 2 günde açılmam olmuştu ..sen artık sonlardasın kötü düşünme Allah ın izniyle sana da bebeğine de bir şey olmayacak sağlıkla kucagına alacaksın ..bu korkuların olması zaten normal inan hepimiz yaşadık yaşıyoruzda dün Bnde hönküre hönküre ağladım ne olack Nasıl olack ne yaşayacam diye ..Allah güç versin önce sana sonra bize

Canım söyleme böyle şeyleri ben genelde nazara öyle çok inanmazdım ama bu son iki haftadır o kadar çok inanıyorum ki :/ Allah bizi haset kötü gözlü yürekli insanlardan korusun varmış öyleleri ... Buarada ben onların yerine söyleyim maşallah sana :)

Cnm merdiven in çık hurma ye 5-10 tane Eğilip kalk sıcak duş al ne varsa yap :)

G
gece uyanıkken yazarız birbirimize :)

Bende ağlamak üzereyim dayanamıyorum tükendim artık
Ben dünden beri hep tersini yaptım kasıldıkça uzandım , acaba yürüsem çok gelirmiki

ben açıklarla koyu renklileri ayırmıştım yani beyazlarla pembeleri
bide renkleri birbirine karışmasın diye mendiller var onlardanda atmıştım baya faydası oldu
1 saatlik programa attım bide exra durulama yaptım içime sindi :)

Bende ağlamak üzereyim dayanamıyorum tükendim artık
Ben dünden beri hep tersini yaptım kasıldıkça uzandım , acaba yürüsem çok gelirmiki
Ben sizin haftanızda olsam çoktan başlamıştım yürümeye 36 bekliyorum bence sende düzenli yürüyüşe başlamalısın tatlım

İşte yürüyünce çok ağrıdığı için hemen bırakıp uzanıyorum , belkide tersini yapmam gerek bi denicem valla dayanırsam.
Zorlama kendini fazla istersen 36+ ları tamamla sonra sabah akşam birer saat düzenli yürü .. Gerçi daha çok ağrı yapacak ama doğuma hazırlık için mecbur

Zorlama kendini fazla istersen 36+ ları tamamla sonra sabah akşam birer saat düzenli yürü .. Gerçi daha çok ağrı yapacak ama doğuma hazırlık için mecbur

36 + larım çok şükürki yarın bitiyor.
pazar günü 37 + lara geçiş yapıyoruz , yani 38 haftanın içinde olucaz
Evet sancıların üstüne gidip yürücem neolursa olsun artık

Tabi hayirlisi cnm. Sıkıntıları sonradan okudum. İnş bunda hiç bi sıkıntı yaşamazsın. İnsan merak ediyor ama herseyden önce Allah hepimizinkine saglik sihhat versin en onemlisi bu gerisi onemli degil. Yasadigin hele cok acı Allah kimseye yasatmasin. İnş hepimiz sorunsuz alalim kucagimiza..

Maşallah kızına benim tarih daha belli değil Bebek ne durumda hiç bilmiyorum inşallah o kadar erken olmaz benimki ben beş gün kala olsun istiyorum ama nakalım pazartesi doktora soracağım

Aynen canm ben de esime oyle dedm yaninya yardim edersn ev islerinde ya da ben de yapmam, e yardim da etmiyor yardimci en maniklisi. Yani biz de ayni calisiyoruz yoruluyorz hem de yemekle bilmem ne daha cok ugrasiyoruz.. Bize de yazik beee

Bizim saglikocagi da arada kontrole cagirmak icn aradi ama boyle bi durum ilginc, gerci o kadr ilgililerse sirf hatirlatmak icn demislerdir bence sen stres yapma kendine. Kim ne bilecek ne zamn olcaniii..

Öyle Can'ım bir de dağa üstüne yolum var eskiler diyor ya hani ikinci çocuk daha kolay yok anam yok öyle bir şey ikinci de daha kötü geçiriyorsun

Hah bak boyle pozitif ol daha guzelsn yakisti sana hem 1-2 kilo neyms be lafi mi olur

Kiz nazar duasi oku kendine milletin nazari degerrr.. Masallah sana. Yalnz 3 kilo alman sok sok sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…