Anladim canim. Temiz olmustur. Gerci bi tozu var birseyi yok yani. Benim utulemem ve hazirlamam kaldi isteBenim makinada Allerji plus - baby programı var. Onda ön yıkamalı bir saat 10 dk 40 derecede beyazlar ayrı renkliler ayrı yıkadım. İlk tıkama çünkü acayip kıl tüt var. Makinaya atmadan önce de çırpıp silkeledim herşeyi öyle koydum yıkamaya. Ütü işim de bitti şükür. Sadece çantamızı yerleştirmek kaldı Onu da bugün yarın hazırlıycam.
Gectigimiz hafta sonu yapmistim gider 1 ay amamazicik da ciksa utanirim ben ya aman keski hic cikmasatugbayhan .!.:Ah canim ya valla zamanlari belli degil de tahmini iste. Benim agda 4 hafta suruyor cikiyor sonra. Ona gore yaptiricam iste.. sende gununu biliyorsundur su kadar gunde cikiyor diye ona gore yaparsin. Gerci bitti senin yakin zamanda aldiysan cikmaz heralde. Makine jilet gibi hemen cikarmiyor sonucta
Kizlar ben sanki depresyona girdimkendimi lohusa sendromuna sokmicam diodum resmen erken lohusa sendromuna girdimm..
yani ruh halim soyle = mutlu hissetmiyorumağladım aglayacagim surekli uyumak istiyorumm sıkılıyorum
Hic sevmuyorum su halimi
Neden acaba allah korusun hepimiziAnakaradaki arkadaşlar İstanbul da köprüleri jandarma kapattı neden olduğu bilinmiyormus ankaradada genel kurmay başkanlığı önünde ambulanslar bekliyoms bütün emniyet görevlilerini cagirmislar goreve esiemniyette çalışan varmı merak ediyorum Rabbim yardımcımız olsun
Allah korusun. Kötü olaylar yasamayiz inş. Ortaklığı karıştırmaya calisanlar var galibaAnakaradaki arkadaşlar İstanbul da köprüleri jandarma kapattı neden olduğu bilinmiyormus ankaradada genel kurmay başkanlığı önünde ambulanslar bekliyoms bütün emniyet görevlilerini cagirmislar goreve esiemniyette çalışan varmı merak ediyorum Rabbim yardımcımız olsun
İnsallah iyi haberlerle gelirsin yuzunude gosterir belki bu defa nazli kizce bunlarhadi hayırlısı yarında biz bakalım ne dicek günü belli olmuş sevindim canım bakalım benim kzı ne oyunlar dökücek yarın sürekli yüz kapama poposunu dönüyordu bakalım minnağımıza meraktan catlıyorum
Saol cnm hepimiz insallah sagliklica alalim mis kokulularimiziMaşallah cnm Allah'ım sag salim kavuştursun :) çok az kalmış ya
BiZde bi gun bigundur dedik boyle ayarladik doktorum izinde olmucak her halukarda kendisi gelcek hayirlisi saglikli olsunlarda bize yeterCanım 12 gün öncesi de çok uzun geliyor bana ya benim günüm 11 inde doluyor doktor 30 temmuz alalım istersen dedi çünkü tatile gidicekmiş yok dedik en geç 8 ine veriyorum o zaman dedi yani gözümü korkutmadı ee tabi daha önce de gelebilir kendi doktorum yerne başka doktor girebilir vs ama yine de durabileceği kadar dursa iyi olucak sanki
Masallah cnmkızlar gözünüz göbek görsün:) buda ben
İnsallah cnm hepimiz kucakliyalim minnaklarimiziMaşallah Prensesine hayırlısıyla kucakla inşallah tatlım
Ben de öyleyim lohusa sendromu öyle kontrol edeceğin bir durum değil ama inşallah en güzel şekilde atlatırız ve rahatlarızKizlar ben sanki depresyona girdimkendimi lohusa sendromuna sokmicam diodum resmen erken lohusa sendromuna girdimm..
yani ruh halim soyle = mutlu hissetmiyorumağladım aglayacagim surekli uyumak istiyorumm sıkılıyorum
Hic sevmuyorum su halimi
Saol cnm sezeryan olcakMaşalllah canım maşallahh. Bencede fazla beklemez gibi geliyor. Normal mi bekleyeceksiniz,yoksa sezeryan mı olacaksın canım.
Canım çok sevindim. Süper bir haber bu. Çok şükür bugünlerimize,artık doğumlarımızda başlıyor. Çok heyecanlı yaaaaaa. Benim haftaya cuma randevum var. 2 haftadır görmüyorum oğluşumu. Bir hafta nasıl geçecek acep...
Hediyelik ne yaptınız. Ben Bebek şekeri yaptırıcam. Benim beğendiklerimin fiyatları maaşallahBenim kizim akilli uslu edepli olur hic o kotu profildekilere benzemez
Sevdayi babasi koydu, benim de aklima yanina yakisacak ikinci bir isim gelmiyor acikcasi..
Hediyelikleri bile hazir isimleri bastirildi coktsn
Bencede tatlim ikinci daha zorÖyle Can'ım bir de dağa üstüne yolum vareskiler diyor ya hani ikinci çocuk daha kolay yok anam yok öyle bir şey ikinci de daha kötü geçiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?