2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kiloyu uzun zamandır takmıyorum artık Bi ara manyak gibi hergün tartılıyordum

çok bunaldım, çok zorlanıyorum zaman geçmiyor. Sıcaklar bi yandan bulantı bi yandan düşünceler bi yandan ağrılar da cabası. Çıldırcam ya
sabır arkaadaşım sabır allah hepimizin yardıjcısı olsun ağrılar mahvedşyor sıcak dediğin gibi ama kuzucuklar için sabır
gececek bugun lerde

Canım ya ne kadar seviniyorum güzel haberlere anlatamam..ilk sıkıntılı günlerini hatırlıyorum da çok üzülmüştüm..doktor da umutlu konusmamisti o zamanlar..çok şükür bu günlere geldin..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Ay
Ay sana kıyamam arkadasım saglıklı kucagına al hiç önemli degil havluya sarar yine getirirsin evine sonra herseyi alınır.Çok dua edicem senin için

Ayyyy domino taşları gibiyiz birimiz yıkıldık mı hepimiz arka arkaya dökülüyoruz
Az kaldı güzellikler ha gayret

Kesinliklee sabirli davranmaliyizzz kizlarcimmm Yani cidden zor ve sicaklar da ustune geliyor, insallah hepimiz de hayirlisiyla saglikla atlatirz da bebeklerimizi saglikla kucagimiza alirizz

Benm de yarn kontrolum yineee hadi bakalmm ozledim Begumumu hemennn

Kaçta buluşmanız ana Kız :) hadi hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz sizden <3

Kendim halledeyim diyordum ama başedemezsem jilet olacak mecburen.o bile zor ki göbüşle

Cnm benm doktorum hem oncesinde bidahakine cati muaynesi diye bilgilendirdi hemde bana o gun musait misin ister misin diye sordu. Bilgine cnm..
Evet gerçi sorar doktor.Son zamanlarda hep hazır olda olmalı aslında ama olmuyor

Kendim halledeyim diyordum ama başedemezsem jilet olacak mecburen.o bile zor ki göbüşle

Evet gerçi sorar doktor.Son zamanlarda hep hazır olda olmalı aslında ama olmuyor

Daha önce neyle alıyordun ? Ben üstleri makinayla alıyordum altları da ayda bir eldivenle ama son zamanlarda eldivene gelene kadar brklemiyorum oraları da makineyle aldım.

Jiletle hiç bulaşma derim

gıcık bir durum elim yetişmiyor ben permatiklede makinaylada alamam hep ağda 15 yıldır bakalım napacam bilmiyorum
en koktuğum konu bu kıl tüy ağdacım alacak da dayanabilitmiyim bilşmiyroum zaten acıyro ağdada artık hormonlar sağolsun olmadı permatikle ablama aldırırım napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…