Canım bi sakin ol bakayım seni çok iyi anlıyorum o yüzden son hafta insana 9 ay gibi gelir diyorlar ya ..düzenli yürüyüş yap bol bol en büyük tetikçi yürüyüş evin içinde bile her fırsatta yürü ben komple evi temizleyip her saat başı duş almıştım yürüyüşte cabası 2 günde açılmam olmuştu ..sen artık sonlardasın kötü düşünme Allah ın izniyle sana da bebeğine de bir şey olmayacak sağlıkla kucagına alacaksın ..bu korkuların olması zaten normal inan hepimiz yaşadık yaşıyoruzda dün Bnde hönküre hönküre ağladım ne olack Nasıl olack ne yaşayacam diye ..Allah güç versin önce sana sonra bizeicindeyim de ne oluo hala gelmiyorrr! Gel artik diye konusup duruyorum. Resmen anne sozu dinlemiyor simdiden! Sikildim artik zaman gecmiyor hamilelik zorlasiyor bide catlarima hergun yenisi ekleniyor. Psikolojik gitgeller de cabasi. Dun bi an dogumda olecegim fikri geldi bana kendi kendime uzulup agladim. Snr ya bebege birsey olursa fikri. Canim okdr acir ama doguramazsam sezeryan yada bebekte bende sorun olursa takintilari... bgn de 9 aydir tutmayan migrenim tuttu! Basim catliyor ilac alamiyorum hava cok sicak bunlatici. Dogumu hizlandircak bisi bulsam hemen uygulicam o durumdayim valla!
Selam sana kader arkadasımçok sevindim canımm, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebişin
aaa beni de takip ediyorlar ama henüz arayıp böyle bişi söylemediler canımm.
ben de biraz once okudum bunu ve sok oldum
Ben artık kurşun işlemez oldum hiç sıkıntı yapmıyorum yuvarlanıp gidiyorumbayıldım bana fark etmez geldi gleceği kadar:)
Canım söyleme böyle şeyleri ben genelde nazara öyle çok inanmazdım ama bu son iki haftadır o kadar çok inanıyorum ki :/ Allah bizi haset kötü gözlü yürekli insanlardan korusun varmış öyleleri ... Buarada ben onların yerine söyleyim maşallah sana :)Ayy cnm cok hossun ya guldurdun beni: ) bugun nst sirasindaki muhabbette de hep kilo konusu donuyodu ben 3 kilo aldim sadece deyince hepsi ters ters bana bakti yuzumdede leke falan yok cok sukur yuzun de bozulmamis baksana diyip diyip hasetlendiler :)
hayalimsin1 nasıl oldun canım,bugün doğuruyor musun? Var mı belirti?
@bebem-1221 Sende durumlar nasıl canım.
Cnm merdiven in çık hurma ye 5-10 tane Eğilip kalk sıcak duş al ne varsa yap :)icindeyim de ne oluo hala gelmiyorrr! Gel artik diye konusup duruyorum. Resmen anne sozu dinlemiyor simdiden! Sikildim artik zaman gecmiyor hamilelik zorlasiyor bide catlarima hergun yenisi ekleniyor. Psikolojik gitgeller de cabasi. Dun bi an dogumda olecegim fikri geldi bana kendi kendime uzulup agladim. Snr ya bebege birsey olursa fikri. Canim okdr acir ama doguramazsam sezeryan yada bebekte bende sorun olursa takintilari... bgn de 9 aydir tutmayan migrenim tuttu! Basim catliyor ilac alamiyorum hava cok sicak bunlatici. Dogumu hizlandircak bisi bulsam hemen uygulicam o durumdayim valla!
gece uyanıkken yazarız birbirimize :)ruh halimiz hep aynı ya ölüyoruz ya doğuruyoruz:) çok takılma bende çok korkutucu rüyalar görüyorum sıçrıyorum
sonra kalkıp gülüyom haa normaldi bu diye bir doğsada kurtulsak arkadaşlar genede hakkımızda hayırlısı en önemlisi sağlıklı gelsinler sonrada uykusuz hergece ajda pekkandan hepimize armağan ediyorum:)
Canım bi sakin ol bakayım seni çok iyi anlıyorum o yüzden son hafta insana 9 ay gibi gelir diyorlar ya ..düzenli yürüyüş yap bol bol en büyük tetikçi yürüyüş evin içinde bile her fırsatta yürü ben komple evi temizleyip her saat başı duş almıştım yürüyüşte cabası 2 günde açılmam olmuştu ..sen artık sonlardasın kötü düşünme Allah ın izniyle sana da bebeğine de bir şey olmayacak sağlıkla kucagına alacaksın ..bu korkuların olması zaten normal inan hepimiz yaşadık yaşıyoruzda dün Bnde hönküre hönküre ağladım ne olack Nasıl olack ne yaşayacam diye ..Allah güç versin önce sana sonra bize
Kizlar bebek kiyafetlerini yikicam simdi. Renklilerle beyazlari ayirayim mi ?
Ama bende cok az kiyafet var suan annemlerde hersey. Cantasini yapicam ya bendekilerden koyucam. Annemlerin getirdiginide geldiklerinde yikicam.
İsin özü;
Renklim bir iki parca ayirayim mi ?
Kac derecede atiyim ?
15 dkka mi, 40 dkkami atiyim ?
Bana acil yardim edin makineye teptim cunku
evet canım 1 hafta erken başlatıyorum ağrılarım olduğu içinBenim daha bir haftam var canım,sen 1 hafta önce mi raporunu bozduruyorsun.
Ben sizin haftanızda olsam çoktan başlamıştım yürümeye 36 bekliyorum bence sende düzenli yürüyüşe başlamalısın tatlımBende ağlamak üzereyimdayanamıyorum tükendim artık
Ben dünden beri hep tersini yaptım kasıldıkça uzandım , acaba yürüsem çok gelirmiki
Ben sizin haftanızda olsam çoktan başlamıştım yürümeye 36 bekliyorum bence sende düzenli yürüyüşe başlamalısın tatlım
Zorlama kendini fazla istersen 36+ ları tamamla sonra sabah akşam birer saat düzenli yürü .. Gerçi daha çok ağrı yapacak ama doğuma hazırlık için mecburİşte yürüyünce çok ağrıdığı için hemen bırakıp uzanıyorum , belkide tersini yapmam gerek bi denicem valla dayanırsam.
Zorlama kendini fazla istersen 36+ ları tamamla sonra sabah akşam birer saat düzenli yürü .. Gerçi daha çok ağrı yapacak ama doğuma hazırlık için mecbur
çok bunaldım, çok zorlanıyorum zaman geçmiyor. Sıcaklar bi yandan bulantı bi yandan düşünceler bi yandan ağrılar da cabası. Çıldırcam ya
Tabi hayirlisi cnm. Sıkıntıları sonradan okudum. İnş bunda hiç bi sıkıntı yaşamazsın. İnsan merak ediyor ama herseyden önce Allah hepimizinkine saglik sihhat versin en onemlisi bu gerisi onemli degil. Yasadigin hele cok acı Allah kimseye yasatmasin. İnş hepimiz sorunsuz alalim kucagimiza..Canım arkadaşım, benim hamileliklerim sıkıntılı diye bahsetmiştim en iri bebeğim 1.250 gr doğdu. 8 aylık karnımda öldü. Küçük kızım 970 gr doğdu ve şişleri inince 700 küsür gr a indi 90 gün hastanede yattık.. Onn için ben zaten ne isim nede hazırlık yapmıyorum... Çünkü korkuyorum, arkadaşlarım almışlar bi şeyler oyun parkı, mothercare dan beyaz ahşap beşik, oto koltuğu, zıbınlar badiler... Onlarda kızıyor hiç bir şey almayışıma ama yaşadığım çok travmatik, bebeğim karnımda öldüğünde odası herşeyi hazırdı adı mustafaydı... Doğuma giderken alırlar bizimkiler hayırlısı olsun.. En başından beri cinsiyeti bir öyle bir böyle dediler ama en son söyleyen doktor perintolog ve çok kıymet verdiğim biri onun için yazdım size de kızceler, hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah... Öpüyorum
Maşallah kızına benim tarih daha belli değil Bebek ne durumda hiç bilmiyorum inşallah o kadar erken olmaz benimki ben beş gün kala olsun istiyorum ama nakalım pazartesi doktora soracağımBiz geldik doktordan prensesim inat olacak valla elleriyle yine yuzunu kapadi kilosu 2400 olmus 15gunde 400 gr almis kuzum basi cok asagidaymis heran hazirlikli ol dedi 10gun sonra yine gidicem dogum tarihimizde 4 agustos olarak belirledik 10agustos cok gec dedi beklemez dedi bakalim hayirlisi artik cok heyecanliyim cok
Sağlık ocağından aradılarmı sizi beni biraz önce aradılar çantanız hazırmı her an doğum olabilir hazırlıklı olun diye yaaa ben o kadar ilaçı dursun diye boşamı içdim size yazdım sancılarımı arkasından kadın aradı tırstım şimdi çok erken değilmi rutin birşey mi bu kimse yazmadı bu güne kadar arandığını
Öyle Can'ım bir de dağa üstüne yolum vareskiler diyor ya hani ikinci çocuk daha kolay yok anam yok öyle bir şey ikinci de daha kötü geçiriyorsun
Hamilelik takvimimde bu yazıyor :
Önümüzdeki hafta ve sonrasında doğum beklentisi sebebiyle kan hacminiz artacaktır. Kan hacminizdeki artış ağırlığınıza yaklaşık 900- 1800 gr. ekleyecektir. Vurrrrr acımaz gardaş bu gözler tartıda Hangi rakamları gördü 900'ün 1800'ün lafı mı olur ekle gelsinnnnnnn
Ayy cnm cok hossun ya guldurdun beni: ) bugun nst sirasindaki muhabbette de hep kilo konusu donuyodu ben 3 kilo aldim sadece deyince hepsi ters ters bana bakti yuzumdede leke falan yok cok sukur yuzun de bozulmamis baksana diyip diyip hasetlendiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?