- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ooo benim 38 bitiyorTabi tabi telefonuma hep gozu kayar benm kocaminnn
Ayy yarn oglen 13:15 deee.. Yinenst falan surer tabi biraz. Bu hafta birince 37 bitiyorr inanilir gibi dgilll
Çok güzel haberler canım maşallah Zeynep'e allah kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin geri sayım başladı artıkTeyzoslar biz geldik doktordan nst miz iyi cikti yine sanci yok sukur cati muayenemizi haftaya bugune erteledi doktor. zeynebimiz de 2700 gr 49 cm olmus artik riskli durumu su azligini atlatmisiz cok sukur dogsa bile bisey olmaz insallah ne zaman cani isterse gelebilir dedi doktorumuz bugunlerimize sukurler olsun her zaman yanimizdaydiniz sizlerde kizlar desteginizi hic esirgemediniz hepinizden Allah razi olsun. Sizleri seviyorum
Maşallahkızlar gözünüz göbek görsün:) buda ben
Ooo benim 38 bitiyor
Geldik yolun sonuna artık dağlıkla sıhhatle kokaylıkla alalım inşallah hayırlı evlatlarımızı kucağımıza
Maşallah 8 ağustosa kadar bırakıyor mu doktorMerhaba tatlı anneler, tlfondan girdiğim için pek sık yazamıyorum ama sizi takipteyim. Zamanımız çok az kaldıııı dün kontrole gittik oğluşum 2700 kilo 47 cm olmuş maşallah. 10 gün sonra tekrar gideceğim. Sezeryan olacağım için muhtemel tarih 8 ağustos fakat zaman geçmek bilmiyor. Sancılarım arttı geceleri uyku bitti. Bazen ağlayacak dereceye geliyorum. Sağlıkla kucağımıza alsaydık meleklerimizi inşallah.
Kuzulardan fırsat bulursak geliriz buralaraAynen sen 1 hafta ondesin benden
Amin amin yaaa valla baya uzun zamani burda gecirdk beraber ya ne guzelll.. Dogurunca da devammsende de cok kasilma oluyor muu??
Kuzulardan fırsat bulursak geliriz buralara
Canım benim günde bir kaç kere oluyor, taş gibi oluyor karnım. Bugün duştayken oldu doğru düzgün keseleyemedim o yüzden vücudumu
Maşallahhamile dediğin böyle olur zaten tam benlik son Zaman'larında olduğun çok belli aynı benim gibi
Benim kasılmalar sık olduğu zaman nts de sancım 100 çıkmıştı yarın gideceksin zaten doktoruna o da bir bakar.Geliriz geliriz her firsatta
Anladm canm, ben de baya sık oluyor da merak ettm. Doktor da bormal diyor takmiyorm ama..
Daha önce neyle alıyordun ? Ben üstleri makinayla alıyordum altları da ayda bir eldivenle ama son zamanlarda eldivene gelene kadar brklemiyorum oraları da makineyle aldım.
Jiletle hiç bulaşma derim
Evet benim de elim yetişmiyor ayna karşısında saatler sürüyor.gıcık bir durum elim yetişmiyor ben permatiklede makinaylada alamam hep ağda 15 yıldır bakalım napacam bilmiyorum
en koktuğum konu bu kıl tüy ağdacım alacak da dayanabilitmiyim bilşmiyroum zaten acıyro ağdada artık hormonlar sağolsun olmadı permatikle ablama aldırırım napiim
Benim kasılmalar sık olduğu zaman nts de sancım 100 çıkmıştı yarın gideceksin zaten doktoruna o da bir bakar.
İyi bir şeymiş bu kadılmalar, bebiş kendini doğuma hazırlıyormuş
azaldı evet kortizon birde hormonlar kıl olan yerim döküldü olmayan yerlerde kıl çıktı vücüdumda zaten 1,5 ay olduEldivenle alıyordum ben de, makine orası için çok korkutucu geliyor kaptırırım filan
Evet benim de elim yetişmiyor ayna karşısında saatler sürüyor.
15 yıldır ağda yapıyosan epey azalmış olmalı aslında ama ah bu hormonlar
Bana biraz daha sancın olsa yatıracaktım seni hastaneye demişti korkma ama sakın normal şeyler bunlar belki sende hiç kasılma yok sadece bebişin doğum hazırlığıSanirm nst de ciksa da duzensiz oldugunda doktor her turlu onemsemiyor degil mi??
Evet aslnda haklisn normalms ama aliskin olmayinca insann
Eldivenle alıyordum ben de, makine orası için çok korkutucu geliyor kaptırırım filan
Evet benim de elim yetişmiyor ayna karşısında saatler sürüyor.
15 yıldır ağda yapıyosan epey azalmış olmalı aslında ama ah bu hormonlar
Oh oh masallah cocuk kussa yada kaka bulassa sen butun gun o camasiri yikarsin o zaman hahahaben açıklarla koyu renklileri ayırmıştım yani beyazlarla pembeleri
bide renkleri birbirine karışmasın diye mendiller var onlardanda atmıştım baya faydası oldu
1 saatlik programa attım bide exra durulama yaptım içime sindi :)
Ay astim astim teyzesi pek tatlilar yaa :)Astın mı oğluşun çamaşırlarını :))
Minik minik ne tatlılar dimi
Aboooww valla nasil dayaniyorsun makineye ay. Ben koltuk altimla bacaklarimi makineyle aliyorum. Simdi hamilelikte birde gobegimi ve gobegimin alt kismini hafif aliyorum. Canim yaniyor. Oteki turlu yapamam yani. Agdaya gidiyorum son gittigimde de canim yandi mesela. Baya da uzadi gitmek istiyorum ama doguma kadar temiz kalsin diye erteliyorum. İki ucu camurlu degnekDaha önce neyle alıyordun ? Ben üstleri makinayla alıyordum altları da ayda bir eldivenle ama son zamanlarda eldivene gelene kadar brklemiyorum oraları da makineyle aldım.
Jiletle hiç bulaşma derim
Kavuşmaya çok az kaldı Can'ım çok az bak daha dün gibi başladın şimdi nst de sancı bakıyorsun :) hadi bakalım yarın haberdar et bizi çıkıncaTabi tabi telefonuma hep gozu kayar benm kocaminnn
Ayy yarn oglen 13:15 deee.. Yinenst falan surer tabi biraz. Bu hafta birince 37 bitiyorr inanilir gibi dgilll
Ay yakındır senin doğum 40 ı bulur muyuz acaba ya :/ artık açılışlar yapılsa ne zaman bebek haberi alıcaz diye her gün heycanla bakıyorum sayfaya ama yokKuzulardan fırsat bulursak geliriz buralara
Canım benim günde bir kaç kere oluyor, taş gibi oluyor karnım. Bugün duştayken oldu doğru düzgün keseleyemedim o yüzden vücudumu
Yok artık ya 9 aylık kadına misafir mi olunurmuş erkenden gelip yemekleri yapsınlar kurup kaldırsınlarda hem görümcenin tarafının sende ne işi var yaakşam akşam moralim bozuldu yaa yarın doktor kontrolüm var yetmezmiş gibi görümcem onun kaynanası görümcemin görümcesi eşleri bize gelecekmiş ulna doğpuma ne kaldı yaa yarın yemek yap ser topla yanlarında otur öff yaa 3 haftadır havire birileri geliyor yeter yaw yeter illa gelmeyin mi demem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?