2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim bildiğim aktarılıyor

Kıyamam yaa evlensen dert evlenmesen dert o ayrı bi mesele
Mutfağa kadınlar yanına gelir zatende
Aman herşeyi ben yapim edim deme karnın burnunda gelirlerse servislerinide kendileri yaparlar
Sen otur ayaklarını uzat ya ağrım var bugünde falan de
Ben hallederim falan modlarına girip kendini yorma sakınn

Evlilik belki sorun değilde bizim aman onu kırmayalım aman bu incinmesin anlayışımızdan bunlar evlendim evleneli istemediğim o kadar sey Yaptım istemediğim o kadar yere gittim ki haddi yok ama hata bende hiç kendi istek ve düşüncelerimi savunamadım birilerinin gönlü olsun diye

Herşeyin yolunda olmasına sevindim hayırlısıyla kucagına al ..dünyanın en güzel heyecanı aslında bir kadının doğum yaptığı an Can'ından bir parçayla tanıştığın o ilk gün kalbinin ömrünün Can'ının evinin parçası evladın ....dilerim sağlıkla kucağımıza alırız hepsini

Allah kolaylık versin sana şimdiden çok yorma kendini dicem ama boş hem zihnin hem bedenin yorulacak .. Boşver hiç bulaşma tartışma da eşinle her şeyin bir vakti var .. Bazen benimde şalterler atıyor bir daha dünyaya gelirsem evleneni .... Öpsünler diyorum ....,en güzeli bekar takılacam bir daha kardeş

Cnm kullanmadigin gunler aynen doum sonrasina aktarilir. Toplam 16 hafta raporlusun dogum oncesi snr farketmezksizin. Sut izni toplu kullanmak yasal bi olay dgil. Isverenninsiyatif kullanirsa olabilir. Gunde 1.5 saat genelde isyeri gunluk calisma saatine gore degissede haftada 1 gune tekabul ediyor hatta bicok isyeri yine insiyatifle haftada 1gun izin verio. 1 sene 52 hafta desek 52 gun yapar. Ama bayram seyran cikarman gerek tabi... birde dedigin gibi haftalik gunluk calisma suren onemli. Bu anlattiklarim ozelde bu arada devletse hicc bilmiorum...

Sezaryanın haftaya çarşambamı cnm ?

Kendim halledeyim diyordum ama başedemezsem jilet olacak mecburen.o bile zor ki göbüşle

Evet gerçi sorar doktor.Son zamanlarda hep hazır olda olmalı aslında ama olmuyor
valla ben geçen pazar kontrolden önceki gün ağda yaptırdım çok rahatım şu an doğumda kesin temiz olurum :) Doğumu bir şeyi de tetiklemedi hala hamileyim :)

Evet ne güzel özetlemişsin ağzına sağlık

2 defadir aldim makineyle ama gercekten cok kanattim agdaya da gitmeye utaniyorum napiyim jileti de amannn cok cok zorda kalmadikca kullanmam.

dogumun ne zaman olacagi belli degil ki o zzmana gore temizlenelim, onumuzdeki hafta gelmezse benim minnak diger haftaya yine beni bekler cileli temizlik

ya şaka gibi bu karnı burnunda hamile halimizle hele de yemeğe gelen misafirlerin aklına şaşıyorum açıkcası. Siz yine de kendinizi çok yormamaya çalışın

Ay yakındır senin doğum 40 ı bulur muyuz acaba ya :/ artık açılışlar yapılsa ne zaman bebek haberi alıcaz diye her gün heycanla bakıyorum sayfaya ama yok
Hic gelmeye gozleri yok agustosu bekliyor bizimmkuzular :')

Dimiii gozler bizde agustos basi dogum yapacaklarda :)) ama hic belli olmaz birileri surpriz yapabilir onumuzdeki gunlerde

Benim kizim akilli uslu edepli olur hic o kotu profildekilere benzemez

Sevdayi babasi koydu, benim de aklima yanina yakisacak ikinci bir isim gelmiyor acikcasi..
Hediyelikleri bile hazir isimleri bastirildi coktsn

Havalardan hhep, cok sukur mutsuz olmak icin sebebimiz yok:')

Ben ne zaman durduk yere sikilsam falan altindan biseyler cikar gercekten uzulecegim seyler olur Allah korusun.

uyumak istiyorsan uyu bol bol zaten herkes oyle soyluyor sonrasinda uyuyamayacakmisiz

Benim makinada Allerji plus - baby programı var. Onda ön yıkamalı bir saat 10 dk 40 derecede beyazlar ayrı renkliler ayrı yıkadım. İlk tıkama çünkü acayip kıl tüt var. Makinaya atmadan önce de çırpıp silkeledim herşeyi öyle koydum yıkamaya. Ütü işim de bitti şükür. Sadece çantamızı yerleştirmek kaldı Onu da bugün yarın hazırlıycam.

Madem gelecekler en kolay yemekleRiTE="gamzelim080, post: 47288343, member: 729062"]akşam akşam moralim bozuldu yaa yarın doktor kontrolüm var yetmezmiş gibi görümcem onun kaynanası görümcemin görümcesi eşleri bize gelecekmiş ulna doğpuma ne kaldı yaa yarın yemek yap ser topla yanlarında otur öff yaa 3 haftadır havire birileri geliyor yeter yaw yeter illa gelmeyin mi demem lazım[/QUOTE]
Madem gelecekler en kolay yemekeri yap, firinda tavuk patates pirinc pivavi duduklude mercimek corbasi gibi. Salatayi da esin yapsin tatliyi da disardan alin.

Ben ramazanda misafir agirladim da ertesi gun sancim cikti nerdeyse hastaneye yatiriyordu doktor soyle bunu esine.

Onlar gelince de az is yap cok otur ay aman of de surekli. Hic halden anlamiyor insanlar yaa

Ah canim ya valla zamanlari belli degil de tahmini iste. Benim agda 4 hafta suruyor cikiyor sonra. Ona gore yaptiricam iste.. sende gununu biliyorsundur su kadar gunde cikiyor diye ona gore yaparsin. Gerci bitti senin yakin zamanda aldiysan cikmaz heralde. Makine jilet gibi hemen cikarmiyor sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…