- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Amin Rabbim sonumuzu hayır etsin insllahTSK yönetime el koyduğunu söylüyor yani darbesonumuz hayır olsun
İnşallah sonumuz hayır olsun. Rabbim fırsat vermesin!TSK yönetime el koyduğunu söylüyor yani darbesonumuz hayır olsun
Cocuklar dogacak.. allahim nasil bir ortamda doguyorlar.. rabbim yardimcimiz olsun..TSK yönetime el koyduğunu söylüyor yani darbesonumuz hayır olsun
Katılıyorum böyle bi durumda her ne fikirde olsakta böyle bişeyin OLMASINA izin verilemez hepimizin hayatı etkilenecek polisimede askerimede yazık iki tarafı karsı karşıya getiriyorlarİnşallah sonumuz hayır olsun. Rabbim fırsat vermesin!
Siyasi bir fikir-ideoloji gütmeden birlik olmamız gereken bir durumdayız! Demokrasimize sahip çıkmalıyız!
Evlatlarımın parlak geleceğine en ufak leke sürmek isteyenleri,teşebbüs edenleri Allah bildiği gibi etsin! Hakkımızı helal etmiyorum!
Bendee aynii canimmmİşte bi anlayamadımki ben
Bazen uzanınca geçiyor , bazende uzanmış vaziyeteyken başlıyor çok karışık, dakikalar saatlerde çok karışık
WC ye her gittiğimde kontrol ediyorum acaba kan varmı diye
Bende aynısını düşünüyorum Allahım sen korukorkuyorum arkadaşlar şimdi sancımız gelse ne yapacağız...
Ayy sorma ya. Korkuyorum bende. Karnim kaskatı. Çok gerildim bir de yazliktayim. Bu habere uyandım.korkuyorum arkadaşlar şimdi sancımız gelse ne yapacağız...
Daha net degil .Allah vatanimizi ,milletimizi korusunTSK yönetime el koyduğunu söylüyor yani darbesonumuz hayır olsun
Amin. Yarın herşey eskiye dönmüş olur umarım.Daha net degil .Allah vatanimizi ,milletimizi korusun
aynen biz de eşimle çıktık depoyu fulledik ekmek aldık 6 tane buzluğa atcam bir de para çektik.Eşim dışarıdaydı büfelerde ekmek makarna erzak su süt falan kalmamış akaryakıt istasyonlarında sıra varmıs herkes yakıt alıyor diyor
İnş cnm dua edelim hepimizAmin. Yarın herşey eskiye dönmüş olur umarım.
Kuzum endişen olmasın. Seni bir şekilde hastaneye kavuştururlarkorkuyorum arkadaşlar şimdi sancımız gelse ne yapacağız...
Amin canım. Bir de ben yazliktayim. Sokağa çıkma yasağı varsa kaldım burada. Doktora ulaşması vs of ya of.İnş cnm dua edelim hepimiz
Evet Can'ım ne olduğu belli değil tsk nın açıklaması öyleydi böyle şeylere meydan vermemek lazımDaha net degil .Allah vatanimizi ,milletimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?