2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladim canim. Temiz olmustur. Gerci bi tozu var birseyi yok yani. Benim utulemem ve hazirlamam kaldi iste

Gectigimiz hafta sonu yapmistim gider 1 ay amamazicik da ciksa utanirim ben ya aman keski hic cikmasa

Karincalara kiyabilsem yuvalarini bozup yumurtalarini alir surerim ama knlara da kiyamiyorum

Canm yaaa o kadr pozitif guler yuzlu bi insanm ama nedense bu ara bende de var... Ustune de es okuzlugu eklendi ya sinirimi alamadm, her seye aglayasm geliyor ama yapmamaliyizzzzz her seyimz iyi bebeklerimiz saglikLi hep bunu dusunelim cok sukurrr diyelmm

servey aktariliyor izinler canm eskiden aktarilmiyordu bu kadari ama torba yasayla degisti artk ne her turlu 16 haftayi kullaniyosun toplmda, ne zaman dogurursan kalni dogum sonrasina aktariliyorr

Anakaradaki arkadaşlar İstanbul da köprüleri jandarma kapattı neden olduğu bilinmiyormus ankaradada genel kurmay başkanlığı önünde ambulanslar bekliyoms bütün emniyet görevlilerini cagirmislar goreve esiemniyette çalışan varmı merak ediyorum Rabbim yardımcımız olsun

Neden acaba allah korusun hepimizi

Allah korusun. Kötü olaylar yasamayiz inş. Ortaklığı karıştırmaya calisanlar var galiba

İnsallah iyi haberlerle gelirsin yuzunude gosterir belki bu defa nazli kizce bunlar

Darbe Yapılıyo gibi görünüyo sanki içine Doğdu bende haberlerden önce kimse bişey yapmıcak mı bu devletin yaptıklarına darbe falan mı yapılsa dedim haberi okuduk Allah'ım inş hersey düzelir ülkemiz yeterince kötÜ gün GÖRDÜ

BiZde bi gun bigundur dedik boyle ayarladik doktorum izinde olmucak her halukarda kendisi gelcek hayirlisi saglikli olsunlarda bize yeter

Ben de öyleyim lohusa sendromu öyle kontrol edeceğin bir durum değil ama inşallah en güzel şekilde atlatırız ve rahatlarız

Saol cnm sezeryan olcak

Benim kizim akilli uslu edepli olur hic o kotu profildekilere benzemez

Sevdayi babasi koydu, benim de aklima yanina yakisacak ikinci bir isim gelmiyor acikcasi..
Hediyelikleri bile hazir isimleri bastirildi coktsn
Hediyelik ne yaptınız. Ben Bebek şekeri yaptırıcam. Benim beğendiklerimin fiyatları maaşallah uygun fiyat bulursam hemen aliciğim

Ankara'daki arkadaşlar geçmiş olsun. Sonumuz nereye gidiyor bilmiyoruz. Bir de bu dünyaya çocuk getiriyoruz ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…