Allah hepimize sabır ve kolaylık versin
Gerçekten çok zor
Kiloyu uzun zamandır takmıyorum artık Bi ara manyak gibi hergün tartılıyordumAynen canm ben de esime oyle dedm yaninya yardim edersn ev islerinde ya da ben de yapmam, e yardim da etmiyor yardimci en maniklisi. Yani biz de ayni calisiyoruz yoruluyorz hem de yemekle bilmem ne daha cok ugrasiyoruz.. Bize de yazik beee
Bizim saglikocagi da arada kontrole cagirmak icn aradi ama boyle bi durum ilginc, gerci o kadr ilgililerse sirf hatirlatmak icn demislerdir bence sen stres yapma kendine. Kim ne bilecek ne zamn olcaniii..
Hah bak boyle pozitif ol daha guzelsn yakisti sanahem 1-2 kilo neyms be lafi mi olur
Kiz nazar duasi oku kendine milletin nazari degerrr..Masallah sana. Yalnz 3 kilo alman sok sok sok
bana uyar kocalardan hayır yok zaten horul horul uyuyorlarG
gece uyanıkken yazarız birbirimize :)
sabır arkaadaşım sabır allah hepimizin yardıjcısı olsun ağrılar mahvedşyor sıcak dediğin gibi ama kuzucuklar için sabırçok bunaldım, çok zorlanıyorum zaman geçmiyor. Sıcaklar bi yandan bulantı bi yandan düşünceler bi yandan ağrılar da cabası. Çıldırcam ya
Hadi bakalım o zaman tabana kuvvet :)36 + larım çok şükürki yarın bitiyor.
pazar günü 37 + lara geçiş yapıyoruz , yani 38 haftanın içinde olucaz
Evet sancıların üstüne gidip yürücem neolursa olsun artık
Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Canım ya ne kadar seviniyorum güzel haberlere anlatamam..ilk sıkıntılı günlerini hatırlıyorum da çok üzülmüştüm..doktor da umutlu konusmamisti o zamanlar..çok şükür bu günlere geldin..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Teyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Kiloyu uzun zamandır takmıyorum artık Bi ara manyak gibi hergün tartılıyordum
Ay sana kıyamam arkadasım saglıklı kucagına al hiç önemli degil havluya sarar yine getirirsin evine sonra herseyi alınır.Çok dua edicem senin içinCanım arkadaşım, benim hamileliklerim sıkıntılı diye bahsetmiştim en iri bebeğim 1.250 gr doğdu. 8 aylık karnımda öldü. Küçük kızım 970 gr doğdu ve şişleri inince 700 küsür gr a indi 90 gün hastanede yattık.. Onn için ben zaten ne isim nede hazırlık yapmıyorum... Çünkü korkuyorum, arkadaşlarım almışlar bi şeyler oyun parkı, mothercare dan beyaz ahşap beşik, oto koltuğu, zıbınlar badiler... Onlarda kızıyor hiç bir şey almayışıma ama yaşadığım çok travmatik, bebeğim karnımda öldüğünde odası herşeyi hazırdı adı mustafaydı... Doğuma giderken alırlar bizimkiler hayırlısı olsun.. En başından beri cinsiyeti bir öyle bir böyle dediler ama en son söyleyen doktor perintolog ve çok kıymet verdiğim biri onun için yazdım size de kızceler, hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah... Öpüyorum
Gündüz yine iyi de sen bir de gece gör biziHehh ne takcaz beeeiki spor yaparz giderr hahahahah boyle hep keyifli olmaliyizzz...
Ayyyy domino taşları gibiyiz birimiz yıkıldık mı hepimiz arka arkaya dökülüyoruz
Az kaldı güzellikler ha gayret
Gündüz yine iyi de sen bir de gece gör bizi
GöZü kayıyordur yoksa niye baksın dimiOkuyorm sabah canmben de baya gec uyuyorm aslnda ama esimin yaninda yazmiyorm pek meraklidir benimki okur her seyi ozelimiz olsn de miii
Kaçta buluşmanız ana Kız :) hadi hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz sizden <3Kesinliklee sabirli davranmaliyizzz kizlarcimmmYani cidden zor ve sicaklar da ustune geliyor, insallah hepimiz de hayirlisiyla saglikla atlatirz da bebeklerimizi saglikla kucagimiza alirizz
Benm de yarn kontrolum yineee hadi bakalmm ozledim Begumumu hemennn
İsim araştırırken facebook a girdim baktım dedin yaa :)Anlamadim valla cnm sevdalar derken ?
Astın mı oğluşun çamaşırlarını :))Ay sagol balim ya tesekkur ederim calistirayim o zaman :)
Tatlım benim kuaforum son haftalarda almıo ağda ile genede sen bilirsin dio ama burdan kalkıp doğuma giden bile oldu dio
Cok hassaslaşıyor can yandığı için kendini kasıosun doğum başlayabilir
Ben hiç riske atmadım jilete başldım
Çok rahatsız edici ama napiyim mecbur(
Evet gerçi sorar doktor.Son zamanlarda hep hazır olda olmalı aslında ama olmuyorCnm benm doktorum hem oncesinde bidahakine cati muaynesi diye bilgilendirdi hemde bana o gun musait misin ister misin diye sordu. Bilgine cnm..
Kendim halledeyim diyordum ama başedemezsem jilet olacak mecburen.o bile zor ki göbüşle
Evet gerçi sorar doktor.Son zamanlarda hep hazır olda olmalı aslında ama olmuyor
GöZü kayıyordur yoksa niye baksın dimi
Kaçta buluşmanız ana Kız :) hadi hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz sizden <3
gıcık bir durum elim yetişmiyor ben permatiklede makinaylada alamam hep ağda 15 yıldır bakalım napacam bilmiyorumKendim halledeyim diyordum ama başedemezsem jilet olacak mecburen.o bile zor ki göbüşle
Evet gerçi sorar doktor.Son zamanlarda hep hazır olda olmalı aslında ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?