2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bana biraz daha sancın olsa yatıracaktım seni hastaneye demişti korkma ama sakın normal şeyler bunlar belki sende hiç kasılma yok sadece bebişin doğum hazırlığı

Insallah canm sorun olmasn da gerisi onemli degil

Kavuşmaya çok az kaldı Can'ım çok az bak daha dün gibi başladın şimdi nst de sancı bakıyorsun :) hadi bakalım yarın haberdar et bizi çıkınca

Tabi ki de haber edermmm... Calla nerelerdenn nerelere geldik yaa saka gibii...

Ay goeumceni hadi anladk desek onun gorumcesi ne alaka, sen diyemesen de esinin bence uyarmasi gerekir ayip gunah ya insanlar ne kadr dusuncesiizzz

Yok artık ya 9 aylık kadına misafir mi olunurmuş erkenden gelip yemekleri yapsınlar kurup kaldırsınlarda hem görümcenin tarafının sende ne işi var ya
görümcenin görümcesinin düğünü oldu kütahyada yoldan geçerken abisine uğrayacak cümbür cemaat sinir öoldum sabah 7 kalk işe gitmiş gibi yemekleri yapacam öğlende dr randevumuz var zaten ama sinir bastı 6 7 kişi ağırla yardım eder
görümcem allah varda insan düşünür yaa bu kız hamile ne işimiz var diye ben ona kızıyorum çok ayakta kalamıyorum mutfağıma karışılmasından hoşlanmıyorum eşimde rahat gelemesinler o zaan söyleyimde dedi üstüne tuz biber

Bazen Cidde'n çok mide bulandırıcı oluyor insanlar Allah sabır versin

Bazen Cidde'n çok mide bulandırıcı oluyor insanlar Allah sabır versin
aynen düşüncesizlik ten başka bişi diil uğrama 1 ay sonra doğumda gelecen zaten hadi anladım kayanansını tanımam görümcesi kocası karnım burnumda anlamadım yarın acayip tiripliyim kızlar cahillik başka bişi eğitimlede alakası yok
bütün sinirim tepemde adamda gelin demiş ben tepki verince arayım gelemsinler söyleyimde dedi onu başta dicektin dedim yada kardeşin dicekti dedim kapadım teli akşama olaylar olaylar

Germe kendini stres yapma eşinle de tartışma komple Hatalılar zaten bu saatten sonra gelme diyemezsin az çok anlıyorum söyle eşine yemekleri hazır getirtsin dışardan artık bulsun bir restorant tatlıları da dışardan alsın elini yemeğe sürme mutfağınında anasını ağlatmamış olurlar

Söylesin dışarı çıkıcaktık arkadaşlarla sözleşmiştik desin

İsim araştırırken facebook a girdim baktım dedin yaa :)

Benim kızın adı da Sevda olacak Sevdalar nasıl olur dedim

Facebookum yok benim ana sayfasından girdim baktım da hep açık saçık sevdalar vardı

Ahahhah cnm sevda isimli fake hesap olma olasiligi fazla bnce oyuzden canini sikma. Ama ben cift isimden yanayim kizlarda cicili bicili tatli isim seviorum ama ilerde basarili bi is kadini olsa ne bileyim akademisyen fln olsa nasil oluruna da bakip ikinci bi isim hatta azicik daha agir ek bi isim olmasi iyi olur gibime gelio. Sende ekleyebilirsin. Sevda aslinda guzel bi isim ama su acik sacik amaci belli fake hesaplarda bolca kullanilmasi da olasi

Aynen oyle demen lazim! Gorumcen de yani kendi gelse neyse kaynanasi onun kizi ne alaka yani. Deseydin keske delirdiniz mi kuzum dogurdum dogurcam wcye gitmek oturup kalkmak iskence olmus bide size hizmet mi edeyim diye! Bu insanlarda ne tuhaf! Sana hizmet edecekleri yardimci olacaklari yerde yuk oluyorlar! Sinirlendim yeminle.

Kızlar bısey soracagım 37. Haftayı doldurdum bu hafta 38. Hafta artık evdeyım. Son 3 hafta calışmak yasak bılıyorsunuz.ama dogumum 25 temmuzda olacagı için 1 haftayı kullanamamış olacagım. Pekı dogum sonrasına 5 hafta degıl de 6 hafta aktarılır mı? Yanı 8+6=14 hafta ızın kullanabılır mıyım

Bışey daha soracagım dogum sonrası yasal izin bıtınce 1 yıl boyunca gunnde 1,5 saat emzırme ıznını toplu kullanmak ıstesem ne kdr sure daha gıtmeyebılırım işe?

Hakikaten ne düşüncesiz insanlar var. Son haftalarina gelmiş bi r hamileye misafirliğe gelmek hiç akıllıca değil. İnsan kendine zor yemek yapıyor. 1 saat ev işi yarım saat vantilatör karşısında yatıyorum ben valla.Allah yardım etsin .

Bır arkadasın oğlu vardı adı cemal çağrı. 40 yasına kdr cagrı 40 tan sonra cemalı kullancam dıyordu, nıye dıyorduk cagrı dede olmaz cıvık olur cemal dede tam uygun dıyordu

Bu arada bene de bişey sorayım kızlar Size. Bugün poğaça yaptım. Hamur çok olunca 30 tane küçük Zeytinli poğaça yapıp pişirip buzluga attım. Daha doğuma 1 ay var. ..ne kadar durur buzlukta açaba ...Daha önce en fazla misafir gelmeden 1 hafta önceden yapıp koymuslugum var...2 -3 ay bekleten de varmış. Eve yaptığım kurabiye gibi şeylerden buzlugada atayim diyorum.Erken mi sizce

Teyzeler biz dr gittik kılomuz iyi 1800 gr dr boy söylemek yanlış artık doğru sonuc zor deyip vermedi suyu kanlanması gayet iyimiş paşam gene dönmüş başaşağı doğum pozisyonunu almış. Dr öğlenki olayı paylaşdım baya güldü adam neyse . Nts ye bağlandık yine sancımız var ama dr sen alıstın artık çok olursa ilaçını al dedi bu ayı atlatsak bize yeter diyor adamda ümidini kesti erken gelecek belli diyor 32.hafta olunca artık izinede ayırdı bakalım şimdilik iyi inş temmuzu atlatırız ben ağustos 16 doğumluyum nedense süpriz yapıcak gibi geliyor yana ben öyle sanıyorum hayırlısı hepimiz içim .hastanedeyken acil hasta geldi doğuma aldılar dr bir koşuyor nasıl heyecan yaptım ama hepsinde bir gülümseme ay onlar da heyecanlı ve mutlu doğurtup geldi kırkbeş dakka sonra işlemler için yatış katına çıktım minnak minnak ağlıyorlar dedim eşime gelsede sevsek nasil heveslendim için içime sığmıyor anne olucam daha yeni dank etti

Cnm 40 a kadar izinlisin 5 hafta sonraya attın dimi sen bi hafta daha erken doğurdun yani 6 hafta zaten atmış oldun öyle ya da böyle iznin yasal olarak 8 hafta her türlü alırsın

Bışey daha soracagım dogum sonrası yasal izin bıtınce 1 yıl boyunca gunnde 1,5 saat emzırme ıznını toplu kullanmak ıstesem ne kdr sure daha gıtmeyebılırım işe?
Toplu Olarak almak yasal değil ama biz hemşirelerde 4 gün tam çalışıp bi gün işe gelmeyen Hemşireleri biliyorum ama aylık hiç duymadım

: 238845"]Hakikaten ne düşüncesiz insanlar var. Son haftalarina gelmiş bi r hamileye misafirliğe gelmek hiç akıllıca değil. İnsan kendine zor yemek yapıyor. 1 saat ev işi yarım saat vantilatör karşısında yatıyorum ben valla.Allah yardım etsin .[/QUOTE]

Yapacak bisi yok yarin yapacam simdi yemeklerinpipaci salatayi yarina birakirim onlerinede koyarım suratimida asacam zaten anlarlar zaten disincesizler iste annwmde yazik üzüldü bende biseye yardim edemiyorum diye adamada cikisma dedi ole iste bebek bi dogsun soracam ama biriktiroyirum gidelim dedinde gitmiycem.inat değilmi fitil fitil getiricem hayir ben zaten ms hastasiyim burde hamilelik sicaklar y tane yabanci adam evde hizmet etsen ayri deet allah yardimcim olsun anlayis yok insanalr olarak ama otutmiycam yanlarında hs derim mutfakta vakit geciricem sagolunnyaa dertlesmek iyi geliyor bir daha dunyaya gelirsem evlwnmiycem varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…